Φέρστ φεισ ιν καβουρι πλεισ ο γουαι επιτέλους είπε και κάτι όμορφο επιτέλους
Printable View
Φέρστ φεισ ιν καβουρι πλεισ ο γουαι επιτέλους είπε και κάτι όμορφο επιτέλους
Περίμενε!Εσύ δηλώνεις ρατσιστής,γιατί ζητάς το ίδιο με εμένα.
Αλλά δεν σου είπε τίποτα κανείς.Το αντίθετο,τάχθηκαν υπέρ σου.
Εγώ όμως που δεν δήλωσα ρατσιστής,και ζητώ το ίδιο με εσένα,από όταν πρωτομπήκα,δέχομαι επιθέσεις από μερικούς μερικούς,όχι όλους όμως!
Μήπως ρατσιστές είναι αυτά τα ''εκλεκτά'' μέλη και όχι εσύ ή εγώ?
Αυτή είναι η δικαιοσύνη(εδώ γελάμε) του φόρουμ?Κάποιοι δεν ξέρουν τι να πουν?
Θα στο εξηγήσω εγώ να το καταλάβεις όταν έχεις πολλά λεφτά και έχεις δουλειά μεγάλη έχεις δικαίωμα να μην ασχολείσαι με κάποιους η να ασχολείσαι με άλλους όταν όμως είσαι πιτσιρικάς δεν έχεις δικαίωμα να είσαι ρατσιστής είναι διαφορά εμπειρίας και ζωής δε μπορώ να συγκρίνω τον μακ που που και που τα λέει ωραία με σένα που χεις γράψει διακόσια ποστ στα οποία δε συζητάς είναι δίκαιο το φόρουμ δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εσένα προσωπικά σε παρακάλεσα να πεις κάτι όμορφο πεντακόσιες φορές κι άμα πεις θα δεις θα αλλάξω κι εγώ απέναντί σου θα το δεις αυτό αρκεί να προσπαθήσεις
Μη μου πεις χαλάρωσα μαζί σου εντάξει δε σε πάω κόντρα πλέον αλλά που και που σε πειράζω να ξέρεις
Έχεις 1825 μνήματα που ζητάς μια όμορφη τι βρήκες η ακόμα?
Elis,γιατί ασχολείσαι μαζί μου?
Δεν ασχολούμαι αγορίνα απλά έκανες κακό χαμό και πετάγομαι να σου πω την εξυπνάδα μου τίποτα παραπάνω και θέλω να μου βάλεις το λινκ με την εξομολόγηση στο λιφο γτ δεν το είδα το ψάχνω και δεν το βρίσκω βάλτο λίγο να το δω τώρα που έχω κέφια εκτός κι αν διάβασα λάθος
έλα φτωχομπινέ
http://www.lifo.gr/confessions/view/245175
Και όμως ακόμα και στο Lifo διαφωνούν.... τυχαίο; δεν νομίζω.... πάντως όπως και να έχει η πραγματική ομορφιά της γυναίκας φαίνεται την στιγμή που ξυπνάς και την έχεις δίπλα σου, τότε συνειδητοποιείς το πόσο όμορφή ή άσχημη είναι κάποια...
Ναι πιστεύω πως διαφώνησαν και όμορφοι σε εμφάνιση με το μήνυμα σου. Γιατί αν δεν διαφωνούσαν δεν θα σεβόντουσαν τον ίδιο τους τον εαυτό. Πρέπει να καταλάβεις στο είπα και την άλλη φορά, πως είναι προσβολή για μια όμορφη να την θέλουν μόνο για την ομορφιά της. Το ότι κάποια είναι όμορφη και ότι εσύ μπορεί πχ σε κάποιο διάστημα να κάνεις το σούπερ σώμα μοντέλου δεν σημαίνει πως θα τη γαμήσεις κιόλας. Αντε να σε κοιτάξει, να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον, μέχρι εκεί όμως, παρακάτω; Θα τη ψήσεις εγκεφαλικά ή θα είσαι κενός και θα τη ξενερώσεις στο πρώτο 20λεπτο; Εντάξει το σώμα να σου δώσει το έναυσμα να γνωρίσεις μία όμορφη, θα μπορέσεις όμως να την κάνεις να σε ερωτευτεί ή θα ανοίξεις μετά κανα θέμα τι λέμε σε μια όμορφη γυναίκα για να τη ρίξουμε; Δεν σου τα λέω ειρωνικά, αναρωτιέμαι αν τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά....
Παλι τα ιδια βρε γουαι? τα ατομα του λιφο λυπαμε στι τελος θα τσακωθουν και μεταξυ τους χαχαχα