Σκέφτομαι πόσο δύσκολο και θλιβερό είναι σε κάθε βήμα σου να πρέπει να στηρίζεσαι από κάπου γιατί αλλιώς θα πέσεις...
Printable View
Σκέφτομαι πόσο δύσκολο και θλιβερό είναι σε κάθε βήμα σου να πρέπει να στηρίζεσαι από κάπου γιατί αλλιώς θα πέσεις...
Δε θα τα καταφέρω, το ξέρω, το αισθάνομαι...τελείωσαν όλα...
Κατ αρχήν περαστικά
και κατα δεύτερων τώρα εξηγείται το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα έβλεπα στα πρόσωπα των οδηγών μια γαλήνη μια ηρεμία και τώρα που λές πως θα ξανα βγείς στους δρόμους ?,,,,,,,,,,, μήπως θα πρέπει να ανησυχώ ? καβαλάς μηχανή καβαλάς πεζοδρόμια καβάλα πάν στην εκκλησιά ,,,,,,,,,
ωχ παναγία μου που έλεγε και ο Χάρι κλην χαχα
Περαστικά ρεμάλι και τον νου μας οι υπόλοιποι
Θα είμαι ευγενείς όπως πάντα
Στο ερώτημα τι κάνω η απάντηση είναι,,,,,,,, την προσευχή μου που θα βγεις στους δρόμους χαχααχ έχεις εκει το πρά πρά σου και το λες και μηχανή θα νομίζει και ο κόσμος πως είσαι και ιζι ραιντερ ( αστειεύομαι ε ? μην το πάρεις στα σοβαρά όχι τίποτε άλλο κοστίζουν και τα χαρτομάντιλα )
Ιτ μαη νταστ μπεημπιιιιιι !!!!!!!!
Να φανταστεις τετοιες αντιδρασεις λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! !
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...9eFFCcERAsZAdJ
χαχαχαχαχα!! ναι πηρα αλλα οι αντιδρασεις δεν αλαξαν ουτε με το αυτοκινητο, παραμενουν οι ιδιες των αλλων οδηγων οπως βλεπεις Λες και βλεπουν ταινια χιτσοκ ενα πραγμα χμμμ!!!
Λες να κανω κατι στραβα ??
Λες να χρειαζομαι κανενα μαθημα οδηγησης ?? :P
Οποτε εχε το νου σου εε!!
Οτι τα πραγματα παιρνουν το δρομο τους σιγα-σιγα...
Πρέπει να ηρεμήσω...
Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει, αν αυτό συνεχιστεί θα καταρρεύσω και πάλι...ήδη νιώθω τα πρώτα σημάδια...
Σκέφτομαι ότι έμεινε μόνο ένα πράγμα στη λίστα μου, το οποίο θα κάνω σύντομα και μετά θα είμαι πια ελεύθερη...
Ξωτικο καμικαζι περαστικα!!!
Σκεφτομαι οτι το βραδυ θα παω για ποτακι κ θελω να περασω τελειααα !!!!!!!!
Σκέφτομαι ότι η ζωη ειναι έξω και όχι μπροστα στον υπολογιστη. Ψες ζητησα να με διαγραψουν απο ενα σαητ γνωριμιών. Θελω να αφησω τον εαυτο μου ελευθερο στη ζωη. Το να κλεινομαστε πισω απο την οθονη τρεφει το πρόβλημα, ειναι φυγη απο τη λυση του προβληματος, και χανουμε τις ευκαιριες που θα χαμε αν αξιοποιούσαμε το χρονο αυτο αλλιώς.
Σκέφτομαι ότι κάποιοι διασκεδάζουν ενώ έχουν κάνει άλλους να υποφέρουν...και κατά τα άλλα ισχυρίζονται ότι νοιάζονται...ναι, καλά...
σκεφτομαι οτι ειμαι κ παλι χαρουμενη μετα απο παρα πολυ καιρο και μετα απο μια μεγαλη στενοχωρια π χα παρει ....
Σκέφτομαι κάτι κακό αλλά δεν πρέπει να το κάνω...κι όσο αντέχει η δύναμη μου δεν θα το κάνω...
Σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να κανω σκεψεις αλλα ΠΡΑΞΕΙΣ !!!!!!!
Η καθημερινότητα μου μου αποδεικνύει πως έχω ακόμη πολλή δρόμο μέχρι να μπορω να παίρνω μεγάλα ρίσκα στη ζωη. Ειναι απόδειξη ότι ακομα δεν ξεπερασα πλήρως τις φοβίες. Κάποτε διερωτούμε αν στην ουσια τελικά, πίσω από το φοβο δλδ, ειναι θεμα λογικής, αβεβαιότητας και ανασφαλειας το να κανω κατι που θελει ρισκο.
Σκεφτομαι, ωραια ταινια «Η ΑΣΤΕΡΩ» και διαχρονικη…
Την ξαναειδαμε με τον αγαπημενο μου σε πολλοστη επαναληψη.. και κυλιομασταν στο πατωμα απ τα γελια (ξανα)!
Ποτε δεν χανει την πλακα της, θα την βλεπουμε για χρονια ακομα να παραληρει και θα γελαμε ..
Σε καποια στιγμη, λεει ο δικος μου «πολύ γελιο η αστερω. αυτή η κακομοιρα, να ξερεις, πραγματικα ταλαιπωρειται! Είναι δυστυχισμενη κι ας ζει στο παραμυθι της, μην κοιτας που εμεις γελαμε. αν πηγαινε σε έναν καλο γιατρο μπορει να βελτιωνοταν.»
αλλα που ψυχιατροι εκεινα τα χρονια. πολυτελειες….
Μα το ποσο γελαμε μ αυτην … Καινουριο συκωτι καναμε
(αναρωτιεμαι τι θα γινομασταν αν δεν ειχαμε τοσο γρηγορη προσβαση σε εισαγγελεις και ασφαλιστικα μετρα, με μια αστερω στο κατοπι μας, την σημερον ημερα. Στο χαλακι της πορτας μας θα κοιμοταν ..)
Σκέφτομαι τόσα πράγματα που δεν μπορώ να τα γράψω λόγω πλημμύρας συναισθημάτων...κυρίως ανακαλώ αναμνήσεις από κάποια που χάθηκε και δεν θα γυρίσει ποτέ κοντά μου...μου λείπεις τόσο πολύ γιαγιά...αν ζούσες ακόμα, όλα θα ήταν διαφορετικά, χωρίς εσένα έχει καταρρεύσει ο κόσμος μου...
Επίσης, πριν άκουσα στην τηλεόραση τη φράση "όλα θα πάνε καλά" και μου την έχουν πει κι εμένα πρόσφατα...όμως εγώ φοβάμαι...θα πάνε στ' αλήθεια καλά; Κάτι μέσα μου μου λέει πως όχι...
Σκεφτομαι αν οι επιλογες και οι αποφασεις που παιρνω ειναι σιγουρα οι σωστες αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι και σιγουρος αλλωστε...
Σκέφτομαι ότι απόψε εκτός από το φυλαχτό μου θα κρατάω και σταυρό στο χέρι μου μήπως και κρατήσει τους εφιάλτες μακριά μου...
Εξαρτάται απο το υπόβαθρο (δεδομενα που εχεις εσυ μπροστα σου κατα το χρονο που παιρνεις την απόφαση κι αν αυτα ειναι σωστα και καταλληλα για την αποφαση), απο το αν εξ αρχης κυριαρχεισαι από βεβαιοτητα ή αμφιβολία για την επιλογη και από το συναισθηματικο πλαισιο μεσα στο οποιο την παιρνεις ( αν εισαι σε αρνητικη ψυχολογια δεν αποκλειεται να ειναι και η επιλογη αναλογη).
Κάνω πρόστιχες σκέψεις τώρα. Θέλω να είχα μια κοπέλα εδώ τώρα, και να της έγλυφα το αιδοίο της με ευλάβεια και τρυφερότητα, τόσο πολύ έως να ερχόταν
σε 30 οργασμούς η γλυκιά μου, και να ένοιωθα τον οργασμό της μέσα στο στόμα μου. Αχχ...!!!
Ρε Γεωργιε Πολιδη δεν εχεις αφησει φορουμ για φορουμ ησυχο και αυτο με κανει να αναρωτιεμαι αν σε λενε οντως ετσι ή μισεις θανασιμα καποιον με αυτο το ονομα και εχεις βαλθει να τον ξεφτιλισεις σε ολο το net.........
Α και by the way σε αλλο φορουμ δηλωνεις αθεος......
Σκέφτομαι ότι μάλλον η αυριανή μέρα θα είναι καλύτερη...
Σκέφτομαι ότι σύντομα όλα θα είναι έτοιμα κι εγώ ελεύθερη...να με περιμένεις...
Οτι δεν θα τη βγαλω για πολυ καιρο ακομα καθαρη....θα στριψει το ματι για τα καλα... Δαφνι σου 'ρχομαι........
Φύλα μια θέση και για μένα. Άρτι αφιχθείσα εκ της εργασίας
σκέφτομαι ότι πέρα από την οικονομική εκμετάλλευση,
η πίεση να μπει η συμπεριφορά σου σε καλούπια
είναι που ενοχλεί περισσότερο.
Στο Δαφνί δεν πάω πάντως. Δε μασάω.
Το πολύ πολύ να βριστώ με κανέναν
και να ρθω στα ίσια μου.
γιατι να ειμαι τοσο ανασφαλης γαμωτο μουυυ