Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 161 FirstFirst ... 2533343536374585135 ... LastLast
Results 511 to 525 of 2414
    Senior Member
    Δεν υπαρχει περιορισμος στο ποσα γραφει κανεις jim, ας γινουν και 300 σελιδες θεματα αν ειναι να βοηθηθει καποιος, εγω αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι εξαιτιας της αναγκης και του αγχους που εχεις αυτη τη στιγμη ειναι σαν να θεωρεις το φορουμ σαν τη λυση στο προβλημα, ξερω οτι πιθανοτατα σε βοηθαει πολυ αλλα βασισου και λιγο στον εαυτο σου για τα πιο απλα πραγματα, οπως αυτο που ανεφερα. Η κοπελα θα προτιμουσε το να ειναι κανεις απειρος, παρα πηδικουλας. Ολοι απειροι ξεκινανε , ολοι εχουν τις πρωτες εμπειριες που μπορει να ειναι αγχωτικες και αβολες για πολλους, δεν ειναι ενα σταδιο που χωρις να το περασεις πας παρακατω. Αν γινει συζητηση με την κοπελα πολυ απλα θα της πεις οτι δεν εχεις κανει σχεση, αν δε γινει συζητηση δεν υπαρχει και λογος να συζητησεις κατι, μονο αν προχωρησετε στο σεξουαλικο τοτε της το λες. Αν της αρεσεις πραγματικα δε θα σταθει σ'αυτο.
    Το να μην εχει καποιος το προβλημα που εχεις εσυ, μην ξεχνας δε σημαινει οτι δεν εχει προβληματα, πιθανοτατα εχει καποια αλλα προβληματα.
    Last edited by rock; 11-01-2011 at 15:33.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συζητάς 34 σελίδες τώρα για το θέμα σου με μέλη. Και τώρα έρχεσαι να απαξιώσεις τη συνεισφορά τους με λόγια που τους δικάζουν καθώς και όλο συνολικά το φόρουμ. Από εμένα στο καλό, δε γουστάρω τέτοιους χειρισμούς των συναισθημάτων από άλλους. Προσπαθείς για να κερδίσεις κάτι να τους εμφυτεύσεις ενοχές.
    Άσε τα αυτά και αν θες βοήθεια να μάθεις να δίνεις το σωστό μήνυμα ώστε να την εισπράττεις.
    Πως γινεται παντα απο ολη την εικονα ενος ανθρωπου να επιπλεουν τα αρνητικα δεν το καταλαβαινω...Πιο πανω καποιος μου γραψε να δεκτο τον εαυτο μου με τα ελλατωματα του και να νιωσω...και να πω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ κτλ κτλ....το ιδιο ατομο γυρναει και μου λεει τωρα πρεπει να αλλαξεις γιατι ετσι ή αλλιως ή θα παθεις αυτο ή το αλλο...πως να μην εχω ανασφαλειες μετα???

Τεσπα...στις 34 σελιδες ημουν κατι παραπανω απο σωστος πιστευω οπως ηταν και το φορουμ...μια στιγμη πανικου ή λαθος χειρισμου δεν ακυρωνουν το ποιος ειμαι...αν εχεις κατι να πεις για το θεμα πες το...αλλιως διαβασε πρωτα ολη μου την συνεισφορα πρωτου με κρινεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Δεν υπαρχει περιορισμος στο ποσα γραφει κανεις jim, ας γινουν και 300 σελιδες θεματα αν ειναι να βοηθηθει καποιος, εγω αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι εξαιτιας της αναγκης και του αγχους που εχεις αυτη τη στιγμη ειναι σαν να θεωρεις το φορουμ σαν τη λυση στο προβλημα, ξερω οτι πιθανοτατα σε βοηθαει πολυ αλλα βασισου και λιγο στον εαυτο σου για τα πιο απλα πραγματα, οπως αυτο που ανεφερα. Η κοπελα θα προτιμουσε το να ειναι κανεις απειρος, παρα πηδικουλας. Ολοι απειροι ξεκινανε , ολοι εχουν τις πρωτες εμπειριες που μπορει να ειναι αγχωτικες και αβολες για πολλους, δεν ειναι ενα σταδιο που χωρις να το περασεις πας παρακατω. Αν γινει συζητηση με την κοπελα πολυ απλα θα της πεις οτι δεν εχεις κανει σχεση, αν δε γινει συζητηση δεν υπαρχει και λογος να συζητησεις κατι, μονο αν προχωρησετε στο σεξουαλικο τοτε της το λες. Αν της αρεσεις πραγματικα δε θα σταθει σ'αυτο.
    Το να μην εχει καποιος το προβλημα που εχεις εσυ, μην ξεχνας δε σημαινει οτι δεν εχει προβληματα, πιθανοτατα εχει καποια αλλα προβληματα.
    Δεν βασιζομαι στο φορουμ...μπορει να μην εχω εμπιστοσυνη πολυ στον εαυτο μου ή να τρομαζω ευκολα αλλα απ οτι φαινεται πρεπει να τα καταφερνω καλα οταν δεν σκεφτομαι τπτ....γιατι εκει εξω στο πρωτο ραντεβου ημουν εγω μονος μου...και σε μενα ειπε οτι περασε ωραια και θελει να το επαναλαβουμε...και πραγματικα παντα ετσι κανω...τρελαινομαι τρελαινομαι τρελαινομαι κι οταν ερχεται η ωρα τελικα ξεπερνω τις προσδοκιες μου και λεω...αυτο ηταν? δεν μπορω ρε γμτ να το ελεγξω...απλα δεν μπορω...κι οταν καποιος παιρνει υφος δασκαλου και μου λεει σταματα το αυτο τοτε τρελαινομαι χειροτερα....και το ξανακανω αλλα και τσατιζομαι με τον αλλον απιστευτα...γιατι μου επαναλβανει με τονο εκνευριστικο κατι που ο ιδιος πολυ καλα ξερω χρονια τωρα χωρις ομως να εχει να προτεινει κατι ως λυση...απλα το επισημαινει με υφος δασκαλου....

μεγαλη παρενθεση εκανα μονο για να σου πω πως ειναι η στιγμη που δεν περναει...και δυστυχως το χω πει πως ειμαι ανυπομονος...παρα πολυ ομως...ευτυχως ομως σιγα σιγα το ξεπερναω...εχω καποιες υποτροπιες αλλα επανερχομαι...βλεπεις δεν εχω και κατι αλλο να ξεσπαω...εχω τους δικους μου ολο γκρινια...οι οικονομικες υποχρεωσεις πιεζουν...η επαρχια δεν βοηθαει...ο φιλικος περιγυρος εκτος εξαιρεσεων δεν βοηθαει...αντιθετα πανε να ξεφορτωθουν τον μιζερο και ερχεται ολο και με παγωνει και με αφηνει ολο νευρα....και μπερδεμα στο φουλ...

Ευτυχως και η ιδια φαινεται απειρη και συνεσταλμενη οποτε πιστευω θα υπαρξει μια συμβαδιση σε αυτο και με ηρεμει λιγο...γιατι αν ηταν καμια αλλη ανυπομονη *******κι κατι τετοιο...και με προσεβαλλε χωρις να εχει ιδεα τι εχω περασει στη ζωη μου θα την προσεβαλλα πολυ ασχημα κι ουτε θα της ξαναμιλαγα ποτε!!! Εεεε το αν της αρεσω ή οχι εμφανισιακα το γνωριζω....ομως αν αποδειχτω λιγος σε σχεση με οτι περιμενει απο μενα και λογω ηλικιας τοτε πολυ φοβαμαι πως θα πει...αντε γεια...βεβαια αυτα ειναι υποθεσεις απλα στο λεω για να σου πω πως το αν σου αρεσει ο αλλος η οχι ειναι κατι που μεταβαλλεται...και απο την πλευρα μου βεβαια ετσι? εννοειται πως μαρεσει και επιμενω με αυτην....αν την γνωρισω ομως καλυτερα θα μαρεσει το ιδιο? δεν ξερω ακομα σιγουρα :)

Senior Member
    Θα φερω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα πανικου που με πιανει...και εμμονης αν θελετε για να δειτε τι με πιανει και αντιδραω ετσι...

