Ο αδερφος μου μετα τη μπλουζα της γερμανικης σχολης που ειχε φερει στο σπιτι, τωρα αφησε δυο βιβλια στα γαλλικα στο τραπεζι. Ελπιζω να φερει μια ισπανικη παεγια την επομενη φορα, να γουσταρουμε κιολας
Printable View
Ο αδερφος μου μετα τη μπλουζα της γερμανικης σχολης που ειχε φερει στο σπιτι, τωρα αφησε δυο βιβλια στα γαλλικα στο τραπεζι. Ελπιζω να φερει μια ισπανικη παεγια την επομενη φορα, να γουσταρουμε κιολας
Δοκιμασα το πατινι λαιμ πρωτη φορα. Ρε σεις πολυ δυσκολο. Επιταχυνει και επιβραδυνει αποτομα. Ζαλιστηκα.
ενω δεν ενδιφερεσε για τοξικους ανθρωπους συνεχιζεις να χρησιμοποιεις οτι εχει σχεση με εμενα και οτι χρησιμοποιω γιατι ειδες φως μεσα απ τα ματια μου και αφου χακαρες τη συσκευη αυτη που χρησιμοποιουσα γιατι ξερω τι προσπαθουσες να κρυψεις εγω αυτο θα το δειξω σε ολους ετσι για να σου αποδειξω οτι δε θα σου περασει εσυ ξεκινησες το πολεμο νευρων χωθηκες με ετσι θελω σε οπιδηποτε συσκευη χρησιμοποιουσα και προσπαθησες να τη κανεις οτι θες και τωρα εχεις και το θρασος να αυτοπαρουσιαζεσε ως θυμα γιατι βλεπεις ολα ειναι ιδιοκτησια σου ακομα και οτι δε σου ανηκει και να σου πω κατι αυτο που εχεις τωρα αυτο ακριβως σου αξιζει γιατι πραειμουν καλος μαζι σου κατι που δε σου αξιζε καν γιατι δεν ενδιαφεροσουν καν για μενα αν νομιζεις οτι δε το καταλαβα μου μιλαγες για να εξυπηρετισεις σκοπιμοτητες και να στειλεις μυνηματα στους αδελφους σου για να με ακολουιθουν παντου αλλα παρ ολα αυτα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΘΕς ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙς να γινω καταναλωτικο ων ενω εγω δε το επιθυμω γιατι εισαι ενας φ................. που η θα κλαιγετε η θα επιβαλει τις αποψεις του στους αλλους γιατι αυτο ακριβως σε διακρινει και λοιπαμαι για τις τοσες ωρες που καθομουν και σου μιλαγα στο τουιτερ γιατι δε το αξιζες καν
Αξίζει να δοκιμάσεις να πετάξεις.
καλα ρε αλεκο μην κανεισ ετσι
Σκέφτομαι να ξαναξεκινήσω αυτό το λίγο κάπνισμα που σταμάτησα πριν μερικά χρόνια, αυτα τα 1 - 2 τσιαγαρα την ημέρα. Τοτε ηταν ενας πολυ καλός τροπος ηρεμίας του νου. Η κατάσταση πραγμάτων με πιέζει προς τα εκει.
Πόσο άσχημα νιώθω όταν βλέπω νέους ανθρώπους ολο αισιοδοξία, αυθορμητισμό και ζωή οι οποίοι βρίσκονται τωρα στο ίδιο ακριβώς στάδιο επιλογών ζωής που ήμουν κι εγώ πριν αρκετά τωρα χρόνια. Δεν νιώθω τοσο πολυ ζήλια όσο πόνο και λύπη για μένα για την καταπτωση ψυχολογίας στην οποια ζουσα και μίσος γι αυτους που θα μπορουσαν να έδειχναν ενδιαφέρον για μένα, να με έβγαζαν απο το βούρκο και να στέκονταν δίπλα μου. Η καταπτωση τωρα έρχεται υπο αλλες μορφές που οι αιτίες της ομως βρίσκονται στο τοτε.
Όλα στο μυαλό είναι αν κατάφερες και το έκοψες μην το ξαναρχίζεις ...
