ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1007
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1007 of 1380 FirstFirst ... 750790795799710051006100710081009101710571107 ... LastLast
Results 15,091 to 15,105 of 20693
    Banned
    θα ελεγα στους φωστηρες που εχουν επιδοθει σε σαφαρι για να προβαλουν οτι νομιζουν οτι με ενοχλει οτι αν απαντουσα σε αυτο οπως ελεγε και ο ελις το αποτελεσμα θα ταν αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το 90% του μυαλου μας ειναι ενα χαος και το 10% ειναι η λογικη κατι τετοιο ειχε πει ο αινσταιν ισως με αλλα λογια δε θυμαμαι
    Όταν μιλάμε και όταν σκύβουμε το κεφάλι στη δουλειά είμαστε πάντα πιο κοντά σ' αυτό το 10%.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Για να μη το κουραζουμε αλλο πρεπει να πηρεσ γυρω στα εκατο χιλιαρικα αν δεν πηρεσ στειλε τον γαμπρο του χρονου να δει τι λεφτα παιζουν να παρεισ επισησ εχουμε δυο επιλογεσ η με βρισκετε δουλεια υπαλληλοσ και σασ τα δινω συν τισ ελιεσ δικεσ μου μονο που ειναι αστεια δουλεια η με στελνεισ στο χωριο παιρνω ολο τον καμπο φτιαχνω το σπιτι για ολουσ κι ερχεσαι και με βλεπεισ η πολυ απλα συνεχιζουμε ετσι ξενερωτα διαλεξτε τι θελετε να κανουμε δεν εισαι μονο εσυ ειναι κι οι αλλεσ αυτα αν δε μου πεισ τιποτα συνεχιζουμε ετσι για παντα αλλα βαρεθηκα να ξερετε
    Απλά δεν κατάλαβα ακόμα τι έπαθες στη ζωή σου και όλο κλαίγεσαι (άμα εξαιρέσω την ψυχιατρική πλευρά). Τα καταφέρνεις όμως και τραβας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, ενώ άλλοι εδώ πέρα μπορεί να χουν τέτοια ανάγκη.
    γιάννης

Senior Member
    Ειναι επειδη δεν θελω μαλλον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ρε παιδιά ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα να συζητάμε έχω βαρεθεί τη ζωή μου.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Άνοιξα εγώ προχθές αλλά δεν είναι ευχάριστο... Απλά το αναφέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    επειδη παρατηρω καποιους εξυπνους (οχι στο φορουμ) αλλα εξω οταν περπαταγα που νομιζουν οτι θα μου αλαξουν μυαλα με 'ΕΞΥΠΝΕς ΑΤΑΚΕΣ' φανταζομαι οτι οταν καποια στιγμη θα βρω καποιο πατημα να απαντησω ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ μετα θα το παιζουν θυματα και οτι ταχαμ τους διελυσα...!!!

η ........ τακτικη που ακολουθουν τους διαλυει να λενε εξυπνες ατακες χωρις να σκεφτονται μετα τι θα πουν

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    επειδη παρατηρω καποιους εξυπνους (οχι στο φορουμ) αλλα εξω οταν περπαταγα που νομιζουν οτι θα μου αλαξουν μυαλα με 'ΕΞΥΠΝΕς ΑΤΑΚΕΣ' φανταζομαι οτι οταν καποια στιγμη θα βρω καποιο πατημα να απαντησω ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ μετα θα το παιζουν θυματα και οτι ταχαμ τους διελυσα...!!!

η ........ τακτικη που ακολουθουν τους διαλυει να λενε εξυπνες ατακες χωρις να σκεφτονται μετα τι θα πουν
    Ρίχνουν - κατ' αυτούς - έξυπνες ατάκες με προσβλητικό για εμάς περιεχόμενο, διότι μας θεωρούν εκτός από εύκολους στόχους και δεδομένο ότι δεν θα τους αντικρούσουμε ή αναμένουν ότι θα πούμε κατι χαζό. Άν κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας τοτε τους απαντάμε δοέντως. Ακόμα και με μια μέτρια απάντηση μας κάθονται στη θέση τους. Μετά απ αυτό τους πιάνει πανικός. Απλά εξακολούθησε τότε να τους απαντάς δεόντως και με αυτοπεποίθηση ασχέτως αν ο πανικός συνεχίζει. Ίσως να μην υπάρξει επόμενη φορά. Κι αν επειτα σου γυρίζουν την πλάτη ή τους έχασες στην πραγματικότητα δεν έχασες τίποτα, απλα κέρδισες γαλήνη.
    γιάννης

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Δες την πιο πάνω απάντηση που έδωσα στον Αλέξανδρο -77.
    γιάννης

Είναι πολύ άσχημο πράγμα να υπάρχουν τόσες ωραίες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αυτές τις μέρες και να με πιάνει η κατάπτωση, η μελαγχολία, ο πόνος, να θέλω να πάω αλλά να μην πηγαίνω επειδή θα πάω μόνος. Και το γενικό αίσθημα της μοναξιάς είναι ακόμα πιο έντονο τέτοιες μέρες. Με ποιους να πάω?

Τους περιπτωσάρες που τους παράτησα κι όποτε έρχονται στο νου μου απλά μου προκαλούν σκέψεις ΙΨΔ ή τους υγιείς στο νου που θα εκλιπαρούσα να κανα παρέα απλά είτε μου γυρίζουν την πλάτη (κατά βάση αυτό) είτε δεν ξέρω τον τρόπο /δεν τα καταφέρνω/ δεν έχω τη χημεία επικοινωνίας για να τους κάνω φίλους? Για κοπέλα δεν το συζητάω. Τόσο χρόνια δεν κατόρθωσα να έχω κοπέλα που πραγματικά να με γεμιζει και θα τα καταφέρω να αποκτήσω απ εδω και πέρα?

Όπως σκέφτομαι ωραία ταξίδια με πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να πάω για τους λόγους που προείπα, το ίδιο ισχύει για αυτες τις εκδηλώσεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Είναι πολύ άσχημο πράγμα να υπάρχουν τόσες ωραίες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αυτές τις μέρες και να με πιάνει η κατάπτωση, η μελαγχολία, ο πόνος, να θέλω να πάω αλλά να μην πηγαίνω επειδή θα πάω μόνος. Και το γενικό αίσθημα της μοναξιάς είναι ακόμα πιο έντονο τέτοιες μέρες. Με ποιους να πάω?

Τους περιπτωσάρες που τους παράτησα κι όποτε έρχονται στο νου μου απλά μου προκαλούν σκέψεις ΙΨΔ ή τους υγιείς στο νου που θα εκλιπαρούσα να κανα παρέα απλά είτε μου γυρίζουν την πλάτη (κατά βάση αυτό) είτε δεν ξέρω τον τρόπο /δεν τα καταφέρνω/ δεν έχω τη χημεία επικοινωνίας για να τους κάνω φίλους? Για κοπέλα δεν το συζητάω. Τόσο χρόνια δεν κατόρθωσα να έχω κοπέλα που πραγματικά να με γεμιζει και θα τα καταφέρω να αποκτήσω απ εδω και πέρα?

Όπως σκέφτομαι ωραία ταξίδια με πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να πάω για τους λόγους που προείπα, το ίδιο ισχύει για αυτες τις εκδηλώσεις.
    Δεν είναι απαραίτητο να έχεις παρέα παντού... Για παράδειγμα εγώ κατά πάσα πιθανότητα μόνη μου θα πάω σε δυο φιλοζωικά παζάρια που θέλω, δεν χρειάζεται απαραίτητα παρέα για να ψωνίσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    εχεις τον περιπτωσαριομαγνητη

Banned
    κυνικο συμπερασμα αλλα πιστευα και πιστευω οτι ειμαστε σκλαβοι της μοιρας μας...

Senior Member
    Θυμαμαι τον πατερα μου οταν ημουν μικρος να τσακωνεται με διαφορους ανθρωπους και μετα να λεει θα του βρασω το παιδι τιυ και θα το φαω! Ηταν στα καλα του αυτος ο ανθρωπος;

Senior Member
    Αμα σασ πω τι γινοταν επι πασοκ θα με σκοτωσουν μαλλον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))