Μπακούρης ετών 25! - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 42 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 623
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Συμφωνω με admforall...αυτά τα φιλικά με ξενερωνουν τέρμα. Μπορεί κάποιος που έχει πιθανότητες να τις χάσει παίζοντας το φίλος...μετά θα είναι φίλος, τελος, δε κάνει κούκου. Υπο αλλες συνθήκες μπορεί και να έκανε...επίσης αυτο δείχνει ότι το άτομο λειτουργεί με απώτερα κίνητρα, αλλα λέει αλλά κάνει και άλλα εννοει, γιατί να τον θέλεις για συντροφο; Και για φίλο να τον έχεις μετά πρέπει να τον προσέχεις.
    Όσο για το να γνωρισεις τον άλλον το κάνεις και χωρίς να το παιζεις φίλος, απλά δίνεις στον άλλον να το καταλάβει ότι θες να γνωριστειτε σιγά σιγά και βλεπετε μετά πως πάει, άλλο αφήνω ανοιχτά τα ενδεχόμενα και δεν φοβάμαι σαν μεγάλος άνθρωπος να δείξω ενδιαφέρον αλλά όχι ότι πεφτω και με τα μούτρα και άλλο το παιζω φιλος...αυτά τα παιχνίδια μου φαίνονται ηλίθια, σα το ποντίκι με τη φακα...σιγά μη καταστρώνει και στρατηγικά σχέδια ο άλλος για να γνωρίσει κάποιον...έτσι δεν γνωρίζεις κανέναν καλα στη τελική. Όσο το παίζεις φίλος τόσο στο παιζει φίλος. Δεν το θεωρώ αποτελεσματικό (και δεν μου αρέσει και ο όρος "αποτελεσματικό" σε αυτά αλλά τεσπα )
    Εγώ πιστεύω στο φίλος καριοφίλος....δηλαδή φίλος με φλερτ μαζί, δν γνωρίζεις κάποιον και πέφτεις ξερός, υπάρχει μια φάση ''φιλίας'' και καλά......με παιχνίδι μέσα........αυτό είναι το παίζω φίλος........φλερτ σε πολύ διακριτικό στυλ.......πολλές φιλίες μέσω παρέας κλπ καταλήγουν σε ερωτικό......το κολλητιλίκι είναι άλλο...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Δεν εννοούσα ότι δεν έχει ελπίδα ειδικά ο rolen και ούτε συμφωνώ να το αφήσει αλλά γενικά για να σας "καταφέρει" κάποιος απλός καθημερινός άνθρωπος πρέπει να μπορεί να ξέρει να εφαρμόζει στοιχειώδεις κανόνες φλερτ.Εκει λοιπόν είναι η άποψη μου ότι πρέπει να επικεντρωθεί ο rolen.Να μάθει το πως και όλα τα άλλα θα έρθουν.Το που θα το μάθει και αν μαθαίνεται,δεν το γνωρίζω
    παιδια απομυθοποιηστε τις σχεσεις και τις συναναστροφες. Το εχετε κανει να φαινεται βουνο!
    Λες και θα κατακτησετε την κορυφη ενος βουνου... δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
    Αν ο απλος καθημερινος ανθρωπος εχει αξιοπρεπεια, ανεξαρτησια, χιουμορ και στοιχειωδη αυτογνωσια, θα παθει, θα μαθει, θα κερδισει, θα χασει, θα ξανακερδισει, κλπ. Ολα κυκλος ειναι!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Δεν εννοούσα ότι δεν έχει ελπίδα ειδικά ο rolen και ούτε συμφωνώ να το αφήσει αλλά γενικά για να σας "καταφέρει" κάποιος απλός καθημερινός άνθρωπος πρέπει να μπορεί να ξέρει να εφαρμόζει στοιχειώδεις κανόνες φλερτ.Εκει λοιπόν είναι η άποψη μου ότι πρέπει να επικεντρωθεί ο rolen.Να μάθει το πως και όλα τα άλλα θα έρθουν.Το που θα το μάθει και αν μαθαίνεται,δεν το γνωρίζω
    Ναι κατάλαβα ότι το λες γενικά........

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αποτελεσματικος εννοει στη διαδικασια του φλερτ. Αν καταλαβα καλά.
    Και μπορει να εισαι σε γαμο με παιδια κλπ, και να εισαι μονος. Η μοναξια δεν εχει να κανει με τη σχεση... Γιατι νομιζεις οτι ολοι οσοι ειναι σε σχεση ή παντρεμενοι ειχαν το κοκαλακι της νυχτεριδας ή τη σουπερ γνωση? συμβιβασμους εκαναν με βαση τα δεδομενα που ειχαν.
    Αποτελεσματικός είναι αυτός που περνάει καλά είτε μόνος είτε παντρεμένος ........

