Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 139 FirstFirst ... 2836373839404888138 ... LastLast
Results 556 to 570 of 2084
    Senior Member
    Φέρστ φεισ ιν καβουρι πλεισ ο γουαι επιτέλους είπε και κάτι όμορφο επιτέλους
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θα κοιταζεις οποια σου γουσταρει ....κι εγω απαξιω τις μη εμφανισημες , ας με πουνε ρατσιστη , ειμαι και φαινομαι ........μονον ελκυστικες ..........ειχες δημοσιευσει χθες ενα λινκ , που ελεγε οτι οι ωραιοι πανε μονο με ωραιες , το ειδα , δεν θα συμφωνησω , ειμαι μερτιος , καιπαντα ειχα ωραιες κοπελες , ......................αλλα αν εγωγυμναζομαι 30 χρονα , και προσεχω τον εαυτο μου , απαιτω το ιδιο κι απ την αλλη , τωρα σε 1.5 μηνα , φτανω στα κιλα μου , φυσικα θα κοιταξω καποια αντιστοιχη ............μια γυναικα 40-42 ετων , που δεν εχει γυμναστει στην ζωη της , την εχει παρει η κατω βολτα για τα καλα., αν γυμναζεται , καλως , αν οχι .............προτιμω καποια νεωτερη .....παντα ειχα ανω των 7 ετων διαφορα με τις πρωην μου .............θα την εχω και οπα οπα , δεν θα κανει δουλειες του σπιτιου , τιποτα , οτι γουσταρει θα κανουμε .........
    Περίμενε!Εσύ δηλώνεις ρατσιστής,γιατί ζητάς το ίδιο με εμένα.
    Αλλά δεν σου είπε τίποτα κανείς.Το αντίθετο,τάχθηκαν υπέρ σου.
    Εγώ όμως που δεν δήλωσα ρατσιστής,και ζητώ το ίδιο με εσένα,από όταν πρωτομπήκα,δέχομαι επιθέσεις από μερικούς μερικούς,όχι όλους όμως!
    Μήπως ρατσιστές είναι αυτά τα ''εκλεκτά'' μέλη και όχι εσύ ή εγώ?
    Αυτή είναι η δικαιοσύνη(εδώ γελάμε) του φόρουμ?Κάποιοι δεν ξέρουν τι να πουν?

Senior Member
    Θα στο εξηγήσω εγώ να το καταλάβεις όταν έχεις πολλά λεφτά και έχεις δουλειά μεγάλη έχεις δικαίωμα να μην ασχολείσαι με κάποιους η να ασχολείσαι με άλλους όταν όμως είσαι πιτσιρικάς δεν έχεις δικαίωμα να είσαι ρατσιστής είναι διαφορά εμπειρίας και ζωής δε μπορώ να συγκρίνω τον μακ που που και που τα λέει ωραία με σένα που χεις γράψει διακόσια ποστ στα οποία δε συζητάς είναι δίκαιο το φόρουμ δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εσένα προσωπικά σε παρακάλεσα να πεις κάτι όμορφο πεντακόσιες φορές κι άμα πεις θα δεις θα αλλάξω κι εγώ απέναντί σου θα το δεις αυτό αρκεί να προσπαθήσεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα στο εξηγήσω εγώ να το καταλάβεις όταν έχεις πολλά λεφτά και έχεις δουλειά μεγάλη έχεις δικαίωμα να μην ασχολείσαι με κάποιους η να ασχολείσαι με άλλους όταν όμως είσαι πιτσιρικάς δεν έχεις δικαίωμα να είσαι ρατσιστής είναι διαφορά εμπειρίας και ζωής δε μπορώ να συγκρίνω τον μακ που που και που τα λέει ωραία με σένα που χεις γράψει διακόσια ποστ στα οποία δε συζητάς είναι δίκαιο το φόρουμ δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εσένα προσωπικά σε παρακάλεσα να πεις κάτι όμορφο πεντακόσιες φορές κι άμα πεις θα δεις θα αλλάξω κι εγώ απέναντί σου θα το δεις αυτό αρκεί να προσπαθήσεις
    Τώρα θα σου λεγα καμιά κουβέντα.....

Senior Member
    Μη μου πεις χαλάρωσα μαζί σου εντάξει δε σε πάω κόντρα πλέον αλλά που και που σε πειράζω να ξέρεις

Senior Member
    Έχεις 1825 μνήματα που ζητάς μια όμορφη τι βρήκες η ακόμα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Elis,γιατί ασχολείσαι μαζί μου?

Senior Member
    Δεν ασχολούμαι αγορίνα απλά έκανες κακό χαμό και πετάγομαι να σου πω την εξυπνάδα μου τίποτα παραπάνω και θέλω να μου βάλεις το λινκ με την εξομολόγηση στο λιφο γτ δεν το είδα το ψάχνω και δεν το βρίσκω βάλτο λίγο να το δω τώρα που έχω κέφια εκτός κι αν διάβασα λάθος

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν ασχολούμαι αγορίνα απλά έκανες κακό χαμό και πετάγομαι να σου πω την εξυπνάδα μου τίποτα παραπάνω και θέλω να μου βάλεις το λινκ με την εξομολόγηση στο λιφο γτ δεν το είδα το ψάχνω και δεν το βρίσκω βάλτο λίγο να το δω τώρα που έχω κέφια εκτός κι αν διάβασα λάθος
    έλα φτωχομπινέ

http://www.lifo.gr/confessions/view/245175

Senior Member
    Και όμως ακόμα και στο Lifo διαφωνούν.... τυχαίο; δεν νομίζω.... πάντως όπως και να έχει η πραγματική ομορφιά της γυναίκας φαίνεται την στιγμή που ξυπνάς και την έχεις δίπλα σου, τότε συνειδητοποιείς το πόσο όμορφή ή άσχημη είναι κάποια...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Και όμως ακόμα και στο Lifo διαφωνούν.... τυχαίο; δεν νομίζω.... πάντως όπως και να έχει η πραγματική ομορφιά της γυναίκας φαίνεται την στιγμή που ξυπνάς και την έχεις δίπλα σου, τότε συνειδητοποιείς το πόσο όμορφή ή άσχημη είναι κάποια...
    Εσύ πιστεύεις ότι διαφώνησαν και όμορφοι σε εμφάνιση?
    Έχεις καταλάβει τι ζητάω ή γράφω κινέζικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εσύ πιστεύεις ότι διαφώνησαν και όμορφοι σε εμφάνιση?
    Έχεις καταλάβει τι ζητάω ή γράφω κινέζικα?
    Ναι πιστεύω πως διαφώνησαν και όμορφοι σε εμφάνιση με το μήνυμα σου. Γιατί αν δεν διαφωνούσαν δεν θα σεβόντουσαν τον ίδιο τους τον εαυτό. Πρέπει να καταλάβεις στο είπα και την άλλη φορά, πως είναι προσβολή για μια όμορφη να την θέλουν μόνο για την ομορφιά της. Το ότι κάποια είναι όμορφη και ότι εσύ μπορεί πχ σε κάποιο διάστημα να κάνεις το σούπερ σώμα μοντέλου δεν σημαίνει πως θα τη γαμήσεις κιόλας. Αντε να σε κοιτάξει, να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον, μέχρι εκεί όμως, παρακάτω; Θα τη ψήσεις εγκεφαλικά ή θα είσαι κενός και θα τη ξενερώσεις στο πρώτο 20λεπτο; Εντάξει το σώμα να σου δώσει το έναυσμα να γνωρίσεις μία όμορφη, θα μπορέσεις όμως να την κάνεις να σε ερωτευτεί ή θα ανοίξεις μετά κανα θέμα τι λέμε σε μια όμορφη γυναίκα για να τη ρίξουμε; Δεν σου τα λέω ειρωνικά, αναρωτιέμαι αν τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά....

Senior Member
    Παλι τα ιδια βρε γουαι? τα ατομα του λιφο λυπαμε στι τελος θα τσακωθουν και μεταξυ τους χαχαχα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ναι πιστεύω πως διαφώνησαν και όμορφοι σε εμφάνιση με το μήνυμα σου. Γιατί αν δεν διαφωνούσαν δεν θα σεβόντουσαν τον ίδιο τους τον εαυτό. Πρέπει να καταλάβεις στο είπα και την άλλη φορά, πως είναι προσβολή για μια όμορφη να την θέλουν μόνο για την ομορφιά της. Το ότι κάποια είναι όμορφη και ότι εσύ μπορεί πχ σε κάποιο διάστημα να κάνεις το σούπερ σώμα μοντέλου δεν σημαίνει πως θα τη γαμήσεις κιόλας. Αντε να σε κοιτάξει, να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον, μέχρι εκεί όμως, παρακάτω; Θα τη ψήσεις εγκεφαλικά ή θα είσαι κενός και θα τη ξενερώσεις στο πρώτο 20λεπτο; Εντάξει το σώμα να σου δώσει το έναυσμα να γνωρίσεις μία όμορφη, θα μπορέσεις όμως να την κάνεις να σε ερωτευτεί ή θα ανοίξεις μετά κανα θέμα τι λέμε σε μια όμορφη γυναίκα για να τη ρίξουμε; Δεν σου τα λέω ειρωνικά, αναρωτιέμαι αν τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά....
    Ξέρω ότι δεν τα λες ειρωνικά,ούτε θέλω να σου επιτεθώ,αλλά σκέψου πως αυτό που πρότειναν μερικοί ''φωστήρες''-users,δηλαδή μια μέτρια ή άσχημη δεν ήταν και ότι καλύτερο.
    Το τονίζω,μερικοί και όχι όλοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ξέρω ότι δεν τα λες ειρωνικά,ούτε θέλω να σου επιτεθώ,αλλά σκέψου πως αυτό που πρότειναν μερικοί ''φωστήρες''-users,δηλαδή μια μέτρια ή άσχημη δεν ήταν και ότι καλύτερο.
    Το τονίζω,μερικοί και όχι όλοι.
    Ενταξη βρε το ειπες αυτο δεν σου αρεσαν πι απαντησεις τους παμε παρακατω τωρα εχεις χάασει τπυλαχιστον 4 σελιδες γραφωντας για τους συγκεκριμενους
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα