Σκέφτομαι... - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 116 FirstFirst ... 4989979899100101109 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αγαπητή CC(να ξέρεις πως το αγαπητή το λέω με όλη την καλή διάθεση,γιατί σε συμπαθώ αρκετά):
    Το ξέρω πως δεν είμαι άγιος,αλλά όταν βλέπω συγκεκριμένα μέλη ΕΞ ΑΡΧΗΣ(ξέρουν ποιοί είναι αυτοί) να μου λένε ότι δεν μπορώ να πετύχω αυτό που θέλω,τότε λογικό να τρελαίνομαι και εγώ.Δεν το αρνούμαι,το έχω τραβήξει.Τα μέλη αυτά έχουν δείξει πόσο ''δίκαια'' είναι,ρώτα και τον Macgyver.
    Αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα και μπορώ να πετύχω αυτό που θέλω,που είναι γνωστό πλεόν.Σύμφωνα και με αρκετούς από εδώ μέσα.
    Στο ερώτημα σου:η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων,και θέλω να είναι η καλύτερη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αφού διαφωνείς μαζί τους.....
    Στα 5-6 καλοπαιδα δεν ειμαι κι εγω?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Στα 5-6 καλοπαιδα δεν ειμαι κι εγω?
    Σαφώς και είσαι,εξαιτίας του στυλ σου απέναντι μου.
    Αλλά εγώ αναφερόμουν στην αντίπερα όχθη.

Senior Member
    Αγαπητή CC(να ξέρεις πως το αγαπητή το λέω με όλη την καλή διάθεση,γιατί σε συμπαθώ αρκετά):
    Το ξέρω πως δεν είμαι άγιος,αλλά όταν βλέπω συγκεκριμένα μέλη ΕΞ ΑΡΧΗΣ(ξέρουν ποιοί είναι αυτοί) να μου λένε ότι δεν μπορώ να πετύχω αυτό που θέλω,τότε λογικό να τρελαίνομαι και εγώ.Δεν το αρνούμαι,το έχω τραβήξει.Τα μέλη αυτά έχουν δείξει πόσο ''δίκαια'' είναι,ρώτα και τον Macgyver.
    Αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα και μπορώ να πετύχω αυτό που θέλω,που είναι γνωστό πλεόν.Σύμφωνα και με αρκετούς από εδώ μέσα.
    Στο ερώτημα σου:η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων,και θέλω να είναι η καλύτερη.
    Η γνωμη των αλλων δεν μπορει να ειναι η καλυτερη για κανενα, ουτε και για μενα ουτε και για τον οποιονδηποτε, με αναφερεις συνεχεια ενω σου εχω απαντησει πολλες φορες, ο μακ συμφωνα με την περιγραφη του ειναι καλος, εσυ δεν εισαι και τοσο και κοιτας αποκλειστικα την εμφανιση ακυρωνοντας καποιες που εχουν την ιδια εμφανιση με σενα ( δεν μιλαω για την κνιτησα αυτη ειναι χαλια και ειναι και πορωμενο προβατο οποτε μακρια). Απαιτεις κατι πολυ πιο πανω απο σενα, ΓΙΑΤΙ??

Senior Member
    Σαφώς και είσαι,εξαιτίας του στυλ σου απέναντι μου.
    Αλλά εγώ αναφερόμουν στην αντίπερα όχθη.
    Εκανες λογαριασμο μονο και μονο για να σου πουν ''κανε κατι μονο με ομορφες κοπελες χωρις να εισαι εσυ''. Οσο για την αποψη μου σου ειπα να προσεγγισεις καποια ωραια αν θες αλλα μην προσεγγιζεις μονο τετοιες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Η γνωμη των αλλων δεν μπορει να ειναι η καλυτερη για κανενα, ουτε και για μενα ουτε και για τον οποιονδηποτε, με αναφερεις συνεχεια ενω σου εχω απαντησει πολλες φορες, ο μακ συμφωνα με την περιγραφη του ειναι καλος, εσυ δεν εισαι και τοσο και κοιτας αποκλειστικα την εμφανιση ακυρωνοντας καποιες που εχουν την ιδια εμφανιση με σενα ( δεν μιλαω για την κνιτησα αυτη ειναι χαλια και ειναι και πορωμενο προβατο οποτε μακρια). Απαιτεις κατι πολυ πιο πανω απο σενα, ΓΙΑΤΙ??
    Είδες που γίνεσαι επιφανειακός τώρα?
    Ρε πες άμεσα ''μην στοχεύεις ωραίες'' και άσε τις ερωτήσεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εκανες λογαριασμο μονο και μονο για να σου πουν ''κανε κατι μονο με ομορφες κοπελες χωρις να εισαι εσυ''
    Και εσύ απαντάς για να μου πεις:Πήγαινε με μέτριες,λόγω της εμφάνισης σου.

Senior Member
    Είδες που γίνεσαι επιφανειακός τώρα?
    Ρε πες άμεσα ''μην στοχεύεις ωραίες'' και άσε τις ερωτήσεις.
    Δεν ειμαι επιφανειακος, ειμαι καλυτερος απο σενα εμφανισιακα και δεν στοχευω μονο σε ωραιες, σου εχω πει οτι ειχα και κοπελα με περιεργη μυτη κλπ, ολοι στην αρχη κοιταμε εμφανιση αλλα μας αρκει απλως να βλεπεται, εσυ θες κατι παραπανω απο αυτο και θες να εχει μονο εμφανιση χωρις να σε ενδιαφερουν τα αλλα, εγω δεν το κανω αυτο μου αρκει να βλεπεται και μετα κοιταω τι χαρακτηρας ειναι δεν ειμαι ρηχος οπως εσυ απο πολλες αποψεις.

Senior Member
    Και εσύ απαντάς για να μου πεις:Πήγαινε με μέτριες,λόγω της εμφάνισης σου.
    ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ??

(Με σκονακι περασες στο πανεπιστημιο?)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ειμαι επιφανειακος, ειμαι καλυτερος απο σενα εμφανισιακα και δεν στοχευω μονο σε ωραιες, σου εχω πει οτι ειχα και κοπελα με περιεργη μυτη κλπ, ολοι στην αρχη κοιταμε εμφανιση αλλα μας αρκει απλως να βλεπεται, εσυ θες κατι παραπανω απο αυτο και θες να εχει μονο εμφανιση χωρις να σε ενδιαφερουν τα αλλα, εγω δεν το κανω αυτο μου αρκει να βλεπεται και μετα κοιταω τι χαρακτηρας ειναι δεν ειμαι ρηχος οπως εσυ απο πολλες αποψεις.
    Ότι είσαι καλύτερος από εμένα εμφανισιακά,είναι το μόνο σίγουρο.Αλλά μην νομίζεις ότι εγώ δεν δικαιούμαι μια ωραία.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?? (με σκονακι περασες στο πανεπιστημιο) ?
    Χαλάρωσε λίγο γιατί θα πάθεις καμιά κρίση και άσε τις ειρωνείες σε εμένα,όπως στην παρένθεση.
    Έχεις περάσεις στην σκοτεινή πλευρά και δεν το ξέρεις.
    Υ.Γ.:Το έχεις πει άλλες φορές.

Senior Member
    Χαλάρωσε λίγο γιατί θα πάθεις καμιά κρίση και άσε τις ειρωνείες σε εμένα,όπως στην παρένθεση.
    Έχεις περάσεις στην σκοτεινή πλευρά και δεν το ξέρεις.
    Υ.Γ.:Το έχεις πει άλλες φορές.
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ Ε ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ

Member
    Δε θελω να ανακατευτω, αλλα γιατι να μην τα φτιαξει με μια που να θεωρει ωραια; Δεν ειναι καλο να πιεζεσαι σ αυτα τα πραγματα :/
    Και ειλικρινα, σαν κοπελα δε θα ηθελα καποιος να ειναι μαζι μου και να μη με θεωρει κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα και να ειναι μαζι μου για τον εσωτερικο μου κοσμο. Μου χει τυχει και δεν ηταν οτι καλυτερο... οσο ιδανικο και ρομαντικο κι αν ακουγεται.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ Ε ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ
    Θα σου κοπεί κανένα χέρι ή πόδι,πρόσεχε με τον θυμό σου.
    Γιατί νομίζεις ότι πάω γυμναστήριο?Για να γίνω ωραίος!
    Δεν μου λες,όσοι εδώ μέσα μου είπαν να στοχεύω σε ωραίες,είναι χαζοί ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by yanat View Post
    Δε θελω να ανακατευτω, αλλα γιατι να μην τα φτιαξει με μια που να θεωρει ωραια; Δεν ειναι καλο να πιεζεσαι σ αυτα τα πραγματα :/
    Και ειλικρινα, σαν κοπελα δε θα ηθελα καποιος να ειναι μαζι μου και να μη με θεωρει κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα και να ειναι μαζι μου για τον εσωτερικο μου κοσμο. Μου χει τυχει και δεν ηταν οτι καλυτερο... οσο ιδανικο και ρομαντικο κι αν ακουγεται.
    Δεν ειπα να μην κανει κατι με καποια Σκλεναρικοβα, ειπα να μην προσεγγιζει μοναχα τετοιες.