Results 571 to 585 of 1054
Thread: Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί!
-
09-10-2015, 08:18 #571
Lora μια απο τα ίδια. με ΣΚΠ μου ξεκινησε πριν απο 3 χρονια η ιστορια. μαγνητικές, εξετασεις τελικά αγωγή γιατι δεν μπορουσα να λειτουργήσω στη δουλεια στην καθημερινοτητα και ψυχοθεραπεια.αφου περασε η ιδεα της ΣΚΠ μου δημιουργήθηκαν διαφορα. παντα ανιατα. τωρα ειμαι παλι σε εξαρση και σε εναρξη αγωγής. σε καταλαβαινω απολυτα.
- 19-11-2015, 23:41 #572
Παιδιά τι κάνετε; Πως είστε;
20-11-2015, 00:18 #573
Έλα βρε Μαριάννα! Που μας άφησες 2 μήνες ολόκληρους???Τι κάνεις?
20-11-2015, 06:08 #574
Καλημερα παιδια. Εχω και εγω εδω και δυο μηνες συσπασεις σε ολο μου το σωμα.
Στην αρχη ειχα μονο στο ενα ματι και μετα απο κανενα δυμηνο πηγε λιγο ποιο πανω απο το γωνατο και τωρα εχω παντου.
20-11-2015, 10:32 #575
Χαίρομαι πάντως που βρήκα και άλλους που συμπάσχουν.
Το κακό είναι ότι κάποια μέλη έχουν καιρό να γράψουν όπως η Λωρα.
Εμένα το πρόβλημα ξεκίνησε με το πετάρισμα του ματιού.
Για κανένα δίμηνο είχα μόνο αυτό.
Μετά από δυο μήνες ξεκίνησε η μυοκλωνια πάνω από το γόνατο στο κάτω μέρος του τετρακέφαλου και έπειτα πίσω από τον ώμο μετά στην αριστερή γάμπα και τώρα έχω σε όλο το σώμα.
Καμία φορά τα συμπτώματα είναι έντονα και άλλες φορές ήπια. Στο μάτι τώρα δεν έχω πολύ. Με τις μέρες του είναι.
Πήγα σε νευρολόγο και έκανα μυογράφημα το οποίο ήταν καθαρό.
Επειτα έκανα μαγνητική εγκεφάλου που ήταν και αυτή καθαρή
Και έπειτα έκανα μαγνητική αυχένα αλλά και αυτή καθαρή.
Το κακό είναι ότι όσο φεύγεις από τις αρρώστιες που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις μαγνητικές τόσο πλησιάζεις στην άλλη την αρρώστια που δεν θέλω ούτε να την λέω.
Έχω και εγώ 3 παιδάκια και δεν περνά μέρα και ώρα που να μην αγχώνομαι.
Το κακό είναι ότι δεν σε αφήνει να το ξεχάσεις γιατί σου το θυμίζει συνεχεία.
Θέλω να κάνω μια άλλη εξέταση η όποια δεν θυμάμαι πως τη λένε και αυτή αποδεικνύει αν τελικά το έχεις. Αλλά φοβάμαι να την κάνω.
Μου είπαν και μένα οι γιατροί ότι μπορεί να είναι κάτι παροδικό και να φύγει ή ότι μπορεί να το έχεις και για όλη σου τη ζωή (καλοήθεις δεσμιδωσεις) αλλά μου είπαν ότι καλό είναι να πάω και σε κάποιον νευρολόγο που είναι ειδικευμένος επάνω σε αυτά)
20-11-2015, 11:25 #576
εγω πιστευω οτι και σε αλλο νευρολογο να πας τα ιδια θα σου πει...ισως να σε μπερδεψει και περισσοτερο...εδω εγω πηγα σε ψυχιατρο και μου γραψε εξετασεις και με αγχωσε περισσοτερο...αντι να με καθησυχασει.
πιστευω οτι ειναι απο καθαρο αγχος. ειχα πεταρισμα στο ματι για περιπου ενα 4μηνο κατα διαστημα οχι συνεχως στο ιδιο ματι ομως...τωρα ενα μηνα εχει εξαφανιστει.βεβαια βρεθηκα να ασχολουμαι με αλλες ασθενειες ισως γιαυτο αλλα από εκει να καταλαβεις οτι μαλλον ειναι απο αγχος
20-11-2015, 16:19 #577
Γεια σου Σταύρο..Ναι η αλήθεια είναι πως είπα να ξεχαστώ λίγο αλλά τίποτα..Συνεχίζω με τα ίδια συμπτώματα δυστυχώς. Εσύ τι κάνεις; Θα γράψω κάποια στιγμή τα νέα μου το βράδυ γιατί θα πάω στη δουλειά.Χαιρετάω και τους νέους της παρέας..
Τζίνα, Αχιλλέα, Μάντυ θα χαρώ να διαβάσω και τα δικά σας νέα..
20-11-2015, 18:42 #578
Καταρχάς να κάνω και μια διευκρίνιση- διόρθωση για το πρώτο μου post λίγο ποιο πάνω.
Δεν χαίρομαι που όλοι έχουμε αυτό το πρόβλημα αλλά χαίρομαι διότι βρήκα ανθρώπους που μπορούν να με καταλάβουν γιατί όταν το λες σε κάποιον σου λέει έλα ρε δεν είναι τίποτα. Νευρικό είναι θα φύγει. Ότι δηλαδή θα έλεγα και εγώ όταν κάποιος μου έλεγε ότι έχει μυοκλωνια.
Fleur μακάρι να είναι έτσι γιατί είμαι και ο ορισμός του άγχους. Αλλά το πράγμα πάει πολύ.
20-11-2015, 18:44 #579
Καλώς σας βρήκα Marianna
20-11-2015, 19:17 #580
Εγώ παιδιά έχω ξεχαστεί με το θέμα μου και έχω ηρεμήσει κατά κάποιο τρόπο!
Μόλις διάβασα για τις συσπάσεις που είχε η Μαριάννα,τσουπ το δάχτυλο μου κουνήθηκε!!!
Η Τζίνα και ο Αχιλλέας αλλά και η Μάντυ έχουν αρκετό καιρό να μπουν οπότε δεν πιστεύω να μας απαντήσουν...
21-11-2015, 00:43 #581
Σταύρο χαίρομαι που έχεις ηρεμήσει κατά κάποιο τρόπο όπως λες. Είναι μεγάλο βήμα και αυτό. Εγώ συνεχίζω με τα ίδια συμπτώματα. Πριν λίγο καιρό μπήκα πάλι στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι εξετάσεις ήταν καλές. Όμως σε λίγους μήνες θα κάνω μια επαναληπτική μαγνητική. Δεν γίνεται διαφορετικά. Κάνω κάθε προσπάθεια να μπορέσω έστω λίγο να ξεχαστώ αλλά δεν τα καταφέρνω. Με το που αρχίσουν πάλι αυτές οι ενοχλήσεις τρελαίνομαι. Επίσης ένα καινούριο που έχω είναι ότι έχω συχνά πονοκεφάλους. Κάτι που στο παρελθόν δεν είχα. Αυτά πάνω κάτω.
George αν θες πες μας κι εσύ παραπάνω πράγματα για σένα. Αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει έστω να τα βγάλεις από μέσα σου. Εδώ να ξέρεις κάποιος θα σε καταλάβει σίγουρα. Γιατί οι άλλοι όπως λες κι εσύ δεν καταλαβαίνουν. Το βιώνω κι εγώ αλλά δεν τους κατηγορώ γιατί δεν το έχουν νιώσει. Οπότε σου λένε δεν είναι κάτι αυτό. Ίσως κι εμείς στη θέση τους να λέγαμε τα ίδια.
Fleur γεια και σε εσένα. Πιστεύω έχουμε κοινή αρχή. Και εσένα όλα από έναν πόνο στο πόδι δεν ξεκίνησαν; Αν δεν κάνω λάθος. Αν ναι και εμένα όλο το μαρτύριο από έναν πολύ έντονο πόνο στο πόδι ξεκίνησε.
21-11-2015, 15:09 #582
Τρεχω περισσοτερο και ειμαι καλητερα .φιλε george1 τον κωλο σου να χτυπας αυτα δεν φευγουν .απολαυσε τα παιδακια σου και δεν εχεις τιποτα .εγω ταω.χα εντονα πριν 3 μηνες .πολυ εντονα πηγα σε οσους γιατρους εβλεπα.ταμπελα.αν δεις οτι δεν την παλευεις θες ψυχιατρο και τιποτα αλλο θα με θυμηθεις και μακρια απο ιντερνετ.μακρια .μια υποτιθεμενη πληροφορια την πληρωσα πανω απο χιλιαρικο.τρχτε να σωθηται.
21-11-2015, 15:23 #583
Ενοηται οτι θα χεις πονοκεφαλους απ το αγχος και οχι μονο .πατε ρε σε ψυχιατρο .τι μαλακια ειναι αυτη που σας δερνει .δηλαδη πατε για εξετασεις και δεν πατε.σε ψυχιατρο.εισται αξιοι της μοιρα σας.μην πεταται αλλο χρονο στα σκουπιδια σας το λεω εγω που πεταξα πολυ μα παρα πολυ.
21-11-2015, 15:37 #584
πήγαινε σε νευρολογο και θα σου πει το ιδιο. αν δεν μπορεις να το διαχειριστείς θα σου ελεγα να κανεις θεραπεια τουλαχιστον μεχρι να δεις οτι δεν ειναι κατι παθολογικο και να πειστεις. ασε ξερω πως ειναι αυτα. εγω εχω βηχα και πονολαιμο εδω και 5 μερες και εχω πανικοβληθει. τι να μου λενε οτι υπαρχει ιωση, τι να μου λενε κρυωμα εκει εγω. τα χειροτερα σκεφτομαι
22-11-2015, 07:59 #585