λολλλλ...:)
Δεν είναι απαραίτητα τύχη.......μπορεί να είναι ένα ατελείωτο τρέξιμο να έχεις αυτό που θες και μερικες φορες να αναρωτιέσαι γιατί πρεπει να κουράζεσαι τόσο...:(...........
Printable View
αστείο λολλλλλλ (όχι) γέλα :D
/ mile!
|
\
___
Στεναχωριεμαι οταν φευγουν ανθρωποι απο διπλα μου ακομα και οταν φταινε για κατι... ειναι παραλογο?
σκέφτομαι πόση ανάγκη για μπούφλες έχουν μερικοί (κοινός παρανομαστής α) για να ηρεμήσουν.
yeah D:DDD yeah! say yeah! he is speaking honestly :D !!! YEAH SAY IT MOTHERFUCKERS.
katapathste auto :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
cyborg Μην spamαρεις σε παρακαλώ.
σκεφτομαι πως θελω ενα νεο φλερτ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α
Σκέφτομαι ότι πλησιάζουν απειλητικά οι μέρες για να ξεκινήσει το εξάμηνο και φρικάρω. Την έχω σκυλοβαρεθεί τη σχολή. Μετανιώνω που δεν ξανάδωσα πανελλήνιες, για να κηνυγήσω τον πρώτο μου στόχο. Τώρα πια πέταξε το πουλάκι. Πώς θα δουλέψω σε κάτι που πλήττεται από ανεργία και συγχρόνως τείνει να μη με εκφράζει όσο πρώτα;
σκεφτομαι αυτο που μου ειπανε, πως φερνω κατι απο green mile κι οτι εχω φυσιογνωμια για ταινια. δε ξερω τι μου γινεται και πως δειχνω τελικα.
Χαος και χαμος ερχεται !
σκεφτομαι οτι η διαθεση φτιαχνει οταν υπαρχει κατι να αντλω ενεργεια. θετικη ή αρνητικη, μετατρεπω τα παντα να ειναι προς οφελος μου!