Ειναι και παρα ειναι.ινσεκτ ελα μσν να μας δεις τι γκομεναρες ειμαστε και μετα πες μας εμας για α---ες βρε μπαμια.αχχαχα
Printable View
Ειναι και παρα ειναι.ινσεκτ ελα μσν να μας δεις τι γκομεναρες ειμαστε και μετα πες μας εμας για α---ες βρε μπαμια.αχχαχα
Εγώ νομίζω ότι όσοι έχουμε ψυχολογικά θέματα δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε σε συναισθηματικές προκλήσεις (τι είπα τώρα ο μπάμιας...)
θεοφανια τωρα πια?εχω παει και μου δωσανε ποσταν.οι μπαμιες.αχαχαχ
Θα έρθω πανικούλα, κάποια στιγμή θα έρθω αλλά όχι απόψε. Με περιμένει ο μορφέας σε λίγο.
και εγω παω πωπω τ ωρα πηγε?
E εντάξει παντρεμένος είναι παρατραβηγμένο όντως, εγώ πάλι τόσα χρόνια δεν θα άντεχα μόνη μου, λογικά θα προτιμούσα με γκόμενο τέτοιον! Αλλά και από την άλλη, πως μπορείς να καταλάβεις ότι ο άλλος είναι παντρεμένος αν δεν σου δείξει δείγμα; Μπορεί να είναι πολύ καλός στο ψέμμα! Και όπως είπα να έχει νοικιάσει γκαρσονιέρα ειδικά για σένα!
γουαιτ, μερικα πραγματα είναι θέμα αίσθησης, τι σου δινει ο άλλος.
Δεν υπαρχει να είναι παντρεμένος και να μη το καταλαβεις, αλήθεια. Απλά δεν θες να το καταλάβεις. Δηλαδή στα τόσα χρόνια, δεν βγαίνεις μαζί του στην περιοχή του, δεν ξερεις τους φίλους, την οικογενεια του, δεν εχεις παει σπιτι του? Πας στη γκαρσονιέρα και νομίζεις πως τον ξέρεις?
Το θέμα προσέγγιση το δουλεύω καθημερινά με το δικό μου τρόπο και όσο γίνεται. Στην καθημερινότητα. Στις συναναστροφές, με άγνωστους, σε μπαράκια΄και καφε με το να μιλήσω σε άγνωστες (σε αρκετες περιπτωσεις έκανα και κινηση αλλά φαίνεται δε γούσταραν ή είχαν κάτι άλλο), με το να παρω το λόγο και να πω τα δικα μου σε μια συζήτηση. Με το να εκτίθεμαι δηλαδή σε τετοιες καταστάσεις. Και έχω βελτιωθεί αρκετά.
Αν ήταν για να κάνω συμβιβασμό, να μαι με καποια που δεν γουσταρω ή δεν είμαι βεβαιος γι αυτή, σίγουρα θα χα σχεση τωρα. Αλλά άμα ξεκινήσεις τετοια σχέση μετα σου ζητανε γαμο και αντε να ξεμπλέξεις. Γι αυτό δεν κάνω τετοιες κινήσεις, ουτε για πειραματισμό.
Κακό είναι να βγαζει ο άντρας συναίσθημα;
Ελπίζω να μην το βλεπεις ως αδυναμία. Το πόσο δυνατός ένας άντρας το διαπιστώνεις στα δυσκολα, εκεί που πρεπει να πάρει αποφάσεις, εκεί που πρεπει να τα βγαλει πέρα μόνος, όχι εκεί που το παιζει νταής ή το παριστάνει σπουδαίος. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα ιδαίτερη βοήθεια, ότι έμαθα ή έκανα ήταν από μόνος, και επιτυχίες είχα και τα μούτρα έσπασα μέχρι να προχωρήσω. Δεν ξερω αν συμμφωνεις....