Αχ κ γω φοβαμαι τα λαθη μ.κ γνκ τη ζωη κ γι αυτο πολλες φορες μενω απραγη
Printable View
Αχ κ γω φοβαμαι τα λαθη μ.κ γνκ τη ζωη κ γι αυτο πολλες φορες μενω απραγη
Μεχει πιασει κριση πανικου μου φαινεται εκει που ημουν καλυτερα
Η ζημιά μένει και ο χρόνος φεύγει, γι αυτό μίλησα για μένα iwannaaa. Τα αν δεν έχουν πέραση.
Ο φόβος, η κατάπτωση, ο πανικός, με έσπρωξαν τότε σε λάθη. Το αποτέλεσμα το συναντώ σήμερα. Εκεί που θέλω να κάνω το βήμα εμφανίζεται εκείνο το αποτέλεσμα, σαν τοίχος μπροστά μου.
παλιοτερα μπορει το σημα τις τηλεορασης να μην ειχε την ευκρινεια και τη καθαροτητα που εχει σημερα αλλα η εικονα χαλαγε δυσκολα η υπηρχε ευκρινεια ακομα και αν η εικονα δεν ηταν καθαρη
με αυτη την συγχρωνη ψηφιακη εικονα σημερα η βλεπεις τελεια εικονα η βλεπεις διασπαρτα χρωματα σα να λεμε δηλαδη η πτωση η κορυφη
Το μεγαλυτερο μ προβλημα ειναι οτι σκεφτομαι παρα παρα παρα πολυ
Και από πράξεις μηδέν;
το 90% του μυαλου μας ειναι ενα χαος και το 10% ειναι η λογικη κατι τετοιο ειχε πει ο αινσταιν ισως με αλλα λογια δε θυμαμαι
Για να μη το κουραζουμε αλλο πρεπει να πηρεσ γυρω στα εκατο χιλιαρικα αν δεν πηρεσ στειλε τον γαμπρο του χρονου να δει τι λεφτα παιζουν να παρεισ επισησ εχουμε δυο επιλογεσ η με βρισκετε δουλεια υπαλληλοσ και σασ τα δινω συν τισ ελιεσ δικεσ μου μονο που ειναι αστεια δουλεια η με στελνεισ στο χωριο παιρνω ολο τον καμπο φτιαχνω το σπιτι για ολουσ κι ερχεσαι και με βλεπεισ η πολυ απλα συνεχιζουμε ετσι ξενερωτα διαλεξτε τι θελετε να κανουμε δεν εισαι μονο εσυ ειναι κι οι αλλεσ αυτα αν δε μου πεισ τιποτα συνεχιζουμε ετσι για παντα αλλα βαρεθηκα να ξερετε
θα ελεγα στους φωστηρες που εχουν επιδοθει σε σαφαρι για να προβαλουν οτι νομιζουν οτι με ενοχλει οτι αν απαντουσα σε αυτο οπως ελεγε και ο ελις το αποτελεσμα θα ταν αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια
Ειναι επειδη δεν θελω μαλλον
Ρε παιδιά ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα να συζητάμε έχω βαρεθεί τη ζωή μου.....
επειδη παρατηρω καποιους εξυπνους (οχι στο φορουμ) αλλα εξω οταν περπαταγα που νομιζουν οτι θα μου αλαξουν μυαλα με 'ΕΞΥΠΝΕς ΑΤΑΚΕΣ' φανταζομαι οτι οταν καποια στιγμη θα βρω καποιο πατημα να απαντησω ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ μετα θα το παιζουν θυματα και οτι ταχαμ τους διελυσα...!!!
η ........ τακτικη που ακολουθουν τους διαλυει να λενε εξυπνες ατακες χωρις να σκεφτονται μετα τι θα πουν
Ρίχνουν - κατ' αυτούς - έξυπνες ατάκες με προσβλητικό για εμάς περιεχόμενο, διότι μας θεωρούν εκτός από εύκολους στόχους και δεδομένο ότι δεν θα τους αντικρούσουμε ή αναμένουν ότι θα πούμε κατι χαζό. Άν κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας τοτε τους απαντάμε δοέντως. Ακόμα και με μια μέτρια απάντηση μας κάθονται στη θέση τους. Μετά απ αυτό τους πιάνει πανικός. Απλά εξακολούθησε τότε να τους απαντάς δεόντως και με αυτοπεποίθηση ασχέτως αν ο πανικός συνεχίζει. Ίσως να μην υπάρξει επόμενη φορά. Κι αν επειτα σου γυρίζουν την πλάτη ή τους έχασες στην πραγματικότητα δεν έχασες τίποτα, απλα κέρδισες γαλήνη.