Και το λεω αυτο γιατι εγω που δεν εχω καπνισει ποτε στην ζωη μου, οχι γιατι δεν πρεπει, αλλά επειδη δεν μ αρεσει ουτε καν η μυρωδια του, ωρες ωρες ειδικα τωρα το καλοκαιρινα βραδακια παρεα με το κρασακι πολλες φορες σκεφτομαι μηπως να κανω και ενα τσιγαρο?
Νομιζω οτι ετσι θα νοιωσω πιο καλα ....
Πως γινεται να κανει το μυαλο τετοιες σκεψεις ενω στην πραγματικοτητα ουτε την μυρωδια του δεν μπορω.....
Ατιμα παιχνιδια παιζονται εκει μεσα γι αυτο πρεπει να τα προσεχουμε και να μην υποκυπτουμε.
Το κρασάκι το βραδάκι τρόπος ηρεμίας του νου είναι κι αυτό, όπως το τσιγαρο. Το υπόβαθρο της σκέψης σου που σου προκαλεί την σκέψη να κάνεις ένα τσιγάρο είναι προβλήματα που έχεις. Το ένα φέρνει το άλλο. Υπό ομαλές συνθήκες ζωης δεν θα σου πέρναγε η σκέψη για τσιγάρο. Αυτό είναι το παιχνίδι του μυαλού μας.
Εμείς που έχουμε θέματα ψυχολογίας είμαστε πιο επιρρεπείς στα λάθη στη δουλειά μας.
Διότι ο νους ώρες ή στιγμές που πρέπει να σαι με τεταμένη προσοχή για να αποδώσεις στη δουλειά σου αποσπάται, βυθίζεται σε αρνητικά συναισθήματα ή σκέψεις ή μπορεί να συμβεί και το άλλο, να αντιμετωπίσει το καθήκον στη δουλειά με επιπολαιότητα. Όμως, η απόσπαση του νου γι αυτό έστω το λίγο έχει ως συνέπεια λάθη που σε εκθέτουν έναντι των άλλων και περιορίζουν την εμπιστοσύνη τους στο άτομο σου.
Νιωθω φοβερη κουραση και υπνηλια. Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο ή σωματικο.
αυτο ακριβως που πηρα τους επεστρεψα γιατι αν ειχα ξεμεινει εκει πανω μετα θα ηταν ετοιμοι να τους πιασουν καλοσυνες περιοριστες γιατι θελουν σεβασμο χωρις να με σεβονται οι ιδιοι και επειδη βλεπω ενα σημειο εξω που καθε φορα που περναγα απο κει τους εστελνε σηματα μορς μπορω να κανω και εγω το ιδιο και να αφηνω χαρτια με μυνηματα στα σκουπιδια μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε πιον μου κυριξαν το πολεμο επειδη επαθαν υπερκοπωση γιατι παρακουραστηκαν να μετρανε ψιλα γιατι δε εβαλαν καμια ταμπελα δεχομαστε απο 50αρια και πανω για να το ηξερα απο πριν πριν παω σ αυτους δε ντρεπονται λιγακι να κανουν ολα αυτα μπροστα στα ματια μου
Κι εγω σκεφτομαι να κανω ενα δυο τσιγαρα αλλα μετα δυσκολα ξανακοβεται και ειμαι σε ηλικια επικινδυνη για καπνιστες.
“Networking is EVERYTHING,” she says. “It’s everything. Every single client I have came from my network – in LI or in my past professional life. Luckily I’m pretty outgoing, and my past jobs have required me to meet, work with, and maintain relationships with a broad range of people.”
Αυτο ειναι που μου λειπει. Το networking. Μπορω να μορφωθω διαβαζοντας βιβλια, αλλα τι networking θα εχω για να αξιοποιησω επαγγελματικα τις γνωσεις μου;
για τουσ μπατσουσ επρεπε να πω οτι για να δουλεψεισ πρεπει να παρεισ ναρκωτικα μου το ειπε ο ρουφιανοσ και το ειπα ειναι ολο στημενο γιατι εγω επαιρνα πρωτεινεσ κλπ θα μιλησω για τη νοβαρτισ αλλα αμα διαλυθει το κρατοσ δε φταιω ειναι στημενο αυτα ενημερωνω να ξερουν ολοι αυτα
Όσες γεννήσατε και σπάσαν τα νερά, πώς ήταν;
Χαζές ερωτήσεις κάνω τώρα αλλά αγχώθηκα.
