Results 541 to 555 of 623
Thread: Μπακούρης ετών 25!
-
20-10-2016, 23:25 #541
Οχι βεβαια!!!! Δεν σχολιασα εσενα, σχολιασα αυτο που ειπες για τους αντρες που επιδιδονται στις ασχολιες αυτες. Το σχολιο αυτο παει απαντηση στο σχολιο σου αυτο >>>
Είναι η πραγματικότητα έτσι! Πιο συγκεκριμένα, έτσι και ήταν εύκολο (όπως τα λες) για όλους τους άντρες να βρουν κοπέλα:
α) Στα dating site δε θα ήταν η συντριπτική πλειοψηφία άντρες μέσα
β) Δε θα υπήρχαν dating site που ζητάνε χρήματα
γ) Δε θα ευημερούσε ο πληρωμένος έρωτας, ειδικά σε περίοδο κρίσης και ούτε θα υπήρχε μη διάσημη βίζιτα που ζητάει 150-200 Ευρώ την ώρα
δ) Οι άντρες (οι μη πλούσιοι) δε θα χαλάγανε πενταψήφια (ή και εξαψήφια κάποιες φορές) ποσά στον πληρωμένο έρωτα
ε) Δε θα ζητάγανε οι "σχολές φλερτ" (δεν ξέρω αν τις ξέρεις) πάνω από 1300 Ευρώ (!!!) για να μάθουν σε άντρα πως να φλερτάρει και να βρει κοπέλα
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
- 20-10-2016, 23:27 #542
ααα να προσθεσω επισης οτι με 200 ευρω αντι να πληρωσεις μια βιζιτα, πληρωνεις το γυμναστηριο για ενα χρονο!
και με 1300 ευρω ανετα κανεις μια διορθωση σε πλαστικο ή δεν ξερω και εγω ποσες επισκεψεις σε αισθητικο...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
20-10-2016, 23:28 #543
20-10-2016, 23:28 #544
Το αν θα βρεις κοπέλα έχει να κάνει με πολλά περισσοτερα από την εμφανιση. Γιατί εδώ μέσα όλο για την ομορφιά διαβάζω. Και γυναίκα να Είσαι που σε εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια (αν δεν είσαι τουλάχιστον προσεγμένη , δεν πας πουθενα) δεν αρκεί μόνο αυτό. Αναλωνόμαστε πολύ στην εμφάνιση και κατηγορούμε αυτήν για τα κενά που έχουμε στη ζωή μας. Και ποιος μας λέει πως ο μέσος νεαρός με συνηθισμένη εμφάνιση θα ήταν πιο ευτυχισμένος αν είχε μπλε μάτια και κοιλιακούς φέτες. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι δεν πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, αλλά βρίσκω σημαντικότερη έλλειψη το να μην ξέρεις να μιλήσεις και να συμπεριφερθεις σε μια γυναίκα, παρά να έχεις 5 κιλά παραπάνω. Και για να το διευκρινισω δεν αναφέρομαι σε κανέναν από εδώ μέσα, μιλάω γενικά από αυτά που βλέπω γύρω μου
20-10-2016, 23:33 #545
Οκ, παρεξήγησα τα λεγόμενά σου. Πάει αυτό.
Να συμπληρώσω όμως, πέρα ότι υπάρχουν αυτοί οι παραπάνω άντρες, καλώς ή κακώς, υπάρχουν! Τώρα, είτε είναι είναι αργόσχολοι ή όχι, αυτά γίνονται! Και επανέρχομαι.
ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ γυναίκα οποιασδήποτε κλάσης, ακόμα και η τελευταία γυναίκα δε θα τά'κανε αυτά τα παραπάνω για τον απλούστατο λόγο ότι η γυναίκα βρίσκει γκόμενο πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άντρα να βρει γκόμενα!
20-10-2016, 23:34 #546
μαρα συγνωμη αλλα αυτα π του λες δεν ειναι σωστα δλδ τον προτρεπεις να παει σ πλαστικο εαν δεν ειναι ομορφος?
το βρισκω λαθος....γτ το παιδι δεν ζηταει την adriana lima Μια απλη κοπελα θελει...οποτε πιστευω μια χαρα θα ειναι στις απαιτησεις μιας μετριας κοπελας....
το θεμα ειναι οτι πρεπει να δουλεψει αλλα πραγματα... πανω του
20-10-2016, 23:38 #547
Για αισθητικούς, δεν ξέρω κόστη. Για πλαστικούς, εκεί το πράμα ξεφεύγει πολύ! Δηλαδή, μπορεί να πάρει 2-3 χιλιάρικα μια επέμβαση πλαστικού! Άμα είναι να περιμένω 4-5 χρόνια, άστο καλύτερα!
Όσο για το άλλο, μη μου απευθύνεσαι λες και είμαι κάνας τεμπέλης χωρίς να με ξέρεις! Δεν είμαι άνεργος από επιλογή δική μου και αυτός ο τρόπος με προσβάλει! Μην ξεχνάς ότι εγώ ποτέ δε σε πρόσβαλα!
20-10-2016, 23:38 #548
Και τι να το κάνει αν δεν την προσεγγίζουν αυτοί που θέλει.
Εγώ βλέπω πως υπάρχουν και κοπέλες που δεν τις προσεγγίζουν για σχέση, παρόλο που είναι σοβαρές και μετρημένες. Αυτές τι να το κάνουν που τις θέλουν μόνο για σεξ , ενώ εκεινες θέλουν αλλά πράγματα.
Ή υπάρχουν γυναίκες ερωτευμενες με κάποιον που δεν τις θέλει , αυτές τι να το κάνουν που τις θέλουν άλλοι και 1000 να είναι!
Θέλω να πω υπάρχουν πολλά ειδη απόρριψης.
20-10-2016, 23:42 #549
μπααααα........ don't be sooooo sure!!!!
Ο αντρας βρισκει πιο ευκολα γιατι ειναι αναθρεμμενος ετσι. Οι γυναικες εχουμε αναστολες, εχουμε μεγαλωσει αλλιως, μην το ξεχνας αυτο, στην ελληνικη κοινωνια ζουμε!
Να σου πω Rolen αστα τα γενικα θεωρητικα, ντυσου στολισου και πηγαινε σε κανενα τανγκο να μας πεις εξελιξεις!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
20-10-2016, 23:43 #550
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
20-10-2016, 23:45 #551
Δε θα διαφωνήσω ότι τις προσεγγίζουν και άντρες που δε θέλουν! Ίσα ίσα που αυτό γίνεται συνέχεια και υπάρχουν άπειροι ανεπιθύμητοι! Άλλο θέλω να πω.
Καταρχάς, για να μην παρεξηγηθώ εγώ, δεν την λέω στις γυναίκες. Θέλω λοιπόν να πω ότι τις γυναίκες τις πλησιάζει ο άντρας συνέχεια. Ο άντρας δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα, που σημαίνει πως αυτός, ως "κυνηγός" πρέπει να κάνει τη δουλειά και να είναι σωστός! Δε λέω να μην κάνω καθόλου τίποτα εγώ. Λέω απλά ότι εγώ που είμαι πολύ ντροπαλός ότι αν δεν το έχω με το φλερτ, είμαι χαμένος! Αυτό για αρχή.
20-10-2016, 23:54 #552
Εσυ πιστεύεις πως η γυναίκα δεν δίνει με τον τρόπο σήμα στον άλλον (Σ αυτόν που θελει) , για να την προσεγγίσει αυτός?
Η γυναίκα θα ξεκινήσει το παιχνίδι με ενα βλέμμα, ενα χαμόγελο και ο άντρας θα πάρει το μήνυμα και θα προσεγγίσει.
Και η γυναίκα κυνηγάει με τον τρόπο της.
Εξαλλου υπάρχουν πολλοί άντρες ντροπαλοί που βρίσκονται σε σχέση και το πρώτο βήμα το εκανε η γυναίκα. Του έδωσε αέρα του άλλου να προχωρήσει.
Εγώ συμφωνώ με Μάρα, να γραφτείς στο τάνγκο να γνωρίσεις κοπέλες, να μαθεις και χορό.
20-10-2016, 23:59 #553
Μάλλον δεν το διευκρίνισα σωστά εγώ. Οκ, μπορεί να τα κάνουν, άλλα σε απειροελάχιστο βαθμό. Δηλαδή, δεν είπα ότι δεν μπαίνουν γυναίκες σε dating site, γιατί αν δεν έμπαιναν θά'τανε gay site!!!:p
Δε σε κατάλαβα στο ότι ο άντρας είναι αλλιώς αναθρεμμένος και τις γυναικείες αναστολές. Εννοείς για το ποιο απ'τα 2 φύλα προσεγγίζει το αντίθετο φύλο; Με μπέρδεψες τώρα...
Στο τέλος θα μ'αναγκάσεις να φορέσω αυτό το body-cam που σου είπα στις προηγούμενες σελίδες! Δηλαδή, να βλέπεις τι βλέπω!
Θα πάω και στο tango...
21-10-2016, 00:03 #554
Καλά θα έκανες πλαστική? παιδιά το χέσαμε το θέμα νομίζω!!! εγώ λέω πλαστική μόνο αν έχουμε κόμπλεξ με την εμφάνισή μας και το ρίχνουμε εκεί το φταίξιμο.........κατ΄τα άλλα να στερηθείς 5 χρόνια κάνοντας οικονομία , δεν το θέλει ουτε ο θεός.....καλύτερα να είσαι έξω όλη μέρα, να τρως τα λεφτά σου σε εξόδους και ισως να βρεις και κοπέλα έτσι.....
21-10-2016, 00:08 #555