ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 54 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 805
    Senior Member
    Να σας ρωτήσω λίγο θέλετε να μου πείτε τι νιώθετε με τις ιδεοληψίες?Γιατί μπορεί να έχω και εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Να σας ρωτήσω λίγο θέλετε να μου πείτε τι νιώθετε με τις ιδεοληψίες?Γιατί μπορεί να έχω και εγώ.
    Αναλογα την ιδεοληψια!πχ.εισαι με καποιον κ σου ερχεται μια εικονα στο μυαλο σου οτι του κανεις κακο!πανικοβαλεσαι,θελεις να διωξεις αυτην την εικονα απ το μυαλο σου αλλα δεν μπορεις!αγχωνεσαι,φοβασαι,� �ιστευεις οτι εισαι τρελλος κλπ!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Αναλογα την ιδεοληψια!πχ.εισαι με καποιον κ σου ερχεται μια εικονα στο μυαλο σου οτι του κανεις κακο!πανικοβαλεσαι,θελεις να διωξεις αυτην την εικονα απ το μυαλο σου αλλα δεν μπορεις!αγχωνεσαι,φοβασαι,� �ιστευεις οτι εισαι τρελλος κλπ!
    Κατάλαβα σ'ευχαριστώ pinkfloyd.Νομίζω με είχε πιάσει για λίγο καιρό αλλά τώρα είμαι καλύτερα.Αυτές οι ιδέες περιλαμβάνουν μόνο να κάνεις κακό ή και να σου κάνουν?

Senior Member
    Και τα δυο νομιζω!!εγω ας πουμε ακουγα για βιασμο και φοβομουν μην με βιασει καποιος απο την οικογενεια μου!βεβαια εγω δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση σε μικρη ηλικια απο συγγενη μου!δεν ξερω αν μετραει αυτο!

Senior Member
    Και τα δυο νομιζω!!εγω ας πουμε ακουγα για βιασμο και φοβομουν μην με βιασει καποιος απο την οικογενεια μου!βεβαια εγω δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση σε μικρη ηλικια απο συγγενη μου!δεν ξερω αν μετραει αυτο!
    Κατάλαβα και εμένα μου έχει τύχει κάτι άσχημο σεξουαλικά στην εφηβία...όχι από συγγενή ευτυχώς...δεν έχω φοβία για βιασμούς απλά μερικές φορές δεν μου αρέσει και πολύ να μ'ακουμπάνε νιώθω ότι εισβάλουν στο χώρο μου και δεν θέλω.Την έχεις ξεπεράσει τώρα αυτή τη φοβία σου?

Senior Member
    Δεν εχω φοβια μην με βιασουν,εκεινη την περιοδο μονο!ημουν χαλια ψυχολογικα!δεν ειναι δυνατον να φοβαμαι μην με βιασει ο πατερας μου!!κ το κακο ηταν οτι δεν μπορουσα να το πω σε κανεναν,τι να πω??ντρεπομουν!!τωρα ειμαι καλα,τα ξεπερασα!λιγες ιδεοληψιες ειχα οταν ξεκινησα την αγωγη αλλα μου περασαν!

Senior Member
    Δεν εχω φοβια μην με βιασουν,εκεινη την περιοδο μονο!ημουν χαλια ψυχολογικα!δεν ειναι δυνατον να φοβαμαι μην με βιασει ο πατερας μου!!κ το κακο ηταν οτι δεν μπορουσα να το πω σε κανεναν,τι να πω??ντρεπομουν!!τωρα ειμαι καλα,τα ξεπερασα!λιγες ιδεοληψιες ειχα οταν ξεκινησα την αγωγη αλλα μου περασαν!
    Ωραία χαίρομαι.Πάντως αφού σου συνέβη κάτι τέτοιο είναι πολύ φυσικό να είχες αυτή τη φοβία.Ειδικά αν είσαι παιδί.Είναι δύσκολο αλλά έπρεπε να το είχες πει κάπου.

Senior Member
    Κοιτα ημουν 6 χρονων!σε εκεινη την ηλικια δεν καταλαβαινα κ πολλα!ηξερα οτι κατι δεν παει καλα γτ δεν εγινε μονο μια φορα κ η τελευταια σε λιγο θα με βιαζε!θεωρουσα οτι εγω φταιω κ εγω κανω κακο!το ειπα στην εφηβεια σε φιλους μου!με βοηθησαν αρκετα!τωρα το συζηταω κ με την ψυχολογο!κακια δεν κραταω!τωρα ο ανθρωπος αυτος ειναι στα τελευταια του δεν λυπαμαι αλλα ουτε χαιρομαι!μου ειναι αδιαφορος!πιστευω το μονο καλο που δεν το ειπα ειναι οτι δεν εχω ενα πατερα στην φυλακη,γτ εκει θα ηταν αν το μαθαινε εστω κ τωρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ειδικα το σκ αυτο πηζω!! εχω απειρα λαιβ...
    τα παιδια τα παλια ξερουν...αν θες σου εξηγω σε προσωπικο μνμ...γενικα δεν ειμαι του εξω καθολου..αγαπω το σπιτι μου πολυ, ειμαι σπιτογατα, αλλα αυτο το σκ θα τρεχω ! σε ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου!!!
    Anxious ακομα περιμενω να μου στειλεις τι κανεις στα λαιβ!!!περιμενωωω!!!

Senior Member
    Κοιτα ημουν 6 χρονων!σε εκεινη την ηλικια δεν καταλαβαινα κ πολλα!ηξερα οτι κατι δεν παει καλα γτ δεν εγινε μονο μια φορα κ η τελευταια σε λιγο θα με βιαζε!θεωρουσα οτι εγω φταιω κ εγω κανω κακο!το ειπα στην εφηβεια σε φιλους μου!με βοηθησαν αρκετα!τωρα το συζηταω κ με την ψυχολογο!κακια δεν κραταω!τωρα ο ανθρωπος αυτος ειναι στα τελευταια του δεν λυπαμαι αλλα ουτε χαιρομαι!μου ειναι αδιαφορος!πιστευω το μονο καλο που δεν το ειπα ειναι οτι δεν εχω ενα πατερα στην φυλακη,γτ εκει θα ηταν αν το μαθαινε εστω κ τωρα!
    Εντάξει δεν μπορώ να φανταστώ να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο σε έξι χρονών παιδάκι,το σκέφτομαι και ανατριχιάζω.Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν σκότωμα αλήθεια.Ποιος γονιός δεν θα τον σκότωνε αν μάθαινε κάτι τέτοιο για το παιδί του?

Senior Member
    εγω πριν μερες ειχα την ιδεοληψια οτι εβλεπα τους γυρω μου να τους εχω καρφωσει ενα τσεκουρι στο κεφαλι και φοβομουν μην το κανω πραξη.ηρεμησα οταν και η γιατρος και η ψυχολογος μου ειπαν οτι ειναι ειναι ιδεοληψια, σκεψη απλα και δεν προκειται να πειραξω κανεναν.ετσι μου εφυγε το αγχος και τωρα εχω αυτην την εικονα σπανια..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εγω πριν μερες ειχα την ιδεοληψια οτι εβλεπα τους γυρω μου να τους εχω καρφωσει ενα τσεκουρι στο κεφαλι και φοβομουν μην το κανω πραξη.ηρεμησα οταν και η γιατρος και η ψυχολογος μου ειπαν οτι ειναι ειναι ιδεοληψια, σκεψη απλα και δεν προκειται να πειραξω κανεναν.ετσι μου εφυγε το αγχος και τωρα εχω αυτην την εικονα σπανια..
    Σ'ευχαριστώ boo για την απάντηση.Νομίζω ότι και εγώ το έχω πάθει κάτι παρόμοιο και δεν μπορούσα να διώξω τη σκέψη αυτήν από το μυαλό μου απλά δεν ήξερα ότι ήταν ιδεοληψία.Να φανταστείς μερικές φορές σταματούσα στο δρόμο γιατί δεν άντεχα αυτές τις σκέψεις.Τώρα όμως είμαι και εγώ πιο ήρεμη.

Senior Member
    Εντάξει δεν μπορώ να φανταστώ να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο σε έξι χρονών παιδάκι,το σκέφτομαι και ανατριχιάζω.Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν σκότωμα αλήθεια.Ποιος γονιός δεν θα τον σκότωνε αν μάθαινε κάτι τέτοιο για το παιδί του?
    Ρε συ συμφωνω για σκοτωμα ειναι!!σκεψου την μανα μου ομως,θα ηταν καταατραμενη ψυχολογικα!η γιαγια μου πιστευω θα πεθανε απο την στεναχωρια της!

Senior Member
    Καλά ναι το καταλαβαίνω από την μεριά σου που νιώθεις έτσι.Θα ένιωθες ότι καταστρέφεται η οικογένεια.Απλά αυτούς τους "ανθρώπους" σε εισαγωγικά τους φοβάμαι γιατί δεν θα το κάνουν μία φορά.Θα το ξανακάνουν και αλλού.Πόση διαστροφή κυκλοφορεί πια?

Senior Member
    Αυτο μου ειπε κ ο ψυχολογος!εγω ημουν σιγουρη οτι το κανε μονο σε μενα,βασικα αυτο θελω να πιστευω!ο ψυχολογος μου ειπε οτι μπορει να το κανε κ αλλου!τρελενομαι με αυτη την ιδεα!αλλα δεν νομιζω εγω ημουν η πιο μικρη!

Page 38 of 54 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast