[QUOTE=mpoufos;589825]ελα ντε!!!..
να σαι καλα ρε μπουφακο μου σε ευχαριστω!!
Printable View
Μπορείς να το πεις κι έτσι. Βέβαια, όλο αυτό το απέκτησα εκ των υστέρων. Τον πρώτο καιρό που αποτύγχανα, ναι μεν με πείραζε, άλλα δεν ένιωθα οτι ήταν αναμενόμενο. Τό'παιρνα σαν μια απλή αποτυχία και συνεχίζω. Ήταν αλλιώς. Όμως, όταν οι ήττες μου διαδεχόντουσαν η μια μετά την άλλη, σιγά σιγά άρχισα να σκέφτομαι έτσι. Κάτι δεν πάει καλά εδω πέρα. Και πριν καν περάσει απ'το μυαλό μου να σκέφτομαι έτσι, δεν περίμενα το 2004 (που ουσιαστικά ξεκίνησα πιο δυνατά σ'αυτό το θέμα) ότι θα τα πάω τόοοσο χάλια στον ερωτικό τομέα μέχρι σήμερα. Τώρα έχω και έξτρα μπελάδες. Γι'αυτό και έγραψα παραπάνω οτι έτσι και έκανα κάτι με κοπέλα, θα το πανηγύριζα άγρια. Θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου.
Άστα να πάνε! :( Και πολλές ήττες έχω, μερικές είναι πολύ βαριές, και το χειρότερο είναι οτι τις πάω σερί! Πάλι καλά που δεν εκπροσωπώ κάποια ομάδα.
Εννοώ οτι έχω πλέον φτάσει στο σημείο "όχι άλλες χυλόπιτες" καταρχάς, βάλε λίγο και την ηλικία μου. Είναι κάτι που το θέλω εδώ πάνω απο 10ετία, το θέλω τώρα, μου εξαντλήθηκε η όποια υπομονή μού'μεινε, κλπ. Φαύλος κύκλος ένα πράμα. Όλες αυτέ οι αποτυχίες αναπόφευκτα θα μου το κάνουν εμμονή.
Έτσι και γίνει... ;)
Αν κανουμε ομαδα εγω υπαρχηγος ;Ρ
πες το ψεμματα. Αλλα μην απελπιζεσαι. Μαθαινε απο τα λάθη σου και κανε baby steps που λενε και σιγα σιγα θα γινει.
μια μερα απο εκει που δεν το περιμενεις θα εμφανιστει μια κοπελα που θα της αρεσεις. Στο λεω εκ πειρας ;)
Θα γινει και τοτε θα το καψουμε παρεα :):):)
Νομίζω το κάνουμε πιο πολύ για τους άλλους!
Όπως εγώ!
Κακά τα ψέμματα είναι πάρα πολύ σημαντική,γιατί όταν γνωρίζεις κάποιον,εκεί στέκεσαι!
Και αυτή τα καθορίζει όλα!
Δεν τρώω για μένα, για το χάπι τρώω! :p
Εχω παρατηρησει οτι ειναι φορες που νιωθω εκτρωμα και αλλες που νιωθω ευχαριστημενη. Ο παραγοντας που κανει τη διαφορα ειναι η διαθεση μου. Συνηθως αν περιποιηθω λιγακι νιωθω καλυτερα. Επισης προσπαθω να μη δινω τοση σημασια στην εμφανιση μου οταν νιωθω χαλια. Παλιοτερα δεν ηθελα καν να βγαινω απ το σπιτι. Πλεον λεω οκ, δεν κοιταζομαι αλλο στον καθρεφτη / αν βγω κι ετσι δε θα καταλαβει κανεις οτι ειμαι εξωγηινη κατα βαθος / δε βγαινω για να κατακτησω τον κοσμο με την ομορφια μου αλλα για να κανω δουλειες η να κανω κατι που με ευχαριστει.
yanat,είδες που η περιποίηση της εμφάνισης μας κάνει καλύτερα?
Δεν ξερω :/ στους αλλους δε με ενδιαφερει καθολου η εμφανιση παρα μονο η υγειινη τους οσον αφορα το εξωτερικο.
βασικα πιστευω οτι βλεπουμε τις ατελειες μας και τις κανουμε ΤΟΣΕΣ γιατι ακριβως ειναι δικες μας.. αν ηταν πανω σε καποιον αλλο δε θα διναμε σημασια πανω απο 2 δευτερολεπτα.
Έχεις πει ότι δεν είσαι ωραία.Αν ήσουν,πόσο στοίχημα ότι θα σου άρεσαν?
Και όταν εννοώ μη ωραίο,σκέψου στο αρσενικό,κάτι αντίστοιχο με την κνίτισσα που με γούσταρε.
Υ.Γ.:Η διατροφολόγος μου είπε πως τελικά δεν είναι σωσίβιο,αλλά δέρμα και ότι οφείλεται στον σωματότυπο μου.....