Τωρα μολις μου ρθε στο μυαλο η φοβια μου οτι οταν τελικα αποκτησω νορμαλ σεξουαλικη ζωη θα εχω χασει το σεξουαλικο μου σφρυγος...και σκεφτομαι πανικοβλητος οτι πχ η σεξουαλικη ακμη του αντρος ειναι στα 20 του....και τοτε ειναι σαν να σκαει μεσα μου βομβα...και τωρα δλδ το νιωθω λιγο....και αρχιζω και πανικοβαλλομαι σκεπτομενος αυτη την ακμη μου την σπαταλησα...κι οταν σκεπτομαι πως απο τοτε εχουν περασει αλλα 6 χρονια ανεκμεταλλευτα γινομαι χειροτερα....κι ερχεται μετα το αποκορυφομα το γεγονος οτι σπαταλαω και των 26 και πως σε 2-2μιση μηνες θα γινω 27 και πιθανον να σπαταλησω και των 27....οποτε μετα λεω αφου εχασες τα καλυτερα στην ωρα τους τι στο καλο πας να καταφερεις τωρα??? τελευταιος και καταιδρωμενος ξεφτιλας???

αυτο δυστυχως το κρεσεντο σκεψεων με πιανει συχνα και μου ακυρωνει οποια προοδο...καταλαβατε τι περναω?? :)

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=zepKf7AxQ6s

Αλι μου....ποσο ασχημο ειναι να εισαι εγω

παντως εγω σας ευχαριστω για την συνδρομη σας και δεν την ξεχναω
    Last edited by jimmaster; 11-01-2011 at 16:09.

Senior Member
    αισθανομαι να εχεις εμποτιστει με μια προσβλητικη και απαξιωτικη διαθεση

ειτε προς τους αλλους ειτε προς τον εαυτο σου

ειτε ειναι αχρηστο το φορουμ ειτε εισαι αχρηστος εσυ

ειτε θα ειναι αχρηστη η κοπελια και αφου την.... και παρεις αυτο που θελεις θα δεις αν σου κανει

πιστευω μεσα σε τετοια απολυτα και απαξιωτικα σχηματα ουτε εσυ αισθανεσαι ανετα

και τη μια τρεμεις και την αλλη κατηγορεις

προσωπικα θα προτεινα περισσοτερη επιεικεια και ως προς εσενα και ως προς τους αλλους

τωρα αυτο το λεω και σε μενα

αλλα σιγα μη σου ξανααπαντησω

αν με απαξιωνεις (ως φορουμ)

και απειλεις με αυτοκτονιες

δε μας χεζεις ρε Νταλαρα...

που ειχε πει καποτε και η αειμνηστη...
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    αισθανομαι να εχεις εμποτιστει με μια προσβλητικη και απαξιωτικη διαθεση

ειτε προς τους αλλους ειτε προς τον εαυτο σου

ειτε ειναι αχρηστο το φορουμ ειτε εισαι αχρηστος εσυ

ειτε θα ειναι αχρηστη η κοπελια και αφου την.... και παρεις αυτο που θελεις θα δεις αν σου κανει

πιστευω μεσα σε τετοια απολυτα και απαξιωτικα σχηματα ουτε εσυ αισθανεσαι ανετα

και τη μια τρεμεις και την αλλη κατηγορεις

προσωπικα θα προτεινα περισσοτερη επιεικεια και ως προς εσενα και ως προς τους αλλους

τωρα αυτο το λεω και σε μενα

αλλα σιγα μη σου ξανααπαντησω

αν με απαξιωνεις (ως φορουμ)

και απειλεις με αυτοκτονιες

δε μας χεζεις ρε Νταλαρα...

