Δεν σε μισώ δελφίνι...ειλικρινά...απλά νιώθω άσχημα ν' αναφέρεται το όνομα μου χωρίς να κάνω ή να πω τίποτα, αυτό είναι όλο...
Printable View
Ρε δελφίνι δεν σε μισεί ο κύκνος εσύ και ο σταυρος την ανακατεψατε στη συζήτηση χωρίς λόγο. Για αυτό φαγατε και τη ποινή από τη διαχείρηση για αυτό γράφει και η ίδια να μην την ανακατευετε. Χεστηκε τι έκανες στα νιάτα σου. Την ανέφερε ο Σταυρος στη πρώτη του απαντηση, σχολίασες και εσύ τη χαζομαρα σου και μπερδεψατε τα μπούτια σας.
Και γενικώς Σταυρο μόνο για να γράφεις τρολιες μπαινεις βλέπω...ξεκολλα.
Να σας ρωτήσω κάτι στους πόσους πόντους μπαναρίζεσαι; Εσείς πόσους πόντους έχετε συνολικά; Εγώ πρέπει να μάζεψα 6.
Και Κύκνε έλα να τα βρούμε αφού σου λέω είμαι ηθικό άτομο, μετάνιωσα δεν θα το ξανακάνω αυτό έγινε στο μακρινό παρελθόν. Μην με λες άλλο ανήθικη πληγώνομαι και πέρασα πάρα πολλά. Το πλήρωσα ακριβά αυτό που έκανα. Ναι το παραδέχομαι ήμουνα πολύ μαλακισμένο αλλά όλα περάσανε φύγανε και προσπαθώ να είμαι σωστός άνθρωπος τώρα, άλλωστε αυτό ήτανε ένα μοναδικό και μεμονωμένο, τυχαίο γεγονός στην ζωή μου δεν το κάνω πάντα αυτό. Από ένα τυχαίο γεγονός δεν κρίνουμε κάποιον έτσι δεν είναι;
Καλά σου ζητάω συγνώμη αλλά και εσύ να μην είσαι τόσο σκληρή με ανθρώπους που έχουνε παραδεχτεί το λάθος τους που το κάνανε από κάποιες συνθήκες που μπορεί να μην γνωρίζεις γιατί να μην βρέθηκες εσύ σε ανάλογες συνθήκες και που το έχουνε μετανιώσει. Εγώ γενικώς είμαι τίμιος και ειλικρινής άνθρωπος πιστεύω, άσχετα με αυτό που συνέβη που δεν ξέρω και εγώ πως έγινε.
κυκνε τι κανεις;
Σας ευχαριστώ παιδιά γιατί πολλοί με κυνηγάνε σε κείνη την εκκλησία και τα έχω παίξει και θέλω να ακούσω και μία καλή κουβέντα.
Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με έχουνε για κακό άνθρωπο. Γιατί από τους παλαιούς τους φίλους μου κανένας δεν με κάνει παρέα και όλοι φαντάζομαι θα λένε ότι αφού δεν περνάει καλά είναι κακός άνθρωπος.
Να σας κάνω μια χαζή ερώτηση τι πιστεύετε ότι είμαι έξυπνος ή χαζός άνθρωπος;
Για να εξευτελίστηκα θα πρέπει να είμαι πιο χαζό από όλα τα κορίτσια που ξέρω
Βρε παιδιά στιγματίστηκα με αυτό που έκανα λέτε να το ξεχάσανε μετά από τόσα χρόνια και να ξεστιγματίστηκα;;;;;
Αν καταλαβα καλά απο τα λιγα που διαβασα (ειναι και πολλες οι σελίδες) εσύ καποτε ειχες μια φίλη που αυτή τα είχε με εναν που σου την έπεφτε κι εσένα. Αυτή τον κεράτωνε κιόλας, από την άλλη όμως τον έβλεπε και σοβαρα (αχ, κι υστερα σου λένε να μην πιστευεις οτι βλεπεις στην τηλεόραση, ολα βγαλμενα απο την ζωή ειναι βρε!). Εσύ του εκατσες.
Και πώς περιμενες να αντιδρασει δηλαδη η φίλη σου; Ανεξαρτητως απο το πώς βλεπει τον καθε της γκόμενο και με το ποσους πηδιετ@ι ταυτοχρονα, εσύ ως φίλη δικη της τι κανεις; Δεν μπαινεις στη μεση! Και ενημερώνεις την ίδια για τα καθέκαστα αν δεν τα έχει αντιληφθει.
Γι' αυτο που ρωτας στο poll δεν μου την εχει πεσει γκομενος φιλης μου (ας τολμουσε) αλλα μου την έχουν πεσει φίλοι γκόμενών μου. Είδες; Φιλοι φιδια υπαρχουν παντου και κυκλοφορουν σε όλα τα φύλα!
Στην εκκλησια απ'οτι καταλαβα πρεπει να ξαναπήγες γιατι βρήκες κάποιον που σου αρέσει; Αν το πρόβλημα είναι η εκκλησία, άλλαξε εκκλησια. Οσο γι' αυτον που σου αρέσει δεν καταλαβα αν ο προβληματισμος σου είναι το ρεζίλεμα που λες ότι εχεις φάει ή οτι θα ειναι δυστυχισμένος μαζί σου επειδή εισαι ασχημη (?)
Ποσο χρονων εισαι; Πριν ποσα χρονια συνεβη αυτο που λες; Καπου πηρε το ματι μου να γραφει καποιος πριν απο 15 χρονια... Καλα σαραντα, τι καθεσαι και τρώγεσαι ακομα μ' αυτο;
Είμαι 40 χρονών και αυτό έγινε στα 24 μου. Ξεστιγματίστηκα λες ε?
Κόλλησε ο εγκέφαλός μου και το θυμάται συνέχεια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.....
αν το έχεις καταλάβει ανακυκλώνεις συνεχώς το κόλλημα σου. Προχώρα!!!
Καλα βρε δελφινι, κι ασχολεισαι ακόμα; Ντάξει, θα μπορούσες να έχεις μεγαλύτερη ωριμότητα στα 24, αλλά είναι μια ηλικία που λιγο-πολύ φημιζεται για την ξεγνοιασιά και τις τρέλες της. Τι σχέση να εχει ένα κοριτσάκι των 24 με μια γυναίκα των 40; Ξεκόλλα απ' αυτο και μη σκοτιζεσαι.
Στην τελική, ολοι δικαιούμαστε να κανουμε τις μ@λακίες μας και όλοι τις κάνουμε, αλλοι πιο βαριές, άλλοι πιο ελαφριές. Και όλοι δικαιουμαστε να μετανιωσουμε και να αλλαξουμε.
Προχώρα μπροστά.
Από αυτούς ξεστιγματίστηκα όμως ή θα το θυμούνται μια ζωή , αν είναι κακοί σίγουρα
Πάντως παιδιά δεν το χωράει ο νους μου που εγώ έκανα κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ σοβαρό για μένα αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω μου πήγε πίσω την ζωή μου όλη.
Το είχα πει σε μία συμφοιτήτριά μου από τα τει και μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν μου ξαναμίλησε.
Ρε δελφίνι αυτό το σκέφτεσαι από τα 24? Η το ξέχασες για ένα διάστημα/χρονια και επανήλθε τα τελευταία χρόνια?
Ξέρεις εγώ αισθάνομαι γιατί έκανα το χειρότερο λάθος από όλους τους άλλους και άρα θεωρώ τον εαυτό μου τον χειρότερο από όλους.
Το χειροτερο λαθος; Σιγα, δεν εσφαξες κανεναν.
Ολο τον κοσμο; Εισαι τοσο διασημη που σε ξερει ολος ο κοσμος; :Ο
Εσύ όλα αυτά τα χρόνια μένεις στο ίδιο σπίτι πας στην ίδια εκκλησία κλπ? και συναντάς ποιους ? τους παλιούς σου γνωστούς? Οι γνωστοί της εκκλησίας που κολλάνε με τον γκόμενο της φίλης σου?
Δεν γινεται συχνα;; Ζεις σε αλλον πλανητη βρε δελφινι;! Δεν βλεπεις τι αλλαξοκωλιες γινονται εκει εξω, τι κερατα; Σημεια και τερατα! Και μαλιστα και με παντρεμενα ζευγαρια και με τα αδελφια των συζυγων, και με τα θετα παιδια τους και με τα πεθερικα ακομη!
Εσυ και μικρη ησουνα οταν εγινε και παντρεμενη δεν ησουν ουτε εσυ αλλα ουτε και η φιλη σου με αυτον και ετσι οπως τα λες μελλον δε θα ειχανε! Οποτε μην σκας... Εκανες μια ανοησια πανω στη νιοτη σου, τελειωσε.
Εγώ τότε ήθελα να αυτοκτονήσω είχα όπως και τώρα πολλά ψυχολογικά.