αισθανομαι περηφανος που για πολλοστη φορα δεν αφηνω τον εαυτο μου να πεσει περισσοτερο στον αρνητισμο. ειναι το ******** durability που οσα σκατα κι αν μου πεταξεις, οτι κι αν κανεις, τοσο πεισμωνει και συνεχιζει. αντε γεια ειπαμε!
Printable View
αισθανομαι περηφανος που για πολλοστη φορα δεν αφηνω τον εαυτο μου να πεσει περισσοτερο στον αρνητισμο. ειναι το ******** durability που οσα σκατα κι αν μου πεταξεις, οτι κι αν κανεις, τοσο πεισμωνει και συνεχιζει. αντε γεια ειπαμε!
Αισθανομαι καλα,και ας μην τα καταφερα με μια κοπελα που ηθελα..τωρα τα κεφαλια μεσα ερχεται εξεταστικη
Έχω χασει νομίζω
όλη την ελπίδα που είχα για τους ανθρώπους.
και την πιο "αθωα" σκέψη που είχα (τη λιγοστή) προς αυτούς
Την ελπίδα ότι κάτι/ κάποιους θα βρω κι εγώ.
Μπορει κανεις να στηριχτει σ' αυτο? ότι δλδ θα περιμενει να ρθουν να τον βρουν?
Όσο καλοπροαιρετος κι αλτρουιστής κι αν ειναι καποιος ποτέ δεν ξέρει πως σκέφτεται ο άλλος. Αυτος που εχει την αναγκη βοηθειας/ψυχολογικης στηριξης κλπ θα πρέπει να τον προσεγγίσει, αλλιως οι δυο τους δε θα συναντηθούν ποτέ.
... "προσωριναεδώ", ουδεν μονιμότερον του προσωρινού! σ΄οτιδήποτε κι αν το νικενειμ σου αναφερεται!
Άδεια και μελαγχολική...βαριέμαι...και δεν ξέρω τι να κάνω γι' αυτό...
Είχα διαβάσει κάπου: Εμείς τότε αν κάτι δε μας πήγαινε καλά,το φτιάχναμε,δεν το πετούσαμε......(για τις ανθρώπινες σχέσεις)
αυτό δεν ισχύει σήμερα.Γιατί;....πόσο λυπηρός είναι ο κόσμος σήμερα.Πρέπει να τον αλλάξουμε.Ο κόσμος όμως είναι τόσο πολύς,που πολλοί πρέπει να κάνουν πρώτα το πρώτο βήμα για να ακολουθήσουν κι άλλοι.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :)
Γεια σου Γιάννη, εγώ πολλές βαρέθηκα να αναζητώ οτιδήποτε, στη ζωή μου και στις σχέσεις μου.. ήμουν δε ήμουν καλά..εδώ απάντησα μην έχοντας καθόλου στο μυαλό μου την ανάγκη βοήθειας/ψυχολογικής στήριξης... μα την ανάγκη για επαφή.. όποιας μορφής.. σ αυτό στάθηκα πολύ τυχερός στη ζωή μου.. ίσως επειδή είμαι αισιόδοξος γενικά σαν άνθρωπος.. χωρίς καμία ένδειξη χωρίς καμία προσπάθεια γνώρισα νέους ανθρώπους, ίσως να μην γίναμε κι καλύτεροι φίλοι στην πορεία.. αλλά για μένα ήταν αρκετή κι παρέα που κάναμε για όσο κάναμε..
σε κάθε περίπτωση εκείνοι οι άνθρωποι για τους δικούς τους λόγους ήρθαν σε μένα..''με βρήκαν'' όταν ακριβώς δεν ''το περίμενα''
Νομίζω πως ο/η προσωρινάεδώ για τέτοια περίπου επαφή μιλούσε .. αν πάλι κάνω λάθος (πολύ πιθανό) εγώ πιστεύω πως και σ αυτή την περίπτωση υπάρχουν καλοπροαίρετοι κι αλτρουιστές που σε θέλουν να βοηθήσουν, το πως σκέφτεται κ πως αισθάνεται κάποιος όμως δεν πιστεύω πως κανένας δεν μπορεί να το καταλάβει ... κι εγώ όσες φορές είπα''σε καταλαβαίνω'' ειδικά σε άτομα με κακή ψυχολογική κατάσταση το μετάνιωσα.. και νευρίασα με τον εαυτό μου.. όπως νευριάζω όταν μου λένε το ίδιο και μένα..
σόρρυ που έγραψα ''σενάριο'' άλλα μ΄αρέσει να μιλάω πολύ και προσπαθώ να γράψω κι έτσι...
καλά να είσαι.......
ηταν μια ψυχοφθορα βδομαδα, ολη η αρνητικοτητα και μαλακια του κοσμου μαζεμενη πανω μου. μαλακομαγνητης 732-12, ευχη και καταρα μαζι. τελειωνει αυριο επιτελους, αντε να παμε να ψηφισουμε μπας και δουμε ασπρη μερα!
Eχω παθει τις τελευταιες μερες πινκ φλοντιαση, λες να βρηκα την ιαση?... χαχα... ειδα το under the skin.. μου αρεσε.. ακρως ψυχεδελικο.. οπως γουσταρω..
σα να πάνε καλύτερα τα πράματα,δεν ξέρω.
να το πιστέψω ή όχι;
Θα δούμε.Θα το σκεφτώ.
αισθανομαι ενα κενο.... καταφερα μια κοπελα που ηθελα πολυ,να σκιαγραφησει τον χαρακτηρα μου στο μυαλο της εντελως διαφορετικο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα..πως το καταφερα ετσι :/