που ειχε πει καποτε και η αειμνηστη...
    Σε καμια περιπτωση δεν σκοπευω να το κανω με την κοπελα και να την αφησω!!! Εχεις κολλησει καθαρα στο θεμα του σεξ...εδω κι ο γαμος περασε απ το μυαλο μου....οχι ειναι καλη κοπελα και δεν της αξιζει! Το γεγονος ομως οτι ακομα δεν ξερει καλα ο ενας τον αλλον μπορει να μην ταιριαξουμε παραμενει γεγονος...απ την αλλη δεν ειναι κι αναγκη γιατι οκ μπορει να μας βγει στο χαλαρο και βλεπουμε...αρκει να μαστε οκ...απλα επειδη ειναι μεγαλη η περιοδος αποχης μου πιστευω θα κολλησω...οπως ολοι σας κολλησατε στην αρχη ετσι ηρθε κι εμενα η σειρα μου στα γεραματα...:)

Ειμαι απολυτος καποιες φορες αλλα κανω προσπαθειες...ουδεις αλανθαστος και ουδεις τελειος....τουλαχιστον εγω δεν ενοχλω κανεναν μονο τον εαυτο μου καταστρεφω...

Οσο για την απαξιωση σου λεω πως η υποτροπη ειναι στο προγραμμα και τελειος δεν ειναι κανεις...αλλα οταν εγω ζηταω απλα ενα γεια σου μια απλη κουβεντα και παιρνω σιωπη πως να μην αντιδρασω....οταν δημιουργεις εστω και προσωρινα το συναισθημα της ασφαλειας και το παιρνεις πρωτου ολοκληρωθει ο σκοπος του εγω μετα τι να πω ευχαριστω? Σας εχω βγαλει την ψυχη μου κι εχω εκμηδενισει τον εγωισμο μου! Το θεωρεις απαξιωση αυτο? Εχω βαρεθει πια να απολογουμαι για τον εαυτο μου...

Senior Member
    Jimmaster, μην γαμάς τους άλλους μέχρι να γαμήσεις εσύ.λολ Τουτέστιν, μπορεί να νομίζεις πως όλοι θα δικαιολογήσουν τις αντιδράσεις σου, γιατί έχεις πρόβλημα που σε καίει. Όμως εσύ αντίστοιχα μειώνεις τα προβλήματα των άλλων, βάζοντας το δικό σου ως προτεραιότητα, άρα και τους άλλους τους θεωρείς κατά κάποιον τρόπο υποχρεωμένους να σε κανακέψουν και να σε προστρέξουν. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος όμως, όσοι το κάνουν το κάνουν από την καλή τους θέληση, μην τους τη γαμάς. Ξέρεις κάτι, έγραψες ήδη μία φορά παραπάνω, "πώς να μην έχω ανασφάλειες μετά???" υπονοώντας ότι σου εντείνουν κάποιοι τις δικές σου ανασφάλειες. Ε, όχι δα, κάνε μας τη χάρη. Δε σου φταίει κανένα μέλος για τις δικές σου ανασφάλειες, θα απαντάς στον εαυτό σου σε λίγο έτσι όπως το πας.

Ποια συνεισφορά σου θες να συζητήσουμε ακριβώς?
    Δεν έχω δει δική σου συνεισφορά σε θρεντ που να μη σε αφορά, αν υπάρχει πληροφόρησέ με.
    Και δε με νοιάζει και τόσο αυτό, με ενοχλεί ότι το γυρνάς όπως σε συμφέρει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Jimmaster, μην γαμάς τους άλλους μέχρι να γαμήσεις εσύ.λολ Τουτέστιν, μπορεί να νομίζεις πως όλοι θα δικαιολογήσουν τις αντιδράσεις σου, γιατί έχεις πρόβλημα που σε καίει. Όμως εσύ αντίστοιχα μειώνεις τα προβλήματα των άλλων, βάζοντας το δικό σου ως προτεραιότητα, άρα και τους άλλους τους θεωρείς κατά κάποιον τρόπο υποχρεωμένους να σε κανακέψουν και να σε προστρέξουν. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος όμως, όσοι το κάνουν το κάνουν από την καλή τους θέληση, μην τους τη γαμάς. Ξέρεις κάτι, έγραψες ήδη μία φορά παραπάνω, "πώς να μην έχω ανασφάλειες μετά???" υπονοώντας ότι σου εντείνουν κάποιοι τις δικές σου ανασφάλειες. Ε, όχι δα, κάνε μας τη χάρη. Δε σου φταίει κανένα μέλος για τις δικές σου ανασφάλειες, θα απαντάς στον εαυτό σου σε λίγο έτσι όπως το πας.