Θυμάστε που σας έλεγα για την ξαδέρφη μου; Ναι μεν "απομακρύνθηκα" αλλά έγγυος γυναίκα δεν μπορείς να την αφήσεις μόνη. Οι γονείς μου μου λένε πως δεν έχω φιλότιμο κι' όμως μου φόρτωσαν και την ευθύνη της. Αφού τσακώθηκε με όλους, και με την μάνα μου που ήταν η μόνη που την έτρεχε. Η αχάριστια βλέπετε είναι αρρώστια. Και τεσπα αυτή δεν ήθελε επαφές με κανέναν, ούτε να ξέρει κανείς πότε θα γεννήσει και σκόπευε να πάει με τα πόδια με μια βαλίτσα στο χέρι και σπασμένα τα νερά στο νοσοκομείο. Ε φυσικά της είπα πως ό,τι ώρα και να είναι να με πάρει τηλέφωνο για να την πάρω εγώ και ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Φοβάμαι μην γίνει κάτι κακό. Πλησιάζουν οι μέρες.
τα πρωτα χρονια δουλειασ θελει βαρη απο τα 20 μεχρι τα 25 27 και μπαλλα θα ειστε σουπερ μετα τα 32 33 θελει περπατημα να δεσει μεχρι τα 35 36 μετα παει μονο του δεμενο αυτα και ρωτηστε ειδικουσ
Πόσο στόκος είναι κάποια όταν για να παρακολουθήσει χώρο έχει μαζί το κινητό της, χρησιμοποιεί ταξί ως μέσο διαφυγής και χρησιμοποιεί το ίδιο ταξί δύο φορές από επιθυμία της μία για την παρακολούθηση και μία για την διαφυγή με κλήση από καρτοτηλέφωνο σε εταιρία ταξί. Και μετά περιμένεις να μην σε πιάσουν. Οχι κυρία μου στα νταμάρια να σπας πέτρες!
Δυστυχώς στόκο δεν τον λες ενα τετοιο ανθρωπο mindcrime.
Το τι μπορει να σκεφτει το ανθρωπινο μυαλο πραγματικα με τρομαζει....... γι αυτο εδω μεσα καμια φορα τετοιες αρρωστες συμπεριφορες που συνανταμε να μην τις δικαιολογουμε καθολου.....
Πως μπορουν αυτοι οι ανθρωποι να ζουν σκεπτόμενοι ολα αυτα που εκαναν....ειναι χειροτερο και απο τον θανατο ,πολυ κριμα...
τι εγινε ρε ψηλε
Αυτή τη τακτική που χρησιμοποίησε η συγκεκριμένη είναι τακτική των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες για αυτό και το βιτριόλι το λένε το υγρό της αντιζηλίας. Δεν την δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, εγώ αν ήμουν δικαστής θα της έριχνα ισόβια γιατί οι χημικές συστάσεις είναι το πεδίο σπουδών μου και αντιλαμβάνομαι τις βασανιστικές επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό. Πάντως θεωρώ πως και το κράτος έχει ευθύνη, γιατί δεν μπορεί τώρα ένα υγρό που δεν χρειάζεται ο πολίτης στην καθημερινότητα του, να κυκλοφορεί ελεύθερα στην αγορά σε διάφορες συγκεντρώσεις και να μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε.
ntinti να ξέρεις πως και εγώ κάποιες συμπεριφορές ακραίες του στυλ οι γυναίκες είναι έτσι, είναι αλλιώς όπως και για τους άνδρες για εμένα είναι καταδικαστέες και θεωρώ πως όποιοι καλλιεργούν τέτοιες απόψεις χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.
Έχεις δίκιο ως προς την διάθεση του γιατί το παρελθόν μας έχει δώσει ουκ ολίγα παραδείγματα παρομοίων περιπτώσεων και ακόμα συνεχίζεται η ελεύθερη προμήθεια του.....
Τωρα τι σημασια εχει τι ποινη θα φαει ...
Εχει καταστρεψει τη ζωη μια πανεμορφης νεας κοπελας που οτι και να εκανε οι πραξεις τις επιβαρυναν μονο εκεινη και κανεναν αλλων......
