εφήμερες σχέσεις - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 50 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 739
    Banned
    Ειναι και παρα ειναι.ινσεκτ ελα μσν να μας δεις τι γκομεναρες ειμαστε και μετα πες μας εμας για α---ες βρε μπαμια.αχχαχα

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι όσοι έχουμε ψυχολογικά θέματα δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε σε συναισθηματικές προκλήσεις (τι είπα τώρα ο μπάμιας...)

Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ροκ εγώ είπα εν αγνοία της,άμα διάβαζες τα προηγούμενα (αυτά που λέει η Θεοφανία κυρίως) θα καταλάβαινες. Γι'αυτό λέω χωρίς να το μελετήσει. Όσο για τους άντρες μακάρι να ήταν όπως τα λες αλλά εγώ έτσι έχω δει.. :(
    δεν καταλαβα τι εννοεις γουαιτ.

πανικουλα αν νομιζεις πως εχει προχωρησει το προβλημα, πηγαινε σε ενα δημοσιο εφημερευον νοσοκομειο. εναν ορο θα στον κανουν για την οποιαδηποτε μολυνση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Ειναι και παρα ειναι.ινσεκτ ελα μσν να μας δεις τι γκομεναρες ειμαστε και μετα πες μας εμας για α---ες βρε μπαμια.αχχαχα

Ναι πανικούλα είμαι μπάμιας. Ανακάλυψες την πραγματική μου ταυτότητα.

Banned
    θεοφανια τωρα πια?εχω παει και μου δωσανε ποσταν.οι μπαμιες.αχαχαχ

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    δεν καταλαβα τι εννοεις γουαιτ.

πανικουλα αν νομιζεις πως εχει προχωρησει το προβλημα, πηγαινε σε ενα δημοσιο εφημερευον νοσοκομειο. εναν ορο θα στον κανουν για την οποιαδηποτε μολυνση.
    Εννοώ για αυτήν που τα χε με παντρεμένο εν αγνοία της ότι το λεγες εσύ. Και τα είχε μαζί του χωρίς να το μελετήσει. Και όπως είπα και πιο πριν, δεν είναι αυτή χαζή, απλά αν δεν έβρισκε άλλον, δεν θα θελε να το ψάξει άλλο, μην πληγωθεί....

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ναι πανικούλα είμαι μπάμιας. Ανακάλυψες την πραγματική μου ταυτότητα.
    Nαι αλλα δεν ερχεσαι μσν σε περημενουμε με την γουαιτ

Senior Member
    Θα έρθω πανικούλα, κάποια στιγμή θα έρθω αλλά όχι απόψε. Με περιμένει ο μορφέας σε λίγο.

Banned
    και εγω παω πωπω τ ωρα πηγε?

Εννοώ για αυτήν που τα χε με παντρεμένο εν αγνοία της ότι το λεγες εσύ. Και τα είχε μαζί του χωρίς να το μελετήσει. Και όπως είπα και πιο πριν, δεν είναι αυτή χαζή, απλά αν δεν έβρισκε άλλον, δεν θα θελε να το ψάξει άλλο, μην πληγωθεί....
    και η δικη μου εκδοχη και η δικη σου μιλαει για μια απελπισμενη γκομενα που ναι, μπορει να έκανε πως δεν καταλάβαινε, αλλα να σου πω κατι?
    Προτιμούσα χίλια χρόνια να είμαι μόνη μου παρά με μλκ.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    και η δικη μου εκδοχη και η δικη σου μιλαει για μια απελπισμενη γκομενα που ναι, μπορει να έκανε πως δεν καταλάβαινε, αλλα να σου πω κατι?
    Προτιμούσα χίλια χρόνια να είμαι μόνη μου παρά με μλκ.
    E εντάξει παντρεμένος είναι παρατραβηγμένο όντως, εγώ πάλι τόσα χρόνια δεν θα άντεχα μόνη μου, λογικά θα προτιμούσα με γκόμενο τέτοιον! Αλλά και από την άλλη, πως μπορείς να καταλάβεις ότι ο άλλος είναι παντρεμένος αν δεν σου δείξει δείγμα; Μπορεί να είναι πολύ καλός στο ψέμμα! Και όπως είπα να έχει νοικιάσει γκαρσονιέρα ειδικά για σένα!

E εντάξει παντρεμένος είναι παρατραβηγμένο όντως, εγώ πάλι τόσα χρόνια δεν θα άντεχα μόνη μου, λογικά θα προτιμούσα με γκόμενο τέτοιον! Αλλά και από την άλλη, πως μπορείς να καταλάβεις ότι ο άλλος είναι παντρεμένος αν δεν σου δείξει δείγμα; Μπορεί να είναι πολύ καλός στο ψέμμα! Και όπως είπα να έχει νοικιάσει γκαρσονιέρα ειδικά για σένα!
    γουαιτ, μερικα πραγματα είναι θέμα αίσθησης, τι σου δινει ο άλλος.
    Δεν υπαρχει να είναι παντρεμένος και να μη το καταλαβεις, αλήθεια. Απλά δεν θες να το καταλάβεις. Δηλαδή στα τόσα χρόνια, δεν βγαίνεις μαζί του στην περιοχή του, δεν ξερεις τους φίλους, την οικογενεια του, δεν εχεις παει σπιτι του? Πας στη γκαρσονιέρα και νομίζεις πως τον ξέρεις?

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι όσοι έχουμε ψυχολογικά θέματα δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε σε συναισθηματικές προκλήσεις (τι είπα τώρα ο μπάμιας...)
    Το παρανοικό μου μήνυμα δεν θα το σχολιάσει κανένας;; ? λολ
    με αυτα τα ποστ επεσα απο τα γελια ινσεκτ να σαι καλα μου φτιαξες το βραδυ !!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Γιαννη,
    το σκεφτομουν εδω και μερες ,αλλα ξεχναω να στο γραψω.
    Εχω ενα φιλαρακι που ειχε παρομοιο προβλημα,μεταξυ αστειου και σοβαρου του προτεινα να γραφτει σε μια θεατρικη ομαδα..
    Ισως γιατι εμενα οταν ημουν γυρω στα 15 αυτο με "ελυσε"..και δεν χρειαζεται να εχεις ψωνιο να γινεις ηθοποιος,απλα μαθαινεις να εκτιθεσαι :)
    Ξερω οτι πηγε σε κατι σεμιναρια,αλλα οχι σε σχολη γιατι ηταν ακριβα..
    Ξερω επισης οτι τον βοηθησε πολυ σε αυτο που σε ενδιαφερει : "Προσεγγιση"
    Δεν ξερω αν θα σε ενδιεφερε,σε βεβαιωνω παντως οτι ειναι για ολους τους τυπους και εξαιρετικη εκτονωση..
    Το θέμα προσέγγιση το δουλεύω καθημερινά με το δικό μου τρόπο και όσο γίνεται. Στην καθημερινότητα. Στις συναναστροφές, με άγνωστους, σε μπαράκια΄και καφε με το να μιλήσω σε άγνωστες (σε αρκετες περιπτωσεις έκανα και κινηση αλλά φαίνεται δε γούσταραν ή είχαν κάτι άλλο), με το να παρω το λόγο και να πω τα δικα μου σε μια συζήτηση. Με το να εκτίθεμαι δηλαδή σε τετοιες καταστάσεις. Και έχω βελτιωθεί αρκετά.

Αν ήταν για να κάνω συμβιβασμό, να μαι με καποια που δεν γουσταρω ή δεν είμαι βεβαιος γι αυτή, σίγουρα θα χα σχεση τωρα. Αλλά άμα ξεκινήσεις τετοια σχέση μετα σου ζητανε γαμο και αντε να ξεμπλέξεις. Γι αυτό δεν κάνω τετοιες κινήσεις, ουτε για πειραματισμό.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Ιoanni. Μου αρέσει που βγάζεις συναίσθημα. Και το ότι είσαι ντροπαλός θετικό το βρίσκω. Που σου που σαι πιτσιρικάς!
    Κακό είναι να βγαζει ο άντρας συναίσθημα;

Ελπίζω να μην το βλεπεις ως αδυναμία. Το πόσο δυνατός ένας άντρας το διαπιστώνεις στα δυσκολα, εκεί που πρεπει να πάρει αποφάσεις, εκεί που πρεπει να τα βγαλει πέρα μόνος, όχι εκεί που το παιζει νταής ή το παριστάνει σπουδαίος. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα ιδαίτερη βοήθεια, ότι έμαθα ή έκανα ήταν από μόνος, και επιτυχίες είχα και τα μούτρα έσπασα μέχρι να προχωρήσω. Δεν ξερω αν συμμφωνεις....
    γιάννης

Page 36 of 50 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast