Τι σκέφτεστε; - Page 980
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 980 of 1532 FirstFirst ... 480880930970978979980981982990103010801480 ... LastLast
Results 14,686 to 14,700 of 22967
    Senior Member
    Να φανταστεις τετοιες αντιδρασεις λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! !

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...9eFFCcERAsZAdJ
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Να φανταστεις τετοιες αντιδρασεις λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! !

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...9eFFCcERAsZAdJ
    Θες να πεις πως πήρες αυτοκίνητο ??????? εσυ είσαι ???????

Senior Member
    χαχαχαχαχα!! ναι πηρα αλλα οι αντιδρασεις δεν αλαξαν ουτε με το αυτοκινητο, παραμενουν οι ιδιες των αλλων οδηγων οπως βλεπεις Λες και βλεπουν ταινια χιτσοκ ενα πραγμα χμμμ!!!
    Λες να κανω κατι στραβα ??
    Λες να χρειαζομαι κανενα μαθημα οδηγησης ?? :P
    Οποτε εχε το νου σου εε!!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Quote Originally Posted by soft View Post
    χαχαχαχαχα!! ναι πηρα αλλα οι αντιδρασεις δεν αλαξαν ουτε με το αυτοκινητο, παραμενουν οι ιδιες των αλλων οδηγων οπως βλεπεις Λες και βλεπουν ταινια χιτσοκ ενα πραγμα χμμμ!!!
    Λες να κανω κατι στραβα ??
    Λες να χρειαζομαι κανενα μαθημα οδηγησης ?? :P
    Οποτε εχε το νου σου εε!!
    Ειναι το φυσιολογικο αγχος τωρα που ειναι αρχες. Με τον καιρο θα το συνηθισεις και θα δεις τις αντιδρασεις των αλλων να αλλάζουν. Μεχρι τοτε προσεχε μην κτυπησεις κανα πεζο... Αν με τον καιρο δεν βλεπες βελτιωση τοτε υπαρχει προβλημα ...
    γιάννης

Senior Member
    Οτι τα πραγματα παιρνουν το δρομο τους σιγα-σιγα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Πρέπει να ηρεμήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει, αν αυτό συνεχιστεί θα καταρρεύσω και πάλι...ήδη νιώθω τα πρώτα σημάδια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει, αν αυτό συνεχιστεί θα καταρρεύσω και πάλι...ήδη νιώθω τα πρώτα σημάδια...
    περιμενω την στιγμη που θα σε κουρασει ο ιδιος σου ο φοβος και θα τον κανεις περα
    μα δεν κουραζεσαι ποτε?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    περιμενω την στιγμη που θα σε κουρασει ο ιδιος σου ο φοβος και θα τον κανεις περα
    μα δεν κουραζεσαι ποτε?????
    Έχω ήδη κουραστεί αλλά δεν μπορώ να τον κατανικήσω... :(

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έμεινε μόνο ένα πράγμα στη λίστα μου, το οποίο θα κάνω σύντομα και μετά θα είμαι πια ελεύθερη...

Senior Member
    Ξωτικο καμικαζι περαστικα!!!
    Σκεφτομαι οτι το βραδυ θα παω για ποτακι κ θελω να περασω τελειααα !!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Σκέφτομαι ότι η ζωη ειναι έξω και όχι μπροστα στον υπολογιστη. Ψες ζητησα να με διαγραψουν απο ενα σαητ γνωριμιών. Θελω να αφησω τον εαυτο μου ελευθερο στη ζωη. Το να κλεινομαστε πισω απο την οθονη τρεφει το πρόβλημα, ειναι φυγη απο τη λυση του προβληματος, και χανουμε τις ευκαιριες που θα χαμε αν αξιοποιούσαμε το χρονο αυτο αλλιώς.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτομαι ότι η ζωη ειναι έξω και όχι μπροστα στον υπολογιστη. Ψες ζητησα να με διαγραψουν απο ενα σαητ γνωριμιών. Θελω να αφησω τον εαυτο μου ελευθερο στη ζωη. Το να κλεινομαστε πισω απο την οθονη τρεφει το πρόβλημα, ειναι φυγη απο τη λυση του προβληματος, και χανουμε τις ευκαιριες που θα χαμε αν αξιοποιούσαμε το χρονο αυτο αλλιώς.
    +100000 Γιαννη εχεις απολυτο δικιο! Η ζωη ειναι εξω κ ειναι μικρη δν αξιζει να την σπαταλαμε με ασημαντα πραγματα πρεπει να ρουφαμε καθε λεπτο καθε δευτερολεπτο!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάποιοι διασκεδάζουν ενώ έχουν κάνει άλλους να υποφέρουν...και κατά τα άλλα ισχυρίζονται ότι νοιάζονται...ναι, καλά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι κάποιοι διασκεδάζουν ενώ έχουν κάνει άλλους να υποφέρουν...και κατά τα άλλα ισχυρίζονται ότι νοιάζονται...ναι, καλά...

Πολλά δίκια αυτή η κουβέντα!!!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .