Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 376
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 376 of 837 FirstFirst ... 276326366374375376377378386426476 ... LastLast
Results 5,626 to 5,640 of 12551
    Banned
    αισθανομαι περηφανος που για πολλοστη φορα δεν αφηνω τον εαυτο μου να πεσει περισσοτερο στον αρνητισμο. ειναι το ******** durability που οσα σκατα κι αν μου πεταξεις, οτι κι αν κανεις, τοσο πεισμωνει και συνεχιζει. αντε γεια ειπαμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κυκνακο , τι εγινε με τον γαμο της Δευτερας , ηταν τοσο τρομερο οσο πιστευες ?
    Βασικά ναι, πιέστηκα για να πάω κι αυτό μου χάλασε τη διάθεση...τώρα πάει όμως, τελείωσε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Βασικά ναι, πιέστηκα για να πάω κι αυτό μου χάλασε τη διάθεση...τώρα πάει όμως, τελείωσε...

Φυσικο ειναι , αν απο το δωματιο σου βρεθεις με πολυ κοσμο , δεν θα αισθανθεις καλα .

Senior Member
    Αισθανομαι καλα,και ας μην τα καταφερα με μια κοπελα που ηθελα..τωρα τα κεφαλια μεσα ερχεται εξεταστικη

Έχω χασει νομίζω
    όλη την ελπίδα που είχα για τους ανθρώπους.
    και την πιο "αθωα" σκέψη που είχα (τη λιγοστή) προς αυτούς
    Την ελπίδα ότι κάτι/ κάποιους θα βρω κι εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Έχω χασει νομίζω
    όλη την ελπίδα που είχα για τους ανθρώπους.
    και την πιο "αθωα" σκέψη που είχα (τη λιγοστή) προς αυτούς
    Την ελπίδα ότι κάτι/ κάποιους θα βρω κι εγώ.
    μπορεί να σε βρουν εκείνοι .... όταν δε το περιμένεις...

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    πολύ αισιόδοξο αλλά δεν το πιστεύω και πολύ.

Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Αρχικά καταχωρημένο από IVAN

πολύ αισιόδοξο αλλά δεν το πιστεύω και πολύ.
    Μπορει κανεις να στηριχτει σ' αυτο? ότι δλδ θα περιμενει να ρθουν να τον βρουν?
    Όσο καλοπροαιρετος κι αλτρουιστής κι αν ειναι καποιος ποτέ δεν ξέρει πως σκέφτεται ο άλλος. Αυτος που εχει την αναγκη βοηθειας/ψυχολογικης στηριξης κλπ θα πρέπει να τον προσεγγίσει, αλλιως οι δυο τους δε θα συναντηθούν ποτέ.

... "προσωριναεδώ", ουδεν μονιμότερον του προσωρινού! σ΄οτιδήποτε κι αν το νικενειμ σου αναφερεται!
    γιάννης

Senior Member
    Άδεια και μελαγχολική...βαριέμαι...και δεν ξέρω τι να κάνω γι' αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Είχα διαβάσει κάπου: Εμείς τότε αν κάτι δε μας πήγαινε καλά,το φτιάχναμε,δεν το πετούσαμε......(για τις ανθρώπινες σχέσεις)

αυτό δεν ισχύει σήμερα.Γιατί;....πόσο λυπηρός είναι ο κόσμος σήμερα.Πρέπει να τον αλλάξουμε.Ο κόσμος όμως είναι τόσο πολύς,που πολλοί πρέπει να κάνουν πρώτα το πρώτο βήμα για να ακολουθήσουν κι άλλοι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορει κανεις να στηριχτει σ' αυτο? ότι δλδ θα περιμενει να ρθουν να τον βρουν?
    Όσο καλοπροαιρετος κι αλτρουιστής κι αν ειναι καποιος ποτέ δεν ξέρει πως σκέφτεται ο άλλος. Αυτος που εχει την αναγκη βοηθειας/ψυχολογικης στηριξης κλπ θα πρέπει να τον προσεγγίσει, αλλιως οι δυο τους δε θα συναντηθούν ποτέ.
    Γεια σου Γιάννη, εγώ πολλές βαρέθηκα να αναζητώ οτιδήποτε, στη ζωή μου και στις σχέσεις μου.. ήμουν δε ήμουν καλά..εδώ απάντησα μην έχοντας καθόλου στο μυαλό μου την ανάγκη βοήθειας/ψυχολογικής στήριξης... μα την ανάγκη για επαφή.. όποιας μορφής.. σ αυτό στάθηκα πολύ τυχερός στη ζωή μου.. ίσως επειδή είμαι αισιόδοξος γενικά σαν άνθρωπος.. χωρίς καμία ένδειξη χωρίς καμία προσπάθεια γνώρισα νέους ανθρώπους, ίσως να μην γίναμε κι καλύτεροι φίλοι στην πορεία.. αλλά για μένα ήταν αρκετή κι παρέα που κάναμε για όσο κάναμε..
    σε κάθε περίπτωση εκείνοι οι άνθρωποι για τους δικούς τους λόγους ήρθαν σε μένα..''με βρήκαν'' όταν ακριβώς δεν ''το περίμενα''
    Νομίζω πως ο/η προσωρινάεδώ για τέτοια περίπου επαφή μιλούσε .. αν πάλι κάνω λάθος (πολύ πιθανό) εγώ πιστεύω πως και σ αυτή την περίπτωση υπάρχουν καλοπροαίρετοι κι αλτρουιστές που σε θέλουν να βοηθήσουν, το πως σκέφτεται κ πως αισθάνεται κάποιος όμως δεν πιστεύω πως κανένας δεν μπορεί να το καταλάβει ... κι εγώ όσες φορές είπα''σε καταλαβαίνω'' ειδικά σε άτομα με κακή ψυχολογική κατάσταση το μετάνιωσα.. και νευρίασα με τον εαυτό μου.. όπως νευριάζω όταν μου λένε το ίδιο και μένα..
    σόρρυ που έγραψα ''σενάριο'' άλλα μ΄αρέσει να μιλάω πολύ και προσπαθώ να γράψω κι έτσι...
    καλά να είσαι.......

Banned
    ηταν μια ψυχοφθορα βδομαδα, ολη η αρνητικοτητα και μαλακια του κοσμου μαζεμενη πανω μου. μαλακομαγνητης 732-12, ευχη και καταρα μαζι. τελειωνει αυριο επιτελους, αντε να παμε να ψηφισουμε μπας και δουμε ασπρη μερα!

Senior Member
    Eχω παθει τις τελευταιες μερες πινκ φλοντιαση, λες να βρηκα την ιαση?... χαχα... ειδα το under the skin.. μου αρεσε.. ακρως ψυχεδελικο.. οπως γουσταρω..

σα να πάνε καλύτερα τα πράματα,δεν ξέρω.
    να το πιστέψω ή όχι;

Θα δούμε.Θα το σκεφτώ.

Senior Member
    αισθανομαι ενα κενο.... καταφερα μια κοπελα που ηθελα πολυ,να σκιαγραφησει τον χαρακτηρα μου στο μυαλο της εντελως διαφορετικο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα..πως το καταφερα ετσι :/