Δεν έχω δει δική σου συνεισφορά σε θρεντ που να μη σε αφορά, αν υπάρχει πληροφόρησέ με.
    ρειν...σταματα να γραφεις σε αυτο το φορουμ...:ρ
    γι αλλη μια φορα τα ειπες ολα...:)

και να προσθεσω...
    τζιμ κανείς δεν ευθύνεται για κανένα και κανένας σεν εχει υποχρέωση σε κανένα.
    Δεν σου μιλάω για το φόρουμ, απο δω καποια στιγμή θα χαθεις.
    Σου μιλάω για τη ζωή σου στον έξω κόσμο. Οι σχέσεις ειναι οικοδομήματα που χτίζονται λιθαράκι-λιθαράκι και απο τις δυο πλευρες είτε ειναι ερωτικές, είτε είναι φιλικές.
    Εσύ κάθεσαι στη μέση της οικοδομής και μιζεριάζοντας ζητάς απ το σύμπαν να σου στείλει ένα φορτηγο γεμάτο.
    Δεν γίνεται, και όσο κρατας αυτη τη στάση, δεν θα γινεται.

Senior Member

Δεκτα αυτα που λες...

Προφανως ομως δεν διαβασες καταρχην την απαντηση μου στον winston που πηγε να επιτεθει στην dora οπου εκατσα και του τα ειπα ενα χερακι...και του τα ειπα χωρις διαθεση να του επιτεθω οπως κανανε αλλοι...και αυτη μου η απαντηση ειναι απο τα πιο ουσιαστικα πραγματα που εχω γραψει γιατι ξερω πανω κι αυτος τι εχει περασει και δεν μπορω να τον ξεσυνεριζομαι για ενα ξεσπασμα.... και δευτερον προφανως δεν διαβασες την απαντηση μου στην rock οπου εγραψα οτι το οτι εχω αναγκη τωρα και καιγομαι μπορει να μην μου αφηνει δυναμεις να βοηθησω..δεν σημαινει ομως οτι δεν θα το κανω στο μελλον...ειναι σαν να λεει ο γιατρος στον αρρωστο γιατι δεν σηκωνεται να του πλυνει το αμαξι...ετσι γινονται οι δουλειες καλα και ολοκληρωμενα...με υπομονη...και εφοσον βεβαιως ειναι διατεθιμενος καποιος να την δωσει...

