περαστικα να ειναι αρκτουλα
κι αλλο κακο να μη σε βρει...
Printable View
Συμφωνω Θεο ,αλλα καποιες φορες το δοσιμο /δεσιμο εχει να κανει ,και με την εκαστοτε ψυχολογικη μας κατασταση.Σ αυτην την περιπτωση πιστευω οτι δεν μπορεις να εχεις παντα το νου σου.....Αλλα ουτε και να κατηγορεις και να δερνεις τον εαυτο σου φυσικα για τις λαθος επιλογες Μαθηματα ζωης ειναι και αυτα....
Πολυτιμοτατα!!!
Η πληγη πιστευω οτι ειναι αναλογη ,με το "ποσο" “ποσα”εχει “επενδυσει” καποιος πανω σε μια “σχεση” και γιατι.
Προσωπικα απο δικια μου εμπειρια ,θα ελεγα να μας ριχνουμε και κανενα αλλοθι που και που ...
γιατι μερικοι ανθρωποι για δικους τους λογους ειναι πολυ ντεμεκ (οπως λεει και μια φιλη στο βορρα ) :))
πολυ βαρεμαρα γαμωτο σημερα :(
το να δινόμαστε άρκτος δεν χρειάζεται ψυχοθεραπεία... πολύ περισσότερο χρειάζεται θεραπεία η αδυναμία να δώσει κάποιος καθαρά κι ειλικρινά, η προσποίηση ότι δίνει, η εκμετάλλευση, η ψευτιά. Αμφιβάλλω βέβαια αν ωφελεί ανθρώπους που έχουν τόσο πολύ μάθει να λειτουργούν σαν συναισθηματικά βαμπίρ κι είναι πραγματικά κρίμα να χρειάζονται μετά στήριξη οι άνθρωποι που τους πίστεψαν κι ανοίχτηκαν. Αλλά ακόμα κι η ικανότητα να πληγωνόμαστε, είναι πολύ προτιμότερη από το φόβο που νιώθουν τέτοια πλάσματα μήπως αποκαλυφθούν, το φθόνο που γεμίζει τα κενά τους και τη συνεχή προσπάθεια να προσεγγίσουν νέα θύματα.
Συμφωνώ ότι από όλα αυτά μαθαίνουμε και γινόμαστε πιο προσεκτικοί, αλλά δεν χρειάζεται να κατηγορούμε τον εαυτό μας. Για μένα είναι γενικά πολύ θετικό να είσαι καλοπροαίρετος, ανοιχτός και να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους. Και να βιώνεις όλο το εύρος των ανθρώπινων συναισθημάτων. :)
Σκέφτομαι ότι δεν αντέχω να βλέπω αίμα από κοντά...
αραγε οταν απαντας σε σκεψεις ανθρωπων λεγεται ιδψ,διαισθηση η εμπειρια οεο??γιατι τελευταια απανταω συχνα..
Σκεφτομαι οτι ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι η εξεταστικουλα φινιτο οεο!! Τα 7 τα εχω στο τσεπακι ειμαι σιγουρη, για ενα δν ξερω!! Αν ολα πανε καλα, το αλλο εξαμηνο κανω πρακτικη σε σχολειο κ πτυχιακη π βασιζεται πανω σ αυτο! Ε ρε τι εχουν να τραβηξουν τα παιδακια.. πλακα κανω! :)
Ελπιζω κ ευχομαι ολοι να ειστε καλα κ ο,τι σας ριχνει περαστικο να ναι κ αγυριστο!!!
Σκεφτομαι οτι εχω ακομα πολυ δουλεια να κανω και οσο φορτωνω δυσκολα ξεφορτωνω .... Δε μου καθησε και κανα τζοκερ να πηγαινα καπου τροπικα να αραξω καμια βδομαδα να χαλαρωσω
Σκέφτομαι ότι πρέπει να συγκεντρωθώ μέσα στο Σαββατοκύριακο...αλλά και να αφήσω το μυαλό μου να χαλαρώσει...
Σκεφτομαι οτι θελω το symphony of destruction των megadeth που ακουω τωρα για soundtrack στην κηδεια μου!! Σε ταινια τρομου!! Καταλαβατε τιποτα? Ουτε εγω!! Hell-o to all have a freaky day!!! :p
Σκέφτομαι ότι η νύχτα θα είναι δύσκολη με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που ξυπνήσανε...
Σκέφτομαι ότι αυτός που δε θέλει όλο το πακέτο ως έχει γιατί του πέφτει βαρύ, να πάει από κει που ήρθε. Αυτή είμαι.
σκεφτομαι οτι επρεπε να βοηθησω περισσοτερο, κι αν η περιπτωση της Εμμανουελας ειχε σωστη αντιμετωπιση. απ'τη μια η μοναξια, μπηκε το κοριτσακι να γραψει τον πονο της, και πηρε σε ανταλλαγμα χαρακτηρισμους τυπου τρολλ και μαλακιες. απ'την αλλη ηταν το νεαρο της ηλικιας, με τον αρνητισμο κι ολας, που δε φιλτραρε και καταληγαν τα θεματα τσατοποιηση τοσες σελιδες. εγω μαλλον δε θα εδινα ban, αλλα θα προσπαθουσα να λυσω το οποιο ζητημα μεσω πμ. βεβαια αυτο χρειαζεται χρονο και διαθεση, κατι που φυσικα δεν υπαρχει οταν ειναι μονο ενας moderator να παρακολουθει τουλαχιστον 10 νεα θεματα τη μερα και πανω απο 100 καινουργια ποστς. και καπως ετσι καταντα μισητη η διαχειριση εδω μεσα.
Σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω υπομονή 3 μέρες...θα είναι καλύτερα τότε...
Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ εύκολα απόψε...
Σκέφτομαι πως λατρεύω να έχω τη γάτα μου δίπλα μου...α! και πως και δεν υπάρχει ανταπόκριση από αρκετούς στα θέματα που έχω γράψει...
Φυσικα κενο μπορεις να έχεις την δικιά σου άποψη αν διαβασες και τις 100 σελιδες . Στην περίπτωση που το έκανες, θα είδες ότι κάποιοι απο εμας ασχοληθήκαμε υπερ του δέοντος , με καλη διαθεση και υπομονη με την συγκεκριμένη περίπτωση. Μακάρι να το κάναμε για σοβαρότερες περιπτώσεις αυτο.
Συμφωνώ, Φρύνη. Αλλά η όλη εξέλιξη ήταν, κατά τη γνώμη μου, λάθος χειρισμός. Οταν κάποιος δεν ακούει αυτά που με ενδιαφέρον του λέω, δε βγαίνει τίποτα με το να του τα επαναλαμβάνω, στη συνέχεια να τον κατηγορώ οτι δεν κατάλαβε, ακολούθως να του τα χώνω και τελικά να τον αποπέμπω. Δεν τον ωφελώ έτσι. Του επιτείνω το πρόβλημα που ήδη έχει.
Ναι συμφωνώ nick. Εκφράζεις την άποψη σου, προσπαθεις και αν δεις ότι δεν...απλα σταματας..
ότι η αγαπη που ειχα βαθεια μεσα μου για κάποια άτομα αρχίζει κ αναχωρεί..με βασανίζει αυτη η αίσθηση..
Μ'αρέσει πολύ το μότο σου Φρύνη!!Εύγε :))
Σκέφτομαι πως κάποτε η βροχή μου έφερνε τρομερή μελαγχολία, σήμερα την αγάπησα!
Σκέφτομαι ότι όλα είναι τόσο μα τόσο απειλητικά και τρομαχτικά, τόσο μπερδεμένα κι εγώ σαστισμένη και χαμένη ανάμεσα τους...κι εσύ που μπορείς να τα φτιάξεις όλα με μια σου αγκαλιά ή ένα χάδι στο πρόσωπο λείπεις...μακάρι να μπορούσες να με ακούσεις απόψε που σε φωνάζω...
Ας με προστατέψουν οι άγγελοι απόψε αφού εσύ δεν είσαι εδώ...
Οτι δεν μπορω ν'ανταποκριθω οταν μου κλεινουν την πορτα... δε γινεται ετσι!
Και οτι δεν μπορω αλλο την ασυνεννοησια!