Για αυτήν τι έχετε να πείτε?
Printable View
εκεινη η χοντρη (που είπες) σε ήξερε; Μηπως του είπε κατι ότι εκανες ή είπες (αληθεια ή ψεμματα) και για αυτο σε εκανε περα;
Μαλλον σε εκανε περα. ισως να σε ζήλευε και για αυτό μόλις τελειωσατε την σχολή να μην εχει πλεον αναγκη την παρέα σου και σε εκανε περα.
Μου το εχουν κανει και εμενα παλια και μαλιστα ατομα στην γειτονιά μου. Οσο καιρο δεν εκανε παρεα κανενας μαζι τους με ήθελαν μόλις εγω τους εβαλα στην παρέα μου με εκαναν περα (μαζι και η παρεα μου).
Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα .. δεν παθαινει κατι .
Να σου πω πειτε και τιποτα εστω με νοηματα ή δωστου ενα χαρτι να σου γραφει μην καθεσαι και τον κοιτας με την αναρροφηση ανα χειρας . Κανε πιο δημιουργικη την βαρδια σου αλλα και την ζωη του εκει μεσα. Θα χαλαρωσεις και εσυ ετσι αλλα και αυτος.
Μνιμόνιο, σου έστειλα πμ! Δεν ξέρω γιατί μου τα κάνει αυτά μήπως με κοροϊδεύει κιόλας γιατί κατάλαβε ότι φοβάμαι;
Σου απαντησα Δελφινι.. δεν αναγουλιαζει την κινηση του βηχα κανει γιατι του σκαλωνουν τα φλεμματα να στο πω λαικα. Ειναι στον αναπνευστηρα , εχεις την αναρροφηση δεν παθαινει τιποτα.
με είπαν ότι όταν έχει τραχειοστομία αποκλείεται να πνιγεί ισχύει αυτό?
Οχι δεν σου πνιγεται απλα η τραχειοστομια θελει συχνη φροντιδα και αλλαγη για να μην φρακαρει . Με λιγα λογια για να σου παθει κατι πρεπει να ειστε σε κανενα βουνο , απο την στιγμη που υποστηριζεται με οξυγονο και του κανεις αναρροφησεις δεν προκειται να σου παθει τιποτα. Μην σε τρομαζουν οι μορφασμοι του .
Προς διαχείριση : Γιατί μου μαζεύετε όλα τα θέματα σε ένα τι σχέση έχει το αν σε κόλλησε ο γκόμενος της φίλης σου με την δουλειά μου; Αυτό είναι μεγάλη αγένεια να μου φέρεστε με τέτοιο τρόπο και να με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Μόνο τα δικά μου θέματα συσσωρεύονται έτσι σε ένα; Για ποιόν λόγο μου το κάνετε; Θέλετε να με διώξετε από το φόρουμ;
Kαι εγω σκαλωσα τωρα.. λεω τι εγινε απαντησα σε λαθος θεμα?
Μπορει να του είπε ψέμματα για να τον κερδίσει. Επειδη του άρεσες να πήγε πχ και να του είπε ότι τον κοροιδεύεις(ή κατι τέτοιο) για να τον διωξει μακρια σου...
Κατι τέτοιο.
Το να βρεις έναν καλό φίλο είναι πολυ πολυ σπάνιο δυστηχώς...
Παιδιά πάλι ήρθανε στο μυαλό μου σκέψεις ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου πριν 15-20 χρόνια. Καμιά φορά πάω στην εκκλησία και βλέπω αυτήν την πρώην φίλη μου και με χαιρετάει και πραγματικά δεν θέλω ούτε να με χαιρετάει θέλω να αδιαφορήσει πραγματικά, θέλω να με αφήσει στην ησυχία μου πραγματικά. Επίσης φοβάμαι μην όντως έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή γιατί πάλι σκέφτομαι για αυτά και έχω αρχίσει να κόβω τα χάπια.
εσυ μας ελεγες οτι στεναχωριεσαι που δεν σου μιλαει και δεν λενε να το ξεχασουν. τωρα σε πειραζει που σε χαιρεταει? προφανως το αφησε πισω της μια ςκαι ειναι μια χαρα τακτοποιημενη στην ζωη της οπως μας ειχες πει.
με τα ρουχα σου τρωγεσαι. μια σε πειραζει που σε γραφουν , μια σε πειραζει που σου μιλανε.
χαπια να μην κοψεις αν δεν το πει ο ψυχιατρος.
αυτον να ρωτησεις να σου πει αν επιτρεπεται.
Δεν ξέρω τι να πω αλήθεια, αυτοί ότι και αν κάνουν με ενοχλούν. Αυτή είναι τακτοποιημένη στην ζωή της αλλά εμένα δεν θα με αφήσουνε να τακτοποιηθώ. Χάλασα πολύ εμφανισιακά δηλαδή επιεικώς παίρνω 5 και μου αρέσει ένας που παίρνει 8 . Σιγά να μην με πάρει θα πάρει μία άλλη που τον κυνηγάει και παίρνει 10... και εγώ θα βράσω στο ζουμί μου.
Αχ παιδιά πείτε μου κάτι για να το ξεχάσω ότι δεν ήτανε τίποτα και τέτοια γιατί στενοχωριέμαι.
Πείτε ότι είμαι αδύναμος άνθρωπος. Πείτε κάτι. Πάντως πάρα πολλά τράβηξα που δεν τα έχει περάσει κάνενας άλλος ακριβώς γιατί είμαι αδύναμος άνθρωπος.
Εγώ λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό που έγινε με τον γκόμενο της φίλης σου,ήταν σφάλμα σου μεγάλο.
Δεν θα σε κατηγορήσω ώς Ανήθικη όπως το μέλος Κύκνος,αλλά ήταν κάτι πολύ κακό αυτό που έκανες!!!
Είναι αλήθεια πως την ψυχική διαύγεια που εσύ έχεις,εγώ δεν την έχω!!Αλλά το παλεύω!!Δελφίνι δίδαξε το κοινό σου!!Quote:
Α εσύ δεν είσαι καλά...
Είδες Ρέμεντυ τι φιλάνθρωπος που ήμουνα ... μόνο καλό κάνω εγώ σε βάρος μου...... όλα αυτά τριγυρνάνε στο μυαλό μου τόσα χρόνια δεν πρέπει κάποτε να ηρεμήσω πολύ ταλαιπωρήθηκα.....και να πεις ότι ήταν και κανένας έρωτας .... εκείνη την εποχή μάλλον κολακεύτηκα από τον μαλάκα.... και δεν μου είχε ξανατύχει .....ξέρετε όσες φίλες είχα οι γκόμενοί τους με σεβόντουσαν. Είμαι αδύναμος άνθρωπος τελικά και μου συνέβησαν και καταστάσεις που δεν συνέβησαν σε πολλούς αλλά αν ο άλλος είναι δυνατός ανταπεξέρχετε εγώ δεν μπορώ και ταλαιπωρούμαι εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν θα ηρεμήσω ποτέ από αυτήν την γκάφα που έκανα και το κακό είναι ότι μου αρέσει κάποιος που πάει σε κείνη την εκκλησία και πάντα θα έχω την στενοχώρια πάνω από το κεφάλι μου και δεν θα μπορέσω να τον κερδίσω και θα είναι και αυτός δυστυχισμένος μαζί μου γιατί δεν είμαι αρκετά όμορφη όπως παλια.
Δελφίνι έφαγα ποινή για πάρτη σου!Χα χα!
Πες μου τι σκέφτεσαι να κάνεις με όλα τα ανοικτά σου θέματα και γενικώς δώσε λύσεις και άσε τα μοιρολόγια!
Θέλω μέχρι το βράδυ λύσεις για την δίαιτα,για τον γκόμενο της φίλης σου και για αυτό που αντιμετωπίζεις με την Εκκλησία!
Κάνε προτάσεις,να το συζητήσουμε!
**Vasia05(Moderator),καλησπέρα!!!Αυστ ηρή η ποινή σου νομίζω!Με το Δελφίνι (Jennifer) έχουμε άλλους κώδικες επικοινωνίας!
Πρέπει να ψυχολογείς την φάση λίγο!