Originally Posted by
marianna27
Σταύρο χαίρομαι που έχεις ηρεμήσει κατά κάποιο τρόπο όπως λες. Είναι μεγάλο βήμα και αυτό. Εγώ συνεχίζω με τα ίδια συμπτώματα. Πριν λίγο καιρό μπήκα πάλι στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι εξετάσεις ήταν καλές. Όμως σε λίγους μήνες θα κάνω μια επαναληπτική μαγνητική. Δεν γίνεται διαφορετικά. Κάνω κάθε προσπάθεια να μπορέσω έστω λίγο να ξεχαστώ αλλά δεν τα καταφέρνω. Με το που αρχίσουν πάλι αυτές οι ενοχλήσεις τρελαίνομαι. Επίσης ένα καινούριο που έχω είναι ότι έχω συχνά πονοκεφάλους. Κάτι που στο παρελθόν δεν είχα. Αυτά πάνω κάτω.
George αν θες πες μας κι εσύ παραπάνω πράγματα για σένα. Αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει έστω να τα βγάλεις από μέσα σου. Εδώ να ξέρεις κάποιος θα σε καταλάβει σίγουρα. Γιατί οι άλλοι όπως λες κι εσύ δεν καταλαβαίνουν. Το βιώνω κι εγώ αλλά δεν τους κατηγορώ γιατί δεν το έχουν νιώσει. Οπότε σου λένε δεν είναι κάτι αυτό. Ίσως κι εμείς στη θέση τους να λέγαμε τα ίδια.
Fleur γεια και σε εσένα. Πιστεύω έχουμε κοινή αρχή. Και εσένα όλα από έναν πόνο στο πόδι δεν ξεκίνησαν; Αν δεν κάνω λάθος. Αν ναι και εμένα όλο το μαρτύριο από έναν πολύ έντονο πόνο στο πόδι ξεκίνησε.