Δεν το γυρναω οπως με συμφαιρει!!! Απλα οταν με κανει καποιος να νιωθω ασφαλεια και μετα μου την παιρνει γιατι εκτος απο τα καλα μου εδειξα και τα κακα μου (που ειναι κατι προσωρινο! κατι που σας ειπα οτι συνεχως προσπαθω να το καλυτερεψω) πως να μην νιωσω ανασφαλεια...ειναι σαν να μου λετε οτι δεν εχω δικαιωμα να εχω ελαττωματα...!!! μπορεις να το καταλαβεις!??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    γι αλλη μια φορα τα ειπες ολα
    να προσθεσω...
    τζιμ κανείς δεν ευθύνεται για κανένα και κανένας σεν εχει υποχρέωση σε κανένα.
    Δεν σου μιλάω για το φόρουμ, απο δω καποια στιγμή θα χαθεις.
    Σου μιλάω για τη ζωή σου στον έξω κόσμο. Οι σχέσεις ειναι οικοδομήματα που χτίζονται λιθαράκι-λιθαράκι και απο τις δυο πλευρες είτε ειναι ερωτικές, είτε είναι φιλικές.
    Εσύ κάθεσαι στη μέση της οικοδομής και μιζεριάζοντας ζητάς απ το σύμπαν να σου στείλει ένα φορτηγο γεμάτο.
    Δεν γίνεται, και όσο κρατας αυτη τη στάση, δεν θα γινεται.
    Ξερεις πολυ καλα οτι εχω ορεξη να δουλεψω!!! Το ξερεις καλα!!! Τοσες φορες τα παμε! Συγκινηθηκαμε μαζι!!! Μου πα τε πολλα καλα!! Και η researcher και ολοι σας!!! Ξαφνικα τι εγινε??? Επειδη ειχα μια αδυναμη στιγμη???

Εσυ δε μου πες πιο πριν να ειμαι ο εαυτος μου, να νιωσω ΝΑ ΝΙΩΣΩ και να δεκτω τις αδυναμιες μου??? Ε μια απαυτες ειναι το αγχος και η ανυπομονησια! Και μετα σπευδεις να χαρεις την rain που ενω η προσφορα της στο προβλημα μου ειναι μηδαμινη εσπευσε να με κατηγορησει!!!

Επρεπε να χετε καταλαβει ποσο ευαισθητος ειμαι πρωτου μου καταστρεψτε το απογευμα...τωρα εγω πως θα ηρεμησω?

Θεε μου δεν αντεχω αλλο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    γι αλλη μια φορα τα ειπες ολα...:)
    Αυτα τα ολα γιατι δεν μου τα λεγες τοσες μερες που γραφω εδω αφου λοιπον συμφωνεις τοσο πολυ??? Αφου ειχες σκοπο να βοηθησεις δεν θα πρεπε να τα χες πει??

Senior Member
    Χτυπηστε αλυπητα!!! Δωστε δεν μασαω!!!

Και rain Λυπαμαι αλλα επειδη ζητησα μια κουβεντα συμπαραστασης οταν ημουν μονος με αγχωτικο σοκ και εκλαιγα στο κρεβατι μου σαν μικρο παιδι και μετα νευριασα που δεν μου μιλαγε κανεις οχι δεν εχω σκοπο να σας πηδηξω ουτε να σας γαμησω ουτε τπτ αλλο τετοιας φυσης!!!

Αν ενιωσες καλυτερα χαιρομαι...

Senior Member
    Η φλεβα στο κεφαλι μου πρηστηκε παλι...

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Αυτα τα ολα γιατι δεν μου τα λεγες τοσες μερες που γραφω εδω αφου λοιπον συμφωνεις τοσο πολυ??? Αφου ειχες σκοπο να βοηθησεις δεν θα πρεπε να τα χες πει??
    αν δεν κανω λάθος, και εχω γράψει στο θέμα σου, και πριβε σου ευχηθηκα τα καλύτερα και οποτε μπαινω μεσα προσπαθω να σε εμψυχωσω.

αυτα τα "ολα" οπως λες, ειναι η επίθεση που έκανες προς όλο το φόρουμ επειδή ΤΗ στιγμή που ΕΣΥ ησουν διαθεσιμος δεν ηταν ολοι σούζα να περιμένουν να απαντήσουν.
    ξέρεις, οι περισσοτεροι απο μας δουλευουμε και ίσως να καταφέρνουμε να ριξουμε καμια κλεφτη ματιά κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν έχουμε καμια υποχρεωση να το κάνουμε, ειναι καθαρά θεμα θελω.
    Κατεβασε λοιπον τους τόνους, ζητα κανα συγνώμη για τη συμπεριφορά σου και όταν κλεισεις τον υπολογιστη κάτσε και σκέψου τι απαιτήσεις έχεις απο τους ανθρώπους και τι δίνεις εσύ για να σου αναλογουν.