Είναι πολύ άσχημο πράγμα να υπάρχουν τόσες ωραίες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αυτές τις μέρες και να με πιάνει η κατάπτωση, η μελαγχολία, ο πόνος, να θέλω να πάω αλλά να μην πηγαίνω επειδή θα πάω μόνος. Και το γενικό αίσθημα της μοναξιάς είναι ακόμα πιο έντονο τέτοιες μέρες. Με ποιους να πάω?
Τους περιπτωσάρες που τους παράτησα κι όποτε έρχονται στο νου μου απλά μου προκαλούν σκέψεις ΙΨΔ ή τους υγιείς στο νου που θα εκλιπαρούσα να κανα παρέα απλά είτε μου γυρίζουν την πλάτη (κατά βάση αυτό) είτε δεν ξέρω τον τρόπο /δεν τα καταφέρνω/ δεν έχω τη χημεία επικοινωνίας για να τους κάνω φίλους? Για κοπέλα δεν το συζητάω. Τόσο χρόνια δεν κατόρθωσα να έχω κοπέλα που πραγματικά να με γεμιζει και θα τα καταφέρω να αποκτήσω απ εδω και πέρα?
Όπως σκέφτομαι ωραία ταξίδια με πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να πάω για τους λόγους που προείπα, το ίδιο ισχύει για αυτες τις εκδηλώσεις.
εχεις τον περιπτωσαριομαγνητη
κυνικο συμπερασμα αλλα πιστευα και πιστευω οτι ειμαστε σκλαβοι της μοιρας μας...
Θυμαμαι τον πατερα μου οταν ημουν μικρος να τσακωνεται με διαφορους ανθρωπους και μετα να λεει θα του βρασω το παιδι τιυ και θα το φαω! Ηταν στα καλα του αυτος ο ανθρωπος;
Αμα σασ πω τι γινοταν επι πασοκ θα με σκοτωσουν μαλλον
Σωπα ρε μεγαλε εγω θα πεθανω οχι εσυ να πεθαινεσ εσυ να σου πω κι εγω οτι θεσ
Με τους Κυριους και τις Κυριες ειμαι δυο φορες κυριος , με τα καθικια ειμαι δυο φορες καθικι ( και βαλε ) ...............
Που ειναι το προβλημα σου μακ
Για να στα εξηγησω να μην κουραζεσαι η μαφια ελεγε δεν ξεπερνιουνται εγω ελεγα ξεπερνιουνται και παιξαμε πολεμο βουαλα νικησα εγω γτ απο μικροσ μονο προβληματα τα ειπα και στισ κορεσ μου τα παντα αν νομιζει η μαφια κι ολοι εσεισ οτι ενασ νοικοκυρησ κανει λαθοσ κι ολοι εσεισ η μαφια οι ερημοσπιτιδεσ ειστε σωστοι ξανασκεφτειτε το την ξερω τη μαφια δουλευα μαζι τουσ γι αυτο λεω μπορει να πεθανω αυτα και σκεφτειτε και καντε οτι θελετε την αληθεια θελατε αυτη ειναι η αληθεια αυτα
Ηρεμηστε δε θελουμε να πλακωνεστε ηρμια θελουμε
το μονο πραγμα που δε καταλαβα ποτε ειναι πως γινεται να εξελισονται τα παντα τηλεφωνα ταμπλετ λαπτοπ κλπ εκτος απο τη καρτες μνημης που ειναι αρχαιας πατεντας και εντελως αναξιοπιστες με πολα ελλατωματα ασφαλειας και ενω ειναι και τοσο ακριβες συνηθως.
Ο ηχος της βροχης κανει καλο στ αυτια μου.
Ναι ωραίος ειναι
Ένα παράτυπα εξασφαλισθέν χαρτί, μια τυπική ατέλεια χρόνια πριν, ορθώνεται μπροστά μου σαν βουνό όποτε πάω να κάνω βήμα που απαιτεί αυτό το χαρτί.
Σήμερα που έχω τις ψυχικές δυνάμεις, ενώ τότε έκανα την παρατυπία επειδή δεν είχα αυτές τις ψυχικές δυνάμεις.
Ο φόβος των συνεπειών είναι η ρήση "όποιος δεν θέλει να πάει στο μύλο 40 μέρες κοσκινίζει" που με αποτρέπει να κάνω βήματα που προϋποθέτουν το χαρτί.
Κι αυτό βάζει κι άλλο σκατό στα ψυχολογικά.