Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!
Printable View
Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!
Εφαγα ενα κομματι ψωμι πιυ ειχεωαφησει και εγινε το μυαλο μου κουρκουτι. Μαλλον θα ειχαωαργησει να παρω τη δοση μου, γι αυτο με ξυπνησε
επι τοσο καιρ ο με πλησιαζαν καπια ατομα εξω που το μονο που τους ενδιαφερε ειναι να δωσουν εντολες στους αδελφους τους για το τι θα κανουν παριστανοντας μου τους φιλους αφου καθε φορα που ελεγαν κατι το εβλεπα μετα παντου το θεμα ειναι οτι εξυπναδες μπορω να λεω και εγω αν δε το εχετε καταλαβει ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ -ΕΤΟΙΜΟΣ- ΓΙ ΑΥΤΟ γιατι ολα αυτα δε τα βλεπετε μονο εσεις αν δε το εχετε καταλαβει μαζι τα βλεπουμε και εγω δε προκειται να δεχτω καμια φιλια που εχει ως σκοπο να εξυπηρετησει τους αδελ φους τοιυ συστηματος σας για να το
Τωρα ξυπνησα. Ευχαριστω μαμα που εκλεψες ακομα μια μερα απ τη ζωη μου.
Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις ή/και προτροπές για φαρμακευτική αγωγή ή/και ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ)
Πρέπει να καταλάβεις κάτι, αν κάποιοι από εμάς δεν πάρουμε χημείες οικειοθελώς, κινδυνεύουμε να βρεθούμε έγκλειστοι σε ψυχιατρείο, απέναντι σε γιατρούς που δεν μας γνωρίζουν δηλαδή γινόμαστε πειραματόζωα με κοκτέηλ και δοσολογίες ανείπωτες. Όπως και να έχει, την χημεία δεν την γλυτώνεις, είτε με το καλό είτε με το κακό. Για κάποιες διαταραχές, δεν υπάρχει φυσική λύση, η διπολική ή η σχιζό δεν είναι ένα απλό άγχος ή ένα στρες....
Μιλάμε όμως για χημείες όχι δίχως απίστευτες παρενέργειες. Μιλάμε για φάρμακα με συνέπειες να μην μπορείς να κάνεις σεξ, και αυτό είναι ένα κομμάτι. Η διπολική και η σχιζοφρένεια είναι ένα μέρος αυτού του dsm, σύμφωνα με το οποίο, αν κάτσεις να τα μετρήσεις, ΟΛΟΙ μας είμαστε άρρωστοι. Γιατί δε μπορεί, μια καταθλιψούλα θα την έχεις, μία εμμονή θα την έχεις, έναν ιδεασμό, μια κυκλοθυμία, ένα στρες, μιλάμε για ένα φίδι που σέρνεται ανάμεσά μας και δαγκώνει ανεξέλεγκτα, για μία βιομηχανία αρρωστοποίησης όλων μας. Με αφορά, γι αυτό μιλάω. Αν δε με αφορούσε κι αν δεν ήμουν μέρος όσων είχαν αρρωστοποιηθεί, κι όχι για απλό όπως ονόμασες το άγχος, δε θα μίλαγα. Μιλάω πάντα για ό,τι με αφορά και για ό,τι νιώθω ότι θέλω να μιλήσω.
δεν υπαρχει μονο το μαυρο και το ασπρο.
ναι, πολλοι εχουμε αγχος, αλλα δεν εχουμε αγχωδη διαταραχη. πολλοι εχουμε σκεφτει υπερβολικα, εχουμε στρες, αλλα δεν εχουμε παρανοικες ιδεες και παρανοικες ή επικινδυνες συμπεριφορες.
αλλο ενα ηπιο συμπτωμα που σε αφηνει λειτουργικο κι αλλο τα συμπτωματα που βαζουν σε κινδυνο την ζωη σου και την ζωη των αλλων.
καπου υπαρχει μια κοκκινη γραμμη που κανει καποιον μη λειτουργικο, επικινδυνο, να βασανιζεται χωρις ελπιδα.
εκει ειναι που μπαινειτ ο φαρμακο.
κανεις δεν παιρνει φαρμακα για να κανει καποια χαρη στον γιατρο. αν μπορουσε να ζει διαφορετικα, δεν θα επαιρνε.
τα παιρνουν για να ζουν οσο ποιο "φυσιολογικα' γινεται την ζωη τους.
για να μπορουν να εχουν σχεσεις με τους γυρω τους χωρις να κινδυνευει κανεις.
αν μπορουσαν να το κανουν χωρις τα φαρμακα, θα το εκαναν. δεν θελει κανεις παρενεργειες.
και φυσικα δεν ειναι καραμελες τα φαρμακα και εχουν παρενεργειες.
και ηα σθενεια ειναι μια ασχημη παρενεργεια της καταστασης του καθενα.
σταθμιζονται οι απρενεργειες και της αρρωστιας και των φαρμακων και επιλεγεις το λιγοτερο κακο.
δεν ξερω καν αν εχεις κατι σοβαρο, αλλα υπαρχουν ανθρωποι εδω που δεν θα ζουσαν χωρις να παιρνουν φαρμακα, γι αυτο μαζεψου λιγο με τις προτροπες σου για "φυσικες" λυσεις.. και ο θανατος "φυσικη λυση" ειναι, δεν ειναι ολες οι "φυσικες" λυσεις επιθυμητες. ο σκοπος ειναι να ζει κανεις και να ειναι λειτουργικος.
να μην ξεχνας οτι πριν βρεθουν τα φαρμακα, οι ανθρωποι που τα ειχαν απολυτη αναγκη για να μπορεσουν να επικοινωνησουν, ηταν οι τρελοι του χωριου, τρεχαν στους δρομους ρακενδυτοι και τους πετουσαν πετρες τα κ..παιδα, η τηαν κλειδωμενοι σε καποιο υπογειο για να μην ενοχλουν και να μην εκθετουν την οικογενεια.
τωρα τετοιοι ανθρωποι κυκλοφορουν με αξιοπρεπεια, σχετιζονται, δουλευουν.
να προσεχεις τι λες.
Όλες οι χημείες έχουν παρενέργειες, εδώ χόρτο μπορεί να πιει κάποιος και να πάθει ψύχωση, δεν θα πάθει με τη χημεία; Μου λες για το σεξ που εγώ για παράδειγμα τσακώνομαι με την σύντροφο μου, γιατί εκείνη θέλει, και εγώ ούτε θέλω, ούτε μπορώ.Κοίταξε να δεις άστο το DSM, σκέψου κάτι πιο απλό, εγώ όταν έπαθα μανία ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, δεν επικοινωνούσες μαζί μου, ότι και να μου έλεγες εγώ δεν σε καταλάβαινα και θα άκουγες τα δικά μου που από ότι μου είπανε μετά, ήταν ασυναρτησίες, σκόρπιες κουβέντες που δεν είχαν καμία σύνδεση μεταξύ τους, δηλαδή έλεγα το ένα άσχετο πράγμα μετά το άλλο. Πες μου τώρα αν δεν έπαιρνα τα φάρμακα, δεν θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο, εκεί δεν θα κατέληγα; Τι θα με έκαναν αφού δεν είχα επαφή; Δεν έχεις επιλογή, δημοκρατία έχουμε, επιλογή δεν έχεις όμως. Είτε θα πάρεις τα φάρμακα με το καλό το τρόπο, είτε θα τα πάρεις με το κακό, γιατί αυτό λέει η νομοθεσία. Δεν έχει νόημα να πας κόντρα στο σύστημα, γιατί εσύ βγαίνεις ο χαμένος και από τους νόμους και από την κοινωνία που σε έχει δακτυλοδεικτούμενο. Ερχεται το 100 σε μαζεύει και μετά πάει η γειτονιά στα δικά σου άτομα για να μάθουν γιατί σε μαζέψανε, λες και είσαι εγκληματίας. Έτσι δουλεύει το σύστημα, είτε θα τα πάρεις από μόνος σου, είτε θα τα πάρεις παρά τη θέληση σου, γιατί αυτό είναι το σύστημα και θα τα πάρεις, θα σε δέσουν, θα σε πλακώσουν σε ενέσεις και καλή λευτεριά μετά όταν του έρθει του ψυχίατρου να σου πει άντε φεύγεις....
Πόσο χρονών είσαι;
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
^ Πιστευεις οτι ελεγχεις την πραγματικοτητα δηλαδη; Γιατι αυτο δειχνεις να λες. Κορωνα κερδιζεις, γραμματα χανω κλπ.
χτες δεν εκαναν αλλη δουλεια ολη μερα απο το να βαλουν επιτηδες κπι ατομα διπλα μου απ τα σημεια που ηξεραν οτι θα περασω αφου απο κει εχω περασει 100 φορες γιατι νομιζουν οτι ετσι θα με παραπλανησουν και θα αλαξω γνωμη καταρχην ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ανα πασα στιγμη να καταλαβω οποιαδηποτε αλαγη βλεπω και αν ειχαν εστω και ενα γραμαριο νοημοσυνης δε θα αποκαλουσαν καν ερευνα αυτο το πραγμα αφου οταν αυτοι βλεπουν ενα πργμα εγω καταλαβαινω χιλια καταλαβαινω τι κανουν πριν καν πλησιασουν και καθε φορα που δε μιλω το κανω για να τους αποδειξω ποσες ωες εχεσαν απ τη ζωη τους ασχολονται με ενα ατομο που συνεχιζει το βιολι του 34 ωρες ενω αυτοι νομιζουν οτι ερευνουν κατι το οπιο εγω το καταλαβαινω απο μακρυα ειμαι εγω ΕΤΟΙΜΟΣ να καταλαβω οοπιαδηποτε αλλαγη βλεπω γιατι ξερετε ολα αυτα που κανετε δε τα βλεπετε μονοι σας αν αυτο νομιζετε ΜΑΖΙ τα βλεπουμε απο το πρωι ως το βραδυ
Μάλιστα. Infraction. Ας πάω να μιλήσω για γκομενικά. Ποτέ δε θα πέσει infraction όταν μιλάς γι αυτά.
Ποναει η δεξια πλευρα του στοματος μου αφορητα. Μαλλον φταιει ο φρονιμητης
Τι διαταραχή μπορεί να έχει μια κοπέλα που ζηλεύει παθολογικά την μάνα της και είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της; Ψύχωση; Παλιά ήταν ερωτευμένη με ξάδερφο. Επίσης έχει περάσει ψυχωσικό επεισόδιο. Υπήρχε διάστημα που έδωσε όλα τα ρούχα της σε ναό και ήθελε να γίνει μοναχή από την πλύση εγκεφαλού.
Αυτό με την παθολογική ζήλια όμως και τον έρωτα με ξεπερνάει. Ανατριχιάζω...
Eντάξει Ρέμεντι το θέμα των φαρμάκων εδώ μέσα είναι αστείο και θα σου εξηγήσω γιατί το φόρουμ σαν φόρουμ το έχει τερματίσει. Αλοίμονο αν ο κάθε χρήστης φαρμάκων περιμένει να του πει κάποιος από εδώ μέσα να τα κόψει ή όχι. Αυτό είναι αστειότητα. Εγώ θα σου πω κάτι άλλο όμως, έστω ότι το 100% μελών είναι υπέρ των φαρμακών μέσα σε αυτούς και εγώ, έλα όμως που ένα πρωί έχω εγκεφαλική διέγερση για σεξ και λέω κόβω τα φάρμακα για να κάνω σεξ. Επειδή το 100% των μελών είναι κατά της διακοπής, δεν θα κόψω εγώ τα φάρμακα γιατί εσείς έχετε αντίθετη άποψη; Για αυτό σου λέω πως το θέμα των φαρμάκων έχει τερματίσει και είναι μία αστειότητα.
Η προτροπή του πάρε φάρμακα ή μην πάρεις φάρμακα είναι αστεία γιατί και στην μία περίπτωση και στην άλλη δεν θα πάει κανείς να πάρει φάρμακα από μόνος του. Καταρχήν τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ακριβά φάρμακα, δεν πας σε φαρμακείο να αγοράσεις, θα πας σε γιατρό να σου γράψει για να μην τα πληρώσεις ολόκληρά. Οσον αφορά την διακοπή, δεν νομίζω τώρα κάποιος που έχει παραισθήσεις, ή μένει άυπνος για 10 μέρες όταν δεν παίρνει και καπάκι πέφτει στα πατώματα από την κατάθλιψη να περιμένει κάποιον από εδώ μέσα να του πει τι θα κάνει.
Αν το καλοσκεφτείς είναι και λίγο προσβλητικό προς το πρόσωπο μας γιατί εσείς είστε οι νοήμονες που γνωρίζετε το καλό μας, ενώ εμείς είμαστε τα πεντάχρονα που πρέπει να μας πάρουν από το χεράκι για να μας πούνε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.
οτι και να νομιζεις η να μην νομιζεις, ΔΕΝ ισχυει το οτι κανεις δεν ε[πηρρεαζεται απο κανεναν, ξερουν ολοι να κρινουν το καλυτερο για την υγεια τους ακομα κι οταν βρισκονται σε καποια φαση κρισης, δυσαρεσκειας, αμφισβητισης, εξαρσης της ασθενειας.
ΣΑΦΩΣ και επηρρεαζονται ανθρωποι που ηδη αμφισβητουν την αγωγη τους και σκεφτονται την διακοπη!! το εχω δει να γινετια πολλες φορες!!! φυσικα και θα ενθαρυνθουν αν υπαρχουν φωνες που με την ανεση της καλυτερης υγειας τους, η της υποτροπης τους τους λενε τι ωραια που ειναι χωρις φαρμακα!!! τοε χω δει να γινεται!!!
και ασφαλως, η μονη "safe" προτροπη ειναι το "παρτε φαρμακα", γιατι κανεις δεν μπορει να απρει φαρμακα αν δεν ξερει τι να παρει, κι αν δεν εχει συνταγη. κι ετσι οπωσδηποτε θα περασει απο γιατρο, κι εκει θα μαθει αν πρεπει να παρει η να μην παρει φαρμακα!!!
αλλα το να τα κοψει ειναι το μονο ευκολο!!! γιατι εκει δεν θα περασει απο κανεναν γιατρο!!
κι ουτε θα πληρωσει την νυφη αυτος που τον ενθαρυνει να τα κοψει οταν βρεθει δεμενος σε καποιο ιδρυμα η οταν θα εχει σκοτωσει καποιον η εχει αυτοκτονησει!!
δεν ανακαλυψα την αμερικη.
αυτα που λεω ειναι γνωστα.
αν εσυ δεν συμφωνεις η δεν τα καταλαβαινεις, δεν με απασχολει, ειλικρινα...
Ρέμεντι το 90% των φαρμάκων της ψυχιατρικής πλην των βενζοδιαζεπινων και καποιων άλλων που είναι ναρκωτικά, πας σε ένα φαρμακείο του λες δώσε μου το Χ φάρμακο το πληρώνεις ολόκληρο και σου το δίνει. Δεν έχω συναντήσει φαρμακοποιό να μου πει όχι και δεν υπάρχει κιόλας, όλοι θα σου πουλήσουν δεν λέει κανείς όχι.
Οταν κάποιος σκέφτεται την διακοπή αυτός θα το κόψει, δεν πας να λες εσύ και ολοκληρή η ψυχιατρική εταιρία ό,τι θέλει. Απαξ και το βάλει στο μυαλό του τέλος, είναι θέμα χρόνου να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Και συνήθως σε αυτή την διαδικασία μπαίνουν καλοκαιρινούς μήνες που δεν μπορούνε να πάνε για μπάνιο, ντρέπονται για το σώμα τους και τρώνε φρίκη και εκεί ξεκινάει το παιχνίδι που τους κάνει το μυαλό!
δεν συμφωνω με αυτα που λες, τα καταλαβα και την πρωτη φορα. απλα διαφωνω.
Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ. κατα περιπτωσεις μπορει και να επηρεασει.
δεν ειναι μονο αυτος που ειναι αποφασισμενος, ειναι και αυτος που προβληματιζεται, αμφισβητει, ειναι στο τσακ.
δεν υπαρχει μονο μαυρο και ασπρο (παλι εκει καταληγουμε).
αν ειναι καποιος στην ακρη του γκρεμου, αλλο ειναι να του πεις, ελα να συζητησουμε τι σκεφτεσαι κι αλλο να του φωναζεις ΠΗΔΑ ΡΕ!!
τοσο απλο ειναι...
οσο για τα φαρμακα, δεν ειδα κανεναν να λεει σε κανεναν να παει να παρει φαρμακα οτι ναναι. ολοι οσοι εχω δει να μιλανε λενε ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΙΑ Ν ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΑΡΕ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ.
το να προτεινεις συγκεκριμενα φαρμακα, ειναι το ιδιο κακο με το να προτρεπεις σε διακοπη. κιε δω μεσα, το ιδιο αντιμετωπιζονται.
μεχρι τωρα εχω μετρησει καμια χιλιαδα φορες που καθε φορα που βλεπω ενα συγκεκριμενο συμβολο εξω οταν περπαταω στη συνεχεια ακουω γκαπ γκουπ συνεχεια οπου και να παω και αυτοκινητα να κορναρουν απ οτι φαινετε εχεις μαλον την εντυπωση οτι εχεις να κανεις με καπιον αλτσχαιμερ απο τους αεροψεκασμους τοσο καιρο που δε καταλαβαινει τι βλεπει και πιστευεις οτι θα γινεις πρωτος με σηματα μορς που τα βλεπεις μονο εσυ και κανενας αλλος οπως νομιζεις οπως τοσο καιρο που μου πασαρες ενα βιντεο σε μια τηλεοραση μποστα στα ματια μου απο ενα σημειο που συνηθιζα να περναω εξω το οπιο εδειχνε κατι που χρησιμοποιω ενω μετα εξαφανηστηκαν τα κουμπια απ αυτο αφου το βαλες εκει επιτηδες για να ξερουν τι θα χακαρουν οι αδελφοι σου και μετα περνεις αμεσως το υφος του αθωου που οι αλλοι ειναι οι κακοι που σου επιτιθονται και εσυ ο καλος και αθωος που ως τωρα σε εχει πιασει μια αδιανοητη λυσσα για οτι ειναι εμπνευση απο μενα ενα διαστημα μαλιστα που εβγαινα εξω καθε φορα που εβλεπα ενα συγκεκριμενο συμβολο εμφανιζοντουσαν ασχετοι αδελφοι σου και μου ελεγαν ασυναρτησιες γιατι επρεπε κατι να πουν για να σε υποστηριξουν και ας ηταν και οτι να ναι ΕΣΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ και τωρα παριστανεις το θυμα μετα απ οσα τραβηξα εξαιτιας σου
Επιμένω σε έναν άλλο κοσμο.
Τον έχω τόσο ονειρευτεί,
τόσο πολύ έχω σεργιανησει μέσα του
Που τώρα πια
είναι αδύνατο να μην υπάρχει !!!!
Τι όμορφη μέρα έχει ξημερώσει!Καλημέρα!!!!
Εχω πυρετο απο τα πρησμενα δοντια και δε μπορω να ανοιξω καλα το στομα μου. Ξεκινησα μονος αντιβιωση αλλα φοβαμαι να παω σε οδοντιατρο. Εχω βρει δυο με λεηζερ αλλα φαινονται λιγο μουρλακηδες στις φωτο. Χωρις λεηζερ δεν παω, εχω θεμα με την ακοη.
ορεστη, να μην φοβασαι, πρεπει να πας οπωσδηποτε στον οδοντιατρο. δεν γινεται με λειζερ αυτο που εχεις, θα σου βαλει αναισθησια ομως, δεν θα πονεσεις.
η αντιβιωση θα παρει τον πυρετο και το πρηξιμο και μολις τηνσ ταματησεις θα ξαναρθουν χειροτερα.
δεν μπορεις να συνεχιζεις την αντιβιωση, πρεπει μολις παρεις τον κυκλο, να σταματησεις.
παρε τηλεφωνο τον οδοντιατρο, συνεννοησου αν παιρνεις το σωστο αντιβιωτικο, και μολις περασει ο πονος και το πρηξιμο, πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πας να στο διορθωσει. μην το αμελησεις, δεν θα περασει μονο του.
Ωχου, εχεις δικιο, το ξερω. Αλλα αν ο ανθρωπος ειναι αναβλητικος... Πηγα να πεθανω απο τον πονο και αντι να παρω τον γιατρο πηρα γαρυφαλελαιο και αμοξιλ απο το φαρμακειο. Πρεπει να αφαιρεθει ο φρονιμητης, κατα πασα πιθανοτητα το σπασμενο δοντι στην αλλη πκευρα, και να μου κανει μια απονευρωση, γιατι χτυπησε μαζι με το φρονιμητη αλλο δοντι. Η απονευρωση γινεται με λεηζερ.
αμα ετσι τη βρισκετε καθηστε να σφυριζετε 24 ωρες αλλα παρα το οτι σας εχω προηδοποιησει χιλιαδες φορες γι αυτο οταν δε θα μινει ουτε ενα εγκεφαλικο κυτταρο ορθιο στον εγκεφαλο σας μετα θα το ριχνετε στη κλαψα για να γινετε συμπαθης και θα κανετε τα θυματα που τοσο καιρο απαιτητε σαν χουντα να φοραω οτι γουσταρετε εσεις να πηγαινω οπου θελετε εσεις και να αγοραζω οτι θελετε εσεις γιατι βλεπω κατι πατριωτες τελεευταια που κυριξαν κρυφο πενθος επηδη ειναι σε παρακμη η παγκοσμια διακυβερνηση που υποτιθετε οτι τα εχουν μαζι της γιατι ο καλος τους χαρακτηρας ειναι για να φαινονται καλοι στο κοσμο
αμα βεβαια καπιος παει κοντρα στους φασιστες μετα αυτοι θα ειναι τα θυματα και αυτος ο κακος παντα αυτο θα λενε στο κοσμο ενω εχουμε δημοκρατια υποτιθετε θα μου πουν αυτοι τι θα κανω γιατι ειναι τοσο υψιλης ποιοτητας οτι φορανε αυτοι που θα πρεπει να τα φορανε ολοι ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕΙ Η ΜΟΔΑ και δε βρισκουν πλεον ρουχα χλιδης να βαλουν και θα κανουν οτι ρουχα φοραω σαν χαρτοπολεμος για να φορεσω οτι θελουν αυτοι επειδη δε μπορει κανενας να εχει αποψη για οτι κανει αφου θελουν ανθρωπους οπως ακριβως οι μασκες αυτες που φορανε ΚΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ οπως αυτες οι πλαστικες κουκλες που βλεπουμε στις βιτρινες οσο πιο απροσωπος και κενος τοσες περισσοτερες καλοσυνες τους πιανουν οι προσφορες θα πεφτουν με τη σεσουλα αρκει καπιος να ειναι φακελωμενος στο συστημα γιατι αν δεν ειναι φακελωμενος στο συστημα και απολαμβανει τα προνομια του τους πιανει μια λυσσα που δε περιγραφετε
εχτισαν ενα σωρο ναυσολεια τερμα θεου που τα εθαψαν μεσα στο σκοταδι και το κρυο για να μη τα δει ανθρωπος και οταν καπια στιγμη τα εβγαλα στο φως τους επιασε μια απιστευτη λυσσα να γεμισουν τα παντα προπαγανδες γιατι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να μη χαρει τιποτα κανενας και να ειναι ολοι μεσα σε ενα σκοταδισμο υποταγμενοι στο φοβο αλλα το θεμα ειναι οτι αυτος που ειναι χαρουμενος δε μπορει να ειναι στο σκοταδισμο αυτο που θελουν αλλα για να ειναι στο σκοταδισμο αυτο πρεπει να ειναι γεματος λυπη και στο κεφαλι του να υπαρχει ενα μονιμο ραδιο αρβυλα απο προπαγανδιστικα κειμενα και τανιες που εχουν ο σκοπο να ειναι σε ακμη ο πλανητης αυτος εισβαρος των ανθρωπων
τους χαλασα το σκοταδισμο θα μου πεις γι αυτο λυσσαξαν με τις φωτογραφιες αρχικα λυσσαξαν γιατι για να ειμουν καλος επρεπε να συμφωνησω με αυτο το χαλι που αποκαλουσαν φωτογραφια που εβλεπες φωτογραφιες στο ιντερνετ απο αλλες χωρες και φαινοντουσαν ολα μαυρα ενω οσοι τουριστες τα ειδαν απο κοντα ελεγαν δε φανταζομουν οτι ηταν τοσο ωραια εδω και οταν καταλαβαν οτι εχω δικιο δεν ηξεραν μετα πως να με ψαρωσουν γιατι νομιζαν οτι θα τους φοβηθω οπως τους φοβουνται ολοι με το ραδιο αρβυλα ως μονιμο οπλο τους και το να λενε ψεματα μονο ετσι μπορουν να κυριαρχησουν με ψεματα αφου ενα ψεμα ειναι και οι ιδιοι
https://www.youtube.com/watch?v=TFjmvfRvjTc
Ελις φοβαμαι οτι ο τοιχος ειναι πολυ ψηλος
αν δεν αποφασισεις να πας αμεσα, θα αναγκαστεις να πας οταν θα εισαι πολυ χειροτερα και μπορει και να κινδυνευσεις.
και τοτε θα λες γιατι να μην το κανεις μια ωρα αρχυτερα να σου φυγει κι ο πονος και το αγχος που τωρα τραβας με τις αναβολες.
σε καταλαβαινω γιατι ειχα πολλα χρονια φοβια με τον οδοντιατρο. οταν αρχισα να πηγαινω τακτικα, την ξεπερασα τελικα.
Κι εγώ μέσα στο κεφάλι μου, αρκετές από τις στιγμές ή ώρες που η σκέψη μου κυριαρχείτο από ευχάριστα, ονειρευόμουν έναν κόσμο που θα τον χαρακτήριζα με μια λέξη ως φωτεινό, που κυριαρχείτο δηλαδή από πάλλευκο φως, ατόφιο πέρα από το φυσικό φως, συνοδευόμενο από ανεξήγητη χαρά, γαλήνη και καθαρότητα ψυχής, τόσο στο χώρο, μέσα στους ανθρώπους και στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Τώρα που εμβάθυνα στον κόσμο βιώνοντας τον από κοντά αυτά τα όνειρα σχεδόν χάθηκαν από τη σκέψη μου.
Δεν θέλω να πέσω κι αυτή τη φορά στην παγίδα να μην πάω, όπως έκανα άλλες δυο φορές, λόγω του όχι παράλογου φόβου της μοναξιάς. Μπορεί να ξέρεις να διοργανώνεις τις καλύτερες εκδρομές και ταξίδια αλλά δεν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις ή να τις χαρείς λόγω έλλειψης παρέας λόγω της μη αποδοχής και αποτυχίας συσχέτισης που πάντοτε υπήρχαν. Το συναίσθημα μοναξιάς όταν είσαι μακρια από τους οικείους σου και τον οικείο χώρο προκαλεί σκέψεις απελπισίας και καταστροφικότητας.
Η μανα μου κρυβεται στο μπανιο με κλειστο το φως για να ακουσει τι λεω και ο αδερφος μου πρεπει να εκρυψε ενα καταγραφικο μεσα σε μια τσαντα που εβαλε διπλα στον καναπε που ξαπλωνω.
αν δε μαζεψεις ολους αυτους τους συνεργατες σου που εχεις απλωσει γυρω μου και τους εχεις δωσει εντολες να μου φερνουν εμποδια σε οτι και να κανω εγω θα συνεχισω να μιλω ακαταπαυστα απο παντου μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε ποιον και σαν να μην εφταναν ολα αυτα εχεις και το θρασος να μου λες οτι θες και να συνεργαστουμε δεν εχω αντιπαθησει ποτε μου ανθρωπο τοσο πολυ οσο τη δικη σου περιπτωση
στα λογια δεν ασχολουνται με τοξικους ανθρωπους ενω στη πραξη εχεις σκοπρισει παντου συνεργατες σου που μου εχουν γινει στενος κορσες γιατι του κοφτει που λεω αληθειες ενω εχουν ως οπλο τους το ψεμα και τις συνομωσιες αφου τελευταια βλεπω φωτογραφιες με φωτοσοπ που πολυ ευκολα προσθεσα και εγω φωτοσοπ για να δουν ποσο ευκολο ειναι και εκαναν τον υπολογιστη να πηγαινει σα χελωνα για να δυσκολευομαι να απαντησω και να αναγκαζομαι να γραφω εδω ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ολο δεν ασχολουνται και ολο σπερνουν συνεργατες τους οπου σταθω και οπου βρεθω ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ και μετα μου λενε μην εισαι επικριτικος και αρνητικος οσο εκαναν τα ρουχα μου χαρτοπολεμο γιατι τρεμουν μηπως επειρεασω τη μοδα και δε βρισκουν ρουχα πολυτελειας για να γεμιζουν τονους ντουλαπες με ρουχα