Ας κάνουμε τον σταυρό μας :-P
Printable View
Η δική μου γνώμη είναι ότι τις μισείς και σε μισούν αν και δεν είμαι σίγουρος ότι αυτές σε μισούν.Και επίσης νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει ότι τον άνθρωπο δεν τον κάνουν τα πτυχία επιτυχημένο αλλά η γενικότερη συμπεριφορά του.Τι να πάει να πει ότι η μάνα τους είναι απόφοιτη δημοτικού; Ισα-ισα που κάποιος απόφοιτος δημοτικού μπορεί να έχει παλέψει περισσότερο στη ζωή του για να τα βγάλει πέρα.Και αυτό που λες για τα φαγητά,κλειδιά κτλ προσωπικά θεωρώ ότι όταν κάποιος τα προσφέρει αυτά σε έναν συνάνθρωπό του,το κάνει επειδή το θέλει και νιώθει έτσι και όχι επειδή περιμένει ανταπόδωση.Προσωπικά πάντως έτσι λειτουργώ.Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι,το κάνω χωρίς να περιμένω ανταλλάγματα.
Τώρα αν θες να σου πει κάποιος ότι είσαι καλύτερη απο αυτές αν αυτό έχεις ανάγκη να ακούσεις,μπορώ να στο πω.Εισαι καλύτερη
Δελφίνι έχεις δίκιο για τον τρόπο μου απέναντι σου, σου έχω εξηγήσει βέβαια από που προερχέται χωρίς βέβαια αυτό να με δικαιολογεί, είμαι αρκετά σκληρή και ίσως προκατειλημενη απέναντι σου και αυτό κάποιες φορές με κάνει να έχω σίγουρα άδικη... Πάντως το ότι δεν αναγνώριζεις τις ευθύνες σου, γενικά, είναι εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί από όλα σου τα γραφόμενα και από το ότι ποτέ δεν κάνεις αυτοκριτική και πάντα ο απέναντι σου είναι "κακός", "κατώτερος" αλλά παρόλα αυτά πιο "πετυχημένος" και άλλα παρόμοια που εσύ γράφεις... Επίσης έχεις δεχτεί ακραίες καταστάσεις ως φυσιολογικές... Και εκτός θέματος είμαι πολύ σπάνια, και αυτό επειδή κάνω το θέμα γενικό... όπως τώρα.
Τώρα για το συγκεκριμένο θέμα δεν καταλαβαίνω που είναι τι θέμα, δεν τις γουστάρεις, δεν σε γουστάρουν... απλούστατα δεν θα μιλήσετε... και αυτό που σκέφτεσαι να τις βρίσεις ξέχνα το, γιατί στην περίπτωση που έχεις δίκιο θα το χάσεις.
Πάντως το ότι έχεις ξαναρχίσει να πας στην εκκλησία προσωπικά το βρίσκω θετικό και μην σταματήσεις αφού δεν θες... σίγουρα θα υπάρχουν και άτομα εκεί που μπορείτε να κάνετε κάπως παρέα... κοίτα αυτούς και τους άλλους μην τους κοιτάς καν.
Αυτή η απόφοιτη δημοτικού δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται είναι μια κακίστρα , αρσούζα που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της γιατί περιμένει από τον άντρα της να φάει και φυσικά το απόφοιτη δημοτικού δεν παίζει ρόλο αλλά και καμία σχέση δεν έχει με την μαμά μου που έχει καλή ψυχή κατά τα άλλα και πρόσφερε τόσα σε αυτά τα παιδιά γιατί είμαστε ομοϊδεάτες και πηγαίνουμε στην ίδια εκκλησία και αυτά της το ανταπόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Η μαμά μου σε όλη της την ζωή δούλευε για να μεγαλώσει τα παιδιά της και δεν είναι σαν αυτήν. Στην εκκλησία όποτε βρισκόμαστε αυτές κάνουνε τα αδύνατα δυνατά να μου σπάσουνε τα νεύρα και η κακία τους είναι ολοφάνερη είναι αδίσταχτες και κακές και δεν τις έχω κάνει στην ζωή μου τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερες ή όχι από μένα πάντως είναι και αυτές γεροντοκόρες και πραγματικά χαίρομαι πολύ που δεν παντρεύτηκαν αυτές δεν τις αξίζει τίποτα καλό. Δεν τις μισώ όπως νομίζεις απλά το έκανα θέμα γιατί με ενοχλούν όποτε πάω στην εκκλησία. Είναι τρελές οι κοπέλες και ασχολούνται συνέχεια μαζί μου.
Mέσα σε αυτούς δεν υπάρχει κανένα παλικάρι που να σου αρέσει μπας και γίνει κάτι; Η έχεις ρωτήσει κάποιον απο αυτούς μήπως ψάχνουν καμμία κοπέλα για δουλειά; Ψάξτο δεν έχεις να χάσεις κάτι,πιστεύω.Ποτέ δε ξέρεις που μπορεί να κρύβεται η ευτυχία σου.Να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες και γενικότερα η τύχη όταν έρχονται στον άνθρωπο,δεν κάνουν "θόρυβο".Μάθε λοιπόν να ακούς και κάτι καλό μπορεί να βρεθεί
Παλιά υπήρχε κάποιο παλικάρι που με ενδιέφερε και έδειχνε και αυτός ενδιαφέρον αλλά χώθηκε η μεγάλη από τις δύο αδελφές και του έκανε νάζια...και τώρα κοιτάει όλο αυτήν αλλά και αυτός 40 χρονών είναι και δεν λέει να παντρευτεί.
Για δουλειά θα ρωτήσω. Αν και όλες μου τις δουλειές από εκεί τις βρήκα.
Συγνώμη αλλά από τα 2, 3 θέματα μου που διάβασες έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι ανεύθυνη; Όχι κάνεις λάθος ανεύθυνη είσαι εσύ μάλλον που βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα. Τα συμπεράσματά μου για το αν οι συγκεκριμένες κόπελες είναι κακές ή όχι είναι κατόπιν ωρίμου σκέψης και αυτοκριτικής. Ποιος σου είπε ότι δεν κάνω την αυτοκριτική μου γενικώς βγάζεις συμπεράσματα που δεν έχουνε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ δεν μίλησα για κανέναν που να είναι κατώτερος από τον άλλον ή επιτυχημένος πουθενά οπότε από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Μετά από 1000 μνμ που έγραψα δεν μπορείς να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα γιατί δεν γίνεται πολύ απλά. Και μην το γενικεύεις εδώ μιλάμε για ένα θέμα που με απασχολεί και όχι για γενικά και άοριστα. Και φυσικά δεν πρόκειται να τις βρίσω αυτό είπα ότι σκέφτομαι να το κάνω όχι ότι θα το κάνω κιόλας. Όταν λες ότι έχω δεχτεί ως ακραίες καταστάσεις ως φυσιολογικές τι εννοείς; Σε αυτό το θέμα ή σε άλλο; Εμείς μιλάμε για αυτό το θέμα όμως τα άλλα τα ξεχνάμε!!!!!!
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με 2 κορίτσια αδελφές στην εκκλησία με το παλιό που πάω. Αυτές οι κοπέλες μένανε από πάνω μας και πάντα είχανε την τάση να με μειώνουνε για να αισθάνονται αυτές καλά το ίδιο έκανα και εγώ και η σχέση μας είναι πολύ άσχημη. Το θέμα είναι ότι δεν τις αντέχω άλλο και θέλω να τις ξεπεράσω. Με ποιον τρόπο πιστεύετε ότι μπορώ να το κάνω;;;; Το θέμα είναι ότι αυτές περιποιούνται πολύ και εγώ είμαι άσχημη τώρα. Παλιά ήμουνα πιο όμορφη εγώ από αυτές.
ααααα, οι αδερφες ΤΑΤΑ!!
μας τις εχεις ξαναπει αυτες. γιατι ανοιγεις καινουργιο θεμα και δεν συνεχιζεις το παλιο?
Είμαι αναμεσα σε μπρόκολο και σάντουιτς .. Αμφιταλαντευομαι μεταξύ του υγιεινού και του junk !! Μολίς είδα το θέμα σου αποφασισα να φάω τελικά το σάντουιτς ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ φτάνει ρε Όλγα αυτό το θέμα μα τω θεώ θα κόψω την καρωτίδα μου!!