Banned
    παιδια απομυθοποιηστε τις σχεσεις και τις συναναστροφες. Το εχετε κανει να φαινεται βουνο!
    Λες και θα κατακτησετε την κορυφη ενος βουνου... δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
    Αν ο απλος καθημερινος ανθρωπος εχει αξιοπρεπεια, ανεξαρτησια, χιουμορ και στοιχειωδη αυτογνωσια, θα παθει, θα μαθει, θα κερδισει, θα χασει, θα ξανακερδισει, κλπ. Ολα κυκλος ειναι!
    Mάρα σοβαρά το λες αυτό ότι δεν είναι βουνό? Εσύ δεν είσαι που άνοιξες το θέμα πριν λίγες μέρες για το πως βρίσκεις παρέες? Αφού λοιπόν δεν είναι βουνό,εσύ γιατί δεν βρίσκεις? εντάξει πες εμείς,είμαστε ότι είμαστε...μήπως απλά μας λες λόγια παρηγοριάς και αυτά που θέλεις εσύ η ίδια να πιστεύεις ότι ισχύουν ή θα ήθελες να ισχύουν? Επίσης θα σου κάνω μια ερώτηση και στο άλλο θέμα σου για να μην χαλάω το θέμα του rolen.

Senior Member
    Rolen καλησπέρα.Και εγώ θα έλεγα να πας καθώς δεν έχεις τίποτε να χάσεις αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο στην φάση που βρίσκεσαι να λειτουργήσεις με την λογική που σου λένε οι κοπέλες του φόρουμ δηλαδή να μην πας όμως με τη νοοτροπία "να βρω γκόμενα" αλλά "να κάνω γνωριμίες". Διότι θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε άγνωστες γυναίκες και λογικά όλο και κάποια θα σου αρέσει και θα λειτουργείς με την λογική της "υποψήφιας" οπότε κατά πάσα πιθανότητα πάλι θα κομπλάρεις..
    Καλησπέρα admforall! Δυστυχώς δε μπορούμε να ξεφύγουμε απ'το γεγονός ότι έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτή η απειρία μ'έφτασε εδώ! Παρόλαυτά, θα δοκιμάσω την τύχη μου κι εκεί μία...

Επίσης το θέμα είναι όπου πας να μπορείς να είσαι επικοινωνιακός.Αν δεν είσαι,το χάνεις το παιχνίδι.Ακόμη και αυτό που σου λένε να είναι κοπέλα του κύκλου σου αυτή που θα της την πέσεις,πρέπει να είσαι επικοινωνιακός και να ξέρεις έστω και στοιχειωδώς να φλερτάρεις.
    Δεν έχεις καθόλου άδικο! Και δεν αρκεί μόνο νά'σαι επικοινωνιακός, πρέπει ταυτόχρονα να ξέρεις και να φλερτάρεις γιατί αν είσαι μόνο επικοινωνιακός χωρίς να ξέρεις να φλερτάρεις, δεν κάνεις τίποτα! Μόνο φιλικά θα σε πάρουν οι γυναίκες!

Σχεδόν καμμιά κοπέλα όσο απελπισμένη και αν είναι (στα δικά σου επίπεδα δηλαδή),όσο και αν είναι του "κύκλου" σου δεν πρόκειται να σου "κάτσει" με το καλημέρα σας... πρέπει ένα στοιχειώδες παιχνίδι να ξέρεις να το κάνεις κατά την γνώμη μου.
    ΜΕΓΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό! Βγάλε και το "Σχεδόν" επίσης... Έτσι έχει η πραγματικότητα!

Επίσης τα πολλά "κολλητιλίκια" με γυναίκες ως φίλες,μπορεί να σε οδηγήσει στη φάση να είσαι ο καλούλης,γλυκούλης κτλ και να σε θέλουν για φίλο αλλά όχι για σύντροφο τους και εσύ να πας να ερωτευτείς καμμιά απο αυτές και να σε βλέπει ως τον εξομολογητή της και αυτό δε θα σου αρέσει καθόλου....Αλλο η φιλική επικοινωνία και άλλο η ερωτική..
    Κι αυτό επίσης είναι αλήθεια! Άμα σε πάρει φιλικά, τέλος! Μόνο φιλικά θα σε δει και τίποτα παραπάνω! Εκτός αν βέβαια ανήκεις σε καμιά περίπτωση ενός πιο "πλούσιου" άντρα, δηλαδή, φουλ αυτοπεποίθηση, μεγάλη γοητεία, υπερομορφιά, και γενικά νά'σαι άντρας που γουστάρει η πλειοψηφία των γυναικών, τότε ίσως μόνο να σε γουστάρει καμιά κοπέλα που σε βλέπει "φιλικά"!

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    rolen, άλλο ντροπαλός/ συνεσταλμένος και άλλο πολύ κομπλαρισμένος. Η συστολή και η ντροπαλότητα, το να είσαι πολύ κλειστός, μπορεί να είναι ελκυστικό για κάποιες γυναίκες. Το να είσαι αγχωμένος, κομπλαρισμένος σχεδόν ποτέ.
    Εγώ ανήκω σε όλα αυτά, ειδικά όταν πρόκειται για το φλερτ! Ξέρω ότι δεν είναι ελκυστικό το κομπλαρισμένος, αλλά... Τόσες φορές που δεν έχω καταφέρει τίποτα με επιβαρύνει αυτό...

Κοπέλα θα βρεις ΜΟΝΟ μέσω γνωριμιών. Άγνωστες χτυπούν οι πιο περπατημένοι, άστο.
    Εγώ τά'λεγα, άλλα ποιος μ'άκουγε! Σ'ευχαριστώ για την αντικειμενική απάντησή σου!

Πρώτα πρέπει να γνωρίσεις μια γυναίκα (σε παρέα, όχι οι 2 σας), να νιώσεις άνετα, να αποβάλλεις το αρχικό κομπλάρισμα, για να μπορέσει να μάθει ποιος είσαι. Αλλιώς δε βλέπει μπροστά της εσένα αλλά ένα μάτσο άγχος με αντρική μορφή. Δεν είναι ελκυστικό.
    Σ'αυτό με την παρέα έχεις απόλυτο δίκιο! Τό'χω δει και στην πράξη όταν κάποιες σπάνιες φορές έρθει καμιά κοπέλα για καφέ μαζί μας! Όσο για το άλλο, ναι, κάτι τέτοιο βλέπει...

Κάνε γνωριμίες με όποιο μέσο μπορείς. Όχι ερωτικές- φιλικές. Γράψου σε όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορείς και σου αρέσουν. Σε ομίλους σε σχολές χορού κτλ. Ό,τι μπορείς. Μην πας όμως με τη νοοτροπία "να βρω γκόμενα" αλλά "να κάνω γνωριμίες".
    Τώρα πηγαίνω γυμναστήριο... Θα γραφτώ μία και ταγκό... Ίδωμεν...

Senior Member
    Γυναίκες ελεύθερες και διαθέσιμες υπάρχουν παντού.Το θέμα είναι να ξέρεις να παίζεις μπάλα..Αν δε ξέρεις,δεν έχεις ελπίδα.
    Αυτό είναι όλο τα γαμώτο της ιστορίας! Και με τα τόσα χρόνια απειρίες, αυτό δε βοηθάει καν να μάθω να παίζω μπάλα!

Οι μοναδικές γυναίκες που θα σου "κάτσουν" χωρίς να χρειάζεται να είσαι "παίχτης" (όχι απαραίτητα Α εθνική αλλά μπορείς να είσαι και Δ ερασιτεχνικό) είναι οι ιερόδουλες λόγω του ότι εκεί είναι σαν να πας σε κάποιο κατάστημα και να αγοράζεις προϊόν ή υπηρεσίες..
    Ακριβώς! Κι αυτό γιατί αυτή είναι η δουλειά τους! Ότι κάνουν με τον πελάτη το κάνουν αυστηρά επαγγελματικά μόνο!

Senior Member
    Αφού λοιπόν δεν είναι βουνό,εσύ γιατί δεν βρίσκεις?
    μαζι μιλαμε και χωρια συνεννοουμαστε! αλλο πραγμα οι παρεες για να βγαινεις και για χαβαλε και networking και αλλο πραγμα οι προσωπικες σχεσεις, φιλικες ή ερωτικες. Ειναι τελειως 2 διαφορετικα πραγματα.
    Εγω ειπα οτι φιλες και φιλους για να μιλαω και να μοιραζομαι την αληθεια μου εχω. Παρεες πολλες δεν εχω για να βγαινω τα σ/κ. 1-2 παρεες για να βγω 1-2 φορες στο τετραμηνο ας πουμε εχω, κατι σε πιο συχνη βαση στα κυβικα μου ψαχνω και αναρωτιεμαι πως στο καλο βρισκεις τετοιες παρεες, που να εχουν και τα λεφτα και τη διαθεση και το χρονο για τετοιο lifestyle.

Oχι, λογια παρηγοριας δεν σας λεω, εχω ακουστει σκληρη αρκετες φορες. Πιστευω οτι λεω την αληθεια. Σε αυτο το θεμα του πως να συναναστρεφεστε γυναικες και να κανετε μια σχεση, το εχετε κανει οχι βουνο, Εβερεστ να φαινεται. Ενω τα πραγματα ειναι απλα. Υπαρχουν κοπελες που θελουν να ανοιξουν σπιτι και παιδια απο τα 25-30 τους και κανεις δεν τις κοιταει γιατι κοιτανε κοπελες που δεν ειναι στα μετρα τους και στα κυβικα τους. Ή κοιτανε μονο να πηδηξουν και να μην αναλαβουν ευθυνες μιας σχεσης.

Αμα δεν εχεις εμφανιση, θα κοιταξεις μια κοπελα στα μετρα σου. Δεν θα κυνηγας τις κουκλες και τις τουμπανογυμνασμενες. Αυτες εχουν ριξει ΤΟΝ ιδρωτα για να χτισουν κορμι, δεν θα καταληξουν με εναν λαπα. Και εγω υπηρξα χοντρη με 75 κιλα, και απο λογους υγειας, οχι επειδη ετρωγα το καταπετασμα, και ξερω παρα πολυ καλα τον ρατσισμο που υπαρχει. Τον εζησα στο πετσι μου. Και ναι εννοειται τωρα που τα καταφερα δεν θα γυριζα ουτε καν να κοιταξω εναν χοντρο με κοιλιτσα, πλαδαρο και καναπεδατο. Οχι γιατι μονο δεν μου αρεσει, αλλα επειδη το εκανα με πονο, επιμονη και αφιερωση καθε μερα, με πιεση προσωπικη, αντι να κατσω να κοιμηθω, να χαλαρωσω, να δω μια ταινια, να παω μια βολτα, πηγαινα γυμναστηριο και κοπανιομουν στο διαδρομο και στα προγραμματα. Και μετα τιγκα στον ιδρωτα, να γυριζω σπιτι, να πλυνω ρουχα, να μαγειρεψω κλπ.
    Και οταν εγω εχω βγαλει τα ματια μου τοσα χρονια στο διαβασμα και στις σπουδες, και εχω καποιους στοχους επαγγελματικους και οικονομικους, ε ναι ρε παιδια, δεν θα γυρισω να κοιταξω τον αφραγκο, τον ανεργο, τον μαμακια, δεν θα δεχτω να με πλησιασει ο οποιος ξερει οτι εχω καποιες οικονομιες που τις εβγαλα με αιμα δουλευοντας 12ωρα και σκυβοντας το κεφαλι σε αφεντικα-τσιφλικαδες παροτι μορφωμενη για τα κοινωνικα δεδομενα...Και ξερετε γιατι? οχι γιατι ειμαι ψωνιο ή σνομπαρω τον μετριο. Με την καμια. Και εγω εχω υπαρξει μετρια, μην πω κιολας οτι εχω πιασει πατο. Σνομπαρω ομως αυτον που θελει να χρησιμοποιησει την αλλη σε σχεση σαν σκαμνακι για να ανεβει, να φανει, να εκτονωθει, να χαβαλεδιασει, να φαει τσαμπα λεφτα γιατι τα τσαμπα ειναι πιο γλυκα, δεν πονεσες για να τα βγαλεις.

Το συμπερασμα ειναι για προσωπικες σχεσεις, εγω με τα 36 μου χρονια, φιλικα σας προτεινω, να προγειωθειτε στην κοινωνια που ζειτε, ανοιξτε τα ματια σας, δειτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη (γουσταρετε να βελτιωθειτε? να γινετε καλυτεροι εμφανισιακα? εχετε στραβη μυτη? για αυτο υπαρχουν τα γυμναστηρια, οι αισθητικοι, οι πλαστικοι ακομα... Κανεις στη σημερινη εποχη δεν μπορει να λεει σαν δικαιολογια ειμαι μετριος εμφανισιακα, δεν με θελουν οι γυναικες. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ! ή δεν εχω λεφτα, δεν με θελουν οι γυναικες. Κι αν δεν εχεις λεφτα, τον εαυτο σου πως τον ζεις? και 2ον βρες μια κοπελα με μετρια οικονομικα), βαλτε το χιουμορ στη ζωη σας, το χιουμορ - οχι τη σαχλαμαρα, το χαζο γελιο και τη βλακεια!, νεα παιδια ειστε στα 25 εχετε εμπειριες να ζησετε, φουλ δραστηριοτητες να κανετε, ταξιδια, σπουδες, παρεες, μαθετε να κερδιζετε την εμπιστοσυνη και το ενδιαφερον των αλλων.

Εγω πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο παντως να βρεις γκομενο-α παρα να διχτυωθεις σε καλες παρεες. Γιατι ειναι αλλο πραγμα να διαχειριστεις ενα ατομο που εχει κοινα με σενα, και αλλο να παιζεις μπαλα με 5-10 ετεροκλητους χαρακτηρες.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    μαζι μιλαμε και χωρια συνεννοουμαστε! αλλο πραγμα οι παρεες για να βγαινεις και για χαβαλε και networking και αλλο πραγμα οι προσωπικες σχεσεις, φιλικες ή ερωτικες. Ειναι τελειως 2 διαφορετικα πραγματα.
    Εγω ειπα οτι φιλες και φιλους για να μιλαω και να μοιραζομαι την αληθεια μου εχω. Παρεες πολλες δεν εχω για να βγαινω τα σ/κ. 1-2 παρεες για να βγω 1-2 φορες στο τετραμηνο ας πουμε εχω, κατι σε πιο συχνη βαση στα κυβικα μου ψαχνω και αναρωτιεμαι πως στο καλο βρισκεις τετοιες παρεες, που να εχουν και τα λεφτα και τη διαθεση και το χρονο για τετοιο lifestyle.

Oχι, λογια παρηγοριας δεν σας λεω, εχω ακουστει σκληρη αρκετες φορες. Πιστευω οτι λεω την αληθεια. Σε αυτο το θεμα του πως να συναναστρεφεστε γυναικες και να κανετε μια σχεση, το εχετε κανει οχι βουνο, Εβερεστ να φαινεται. Ενω τα πραγματα ειναι απλα. Υπαρχουν κοπελες που θελουν να ανοιξουν σπιτι και παιδια απο τα 25-30 τους και κανεις δεν τις κοιταει γιατι κοιτανε κοπελες που δεν ειναι στα μετρα τους και στα κυβικα τους. Ή κοιτανε μονο να πηδηξουν και να μην αναλαβουν ευθυνες μιας σχεσης.

Αμα δεν εχεις εμφανιση, θα κοιταξεις μια κοπελα στα μετρα σου. Δεν θα κυνηγας τις κουκλες και τις τουμπανογυμνασμενες. Αυτες εχουν ριξει ΤΟΝ ιδρωτα για να χτισουν κορμι, δεν θα καταληξουν με εναν λαπα. Και εγω υπηρξα χοντρη με 75 κιλα, και απο λογους υγειας, οχι επειδη ετρωγα το καταπετασμα, και ξερω παρα πολυ καλα τον ρατσισμο που υπαρχει. Τον εζησα στο πετσι μου. Και ναι εννοειται τωρα που τα καταφερα δεν θα γυριζα ουτε καν να κοιταξω εναν χοντρο με κοιλιτσα, πλαδαρο και καναπεδατο. Οχι γιατι μονο δεν μου αρεσει, αλλα επειδη το εκανα με πονο, επιμονη και αφιερωση καθε μερα, με πιεση προσωπικη, αντι να κατσω να κοιμηθω, να χαλαρωσω, να δω μια ταινια, να παω μια βολτα, πηγαινα γυμναστηριο και κοπανιομουν στο διαδρομο και στα προγραμματα. Και μετα τιγκα στον ιδρωτα, να γυριζω σπιτι, να πλυνω ρουχα, να μαγειρεψω κλπ.
    Και οταν εγω εχω βγαλει τα ματια μου τοσα χρονια στο διαβασμα και στις σπουδες, και εχω καποιους στοχους επαγγελματικους και οικονομικους, ε ναι ρε παιδια, δεν θα γυρισω να κοιταξω τον αφραγκο, τον ανεργο, τον μαμακια, δεν θα δεχτω να με πλησιασει ο οποιος ξερει οτι εχω καποιες οικονομιες που τις εβγαλα με αιμα δουλευοντας 12ωρα και σκυβοντας το κεφαλι σε αφεντικα-τσιφλικαδες παροτι μορφωμενη για τα κοινωνικα δεδομενα...Και ξερετε γιατι? οχι γιατι ειμαι ψωνιο ή σνομπαρω τον μετριο. Με την καμια. Και εγω εχω υπαρξει μετρια, μην πω κιολας οτι εχω πιασει πατο. Σνομπαρω ομως αυτον που θελει να χρησιμοποιησει την αλλη σε σχεση σαν σκαμνακι για να ανεβει, να φανει, να εκτονωθει, να χαβαλεδιασει, να φαει τσαμπα λεφτα γιατι τα τσαμπα ειναι πιο γλυκα, δεν πονεσες για να τα βγαλεις.

Το συμπερασμα ειναι για προσωπικες σχεσεις, εγω με τα 36 μου χρονια, φιλικα σας προτεινω, να προγειωθειτε στην κοινωνια που ζειτε, ανοιξτε τα ματια σας, δειτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη (γουσταρετε να βελτιωθειτε? να γινετε καλυτεροι εμφανισιακα? εχετε στραβη μυτη? για αυτο υπαρχουν τα γυμναστηρια, οι αισθητικοι, οι πλαστικοι ακομα... Κανεις στη σημερινη εποχη δεν μπορει να λεει σαν δικαιολογια ειμαι μετριος εμφανισιακα, δεν με θελουν οι γυναικες. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ! ή δεν εχω λεφτα, δεν με θελουν οι γυναικες. Κι αν δεν εχεις λεφτα, τον εαυτο σου πως τον ζεις? και 2ον βρες μια κοπελα με μετρια οικονομικα), βαλτε το χιουμορ στη ζωη σας, το χιουμορ - οχι τη σαχλαμαρα, το χαζο γελιο και τη βλακεια!, νεα παιδια ειστε στα 25 εχετε εμπειριες να ζησετε, φουλ δραστηριοτητες να κανετε, ταξιδια, σπουδες, παρεες, μαθετε να κερδιζετε την εμπιστοσυνη και το ενδιαφερον των αλλων.