Αν ήμουν ωραία, με αυτό τον χαρακτήρα, τα ίδια θα σου έλεγα! Μπορεί να μην είμαι ωραία, αλλά άσχημα κόμπλεξ με την εμφάνιση και κατ' επέκταση με το πρόβλημά μου δεν έχω...εντάξει, θα ήθελα να είμαι πιο όμορφη με κάποια κιλά κάτω, αλλά δεν είμαι προς το παρόν, αυτό όμως διορθώνεται...Υπάρχουν όμορφες που είναι τίγκα στα κόμπλεξ και είναι δυστυχισμένες (και μόνες κατ'επέκταση), επίσης υπάρχουν πάμπολλα σούργελα που περνιούνται για ωραίες και έχουν τον αέρα της "εγώ είμαι και άλλη δεν είναι". Τέλος, υπάρχουν κάτι θεό**** που κυκλοφορούν με κάτι τύπους "κάτω του μετρίου" και αναρωτιέσαι, μα πως; Συμβαίνει και το αντίστροφο!
'Ο,τι στοίχημα θες!
Συμβαινει γτ οι πολυ ωραιεσ βλεπουν αλλα απο τισ αλλεσ γι αυτο συμβαινει αυτο θελουν η σκληρουσ αμα ειναι ασχημοι η καλα παιδια δε βλεπουν εμφανιση οι ωραιεσ
εγω ξερω παντως οτι δεν υπαρχει μονο ενα ωραιο. μου εχουν αρεσει πολλοι διαφορετικοι τυποι αντρων.
επισης δε μπορω να ακουω τη γνωμη τους για το πως θα πρεπει να ειναι η εμφανιση μου, γιατι αφενος υπαρχουν 243131231 γνωμες και αφετερου αν ακουγα τους περισσοτερους τωρα θα ημουν υπερβαρη (δεν εχω απολυτως τιποτα κατα των υπερβαρων, καποια στιγμη ευχομουν ενας συγκεκριμενος να γυρισει να με κοιταξει... απλα δεν κουβαλαω καλα τα επιπλεον κιλα ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ :/). γι αυτο το λογο οταν κανω γυμναστικη την κανω για μενα.. και κυριως για τη μεση μου (και ταυτοχρονα επωφελουνται κι αλλα μελη του σωματος). το ντυσιμο κλπ παλι για μενα, δεν εχω καθολου σεξυ ρουχα. Και το βαψιμο το κανω απλα επειδη μπορω :Ρ
Δημοσίως διάβασα, lololol.
Why, νιωθεις καλα να σκεφτεσαι συνεχως τι πιστευουν οι αλλοι για εσενα ?
Απάντησε σε εσενα. Πισω απο ολα αυτα που λες εγω θελω να δεις εσενα.
Θελεις να σε προωθησεις σε αυτον τον κοσμο μονο για το κορμι ? Τοτε ναι μπορεις ευκολα να το κανεις. Οταν νιωσεις οτι αγγιξες τον στοχο σου, διεκδiκησε την επιθυμια σου. Αφου το κανεις αν θες θα μοιραστεις την εμπειρια σου.
Εισαι καλο παιδι. Μιλας αφοριστικα λογω αμυνας. Οταν μιλας απολυτα και αφοριστικα λογικο ειναι να λαβεις αντιλογο.
Προχωρησε με σαφης στοχους και δες εσενα.
*Φιλικα η CC.
Αγαπητή CC(να ξέρεις πως το αγαπητή το λέω με όλη την καλή διάθεση,γιατί σε συμπαθώ αρκετά):
Το ξέρω πως δεν είμαι άγιος,αλλά όταν βλέπω συγκεκριμένα μέλη ΕΞ ΑΡΧΗΣ(ξέρουν ποιοί είναι αυτοί) να μου λένε ότι δεν μπορώ να πετύχω αυτό που θέλω,τότε λογικό να τρελαίνομαι και εγώ.Δεν το αρνούμαι,το έχω τραβήξει.Τα μέλη αυτά έχουν δείξει πόσο ''δίκαια'' είναι,ρώτα και τον Macgyver.
Αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα και μπορώ να πετύχω αυτό που θέλω,που είναι γνωστό πλεόν.Σύμφωνα και με αρκετούς από εδώ μέσα.
Στο ερώτημα σου:η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων,και θέλω να είναι η καλύτερη.
Η γνωμη των αλλων δεν μπορει να ειναι η καλυτερη για κανενα, ουτε και για μενα ουτε και για τον οποιονδηποτε, με αναφερεις συνεχεια ενω σου εχω απαντησει πολλες φορες, ο μακ συμφωνα με την περιγραφη του ειναι καλος, εσυ δεν εισαι και τοσο και κοιτας αποκλειστικα την εμφανιση ακυρωνοντας καποιες που εχουν την ιδια εμφανιση με σενα ( δεν μιλαω για την κνιτησα αυτη ειναι χαλια και ειναι και πορωμενο προβατο οποτε μακρια). Απαιτεις κατι πολυ πιο πανω απο σενα, ΓΙΑΤΙ??
Δεν ειμαι επιφανειακος, ειμαι καλυτερος απο σενα εμφανισιακα και δεν στοχευω μονο σε ωραιες, σου εχω πει οτι ειχα και κοπελα με περιεργη μυτη κλπ, ολοι στην αρχη κοιταμε εμφανιση αλλα μας αρκει απλως να βλεπεται, εσυ θες κατι παραπανω απο αυτο και θες να εχει μονο εμφανιση χωρις να σε ενδιαφερουν τα αλλα, εγω δεν το κανω αυτο μου αρκει να βλεπεται και μετα κοιταω τι χαρακτηρας ειναι δεν ειμαι ρηχος οπως εσυ απο πολλες αποψεις.