Δεν προλαβα απο χθες να δω ειδησεις για να ξερω το κινητρο της......
Το μονο που να ευχηθουμε να ειναι το τελευταιο θυμα και να μπορεσει να βγει απ ολο αυτο τον γολγοθα που την περιμενει δυνατη, οσο αυτο βεβαια ειναι εφικτο....
Έκανα πάρα πολύ περίεργες μαύρες σκέψεις σήμερα σε μια εντελώς άκυρη στιγμή σαν ήμουνα καλά κιόλας που ντρέπομαι και να τις γράψω. Η ζωή με έχει κουράσει. Θα ήταν ωραία να μην ξυπνούσα. Αλλά δεν είναι όπως τότε η φάση. Είμαι καλά. Δεν είμαι άρρωστη. Απλά κουράστηκα και είμαι μόλις 27.
σιγα να μην ειναι αρρωστημενεσ αφου υπαρχουν ολα καριοκεσ τατιανεσ κλπ θα καταλαβεισ οταν μεγαλωσεισ
Yπαρχουν μερες που σιγουρα δεν θα νοιώθουμε καλά, αλλα να σκέφτεσαι οτι είσαι μολις 27 χρονών υγιης και παλεύεις κάθε μέρα για το καλύτερο!
Ξερεις παλια πριν μπω σε ολο αυτο το λουκι δεν πιστευα στα βιβλια που κυκλοφορουν αυτοβελπτιωσεις και τονωσεις του ευατου μας....
Μολις ομως αρχισα να κανω πραξεις ολα αυτα που μεχρι χθες μου φαινοταν ¨γελοια¨αλλαξαν πολλα με το πως αιθανομαι!
Πλεον δεν με νοιαζουν πολλα πραγματα περαν απο την υγεια, σωματικη και ψυχικη ,την δικη μου και φυσικα και των ανθρωπων που θελω να ειναι στη ζωη μου.
Οποια κακια σκεψη κα ινα ερχεται μην την αφεινεις να καθεται στο μυαλο σου ουτε για ενα λεπτο ,προσπερασε την ,πιστεψε με βοηθαει!
Καλησπερα!
Δεν νομιζω να υπαρχει νοημων ανθρωπος που να μην καταδικαζει τετοιες συμπεριφορες !
Οπως απορω πως ενα αντρας φτανει σε τετοιο σημειο δυο γυναικες ......Τι παιχνιδια θελησε να κανει και τις εφτασε ως εδω..
Ωρες ωρες αυτη η ματαιοδοξια και η υπεροψια που κουβαλανε καποιοι τους τυφλωνει και δεν βλεπουν που μπορουν να οδηγηθουν καποιες αρρωστες καταστασεις...
Μακαρι να βρεθει και αυτος γιατι ειναι συνυπευθυνος σε ολο αυτο....
Έχεις δίκαιο. Αυτό κάνω και συνέρχομαι. Άσε που σκέφτηκα να μοιραστώ τις σκέψεις μου και πριν καν το κάνω είπα "αν εσύ διάβαζες αυτό το κείμενο από άλλο μέλος, τι θα απαντούσες;". Και είχα πάρει ήδη την απάντησή μου. Τις απαντήσεις πάντα τις ξέρουμε. Απλά το μυαλό κάνει περίεργα παιχνίδια και πρέπει να του δίνουμε την κατάλληλη τροφή για να προχωράμε μπροστά.
Δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς έγινε. Λένε πως δεν υπήρξε καν ερωτικό τρίγωνο. Μπορεί να μην είχαν καν σχέση. Αλλά και σχέση να είχαν και να τις κορόιδευε, δεν φταίει αυτός επειδή η άλλη είναι ψυχοπαθής. (Ελπίζω να μην έχω επιπτώσεις που αναφέρω αυτή την λέξη, ε; :p). Τόσοι άνθρωποι έχουν παράνομο δεσμό. Αν η άλλη είναι τρελαμένη και φτάνει στο ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν φταίει ο άνθρωπος. Το να ρίξεις βιτριόλι είναι έγκλημα. Το να απατήσεις όμως και το να κοροϊδέψεις (που δεν ξέρουμε καν αν ισχύει), όχι.
Για εμενα εχει μεριδιο ευθυνης και επιμενω σε αυτο αν παιζει κατι τετοιο...
Δεν μπορει να κουβαλαει ολα αυτα η αλλη στο κεφαλι της και εσυ να μην εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται ...τοτε μιλαμε για τελειως διαοφερετικο τυπο ανθρωπου....
Ενα τετοιο αρρωστημενο μυαλο σιγουρα ειχε δωσει δειγματα δεν μπορει να ξυπνησε μια μερα και να το εκανε ....Ασε που μια τοσο καλα μελετημενη πραξη αλλα μετα μια τοσο επιπολαιοα εξελιξη (δηλ. να κρατησει ολα αυτα στο σπιτι της)εμενα κατι δεν μου κολλαει σε ολο αυτο...
Ειδωμεν ......
Έχουμε στο κεφάλι μας ότι οι ψυχοπαθείς είναι άνθρωποι πανέξυπνοι αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Η ψυχοπαθολογία της την οδήγησε στο έγκλημα και η αρρωστημένη ζήλια. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως επειδή το έκανε και είναι άρρωστη, θα μπορούσε και να "ξεφύγει". Επίσης μην ξεχνάς ότι υπάρχουν serial killers που αν τους έβλεπες και τους γνώριζες στην προσωπική σου ζωή δεν θα φανταζόσουν ποτέ τι είναι ικανοί να κάνουν ή τι έχουν κάνει ήδη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα. Ο "Ορέστης" της Κύπρου. Είναι άδικο να ρίχνουμε την ευθύνη σε λάθος άτομα.
Εδώ στο φόρουμ αν ανοίξεις θέματα θα δεις πως σε σχέσεις υπάρχουν ακόμα και απειλές όχι μόνο στο ίδιο το άτομο που εμπλέκεται στη σχέση αλλά και προς τους οικείους του. Τι θα πούμε σ' αυτό το άτομο; Αν γινόταν κάτι θα είχε μπλεξίματα με την αστυνομία επειδή ο σύντροφος είναι ψυχοπαθής; Και να έχει πάρει χαμπάρι κάποιος τι γίνεται, έχει το δικαίωμα του φόβου και της απομάκρυνσης ή απλά να υποθέσει πως δεν το εννοεί και δεν θα κάνει τίποτα, για να καθυσηχαστεί. Δεν μπορεί να εξισωθεί αυτό με το έγκλημα που έκανε η ψυχοπαθής με το βιτριόλη. Τα μόνα "μπλεξίματα" που θα μπορούσε να έχει με την αστυνομία θα ήταν μια απλή κατάθεση, για να καταλάβουν απλά το κίνητρο και τίποτα περισσότερο.
Τελικα η ιδεα μου για τατουαζ στο κεφαλι στα σημεια που υπαρχουν μαλλια δεν ηταν χαζη. Ειδα εναν νεαρο με ακριβως τετοιο τατουαζ και του πηγαινε. Μαλιστα ειχε και μια γκομενιτσα. Δεν ξερω ποση σημασια εχει να εχεις και στο υπολοιπο σωμα τατουαζ - αυτος ειχε, και πως σε κοιταει ο κοσμος οταν εισαι μονος σου. Εμενα μου εκαναν ανητικα σχολια για την καραφλα μου χτες.
Συμμεριζομαι την αποψη σου 1000 τα εκατο και τα ξερω ολα αυτα ...
Μπορω να σου αναφερω και εγω ουκ ολιγα παραδειγματα .....
Σου ειπα ομως ειμαστε ακομα σε υποθεσεις(¨αν παιζει κατι τετοιο¨) ....υποθεσεις κανω εγω ,υποθεσεις κανεις και εσυ !
Να σου πω και ενα ακομα αν?
Που ξερουμε αν αυτη η κοπελα δεν ικανοποιησε καποια αρρωστημενη εκδικηση καποιου αλλου μονο και μονο επειδη εσυ ειπες οτι υπαρχουν ατομα που οδηγουνται απειλουμενα σε τετοιες πραξεις .....
Ας δουμε τι εγινε στην πραγματικοτητα, τι υποβαθρο υπηρχε για να οδηγηθει το ατομο σε αυτη τη πραξη και εκει πραγματικα θα φανει το μεριδιο της ευθυνης που του ανάλογή ,αν του αναλογει τελικα....