Εγω πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο παντως να βρεις γκομενο-α παρα να διχτυωθεις σε καλες παρεες. Γιατι ειναι αλλο πραγμα να διαχειριστεις ενα ατομο που εχει κοινα με σενα, και αλλο να παιζεις μπαλα με 5-10 ετεροκλητους χαρακτηρες.
    Θ συμφωνησω στα περισσοτερα

Senior Member
    λογια παρηγοριας δεν σας λεω, εχω ακουστει σκληρη αρκετες φορες. Πιστευω οτι λεω την αληθεια. Σε αυτο το θεμα του πως να συναναστρεφεστε γυναικες και να κανετε μια σχεση, το εχετε κανει οχι βουνο, Εβερεστ να φαινεται. Ενω τα πραγματα ειναι απλα. Υπαρχουν κοπελες που θελουν να ανοιξουν σπιτι και παιδια απο τα 25-30 τους και κανεις δεν τις κοιταει γιατι κοιτανε κοπελες που δεν ειναι στα μετρα τους και στα κυβικα τους. Ή κοιτανε μονο να πηδηξουν και να μην αναλαβουν ευθυνες μιας σχεσης.
    Ότι και να μας πεις, είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρούμε κοπέλα! Όσο για τα άλλα, δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Κάτσε, επειδή μερικοί άντρες δεν θέλουν να ανοίξουν σπίτι και παιδιά (τουλάχιστον στην προκειμένη φάση) πάει να πει πως κοιτάνε κοπέλες που δεν είναι στα μέτρα τους και στα κυβικά τους; Αποκλείεται! Σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που δεν ψάχνουν για να ανοίξουν σπίτι και παιδιά από τώρα! Εκτός άμα λες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα εγώ...

Αμα δεν εχεις εμφανιση, θα κοιταξεις μια κοπελα στα μετρα σου.
    Τι, κάτι σαν ο όμορφος με όμορφες και ο άσχημος με άσχημες; Μήπως τελικά δικαιώνεται ο WhyAlwaysMe? τόσον καιρό που τά'λεγε;

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, Why, δεν το είπα με ειρωνικό τρόπο ή για κακό! ;)

Δεν θα κυνηγας τις κουκλες και τις τουμπανογυμνασμενες. Αυτες εχουν ριξει ΤΟΝ ιδρωτα για να χτισουν κορμι, δεν θα καταληξουν με εναν λαπα.
    Λαπάς θεωρείται ακόμα και κάποιος 1,85 και 82 κιλά, άλλα να είναι αγύμναστος; Όρισέ μου το κούκλες και τουμπανογυμνασμένες σε παρακαλώ. Άμα, ΛΕΩ άμα τύχαινε και γνώριζα κάμια κοπέλα απ'το γυμναστήριό που πάω, είμαι χαμένος από χέρι; Να μην κάνω καν τον κόπο; Εξήγησε μου!

Έχω και το καλύτερο! Έχω φάει απορρίψεις από πολλές γυναίκες κάτω του μετρίου!!! Πως σου φαίνεται;; Μετά μου λες να μη με παίρνει από κάτω και να είμαι αισιόδοξος! Λυπάμαι, άλλα δεν είμαι ούτε αναίσθητος, ούτε κάνας ηλίθιος που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα! Ξέρω πάρα πολύ καλά τι μου γίνεται και γιατί είμαι στεναχωρημένος! Έχω κάθε λόγο νά'μαι στα χειρότερά μου και να μου φταίνε όλα!

Το συμπερασμα ειναι για προσωπικες σχεσεις, εγω με τα 36 μου χρονια, φιλικα σας προτεινω, να προγειωθειτε στην κοινωνια που ζειτε, ανοιξτε τα ματια σας, δειτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη (γουσταρετε να βελτιωθειτε?
    Να προσγειωθούμε;; Μήπως ζητήσαμε τίποτα υπερβολικό, παράλογο ή ανέφικτο και δεν το καταλάβαμε;

να γινετε καλυτεροι εμφανισιακα? εχετε στραβη μυτη? για αυτο υπαρχουν τα γυμναστηρια, οι αισθητικοι, οι πλαστικοι ακομα... Κανεις στη σημερινη εποχη δεν μπορει να λεει σαν δικαιολογια ειμαι μετριος εμφανισιακα, δεν με θελουν οι γυναικες. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ! ή δεν εχω λεφτα, δεν με θελουν οι γυναικες. Κι αν δεν εχεις λεφτα, τον εαυτο σου πως τον ζεις? και 2ον βρες μια κοπελα με μετρια οικονομικα), βαλτε το χιουμορ στη ζωη σας, το χιουμορ - οχι τη σαχλαμαρα, το χαζο γελιο και τη βλακεια!, νεα παιδια ειστε στα 25 εχετε εμπειριες να ζησετε, φουλ δραστηριοτητες να κανετε, ταξιδια, σπουδες, παρεες, μαθετε να κερδιζετε την εμπιστοσυνη και το ενδιαφερον των αλλων.
    Μάρα, μας τα λες όλα αυτά λες και είναι κάτι απλό, σαν να περπατάμε ας πούμε! Έλα που δεν είναι έτσι όμως! Ειδικά εκεί για τους αισθητικούς και πλαστικούς άστο καλύτερα! Εκεί μιλάμε για εξεζητημένα κόστη! Δεν είναι όλοι λεφτάδες ξέρεις και ούτε θα πάρουν δάνειο και δε θα μπορούν να το πληρώσουνε!

Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι είναι εύκολο για μια γυναίκα να βρει γκόμενο! Μέχρι εκεί! Για τις παρέες (όχι φίλους) τώρα, έχει να κάνει στα μέρη που συναναστρέφεσαι.

Δεν έχεις δίκιο στο ότι είναι εύκολο για άντρα να βρει κοπέλα, με εξαίρεση φυσικά, αυτούς που ξέρουν πως, που είναι λίγοι εδώ που τα λέμε! Δεν τα λέω εγώ! Είναι η πραγματικότητα έτσι! Πιο συγκεκριμένα, έτσι και ήταν εύκολο (όπως τα λες) για όλους τους άντρες να βρουν κοπέλα:

α) Στα dating site δε θα ήταν η συντριπτική πλειοψηφία άντρες μέσα

β) Δε θα υπήρχαν dating site που ζητάνε χρήματα

γ) Δε θα ευημερούσε ο πληρωμένος έρωτας, ειδικά σε περίοδο κρίσης και ούτε θα υπήρχε μη διάσημη βίζιτα που ζητάει 150-200 Ευρώ την ώρα

δ) Οι άντρες (οι μη πλούσιοι) δε θα χαλάγανε πενταψήφια (ή και εξαψήφια κάποιες φορές) ποσά στον πληρωμένο έρωτα

ε) Δε θα ζητάγανε οι "σχολές φλερτ" (δεν ξέρω αν τις ξέρεις) πάνω από 1300 Ευρώ (!!!) για να μάθουν σε άντρα πως να φλερτάρει και να βρει κοπέλα

Μπορώ να σκεφτώ κι άλλα, άλλα προς το παρών αυτά μού'ρχονται τώρα...

Senior Member
    καταρχην μια πολυ γυμνασμενη τι να την κανεις αμα ειναι σαν σκυλομουρα?οποτε σε αυτο μαρα θα διαφωνησω....
    τι παει να πει δλδ?επειδη εχει σωμα θα εχει και επιλογες?
    αμα πεις οτι ειναι γκομεναρα και γυμνασμενη το δεχομαι...αλλα οχι σκετο γυμνασμενη........γτ συνηθως αυτες π προσεχουν πολυ το σωμα τους (με γυμνατηριο ενοω ,οχι γενικα να κανουν διαιτα) ειναι ψηλοπατσαβουριτσες...

επισης διαφωνω και στο αλλο.....ομορφος με ομορφη...και ασχημος με ασχημη....εχω δει απειρα ζευγαρια....που π.χ ο αντρας ηταν σαβουρης και η γυναικα γκομενα....η χοντρο με λεπτη....η ψηλη με κοντο....τα παντα υπαρχουν..

Senior Member
    Θα στα πω οσο πιο λιανα μπορω και δεν ξανασχολιαζω εδω... δεν ειμαι η θεια Λενα να δινω γκομενοσυμβουλες!

1) εννοω κοπελες που αντιμετωπιζουν τη σχεση σοβαρα και οχι αναλωσιμα! Αν αντιμετωπιζεις αναλωσιμα μια σχεση, τοτε ναι πρεπει να διαθετεις και τις καταλληλες προδιαγραφες. Ετσι ειναι η ζωη, δεν το παζαρευουμε, το αποδεχομαστε και προσαρμοζομαστε. Για να σε προλαβω αν τυχον με ρωτησεις ποιες ειναι οι προδιαγραφες, θα σου πω ανοιξε τα ματια σου και κοιτα τι lifestyle επικρατει.

2) Rolen, ομοιος ομοιω αει πελαζει, ελεγαν οι αρχαιοι. Ο ομοιος συναναστρεφεται με ομοιους του. Δεν λεω ο ομορφος με την ομορφη αντικειμενικα γιατι η ομορφια ειναι υποκειμενικη, αλλα ναι δεν μπορει εσυ να εισαι μπαζο και η κοπελα διπλα σου να ειναι κουκλαρα. Οσο καλος χαρακτηρας και να εισαι, οταν σεβεσαι τον εαυτο σου θα φροντισεις και την εμφανιση σου! Οσοι βλεπεις να ειναι ετσι, κατι αλλο παιζει, ή ανικανοτητα ή λεφτα ή θεαθηναι κλπ.

3) Κουκλα εννοω την κοπελα με πολυ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου. Και τουμπανογυμνασμενη αυτη που εχει σφιχτο και γραμμωμενο κορμι. Τι άλλο?
    Εσυ να κανεις την προσπαθεια σου γιατι μονο κερδος θα εχεις ειτε κερδισεις ειτε χασεις, αλλα να ξερεις οτι ομοιος ομοιω πελαζει.

