Μπακούρης ετών 25! - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 42 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Με κουφανες τωρα για Αθηνα... δεν εχω λογια !

Ξεκινα με καμια σχολη χορου που κανει τανγκο αλλα θα πηγαινεις και στα παρτυ που κανουν! Με υπομονη και δουλεια με τον εαυτο σου πιστευω θα τα καταφερεις! Και γκομενα να μην βρεις, τουλαχιστον θα αποκτησεις εναν κυκλο γνωριμιών με κοπελες, που θεωρω για σενα ειναι πιο σημαντικο αυτο!
    Ε τι λέω τόσην ώρα! ΠΑΚΕΤΟ μου είναι να βρω κοπέλα! Είναι άκρως απαιτητικές οι γυναίκες! Και για να σε προλάβω, δε μιλάω για τις όμορφες μόνο! Και οι μέτριες και κάτω από μέτριες έχουν εξίσου απαιτήσεις! Δεν κάνω εικασίες, τό'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια! Δεν περνάει η μπογιά μου! Μία body-cam πρέπει να βάλω πάνω μου για να δεις τις αντιδράσεις των γυναικών πως με αντιμετωπίζουν!

μπα μην το λες... και να μην εχει, δεν θα βγει να το διαλαλησει...
    Ειναι πολλοι, πιο πολλοι από οσους νομιζεις...
    Και αυτοι που επαιρονται οτι πανε με πολλες κλπ, να θυμασαι την παροιμια οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι!

Σας καληνυχτίζω!
    Να διευκρινίσω κάτι, όταν λέω όμορφους και ομορφόπαιδα, μιλάω καταρχάς για φυσική ομορφιά και να είναι αντικειμενικά όμορφοι. Και πολλοί σαν αριθμό να είναι, ούτε 10 % των ομορφόπαιδων δεν είναι μπακούρια με την πραγματική έννοια! Να, όπως είμαι εγώ για παράδειγμα! Εκτός τώρα άμα συντρέχει καμιά περίπτωση νά'ναι μαμούχαλα, ή να έχουν τίποτα εγκεφαλικό πρόβλημα! Δεν υπάρχει άλλος λόγος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αν ειναι πολυ ντροπαλος θα εχει προβλημα,θα αποθαρρυνει παρα πολλες.Θα εχει επιτυχιες λογω εμφανισης και ισως καποιες δε θα ξενερωσουν απο την ντροπαλοτητα και θα κανουν ενα πρωτο βημα να τον γνωρισουν αλλα δε θα μπορει να το εκμεταλευτει λογω ντροπαλοτητας.
    Και πάλι όμως, πλεονέκτημα άμα λες του δίνει... Μπορεί να είναι ντροπαλός μ'αυτές, άλλα όταν του μιλήσουν να λυθεί μόνος του μετά. Εγώ κάπως έτσι λειτουργώ...

Βγαζουν μια αντριλα ισως,ενα δυναμισμο,ενω εσυ φαινεσαι πιο παιδακι και ανασφαλης.
    Δεν ξέρω τώρα... Έτσι όπως το ακούω, για να προσεγγίσω, πρέπει με τέτοιο τρόπο λες και είμαι τσαμπουκαλεμένος...

Δοκιμασε καμια δραστηριοτητα,το τανγκο που ειπε η Μαρα ειναι καλη ιδεα!Μην νομιζεις και αυτες για τις γνωριμιες πανε οχι για το χορο :p Και δε θα χει πολλους αντρες στην ηλικια σου,οποτε θα χεις λιγο ανταγωνισμο.
    Πάνε γυναίκες για γνωριμίες σε μέρη; Πρώτη φορά τ'ακούω! Το λέω με τη έννοια ότι αυτές βρέξει χιονίσει θα τις προσεγγίζουν άντρες όπου και να είναι... Θα το κοιτάξω για tango πάντως...

Ε φταινε οι αντρες που την πεφτουν σε ο,τι κινειται δυστυχως.
    Ναι, φταίνε κι αυτοί, δε διαφωνώ! Άλλα φαντάσου πού'χουν φτάσει για να καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις! Φαίνεται δε θα μπορούσαν να βρουν τίποτα καλύτερο!

Senior Member
    rolen, άλλο ντροπαλός/ συνεσταλμένος και άλλο πολύ κομπλαρισμένος. Η συστολή και η ντροπαλότητα, το να είσαι πολύ κλειστός, μπορεί να είναι ελκυστικό για κάποιες γυναίκες. Το να είσαι αγχωμένος, κομπλαρισμένος σχεδόν ποτέ.

Κοπέλα θα βρεις ΜΟΝΟ μέσω γνωριμιών. Άγνωστες χτυπούν οι πιο περπατημένοι, άστο. Πρώτα πρέπει να γνωρίσεις μια γυναίκα (σε παρέα, όχι οι 2 σας), να νιώσεις άνετα, να αποβάλλεις το αρχικό κομπλάρισμα, για να μπορέσει να μάθει ποιος είσαι. Αλλιώς δε βλέπει μπροστά της εσένα αλλά ένα μάτσο άγχος με αντρική μορφή. Δεν είναι ελκυστικό.

Κάνε γνωριμίες με όποιο μέσο μπορείς. Όχι ερωτικές- φιλικές. Γράψου σε όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορείς και σου αρέσουν. Σε ομίλους σε σχολές χορού κτλ. Ό,τι μπορείς. Μην πας όμως με τη νοοτροπία "να βρω γκόμενα" αλλά "να κάνω γνωριμίες".

Senior Member
    Rolen, κανε καμια δραστηριοτητα τυπου γυμναστηριο να ανεβασεις την αυτοπεποιθηση σου, το γυμνασμενο κορμι δινει αλλο αερα και στυλ. Προσεξε και το ντυσιμο σου!

Και απο εκει και περα, γραψου σε σχολη τανγκο, βάλε ενα ωραιο διακριτικοτατο αρωματακι, πηγαινε και στη βραδια τανγκο που κανουν καθε βδομαδα. Και εδω θα είμαστε να μας πεις εξελιξεις...

Γενικα στη ζωη σου τι κανεις? δουλευεις? σπουδαζεις?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Rolen, κανε καμια δραστηριοτητα τυπου γυμναστηριο να ανεβασεις την αυτοπεποιθηση σου, το γυμνασμενο κορμι δινει αλλο αερα και στυλ. Προσεξε και το ντυσιμο σου!

Και απο εκει και περα, γραψου σε σχολη τανγκο, βάλε ενα ωραιο διακριτικοτατο αρωματακι, πηγαινε και στη βραδια τανγκο που κανουν καθε βδομαδα. Και εδω θα είμαστε να μας πεις εξελιξεις...

Γενικα στη ζωη σου τι κανεις? δουλευεις? σπουδαζεις?
    Σίγουρα σου δίνει άλλο αέρα και στύλ,αλλά δεν νομίζω να σημαίνει ότι ντε και καλά θα πηδήξεις αν έχεις το κορμί.

Banned
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Πάνε γυναίκες για γνωριμίες σε μέρη; Πρώτη φορά τ'ακούω! Το λέω με τη έννοια ότι αυτές βρέξει χιονίσει θα τις προσεγγίζουν άντρες όπου και να είναι... Θα το κοιτάξω για tango πάντως...
    Rolen καλησπέρα.Και εγώ θα έλεγα να πας καθώς δεν έχεις τίποτε να χάσεις αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο στην φάση που βρίσκεσαι να λειτουργήσεις με την λογική που σου λένε οι κοπέλες του φόρουμ δηλαδή να μην πας όμως με τη νοοτροπία "να βρω γκόμενα" αλλά "να κάνω γνωριμίες". Διότι θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε άγνωστες γυναίκες και λογικά όλο και κάποια θα σου αρέσει και θα λειτουργείς με την λογική της "υποψήφιας" οπότε κατά πάσα πιθανότητα πάλι θα κομπλάρεις
    Επίσης το θέμα είναι όπου πας να μπορείς να είσαι επικοινωνιακός.Αν δεν είσαι,το χάνεις το παιχνίδι.Ακόμη και αυτό που σου λένε να είναι κοπέλα του κύκλου σου αυτή που θα της την πέσεις,πρέπει να είσαι επικοινωνιακός και να ξέρεις έστω και στοιχειωδώς να φλερτάρεις.Σχεδόν καμμιά κοπέλα όσο απελπισμένη και αν είναι (στα δικά σου επίπεδα δηλαδή),όσο και αν είναι του "κύκλου" σου δεν πρόκειται να σου "κάτσει" με το καλημέρα σας...πρέπει ένα στοιχειώδες παιχνίδι να ξέρεις να το κάνεις κατά την γνώμη μου.
    Επίσης τα πολλά "κολλητιλίκια" με γυναίκες ως φίλες,μπορεί να σε οδηγήσει στη φάση να είσαι ο καλούλης,γλυκούλης κτλ και να σε θέλουν για φίλο αλλά όχι για σύντροφο τους και εσύ να πας να ερωτευτείς καμμιά απο αυτές και να σε βλέπει ως τον εξομολογητή της και αυτό δε θα σου αρέσει καθόλου....Αλλο η φιλική επικοινωνία και άλλο η ερωτική..

Senior Member
    στο tango συμφωνω και εγω...ειναι τιγκα στις γκομενες....
    ειχε τυχει να παω με μια πρωην μου σε κατι μιλονγκες....και πραγματικα..υπαρχουν τοσες γυναικες εκει...και μαλιστα μπορω να σ πω οτι υπηρχαν και πολλλες σχετικα ομορφες...νταξει μην περιμενεις και μοντελα αλλα για να αρχισεις να παιζεις μπαλα πιστευω ειναι πολυ καλο μερος....

Banned
    Γυναίκες ελεύθερες και διαθέσιμες υπάρχουν παντού.Το θέμα είναι να ξέρεις να παίζεις μπάλα..Αν δε ξέρεις,δεν έχεις ελπίδα.Οι μοναδικές γυναίκες που θα σου "κάτσουν" χωρίς να χρειάζεται να είσαι "παίχτης" (όχι απαραίτητα Α εθνική αλλά μπορείς να είσαι και Δ ερασιτεχνικό) είναι οι ιερόδουλες λόγω του ότι εκεί είναι σαν να πας σε κάποιο κατάστημα και να αγοράζεις προϊόν ή υπηρεσίες..

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σίγουρα σου δίνει άλλο αέρα και στύλ,αλλά δεν νομίζω να σημαίνει ότι ντε και καλά θα πηδήξεις αν έχεις το κορμί.
    Ναι!!

Quote Originally Posted by admforall View Post
    Γυναίκες ελεύθερες και διαθέσιμες υπάρχουν παντού.Το θέμα είναι να ξέρεις να παίζεις μπάλα..Αν δε ξέρεις,δεν έχεις ελπίδα.Οι μοναδικές γυναίκες που θα σου "κάτσουν" χωρίς να χρειάζεται να είσαι "παίχτης" (όχι απαραίτητα Α εθνική αλλά μπορείς να είσαι και Δ ερασιτεχνικό) είναι οι ιερόδουλες λόγω του ότι εκεί είναι σαν να πας σε κάποιο κατάστημα και να αγοράζεις προϊόν ή υπηρεσίες..
    Ε δεν πάει έτσι, εντάξει για τις ιερόδουλες αλλά γιατί να το αφήσεις κιόλας, παίζεις μπάλα όσο μπορείς και ότι γίνει......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι!!

Ε δεν πάει έτσι, εντάξει για τις ιερόδουλες αλλά γιατί να το αφήσεις κιόλας, παίζεις μπάλα όσο μπορείς και ότι γίνει......

Ναι???????

Banned
    ε ναι..........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ε ναι..........
    Συμφωνείς σε αυτό που λέω κύβε?

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Συμφωνείς σε αυτό που λέω κύβε?
    Ναι γουάι ..........και εσύ φαντάζομαι..........

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Καλησπέρα συμφορουμήτες. Όπως λέει και η επικεφαλίδα, έκλεισα τα 25 χρόνια ζωής και ακόμα δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη γυναίκα. Δεν ξέρω βασικά ποια εγκυκλοπαίδεια να ανοίξω όταν ακούω αυτή τη λέξη, ή αν παίζει κάποια ομάδα ποδοσφαίρου. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου και έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω πετύχει απολύτως τίποτα. Η διάθεση μου είναι τόσο χάλια που απορώ πως δεν έπαθα τίποτα ακόμα. Μακάρι να το ζήσω σ'αυτή τη ζωή να λυθεί αυτό το πρόβλημά μου γιατί δε με βλέπω καλά.

Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είμαι εμφανίσιμος, καλό παιδί, ευγενικός, φιλότιμος, έχω χιούμορ, και πολλά άλλα.
    Kαι γω μπακουρης ειμαι και ειμαι 27 ειχα κανει σχεσεις στο παρελθον με κοπελες αλλα χωριζα σχετικα γρηγορα.Αλλα θα παραμεινω μπακουρης ειμαι σαν λαικος αρχιμανδριτης οπως ο αρχιμανδριτης δεν μπορει να παντρευτει και παραμενει αγαμος ετσι και γω λογω της συνταξης του γονεα που παιρνω πρεπει να παραμεινω αγαμος για να συνεχισω να την παιρνω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι γουάι ..........και εσύ φαντάζομαι..........
    Ας συμφωνήσω κύβε...

Page 34 of 42 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast