Στη σχολη σου, η εκει οπου βρισκεσαι τωρα τελοσπαντων, δεν εχεις φιλους? δεν εχεις δημιουργησει καποιον κυκλο ατομων στη σχολη?
Printable View
Στη σχολη σου, η εκει οπου βρισκεσαι τωρα τελοσπαντων, δεν εχεις φιλους? δεν εχεις δημιουργησει καποιον κυκλο ατομων στη σχολη?
Ε κανεναν δεν εχεις δλδ στην πολη σου?? δν μπορει, εστω ενας θα υπαρχει!
σε χωριό μένω βασικα
και δεν είναι κάνεις εδώ
Ε βγες να βοσκησεις τα προβατα τοτε, τι να σε πω!! χαχαχαχα! (πλακα κανω,ε?)
Λοιπον Θωμα εγω πρεπει να την κανω, σκεψου κι εσυ κατι να περασεις ευχαριστα, ειναι κριμα βραδυ Σαββατου να την βγαλεις εδω παρεα με τις αντιστροφες ανα-μετρησεις!!
Καλο βραδυ!! :)
άντε τα λέμε
όμως τι να κάνουμε εδώ
θα τη βγάλω
και θα μετραω αντίστροφα
τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή
Φφφφφφφφφφφφ
79 και σήμερα
σόρρυ λακρυ έτσι είναι
η ζωή
Αυτoς ο εσπρεσσο ηταν δυνατος τελικά.....
Σκεφτομααι πως ο υπνος μου εχει γινει μαρτυριο.....
Αναρωτιεμαι αν υπαρχει προβλημα που μαζι με τον καφε ηπια και λιγο απορρυπαντικο πιατων..
Να το γυρισεις σε fairy...αν συνηθιζεις να το πινεις με το καφεδακι σου...1 προιον 2 δουλειες..σε κριση ειμαστε κοπελια!!! οικονομια απο παντου...
Το κοκτεηλ που έφτιαξα...ελπίζω να δράσει γρήγορα και να κοιμηθώ...
78 και σήμερα
To parel8on...
Ναι, βλέπω ειδικό αλλά εδώ και τόσους μήνες μου έχει αλλάξει πόσα φάρμακα κι αποτέλεσμα δεν βλέπω και δεν αντέχω άλλο να νιώθω τόση θλίψη...επίσης νιώθω σαν πειραματόζωο...κυρίως όμως έχω κουραστεί να μην βλέπω βελτίωση...οπότε χθες πήρα μερικά φάρμακα παραπάνω και τουλάχιστον μπόρεσα να κοιμηθώ...σήμερα όμως είμαι πάλι χάλια κι εκείνη την τελευταία φορά που της είχα πει ότι δεν βλέπω διαφορά μου είπε ότι έκανε ότι μπορούσε να κάνει... :(
Αραγε θα χτυπησει το τηλεφωνο αυριο?
τι τέλειος που θα ήταν ο κόσμος αν δεν υπήρχε ο ηλεκτρισμός.......
Κύκνε νομίζω τα ξαναπαμε. Μην περιμένεις μόνο από τα φαρμακα για να δεις βελτίωση. Βελτίωση ειναι το πως χειριζόμαστε τη σκέψη μας και τι κανουμε για να αλλάξουμε καταστασεις στη ζωη μας. Τα φαρμακα απλά υποβοηθουν σε αυτη τη διαδικασία. Βλέπεις και καποιο ψυχολόγο?
77 και σημερααααα
76 και σημεραα
Αρτι αφιχθεισα εκ του κλαμπ κ μολις εφτιαξα τη σπεσιαλιτε μου, ητοι φιδεδακι νεροβραστο!! Τι κανετε??
χαχαχαχα! ετσι αγορι μου keep on! μονο λιγο καιρο ξαποσταινει κ ξανα προς τον ψοφο τραβα!
μα ποσο αναγκη για προσοχη εχεις πια ρε θωμα? τι αλλο θα κανεις για να σου δωσουμε λιγη σημασια?
βγαλτο κ σε πανω κ κρεμασε το στο μπαλκονι σου, καντο αφισα κ τοιχοκολλησε το παντου, μετα μπες κ στο ντατσουν πιασε τη ντουντουκα κ φωναξε το σε ολη τη γειτονια να το μαθουν ολοι!
ρε θωμα πραγματικα γιατι επιλεγεις να ξεφτιλιζεσαι ετσι?
Πόση ξεφτίλα πια? Απορώ γτ κάποιοι γουστάρουν να ξεφτιλίζονται. Α, ρε Λακρυ πες τα κορίτσι μου!
Τουλάχιστον θα πεθάνεις με παρέα! :D