Originally Posted by
nikoskalios
να σας πω τα νεα μου τα 3ημερα των χριστ/ων-πρωτ/ας τα περασαμε ολοι μαζι στο σπιτι
ηρθαμε πολυ κοντα με εξερεση το οτι καθε βραδυ 11 ωρα ερχοντανε μηνυμα στο κινητο της απο αυτον...ειχα ενα ξεσπασμα το βραδυ των χριστ/ων μου ειπε οτι αυτος εχει πολλα
ψυχολογικα προβληματα (απο οτι εμαθα δεν βγαινει απο το σπιτι του γιαυτο δεν εχει και δουλεια εχει ανασφαλειες γενικα ειναι ενα προβληματικο ψυχολογικα ατομο)
καταλαβα οτι η γυναικα μου δινει μια μαχη μεσα της ειναι ακομα ερωτευμενη αλλα θελει να σωσει και το σπιτι της το 3ημερο των θεοφανειων πηγαμε με τα παιδια και διακοπες οπου ηρθαμε ακομα πιο κοντα και ενω ολα πιστευα οτι ητανε στον δρομο τους ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο της 12 το βραδυ και ενω ημασταν στο κρεββατι αγκαλια εχασα τον ελεγχο εξωργιστηκα μαζι του εγινε χαμος δεν αντεξα και εκεινη μου ειπε οτι με την συμπεριφορα μου την ξαναγυριζω σε αυτον απο εκεινη την ημερα ξαναεγινε ψυχρη μου
ειπε οτι δεν θα το ξεπερασω ποτε και οτι θα εχουμε συνεχεια εντασεις γιατι δεν μπορει να του πει να ξεκοψουνε εντελως φοβαται μην κανει αυτος καμια βλακεια της ειπα οτι επειδη μπορω να κανω τα παντα να μην ξανααντιδρασω αλλα ακομα και σημερα ειναι πολυ ψυχρη και μπερδεμενη.δεν ξερω τι να κανω εχω τρελαθει ξερεται τι ειναι να εισαι με τα παιδια σου με την γυναικα σου και να στελνει ενας αντρας που ξερεις οτι ητανε μαζι της πριν λιγο καιρο μηνυματα και σε μια στιγμη να αλλαζουν ολα εχω εξωργιστει με αυτον και σκεφτομαι να παω να των βρω πειτε μου τι να κανω...