4) Τις κοπελες αυτες που σε απερριψαν τις προσεγγισες διακριτικα και ομορφα? ή σαχλα? γιατι απο τον τροπο που εκφραζεσαι δεν διαπιστωνω σεβασμο απεναντι στο δικαιωμα τους να σε απορριψουν. Δηλαδή ηταν υποχρεωμενες να σε πιασουν γκομενο γιατι τους τα εριξες επειδη ηταν κατω του μετριου?? Μηπως διεκριναν οτι τις ειχες σιγουρες γιατι τις υποτιμουσες? Οι λογοι που σε απερριψαν μπορει να ειναι απειροι, δεν ξερεις σε τι φαση ειναι η αλλη και αν εχει κεφια για γκομενοδουλειες επειδη εσυ ψαχνεσαι. Τωρα αν εσυ εστιαζεις στο οτι αυτες εμφανισιακα ειναι κατω του μετριου και εσυ μετριος αλλα σε απερριψαν, πιστευω οτι πρεπει να το ξανασκεφτεις και να επαναπροσδιορισθεις.

5) Να προσγειωθειτε με την εννοια να ανοιξετε τα ματια σας στην κοινωνια, να συναναστρεφεστε με γυναικες χωρις να πιστευετε οτι κανετε αθλο, να μιλατε σε γυναικες χωρις να βγαζει ματι οτι ψαχνετε γκομενα και ειστε ανεραστοι, να βαλετε το χιουμορ και τη θετικη διαθεση στη ζωη σας για να γινετε εσεις καλυτεροι και οχι για να ριξετε την κουκλαρα γκομενα που εχετε βαλει στο ματι. Αν αυτη ξερει να κουναει την ουρα της, μαθετε και εσεις να ειστε γατονια!
    Τι αλλο πια να πω η ερμη??

6) Για τους πλαστικους και αισθητικους, hello νεο παιδι εισαι. Πηγαινε να δουλεψεις!
    Και εξοικονομησε 30 ευρω για μια θεραπεια προσωπου σε αισθητικο. 2-3 φορες το χρονο μπορεις να το κανεις. Και οι πλαστικοι δεν παιρνουν τα χοντρα λεφτα, εξαρταται τι προβλημα εχεις! Με 4-5 χρονια δουλεια φτιαχνεις στραβη μυτη ή πεταχτα αυτια.

7) Με ολα οσα απαριθμεις στο τελος δεν ασχολουμαι, γιατι τα θεωρω ασχολιες των αχρηστων και τεμπεληδων που βαριουνται να στρωθουν να δουλεψουν,να βελτιωθουν και να αναλαβουν ευθυνες.

Επειδη ακουγομαι σκληρη νομιζω, μην παρεξηγηθεις, απλα μου βγαινει, ειναι το στυλ μου ετσι... Να βοηθησω θελω, αλλιως δεν θα καθομουν να γραφω ολοκληρα κατεβατα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καταρχην μια πολυ γυμνασμενη τι να την κανεις αμα ειναι σαν σκυλομουρα?οποτε σε αυτο μαρα θα διαφωνησω....
    τι παει να πει δλδ?επειδη εχει σωμα θα εχει και επιλογες?
    αμα πεις οτι ειναι γκομεναρα και γυμνασμενη το δεχομαι...αλλα οχι σκετο γυμνασμενη........γτ συνηθως αυτες π προσεχουν πολυ το σωμα τους (με γυμνατηριο ενοω ,οχι γενικα να κανουν διαιτα) ειναι ψηλοπατσαβουριτσες...

επισης διαφωνω και στο αλλο.....ομορφος με ομορφη...και ασχημος με ασχημη....εχω δει απειρα ζευγαρια....που π.χ ο αντρας ηταν σαβουρης και η γυναικα γκομενα....η χοντρο με λεπτη....η ψηλη με κοντο....τα παντα υπαρχουν..
    Νικ, αυτα που λεω στο Rolen ειναι σε αλλο πλαισιο, προσπαθω λιγο να τον ξεκουνησω απο τον τροπο σκεψης του...

Εννοειται εχεις δικιο, ολοι εχουμε δει τετοιες περιπτωσεις, δεν το συζητω καν.

Senior Member
    Με ολα οσα απαριθμεις στο τελος δεν ασχολουμαι, γιατι τα θεωρω ασχολιες των αχρηστων και τεμπεληδων που βαριουνται να στρωθουν να δουλεψουν,να βελτιωθουν και να αναλαβουν ευθυνες.
    Μάρα, επειδή δεν το κατάλαβα αυτό το τελευταίο, με αποκάλεσες εμένα αυτά τα παραπάνω, ή κάνω λάθος; Διευκρίνισέ μου σε παρακαλώ.

Page 36 of 42 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast