λίγο να μαζευτείς θα πέσει, είναι καθαρά υγρά ρε συ, σιγουράκι! Μακάρι να δω 9...θα με ανεβασει πολυ ψυχολογικα!
Printable View
λίγο να μαζευτείς θα πέσει, είναι καθαρά υγρά ρε συ, σιγουράκι! Μακάρι να δω 9...θα με ανεβασει πολυ ψυχολογικα!
δε γενικευσα τιποτα Μαρι ακριβως για μενα μιλουσα για τη δικη μου ψυχολογια η οποια δουλευει ετσι. ειμαι αντιδραστικη τι να κανω?? πες μου μη φας και θα φαω πες μου σηκω και θα κατσω ετσι ειμαι ΜΟΝΟ για μενα μιλησα!!Quote:
Originally posted by marimari
Φυσικα και δειχνω ατσαλινη θεληση.Διαφερουμε Τασο στο οτι εγω τρελαινομαι για υδατανθρακες ενω εσυ για την πρωτεινη.
Παρολο αυτα εσυ πας περπατωντας γιατι σαρεσει να τρως κρεας ενω εγω που το κρεας δεν ηταν η 1η μου επιλογη ποτε μαθαινω να ειναι τωρα, ειναι σαν να περπαταω με την μπαλα του ισοβίτη στα ποδια μου.Περπαταω ομως και εγω και αυτο εχει σημασια.
Φυσικα και πρεπει να βαλω το μυαλο μου σε σκεψη οταν βρεθω μπροστα σε ενα μπουφε απο ποια κατηγορια τροφης θα φαω.Δεν παω τυφλα.Δεν εχει γινει ουτε κατα διανεια κτημα μου η πρωτεινικη διατροφη, αλλα θεωρω οτι οσο βαθος χρονου θα προσπαθω-και ας ζοριζομαι ελαφρως τωρα- και θα γινουν απλουστοτερα τα πραγματα, και θα χανω βαρος, και θα εκπαιδευσω το μυαλο μου να τρωει αυτο του πρεπει.Το μυαλο μου πειναει για υδατανθρακα.Το στομαχι μου οχι.
Το γεγονος οτι περασε 1ας μηνας χωρις υπερφαγικο, σαν αυτα που εκανα αυτο και μονο εμενα μαρεσει.
Τονια λες οτι απαξ και αισθανθεις την στερηση το χανεις το παιχνιδι.Για σενα αυτο.Οχι για μενα.Μην τα Γενικευουμε τα πραγματα.Ειπαμε εκπειδευομαι-θα γινω γραφικη τελικα τοοοοσες φορες που τοχω γραψει-δεν εχω σκοπο να μεινω χρονια στην αυστηρη πρωτεινικη διατροφη.Θα μεταβω ομαλα οταν θεωρησω οτι πρεπει και αρχιζω να ειμαι ασφαλεις.
Εσυ μπορει να πεις "αει γ@#$%" και να τα παρατησεις.Οχι και εγω.Γιατι για μενα ειναι χρονιο το θεμα του βαρους.:starhit:
Δημητρααααααααααααα!!!! μαλλον αρχιζει και παιρνει το δρομο της η απωλεια σου. Πολυ χαιρομαι !!!Εννοειται οτι θα το δεις το 9 και συντομα μαλιστα.Παντως οτι και να κανεις δουλευει κοριτσαρα!!!:spin::spin::spin::spin::spin ::spin::spin:Quote:
Originally posted by sweetOctober
count two!!! μίλα και για μένα! Δεν ξέρω πως γίνεται να είσαι τα μισά κιλά και να με εκφράζεις τόσο!Quote:
Originally posted by ton76
δε γενικευσα τιποτα Μαρι ακριβως για μενα μιλουσα για τη δικη μου ψυχολογια η οποια δουλευει ετσι. ειμαι αντιδραστικη τι να κανω?? πες μου μη φας και θα φαω πες μου σηκω και θα κατσω ετσι ειμαι ΜΟΝΟ για μενα μιλησα!!Quote:
Τονια λες οτι απαξ και αισθανθεις την στερηση το χανεις το παιχνιδι.Για σενα αυτο.Οχι για μενα.Μην τα Γενικευουμε τα πραγματα.Ειπαμε εκπειδευομαι-θα γινω γραφικη τελικα τοοοοσες φορες που τοχω γραψει-δεν εχω σκοπο να μεινω χρονια στην αυστηρη πρωτεινικη διατροφη.Θα μεταβω ομαλα οταν θεωρησω οτι πρεπει και αρχιζω να ειμαι ασφαλεις.
Εσυ μπορει να πεις "αει γ@#$%" και να τα παρατησεις.Οχι και εγω.Γιατι για μενα ειναι χρονιο το θεμα του βαρους.:starhit:
Μακάρι Τόνια μου μακάρι, εσύ πως είσαι αυτό τον καιρό? Κάνεις γυμναστική μόνη από ότι είδα? Είχατε κάποιο άλλο νεό?
Παιδιά ότι και να γίνεται, όσο δύσκολος και να είναι ο δρόμος μας δεν πρέπει να τα παρατάμε! Το σώμα μας δεν πάει με το μυαλό μας, πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη γιατί αυτό ξέρει καλύτερα. Εμείς πρέπει να τρώμε σωστά, να γυμναζόμαστε και αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα φαίνονται. Ο πρόλογος αυτός είναι για 2 λόγους 1ο γιατί σήμερα είμαι 69,1 χάνοντας μέσα σε 3 ημέρες 1 κιλό και δεν 2ο για να μου τα λέτε την επόμενη φορά που θα κολλήσω και θα σας ζαλίσω:duh:
Ο λόγος που έχασα -1 κιλό κατά την άποψη μου οφείλετε 1) στην αύξηση θερμίδων (τα έλεγε η Δήμητρα αλλά ποιος την άκουγε; ) και 2) στο ότι μεσολάβησαν 2 ημέρες χωρίς γυμναστική και έφυγε λίγο η κατακράτηση υγρών. Βέβαια μπορεί και όλο το βάρος να προέρχεται από τα υγρά που είχαν κατακρατηθεί λόγω γυμναστικής γιατί τόσο γρήγορα μόνο το νερό φεύγει από πάνω μας. Θα δείξει...
Marimari πόσο σε καταλαβαίνω! Ο υδατάνθρακας ήταν το φαγητό μου, όλα τα άλλα ήταν γαρνιτούρες. Είπα ότι μόλις κλείσω 2ο μήνα στην Ατκινς θα αρχίσω να βάζω υδατάνθρακες στο πρόγραμμα μου αλλά αν δω ότι μου παίρνουν τα μυαλά θα τους εξοστρακίσω στο πυρ το εξώτερο!!!! Δεν λέω πρέπει να τρώμε από όλα αλλά αν αυτά τα όλα δεν είμαστε έτοιμοι να τα χειριστούμε μη σώσει και τα φάμε. Τι να το κάνω αν προσθέτοντας υδατάνθρακες για να τρώω τάχα πιο υγιεινά κολλήσω σε επίπεδα παχυσαρκίας που από μόνα τους ενέχουν ένα σωρό κινδύνους; Πρόσεχε με τη δύναμη σου, είναι πολύ φρέσκια, μη βασίζεσαι πάνω της , μην τη προκαλείς! Έχω χάσει πολλές φορές το παιχνίδι επειδή υπερεκτίμησα τη δύναμη και τον αυτοέλεγχο που νόμιζα ότι είχα κερδίσει. Νόμιζα ότι μετά από τόσο διάστημα καλής διατροφής είναι οκ μια ημέρα να τρώω αυτό που θέλω και την επόμενη να συνεχίζω τον δρόμο μου. Την ημέρα εκείνη έτρωγα χωρίς ίχνος ενοχής και ήξερα ότι ήταν κατόπιν σκέψης. Πως γινόταν σιγά σιγά αυτές οι ημέρες να αποκτούν και δεύτερη και αργότερα 3η, ποτέ δεν κατάλαβα! Αφού πίστευα ότι το έλεγχα, τι είχε πάει στραβά; Αυτή τη φορά ξεκίνησα τη δίαιτα με την εξής παραδοχή, όσο και αν νομίζεις ότι το ελέγχεις, όσο και να πιστεύεις ότι μια μέρα πολύ φαγητού δεν θα χαλάσει τα πράγματα δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσεις. Ο λόγος που εγκατέλειπα όλες τις προηγούμενες φορές ήταν αυτός! Ο λόγος που ξέρω σίγουρα ότι αυτή την φορά δεν θα εγκαταλέιψω είναι επίσης αυτός! Δεν θα χαλαρώσω μέχρι να φτάσω στο τέλος!Quote:
Φυσικα και δειχνω ατσαλινη θεληση.Διαφερουμε Τασο στο οτι εγω τρελαινομαι για υδατανθρακες ενω εσυ για την πρωτεινη.
Παρολο αυτα εσυ πας περπατωντας γιατι σαρεσει να τρως κρεας ενω εγω που το κρεας δεν ηταν η 1η μου επιλογη ποτε μαθαινω να ειναι τωρα, ειναι σαν να περπαταω με την μπαλα του ισοβίτη στα ποδια μου.Περπαταω ομως και εγω και αυτο εχει σημασια.
Φυσικα και πρεπει να βαλω το μυαλο μου σε σκεψη οταν βρεθω μπροστα σε ενα μπουφε απο ποια κατηγορια τροφης θα φαω.Δεν παω τυφλα.Δεν εχει γινει ουτε κατα διανεια κτημα μου η πρωτεινικη διατροφη, αλλα θεωρω οτι οσο βαθος χρονου θα προσπαθω-και ας ζοριζομαι ελαφρως τωρα- και θα γινουν απλουστοτερα τα πραγματα, και θα χανω βαρος, και θα εκπαιδευσω το μυαλο μου να τρωει αυτο του πρεπει.Το μυαλο μου πειναει για υδατανθρακα.Το στομαχι μου οχι.
Το γεγονος οτι περασε 1ας μηνας χωρις υπερφαγικο, σαν αυτα που εκανα αυτο και μονο εμενα μαρεσει.
Τονια λες οτι απαξ και αισθανθεις την στερηση το χανεις το παιχνιδι.Για σενα αυτο.Οχι για μενα.Μην τα Γενικευουμε τα πραγματα.
Ειπαμε εκπειδευομαι-θα γινω γραφικη τελικα τοοοοσες φορες που τοχω γραψει-δεν εχω σκοπο να μεινω χρονια στην αυστηρη πρωτεινικη διατροφη.Θα μεταβω ομαλα οταν θεωρησω οτι πρεπει και αρχιζω να ειμαι ασφαλεις.
πάλι αμφιβολίες παιδί μου? Χάνεις λίπος, αποδέξου το επιτέλους!!!! Ο οργανισμός με 2 μέρες καθισιό δε ξεσυνηθίζει τη γυμναστική, για αυτό σου λένε στο γυμναστήριο να πηγαίνεις 5 μέρες κι όχι 7! Και να ξεκουραστείς και τη γυμναστική δε χαλάς. Ξεκόλλα το μυαλό σου κι επιτέλους να χαρείς την απώλεια σου!!! Πας υπέροχα, είσαι τέρας εγκράτειας, και βοηθάς και όλους εμάς!!! Από τις τόσες φορές που έχω πέσει και με σηκώνεις/σηκώνετε να καταλάβεις τη δύναμη σου και όλων!!!Quote:
Originally posted by need2loose
Παιδιά ότι και να γίνεται, όσο δύσκολος και να είναι ο δρόμος μας δεν πρέπει να τα παρατάμε! Το σώμα μας δεν πάει με το μυαλό μας, πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη γιατί αυτό ξέρει καλύτερα. Εμείς πρέπει να τρώμε σωστά, να γυμναζόμαστε και αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα φαίνονται. Ο πρόλογος αυτός είναι για 2 λόγους 1ο γιατί σήμερα είμαι 69,1 χάνοντας μέσα σε 3 ημέρες 1 κιλό και δεν 2ο για να μου τα λέτε την επόμενη φορά που θα κολλήσω και θα σας ζαλίσω:duh:
Ο λόγος που έχασα -1 κιλό κατά την άποψη μου οφείλετε 1) στην αύξηση θερμίδων (τα έλεγε η Δήμητρα αλλά ποιος την άκουγε; ) και 2) στο ότι μεσολάβησαν 2 ημέρες χωρίς γυμναστική και έφυγε λίγο η κατακράτηση υγρών. Βέβαια μπορεί και όλο το βάρος να προέρχεται από τα υγρά που είχαν κατακρατηθεί λόγω γυμναστικής γιατί τόσο γρήγορα μόνο το νερό φεύγει από πάνω μας. Θα δείξει...
Έλα καλέ Έλενα ξεκίνα σήμερα λίγο αυστηρά όπως λες και θα πας μια χαρά. Άντε μη με αφήνεις μόνη! Νόμιζα θα είμαστε μαζί στον δρόμο!!!!! Στο ίδιο μέρος πάμε, ίδια είναι η διαδρομή!Quote:
Originally posted by helena73
δημητρουλα,,πας τελειααααααααααα....μεσ στην βδομαδα το 9+
εγω συνεχισα και χθες το φαι και σημερια να το 70,4,,,,εχω νευρα,εβαλα πεισμα2 μηνες ως το πασχα θα το παω λιγο αυστηρα και ο,τι γινει
Μπραβο Μαγδα.Φανταζομαι ποοοοσο πολύ σανεβασε αυτο...Τελεια!!!!!!!!!!!!!!
Αχχχ τι ωραιο συναισθημα!!!!!!!!!!!!Πολλα μπραβο.
Τασο ναι αυτο τον καιρο στερουμε το ξερω και φυσικα θελει πολύ ομαλη μεταβαση σε λιγους περισσοτερους υδατανθρακες, τοχω στο μυαλο μου.Θα τα καταφερω ομως αυτη τη φορα και το ξερω...το νιωθω.Οτι και να γινει!!!!!!!!:grin:
Τονια μεσενα τοχουμε συζητησει πολλεεεεεεες φορες τι ειναι αυτο που σε "ξυπναει" και τι ειναι αυτο που σε "κοιμιζει" και ψυχολογικα και σωματικα...Ειναι αλλου το θεμα και στοχω ξαναπει.Ολα αυτα μεχρι να ξυπνισει ο Ταυρος μεσα σου και να τα παρεις ολα παραμαζομα με την φορα που θα παρεις.Μακαρι ναμαι εδω να το δω.Πιστευω σε σενα και το ξερεις.
Δεν μαρεσει να επαναλαμβανομαι...:)
Ααααα με ολα αυτα ξεχαστηκα
Ξαναγυρισα στα 112,5 σημερα.Τοξερα οτι θελω 3 ημερες να "φυγει" απο πανω μου το υπερφαγικο!!!!!:wink2:
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα, πως είστε? 100.2 :crazy:
Μπράβο!!!! :thumbup:
Quote:
[i]Originally posted by need2loose
Marimari πόσο σε καταλαβαίνω! Ο υδατάνθρακας ήταν το φαγητό μου, όλα τα άλλα ήταν γαρνιτούρες. Είπα ότι μόλις κλείσω 2ο μήνα στην Ατκινς θα αρχίσω να βάζω υδατάνθρακες στο πρόγραμμα μου αλλά αν δω ότι μου παίρνουν τα μυαλά θα τους εξοστρακίσω στο πυρ το εξώτερο!!!! Δεν λέω πρέπει να τρώμε από όλα αλλά αν αυτά τα όλα δεν είμαστε έτοιμοι να τα χειριστούμε μη σώσει και τα φάμε. Τι να το κάνω αν προσθέτοντας υδατάνθρακες για να τρώω τάχα πιο υγιεινά κολλήσω σε επίπεδα παχυσαρκίας που από μόνα τους ενέχουν ένα σωρό κινδύνους; Πρόσεχε με τη δύναμη σου, είναι πολύ φρέσκια, μη βασίζεσαι πάνω της , μην τη προκαλείς! Έχω χάσει πολλές φορές το παιχνίδι επειδή υπερεκτίμησα τη δύναμη και τον αυτοέλεγχο που νόμιζα ότι είχα κερδίσει. Νόμιζα ότι μετά από τόσο διάστημα καλής διατροφής είναι οκ μια ημέρα να τρώω αυτό που θέλω και την επόμενη να συνεχίζω τον δρόμο μου. Την ημέρα εκείνη έτρωγα χωρίς ίχνος ενοχής και ήξερα ότι ήταν κατόπιν σκέψης. Πως γινόταν σιγά σιγά αυτές οι ημέρες να αποκτούν και δεύτερη και αργότερα 3η, ποτέ δεν κατάλαβα! Αφού πίστευα ότι το έλεγχα, τι είχε πάει στραβά; Αυτή τη φορά ξεκίνησα τη δίαιτα με την εξής παραδοχή, όσο και αν νομίζεις ότι το ελέγχεις, όσο και να πιστεύεις ότι μια μέρα πολύ φαγητού δεν θα χαλάσει τα πράγματα δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσεις. Ο λόγος που εγκατέλειπα όλες τις προηγούμενες φορές ήταν αυτός! Ο λόγος που ξέρω σίγουρα ότι αυτή την φορά δεν θα εγκαταλέιψω είναι επίσης αυτός! Δεν θα χαλαρώσω μέχρι να φτάσω στο τέλος!
Αυτο μιλαει κατευεθειαν στην καρδια μου...αυτο που εγραψες.
Σαυτο εχω στρεψει το βλεμα μου ΔΙΑΡΚΩΣ!!!!!!!!!!!!
Σευχαριστω που το επιβεβαιωνεις...:wink2:
Είδες βρε Μάγδα για να μη φάω μετά! Με έσωσες πάλι με τον στόχο στο γκρουπ! Λέω Οκ τα σκάτωσες μαζέψου τώρα. Να είσαι καλά που άνοιξες το θεματάκι! Αρχισα να πίνω και νερό! Πάω να μαγειρέψω φιλιά
Τέλεια!!!! Αφού έχουμε βρει τι ήταν αυτό που μας έκανε ζημιά πρέπει να το αποφεύγουμε όσο γίνεται περισσότερο! Να σου πω την αλήθεια την προηγούμενη Κυριακή που φάγαμε έξω θαλασσινά αποφάσισα να φάω γλυκό. Είπα ότι επιτρέπεται, το είπα προτού μας φέρουν γλυκό στο μαγαζί, ξέρεις τι έκανα; Έφαγα το γλυκό που μας έφεραν , ένα πολύ μικρό κομματάκι και μετά παρόλο που κανονικά θα έπρεπε να σταματήσω γυρνώντας σπίτι πήρα ένα παγωτό και μια lacta σοκολάτα με κέικ.Quote:
Quote:
[i]Originally posted by need2loose
Marimari πόσο σε καταλαβαίνω! Ο υδατάνθρακας ήταν το φαγητό μου, όλα τα άλλα ήταν γαρνιτούρες. Είπα ότι μόλις κλείσω 2ο μήνα στην Ατκινς θα αρχίσω να βάζω υδατάνθρακες στο πρόγραμμα μου αλλά αν δω ότι μου παίρνουν τα μυαλά θα τους εξοστρακίσω στο πυρ το εξώτερο!!!! Δεν λέω πρέπει να τρώμε από όλα αλλά αν αυτά τα όλα δεν είμαστε έτοιμοι να τα χειριστούμε μη σώσει και τα φάμε. Τι να το κάνω αν προσθέτοντας υδατάνθρακες για να τρώω τάχα πιο υγιεινά κολλήσω σε επίπεδα παχυσαρκίας που από μόνα τους ενέχουν ένα σωρό κινδύνους; Πρόσεχε με τη δύναμη σου, είναι πολύ φρέσκια, μη βασίζεσαι πάνω της , μην τη προκαλείς! Έχω χάσει πολλές φορές το παιχνίδι επειδή υπερεκτίμησα τη δύναμη και τον αυτοέλεγχο που νόμιζα ότι είχα κερδίσει. Νόμιζα ότι μετά από τόσο διάστημα καλής διατροφής είναι οκ μια ημέρα να τρώω αυτό που θέλω και την επόμενη να συνεχίζω τον δρόμο μου. Την ημέρα εκείνη έτρωγα χωρίς ίχνος ενοχής και ήξερα ότι ήταν κατόπιν σκέψης. Πως γινόταν σιγά σιγά αυτές οι ημέρες να αποκτούν και δεύτερη και αργότερα 3η, ποτέ δεν κατάλαβα! Αφού πίστευα ότι το έλεγχα, τι είχε πάει στραβά; Αυτή τη φορά ξεκίνησα τη δίαιτα με την εξής παραδοχή, όσο και αν νομίζεις ότι το ελέγχεις, όσο και να πιστεύεις ότι μια μέρα πολύ φαγητού δεν θα χαλάσει τα πράγματα δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσεις. Ο λόγος που εγκατέλειπα όλες τις προηγούμενες φορές ήταν αυτός! Ο λόγος που ξέρω σίγουρα ότι αυτή την φορά δεν θα εγκαταλέιψω είναι επίσης αυτός! Δεν θα χαλαρώσω μέχρι να φτάσω στο τέλος!
Αυτο μιλαει κατευεθειαν στην καρδια μου...αυτο που εγραψες.
Σαυτο εχω στρεψει το βλεμα μου ΔΙΑΡΚΩΣ!!!!!!!!!!!!
Σευχαριστω που το επιβεβαιωνεις...:wink2:
Τρώω το παγωτό, ευτυχώς ήταν μόνο 87γρ, ήμουν τυχερή γιατί και 150γρ να ήταν πιστεύω θα το έτρωγα. Μετά έφαγα και ένα μικρό κομματάκι σοκολάτα! Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου άλλο 1 κομματάκι πριν να κοιμηθώ. Στο παρελθόν όποτε έβαζα στο μυαλό μου να φάω κάτι δεν μου το έβγαζες ούτε με εγχείρηση! Τελικά κάτι λειτούργησε μέσα μου και άρχισα να νευριάζω με τη στάση μου!!! Είπα ΟΧΙ! Μπορεί έτσι όπως τα έκανες ένα επιπλέον μικρό κομματάκι σοκολάτα να μη πειράζει αλλά δεν θα το φας, δείξε μου ότι κάτι άλλαξε, πρέπει να αντισταθείς έστω σε αυτό! Έτσι και έγινε, δεν το έφαγα! Το είχα μάλιστα γράψει προκαταβολικά ότι θα το φάω και στο "τι έφαγα σήμερα" αλλά το αρνήθηκα! Το συμπέρασμα που έβγαλα από όλο αυτό είναι ότι δεν το ελέγχω! Εξακολουθεί να είναι το ίδιο επικίνδυνο με την 1η ημέρα που ξεκίνησα δίαιτα! Φοβήθηκα πάρα πολύ ειλικρινά σου μιλάω!!!!!! Τώρα έχω βάλει στόχο να μη ξαναφάω εκτός δίαιτας μέχρι το Πάσχα , θα το πηγαίνω έτσι, αν δω το Πάσχα και πάλι ότι δεν το ελέγχω θα φάω ξανά ...τα Χριστούγεννα.
Quote:
Μπραβο Μαγδα.Φανταζομαι ποοοοσο πολύ σανεβασε αυτο...Τελεια!!!!!!!!!!!!!!
Αχχχ τι ωραιο συναισθημα!!!!!!!!!!!!Πολλα μπραβο.
Τασο ναι αυτο τον καιρο στερουμε το ξερω και φυσικα θελει πολύ ομαλη μεταβαση σε λιγους περισσοτερους υδατανθρακες, τοχω στο μυαλο μου.Θα τα καταφερω ομως αυτη τη φορα και το ξερω...το νιωθω.Οτι και να γινει!!!!!!!!:grin:
Τονια μεσενα τοχουμε συζητησει πολλεεεεεεες φορες τι ειναι αυτο που σε "ξυπναει" και τι ειναι αυτο που σε "κοιμιζει" και ψυχολογικα και σωματικα...Ειναι αλλου το θεμα και στοχω ξαναπει.Ολα αυτα μεχρι να ξυπνισει ο Ταυρος μεσα σου και να τα παρεις ολα παραμαζομα με την φορα που θα παρεις.Μακαρι ναμαι εδω να το δω.Πιστευω σε σενα και το ξερεις.
Δεν μαρεσει να επαναλαμβανομαι...:)
ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ . ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ!!!
Ξαναγυρισα στα 112ερες να "φυγει" απ: