Τι σκέφτεστε; - Page 371
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 371 of 1532 FirstFirst ... 2713213613693703713723733814214718711371 ... LastLast
Results 5,551 to 5,565 of 22967
    Senior Member
    σκεφτομαι πως θελω να βρω εναν καθρευτη που να με δειχνει οπως φαινομαι αλλα να μπορω να μην εχω κλειστα τα ματια οσο τον κοιταω
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    Μπορώ να πω τι σκεφτομαι?

Junior Member
    Καλά θα πω.... Δεν ξερω τι θέλω να κάνω! Δεν ξέρω τι μου αρέσει να κάνω! Νιώθω ότι θέλω να κάνω διάφορα πράγματα αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου αρέσει πολύ! Σχεδόν όλοι μου οι φίλοι έχουν ασχολίες, πω ξέρουν αυτοί τι θέλουν?

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    σκεφτομαι οτι... I like very much my meds! μετα το διμηνο που τα πηρα, σταματησαν αυτα τα απιστευτα ψυχικα σκαμπανευασματα! η αισθηση του κενου, η κοπωση μετα απο 15 ωρες υπνου, η θλιψη, η απελπισια, το θελω να πεθανω, κ η αισθηση οτι ειμαι μια αδικη καταρα που περιφερεται ανευ λογου κ αιτιας πανω σε αυτον τον πλανητη, που ολα μου φαινομταν ξενα κ μακρινα κ δε μ αγγιζε τιποτα! τους τελευταιους 3-4 μηνες ειμαι πολυ καλυτερα, σε σχεση με το προηγουμενο 8μηνο που ηταν ενα χαλι! :)
    εαν ηταν μονο διμηνο χωρις να μπλεξεις με ψυχιατρους, δε μου τα λες κι εμενα αυτα τα φαρμακα ? να τα παρω μεχρι τα χριστουγεννα να γινω αλλος ανθρωπος...

Senior Member
    σκεφτομαι .οτι οι ετοιμες συνταγες βλαπτουν ,αν δεν προσπαθησεις ο ιδιος να τις φτιαξεις απο μονο σου ..
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Σκέφτομαι πως το μικρό σπίτι στο λιβάδι έγινε χώρος αμφισβήτησης και χολής. Χαίρομαι που δεν ζω σε αυτό το σπίτι!
    Σκέφτομαι πως χαίρομαι που άλλαξα, που άλλαξε η ζωή μου προς το καλυτερότατο, χαίρομαι επίσης που συνηδητοποίησα νωρίς πως η θλίψη δεν αλλάζει τίποτα ούτε και η οργή αντίθετα ένα χαμόγελο και λίγη αγάπη τα βουνά τα κάνει κάμπους
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι τελικα η δυναμη της συνηθειας ειναι αφανταστα σθεναρη... Χρειαζεται καιρος για ν'αρχισει σιγα-σιγα να υποχωρει απ'τη συνειδηση οπου φωλιαζει με αδιαπραγματευτη ισχυ...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Junior Member
    Πως καλως σας βρηκα....
    Πως η ζωη ειναι...χαος...

Banned
    σκεφτομαι οτι ειμαι ακομα παιδι και δεν θελω να αλλαξω. καλυτερα χαρουμενος στη κοσμαρα μου, παρα δυστυχισμενος στο γαμω-κοσμο σας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σκεφτομαι οτι τελικα η δυναμη της συνηθειας ειναι αφανταστα σθεναρη... Χρειαζεται καιρος για ν'αρχισει σιγα-σιγα να υποχωρει απ'τη συνειδηση οπου φωλιαζει με αδιαπραγματευτη ισχυ...
    αυτο ξαναπες το..

Senior Member
    για ποσο καιρο ακομα θα σε αποχαιρετω ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εαν ηταν μονο διμηνο χωρις να μπλεξεις με ψυχιατρους, δε μου τα λες κι εμενα αυτα τα φαρμακα ? να τα παρω μεχρι τα χριστουγεννα να γινω αλλος ανθρωπος...
    δεν ημουν σαφης!

τα φαρμακα τα efexor ειναι, ειναι αντικαταθλιπτικα, τα παιρνω εδω κ 5 μηνες περιπου, απο τους δυο μηνες κ μετα βλεπεις αισθητη διαφορα, γιατι αργουν να δρασουν.

μπορεις να τα παρεις κ απο το φαρμακειο χωρις συνταγη γιατρου, αλλα εγω πηγα σε μια ψυχιατρο κ μου τα γραψε!

τυπικα πρεπει να πας σε ψυχιατρο να σου τα γραψει! μη τυπικα, τα φαρμακεια δινουν αντικατ κ χωρις συνταγη γιατρου.
    Last edited by Lou!; 14-10-2011 at 23:45.

Senior Member
    θέλω κοινοβιο :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

...σκεφτομαι πως απόψε έχασα μια ευκαιρία που θα χω ΜΟΝΟ καθε Παρασκευη.........:(

Banned
    σκεφτομαι οτι ακομα και οι κοντινοι μου ανθρωποι τρομαζουν πολυ ευκολα απο εμενα. ξαναρχισα να πινω σημερα και μεγαλη ποσοτητα κρασιου (750 ml ολο το μπουκαλι δλδ και συνεχιζω), και τρομαξαν οι γονεις μου, ειδικα η μανα μου ελεγε πως θα με πανε νοσοκομειο, κι αρχισα να την ειρωνευομαι λεγωντας "μηπως θα μου κανουν και ηλεκτρισμο ?". δε ξερω γιατι αλλα νιωθω υπεροχα και τοσο υπερανω οταν χανεται ο ελεγχος κι ολοι συμπεριφερονται σαν μικρα απροστατευτα ανθρωπακια...