Τι σκέφτεστε; - Page 973
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 973 of 1532 FirstFirst ... 473873923963971972973974975983102310731473 ... LastLast
Results 14,581 to 14,595 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω υπομονή 3 μέρες...θα είναι καλύτερα τότε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ εύκολα απόψε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι πως λατρεύω να έχω τη γάτα μου δίπλα μου...α! και πως και δεν υπάρχει ανταπόκριση από αρκετούς στα θέματα που έχω γράψει...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι επρεπε να βοηθησω περισσοτερο, κι αν η περιπτωση της Εμμανουελας ειχε σωστη αντιμετωπιση. απ'τη μια η μοναξια, μπηκε το κοριτσακι να γραψει τον πονο της, και πηρε σε ανταλλαγμα χαρακτηρισμους τυπου τρολλ και μαλακιες. απ'την αλλη ηταν το νεαρο της ηλικιας, με τον αρνητισμο κι ολας, που δε φιλτραρε και καταληγαν τα θεματα τσατοποιηση τοσες σελιδες. εγω μαλλον δε θα εδινα ban, αλλα θα προσπαθουσα να λυσω το οποιο ζητημα μεσω πμ. βεβαια αυτο χρειαζεται χρονο και διαθεση, κατι που φυσικα δεν υπαρχει οταν ειναι μονο ενας moderator να παρακολουθει τουλαχιστον 10 νεα θεματα τη μερα και πανω απο 100 καινουργια ποστς. και καπως ετσι καταντα μισητη η διαχειριση εδω μεσα.
    Αυτή καλά την έχει. Δεν έχει πρόβλημα αλλά παραξενιά, κατα τα λοιπα μια χαρα ειναι. Γι αυτο πάψε να ασχολείσαι. Μακαρι να απασχολούσαν και τους υπολοιπους τετοια.
    γιάννης

Quote Originally Posted by tasakiou View Post
    Σκέφτομαι πως λατρεύω να έχω τη γάτα μου δίπλα μου...α! και πως και δεν υπάρχει ανταπόκριση από αρκετούς στα θέματα που έχω γράψει...
    Κι εγω λατρευω τους γατους μου. Ουτε εγω βρίσκω ανταπόκριση από τους άλλους (τουλάχιστον εδω βρίσκω). Πάντως προσπαθω να το βαλω κανονα (αλλά δε φαινεται να τα καταφερνω ιδιαίτερα) ότι δεν πρεέπι να συνδεόμαστε πολύ με τα ζωα.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτή καλά την έχει. Δεν έχει πρόβλημα αλλά παραξενιά, κατα τα λοιπα μια χαρα ειναι. Γι αυτο πάψε να ασχολείσαι. Μακαρι να απασχολούσαν και τους υπολοιπους τετοια.
    επετρεψε μου να εχω τη δικη μου αποψη, και να διαφωνισω και με σενα και με το Ξωτικό.

Senior Member
    Φυσικα κενο μπορεις να έχεις την δικιά σου άποψη αν διαβασες και τις 100 σελιδες . Στην περίπτωση που το έκανες, θα είδες ότι κάποιοι απο εμας ασχοληθήκαμε υπερ του δέοντος , με καλη διαθεση και υπομονη με την συγκεκριμένη περίπτωση. Μακάρι να το κάναμε για σοβαρότερες περιπτώσεις αυτο.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Φυσικα κενο μπορεις να έχεις την δικιά σου άποψη αν διαβασες και τις 100 σελιδες . Στην περίπτωση που το έκανες, θα είδες ότι κάποιοι απο εμας ασχοληθήκαμε υπερ του δέοντος , με καλη διαθεση και υπομονη με την συγκεκριμένη περίπτωση. Μακάρι να το κάναμε για σοβαρότερες περιπτώσεις αυτο.
    Συμφωνώ, Φρύνη. Αλλά η όλη εξέλιξη ήταν, κατά τη γνώμη μου, λάθος χειρισμός. Οταν κάποιος δεν ακούει αυτά που με ενδιαφέρον του λέω, δε βγαίνει τίποτα με το να του τα επαναλαμβάνω, στη συνέχεια να τον κατηγορώ οτι δεν κατάλαβε, ακολούθως να του τα χώνω και τελικά να τον αποπέμπω. Δεν τον ωφελώ έτσι. Του επιτείνω το πρόβλημα που ήδη έχει.

Senior Member
    Ναι συμφωνώ nick. Εκφράζεις την άποψη σου, προσπαθεις και αν δεις ότι δεν...απλα σταματας..
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Ναι συμφωνώ nick. Εκφράζεις την άποψη σου, προσπαθεις και αν δεις ότι δεν...απλα σταματας..
    Ακριβώς, ή τον συμβουλεύεις να επισκεπτεί κάποιον ειδικό.
    Σκοπός του φόρουμ είναι να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε, όχι να επιβάλλουμε την άποψή μας. Οπότε δεν προσφέρουμε τίποτα αν αντιδρούμε άσχημα σε συτόν που ζητά τη βοήθειά μας, αλλά δεν την εκτιμά...

Senior Member
    ότι η αγαπη που ειχα βαθεια μεσα μου για κάποια άτομα αρχίζει κ αναχωρεί..με βασανίζει αυτη η αίσθηση..
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Μ'αρέσει πολύ το μότο σου Φρύνη!!Εύγε :))

Senior Member
    Σκέφτομαι πως κάποτε η βροχή μου έφερνε τρομερή μελαγχολία, σήμερα την αγάπησα!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όλα είναι τόσο μα τόσο απειλητικά και τρομαχτικά, τόσο μπερδεμένα κι εγώ σαστισμένη και χαμένη ανάμεσα τους...κι εσύ που μπορείς να τα φτιάξεις όλα με μια σου αγκαλιά ή ένα χάδι στο πρόσωπο λείπεις...μακάρι να μπορούσες να με ακούσεις απόψε που σε φωνάζω...
    Ας με προστατέψουν οι άγγελοι απόψε αφού εσύ δεν είσαι εδώ...

Senior Member
    Οτι δεν μπορω ν'ανταποκριθω οταν μου κλεινουν την πορτα... δε γινεται ετσι!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.