Να σας ρωτήσω λίγο θέλετε να μου πείτε τι νιώθετε με τις ιδεοληψίες?Γιατί μπορεί να έχω και εγώ.
Printable View
Να σας ρωτήσω λίγο θέλετε να μου πείτε τι νιώθετε με τις ιδεοληψίες?Γιατί μπορεί να έχω και εγώ.
Και τα δυο νομιζω!!εγω ας πουμε ακουγα για βιασμο και φοβομουν μην με βιασει καποιος απο την οικογενεια μου!βεβαια εγω δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση σε μικρη ηλικια απο συγγενη μου!δεν ξερω αν μετραει αυτο!
Κατάλαβα και εμένα μου έχει τύχει κάτι άσχημο σεξουαλικά στην εφηβία...όχι από συγγενή ευτυχώς...δεν έχω φοβία για βιασμούς απλά μερικές φορές δεν μου αρέσει και πολύ να μ'ακουμπάνε νιώθω ότι εισβάλουν στο χώρο μου και δεν θέλω.Την έχεις ξεπεράσει τώρα αυτή τη φοβία σου?
Δεν εχω φοβια μην με βιασουν,εκεινη την περιοδο μονο!ημουν χαλια ψυχολογικα!δεν ειναι δυνατον να φοβαμαι μην με βιασει ο πατερας μου!!κ το κακο ηταν οτι δεν μπορουσα να το πω σε κανεναν,τι να πω??ντρεπομουν!!τωρα ειμαι καλα,τα ξεπερασα!λιγες ιδεοληψιες ειχα οταν ξεκινησα την αγωγη αλλα μου περασαν!
Κοιτα ημουν 6 χρονων!σε εκεινη την ηλικια δεν καταλαβαινα κ πολλα!ηξερα οτι κατι δεν παει καλα γτ δεν εγινε μονο μια φορα κ η τελευταια σε λιγο θα με βιαζε!θεωρουσα οτι εγω φταιω κ εγω κανω κακο!το ειπα στην εφηβεια σε φιλους μου!με βοηθησαν αρκετα!τωρα το συζηταω κ με την ψυχολογο!κακια δεν κραταω!τωρα ο ανθρωπος αυτος ειναι στα τελευταια του δεν λυπαμαι αλλα ουτε χαιρομαι!μου ειναι αδιαφορος!πιστευω το μονο καλο που δεν το ειπα ειναι οτι δεν εχω ενα πατερα στην φυλακη,γτ εκει θα ηταν αν το μαθαινε εστω κ τωρα!
εγω πριν μερες ειχα την ιδεοληψια οτι εβλεπα τους γυρω μου να τους εχω καρφωσει ενα τσεκουρι στο κεφαλι και φοβομουν μην το κανω πραξη.ηρεμησα οταν και η γιατρος και η ψυχολογος μου ειπαν οτι ειναι ειναι ιδεοληψια, σκεψη απλα και δεν προκειται να πειραξω κανεναν.ετσι μου εφυγε το αγχος και τωρα εχω αυτην την εικονα σπανια..
Σ'ευχαριστώ boo για την απάντηση.Νομίζω ότι και εγώ το έχω πάθει κάτι παρόμοιο και δεν μπορούσα να διώξω τη σκέψη αυτήν από το μυαλό μου απλά δεν ήξερα ότι ήταν ιδεοληψία.Να φανταστείς μερικές φορές σταματούσα στο δρόμο γιατί δεν άντεχα αυτές τις σκέψεις.Τώρα όμως είμαι και εγώ πιο ήρεμη.
Καλά ναι το καταλαβαίνω από την μεριά σου που νιώθεις έτσι.Θα ένιωθες ότι καταστρέφεται η οικογένεια.Απλά αυτούς τους "ανθρώπους" σε εισαγωγικά τους φοβάμαι γιατί δεν θα το κάνουν μία φορά.Θα το ξανακάνουν και αλλού.Πόση διαστροφή κυκλοφορεί πια?
Αυτο μου ειπε κ ο ψυχολογος!εγω ημουν σιγουρη οτι το κανε μονο σε μενα,βασικα αυτο θελω να πιστευω!ο ψυχολογος μου ειπε οτι μπορει να το κανε κ αλλου!τρελενομαι με αυτη την ιδεα!αλλα δεν νομιζω εγω ημουν η πιο μικρη!