σκεφτομαι πως θελω να βρω εναν καθρευτη που να με δειχνει οπως φαινομαι αλλα να μπορω να μην εχω κλειστα τα ματια οσο τον κοιταω
Printable View
σκεφτομαι πως θελω να βρω εναν καθρευτη που να με δειχνει οπως φαινομαι αλλα να μπορω να μην εχω κλειστα τα ματια οσο τον κοιταω
Μπορώ να πω τι σκεφτομαι?
Καλά θα πω.... Δεν ξερω τι θέλω να κάνω! Δεν ξέρω τι μου αρέσει να κάνω! Νιώθω ότι θέλω να κάνω διάφορα πράγματα αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου αρέσει πολύ! Σχεδόν όλοι μου οι φίλοι έχουν ασχολίες, πω ξέρουν αυτοί τι θέλουν?
σκεφτομαι .οτι οι ετοιμες συνταγες βλαπτουν ,αν δεν προσπαθησεις ο ιδιος να τις φτιαξεις απο μονο σου ..
Σκέφτομαι πως το μικρό σπίτι στο λιβάδι έγινε χώρος αμφισβήτησης και χολής. Χαίρομαι που δεν ζω σε αυτό το σπίτι!
Σκέφτομαι πως χαίρομαι που άλλαξα, που άλλαξε η ζωή μου προς το καλυτερότατο, χαίρομαι επίσης που συνηδητοποίησα νωρίς πως η θλίψη δεν αλλάζει τίποτα ούτε και η οργή αντίθετα ένα χαμόγελο και λίγη αγάπη τα βουνά τα κάνει κάμπους
Σκεφτομαι οτι τελικα η δυναμη της συνηθειας ειναι αφανταστα σθεναρη... Χρειαζεται καιρος για ν'αρχισει σιγα-σιγα να υποχωρει απ'τη συνειδηση οπου φωλιαζει με αδιαπραγματευτη ισχυ...
Πως καλως σας βρηκα....
Πως η ζωη ειναι...χαος...
σκεφτομαι οτι ειμαι ακομα παιδι και δεν θελω να αλλαξω. καλυτερα χαρουμενος στη κοσμαρα μου, παρα δυστυχισμενος στο γαμω-κοσμο σας!
για ποσο καιρο ακομα θα σε αποχαιρετω ..
δεν ημουν σαφης!
τα φαρμακα τα efexor ειναι, ειναι αντικαταθλιπτικα, τα παιρνω εδω κ 5 μηνες περιπου, απο τους δυο μηνες κ μετα βλεπεις αισθητη διαφορα, γιατι αργουν να δρασουν.
μπορεις να τα παρεις κ απο το φαρμακειο χωρις συνταγη γιατρου, αλλα εγω πηγα σε μια ψυχιατρο κ μου τα γραψε!
τυπικα πρεπει να πας σε ψυχιατρο να σου τα γραψει! μη τυπικα, τα φαρμακεια δινουν αντικατ κ χωρις συνταγη γιατρου.
θέλω κοινοβιο :Ρ
...σκεφτομαι πως απόψε έχασα μια ευκαιρία που θα χω ΜΟΝΟ καθε Παρασκευη.........:(
σκεφτομαι οτι ακομα και οι κοντινοι μου ανθρωποι τρομαζουν πολυ ευκολα απο εμενα. ξαναρχισα να πινω σημερα και μεγαλη ποσοτητα κρασιου (750 ml ολο το μπουκαλι δλδ και συνεχιζω), και τρομαξαν οι γονεις μου, ειδικα η μανα μου ελεγε πως θα με πανε νοσοκομειο, κι αρχισα να την ειρωνευομαι λεγωντας "μηπως θα μου κανουν και ηλεκτρισμο ?". δε ξερω γιατι αλλα νιωθω υπεροχα και τοσο υπερανω οταν χανεται ο ελεγχος κι ολοι συμπεριφερονται σαν μικρα απροστατευτα ανθρωπακια...