Originally Posted by
Mara.Z
Oχι, λογια παρηγοριας δεν σας λεω, εχω ακουστει σκληρη αρκετες φορες. Πιστευω οτι λεω την αληθεια. Σε αυτο το θεμα του πως να συναναστρεφεστε γυναικες και να κανετε μια σχεση, το εχετε κανει οχι βουνο, Εβερεστ να φαινεται. Ενω τα πραγματα ειναι απλα. Υπαρχουν κοπελες που θελουν να ανοιξουν σπιτι και παιδια απο τα 25-30 τους και κανεις δεν τις κοιταει γιατι κοιτανε κοπελες που δεν ειναι στα μετρα τους και στα κυβικα τους. Ή κοιτανε μονο να πηδηξουν και να μην αναλαβουν ευθυνες μιας σχεσης.
Αμα δεν εχεις εμφανιση, θα κοιταξεις μια κοπελα στα μετρα σου. Δεν θα κυνηγας τις κουκλες και τις τουμπανογυμνασμενες. Αυτες εχουν ριξει ΤΟΝ ιδρωτα για να χτισουν κορμι, δεν θα καταληξουν με εναν λαπα. Και εγω υπηρξα χοντρη με 75 κιλα, και απο λογους υγειας, οχι επειδη ετρωγα το καταπετασμα, και ξερω παρα πολυ καλα τον ρατσισμο που υπαρχει. Τον εζησα στο πετσι μου. Και ναι εννοειται τωρα που τα καταφερα δεν θα γυριζα ουτε καν να κοιταξω εναν χοντρο με κοιλιτσα, πλαδαρο και καναπεδατο. Οχι γιατι μονο δεν μου αρεσει, αλλα επειδη το εκανα με πονο, επιμονη και αφιερωση καθε μερα, με πιεση προσωπικη, αντι να κατσω να κοιμηθω, να χαλαρωσω, να δω μια ταινια, να παω μια βολτα, πηγαινα γυμναστηριο και κοπανιομουν στο διαδρομο και στα προγραμματα. Και μετα τιγκα στον ιδρωτα, να γυριζω σπιτι, να πλυνω ρουχα, να μαγειρεψω κλπ.