Results 46 to 60 of 73
Thread: ζω την απολυτη δυστυχια
-
14-12-2011, 12:34 #46
δεν εγραψα νεα τοσες ημερες γιατι ειμαι ακομα πολυ μπερδεμενος
ηρθανε ημερες που ηρθαμε κοντα βγηκαμε για φαγητο μιλησαμε πολυ μια ημερα ακομα και με φιλησε αλλα ειναι και μου το ειπε πολυ μπερδεμενη .μου φωτογραφησε οτι αυτος
εχει ενα προβλημα υγειας και πρεπει να του σταθει.του ειπε οτι σκεφτεται να γυρισει σε εμενα αυτος της ειπε γυρνα στον αντρα σου αλλα αυτη δεν το κανει μου ζηταει συνεχως χρονο θελει λεει να ειναι σιγουρη για να μην με πληγωσει την μια ημερα μου λεει να παμε μαζι 3-4 ημερες διακοπες χωρις τα παιδια την αλλη οτι δεν ειναι καλη ιδεα ακομα δεν ειναι ετοιμη τις ειπα οτι οσο εχουνε επαφες δεν προκειτε να φυγει ποτε απο αυτον για να ξαναγυρισει σε εμενα μου ειπε οτι αυτος εχει ενα ειδος εξαρτησης απο εκεινη χωρις να μου λεει τι μου ειπε επισης οτι ξερουνε και οι δυο οτι η σχεση τους δεν εχει μελλον
επισης μου εχει πει οτι δεν του εχει εμπιστοσυνη λογο χαρακρηρα του να κρατησει κρυφο οτι εχει γινει( εγω και η γυναικα μου σε ολους δεν εχουμε πει τιποτα στους γονεις μας οτι μενουμε λιγο καιρο χωρια να ηρεμισουμε και οι φιλοι δεν ξερουνε απολητος τιποτα εγω ειδικα δεν εχω πει τιποτα γιατι ξερω οτι καποια μερα θα γυρισει και δεν θελω κανενας να πει κακο για αυτη) ειναι οτι μενει και αυτος στην ιδια περιοχη που ειναι το σπιτι μας και υπαρχουνε πολλοι γνωστοι .
για καποιο λογο θελει να φυγει απο αυτον και δεν μπορει δεν ειναι οτι ειναι και το καταλαβαινω ακομα ερωτευμενη ειναι κατι αλλο τις το εχω πει και μου ειπε οτι οτι και να γινει δεν θα μου το πει ποτε τι μπορει να ειναι εχω σκεφτει τα παντα θα τρελαθω στο τελος εντελος και θα κανω πραγματα που δεν θελω το βλεπω καθε ημερα θελει να γυρισει και δεν μπορει κατι δεν την αφηνει και δεν ειναι ο ερωτας μονο μου ειπε οτι πρεπει να τον βοηθησει δεν μπορει ουτε η μανα του να το κανει μονο αυτη μπορει τι μπορει να ειναι πειτε μου ....
- 14-12-2011, 13:42 #47
Νίκο όσο κι αν σου είναι δύσκολο στην παρούσα φάση, χρειάζεται λίγο να ηρεμήσεις κι αυτό θα το καταφέρεις αν βάλεις τον εαυτό σου για λίγο στην θέση της. Τότε θα καταλάβεις και την δική της διλημματική κατάσταση, όταν λέει ότι είναι πολύ μπερδεμένη. Είναι σε σύγκρουση με τον εαυτό της και διχασμένη, ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που την αγαπούν και την διεκδικούν. Δεν είναι και το πιο εύκολο. Πιστεύω ότι κι εκείνη υποφέρει, όσο εσύ, γιατί προσπαθεί να κάνει αυτό, που είναι το καλύτερο για όλους σας. Ούτε κι αυτό είν' εύκολο.
14-12-2011, 20:42 #48
Επανήλθα Νίκο, γιατί εκτός από σένα, πίστεψε με είναι πολύ επώδυνο ειλικρινά, αυτό που ζει κι η γυναίκα σου. Δώστης λοιπόν όσο χρόνο χρειάζεται για να το επεξεργαστεί και είναι βέβαιο, ότι αν τώρα σταθείς στο πλάι της, χωρίς να την κρίνεις, χωρίς να λες πολλά, το πιο πιθανό είναι ότι θα την ξανακερδίσεις κι εκείνη θ' αποφασίσει τελικά αυτό, που είναι το πιο σωστό κυρίως για τα παιδιά σας. Περνάει μεγάλη δοκιμασία, δείξε λοιπόν όσο κι αν σε ξεπερνά, ότι την συμμερίζεσαι και κάνε υπομονή. Σκέψου επίσης και κάτι, που είναι πολύ σημαντικό και το αναφέρανε πιο πάνω τα παιδιά, ότι δηλ. η σχέση σας τελικά μπορεί να είχε πρόβλημα κι εσύ το δικό σου μερίδιο ευθύνης γι' αυτό. Θα είχες άραγε την δύναμη να της πεις: "ό,τι κι αν αποφασίσεις εγώ θα σε στηρίξω"; Ωστόσο ανεξάρτητα του τι συμβαίνει με τον άλλον στην πιο πλεονεκτική θέση είσαι εσύ.
15-12-2011, 01:41 #49
"Δεν κλαίω που φεύγεις
δεν κλαίω για τώρα
δεν κλαίω την ώρα
του αποχωρισμού
Κλαίω την ώρα του γυρισμού
κλαίω την ώρα του σπαραγμού
κλαίω για την ώρα που δε θα 'χω πια
ψυχή να σου πω σ' αγαπώ
Κλαίω την ώρα του γυρισμού
με τα σημάδια του χαλασμού
κλαίω για την ώρα που δε θα 'χω πια
ψυχή να σου πω σ' αγαπώ"__ακης πανου
κι οπως ειπες καπου παραπανω , τα πραγματα δεν θα ειναι ΠΟΤΕ ιδια ,
,,εισαι περισσοτερο ανεκτικος τωρα μαζι της , επειδη ειναι ακομα εν θερμω η κατασταση και δεν ενοιωσες ακομα ολο τον πονο που σου προκαλεσε , θα χρειαστεις αντοχες και για τη συνεχεια...
Δεν ζουμε σε εναν πλανητη χωρις επιπτωσεις , και καλο θαταν να την αφησεις να αναλαβει τις ευθυνες της ,
δεν εισαι ο μπαμπας της η κατι τετοιο ,,, εισαι ο προδωμενος,
κι αυτο οχι μονο πρεπει να το συνειδητοποιησεις εσυ , αλλα να το δωσεις και σ αυτη να το καταλαβει,
Οπως ειπε παραπανω και η δωρα , οφειλεις να διασωσεις και κατι απ την αξιοπρεπεια σου , ΔΕΝ ειστε πια τα φιλαρακια οπως παλια που θα κατσεις να σου πει τον πονο της !
και ποιον πονο ??? που βιωνει καθως σε προδωνει??
αυτο δεν ειναι παρανοια απλα , ειναι τραγικο ερχαιοεληνικο δραμα .
Αλλα ειμαστε στο 2011 , και οχι αρκετες χιλιαδες χρονια πισω..
Τωρα αν εκανε (η κανανε) κατι χειροτερο απ την προδωσια προς εσενα , δεν ειναι δικια σου δουλεια να το εξιχνιασεις ,εσενα σου περισευει , ας ασχολειθει κανενας εισαγγελεας...
12-01-2012, 19:54 #50
να σας πω τα νεα μου τα 3ημερα των χριστ/ων-πρωτ/ας τα περασαμε ολοι μαζι στο σπιτι
ηρθαμε πολυ κοντα με εξερεση το οτι καθε βραδυ 11 ωρα ερχοντανε μηνυμα στο κινητο της απο αυτον...ειχα ενα ξεσπασμα το βραδυ των χριστ/ων μου ειπε οτι αυτος εχει πολλα
ψυχολογικα προβληματα (απο οτι εμαθα δεν βγαινει απο το σπιτι του γιαυτο δεν εχει και δουλεια εχει ανασφαλειες γενικα ειναι ενα προβληματικο ψυχολογικα ατομο)
καταλαβα οτι η γυναικα μου δινει μια μαχη μεσα της ειναι ακομα ερωτευμενη αλλα θελει να σωσει και το σπιτι της το 3ημερο των θεοφανειων πηγαμε με τα παιδια και διακοπες οπου ηρθαμε ακομα πιο κοντα και ενω ολα πιστευα οτι ητανε στον δρομο τους ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο της 12 το βραδυ και ενω ημασταν στο κρεββατι αγκαλια εχασα τον ελεγχο εξωργιστηκα μαζι του εγινε χαμος δεν αντεξα και εκεινη μου ειπε οτι με την συμπεριφορα μου την ξαναγυριζω σε αυτον απο εκεινη την ημερα ξαναεγινε ψυχρη μου
ειπε οτι δεν θα το ξεπερασω ποτε και οτι θα εχουμε συνεχεια εντασεις γιατι δεν μπορει να του πει να ξεκοψουνε εντελως φοβαται μην κανει αυτος καμια βλακεια της ειπα οτι επειδη μπορω να κανω τα παντα να μην ξανααντιδρασω αλλα ακομα και σημερα ειναι πολυ ψυχρη και μπερδεμενη.δεν ξερω τι να κανω εχω τρελαθει ξερεται τι ειναι να εισαι με τα παιδια σου με την γυναικα σου και να στελνει ενας αντρας που ξερεις οτι ητανε μαζι της πριν λιγο καιρο μηνυματα και σε μια στιγμη να αλλαζουν ολα εχω εξωργιστει με αυτον και σκεφτομαι να παω να των βρω πειτε μου τι να κανω...
13-01-2012, 16:49 #51
Εγώ θα είχα θυμώσει απίστευτα. Δεν έχεις δείξει αξιοπρέπεια. Το ότι έχετε παιδιά δεν λέει κάτι. Άπειρα ζευγάρια με παιδιά χωρίζουν σήμερα.Γιατί δεν χωρίζετε πολιτισμένα; άσ'την την δόλια να ζήσει με τον δύστυχο και βρες κι εσύ μια γυναίκα που να αξίζει. Υπάρχουν γυναίκες διαθέσιμες δόξα τω θεώ.
13-01-2012, 18:35 #52
σκεφτομαι να της πω να φυγει 4-5 ημερες μονη της να κλεισει τηλ να κατσει να σκεφτει και επιτελους να αποφασισει δεν το αντεχω αλλο ολο αυτο ας αποφασισει να τελειωνουμε
εχω φτασει στα ορια μου δεν τα εχω τοσο με αυτη επειδη την αγαπαω ακομα και επειδη ειναι μανα των παιδιων μου ολο την δικαιολογω μεσα μου με αυτον τα εχω και δεν ξερω πως θα αντιδρασω καμια ωρα δεν υπολογιζει τιποτα μονο τον εαυτο του.εμαθα οτι τον εχει βοηθησει και χρηματικα ειμαι σιγουρος οτι την εκμεταλευεται .της κανει μονο κακο.
παραδεχτηκε και η ιδια οτι εχει βρει τα κουμπια της και τα παταει παραδεχτηκε οτι δεν ειναι καλα στα μυαλα του παραδεχτηκε οτι δεν εχουνε μελλον μαζι αλλα δεν λεει να φυγει.νομιζω οτι θα κανω καμια μαλ....και θα δωσω εγω ενα τελος σε ολο αυτο που ζουμε γιατι βλεπω οτι ουτε αυτη ειναι ευτυχισμενη μαζι του και μια οικογενεια γινεται σμπαραλια εξαιτιας του .μεχρι και ο πεθερος μου με ρωταγε τι εχει η κορη του αν υπαρχει τριτο προσωπο ολοι και ο αδελφος της που ξερει ειναι μαζι μου δεν την αναγνωριζει κανενας.δεν ξερω ποση υπομονη εχω μεσα μου ακομα...αρχιζω και τον μυσω επικινδυνα .
13-01-2012, 19:13 #53
...νίκο σόρι που θα στο πω, αλλα ο τελευταίος που φταίει σε αυτή την ιστορία είναι αυτός ο άνθρωπος.
Δεν παίρνει δικαιώματα μόνος του, κάποιος του τα χει δώσει και το κακό είναι πως όσο βλέπει η γυναίκα σου το αδιέξοδο της σχέσης τους, τόσο πιο πολύ κολλάει.
Ειναι ανθρώπινο αυτό και έχει συμβεί σε όλους να κυνηγάμε κάτι χωρίς προοπτική μόνο και μόνο επειδή είναι δύσκολο.
Ας κάνουμε μια υποθετική ιστορία: πας εσύ εκεί, τον βρίσκεις και του λες μακριά από τη γυναίκα μου και όλα τα συναφή.
Τι νομιζεις πως θα σο απαντήσει? Βεβαίως θα σου πει, φτάνει να το θέλει και εκείνη.
Εσύ πιστεύεις πως η γυναίκα σου θέλει να φύγει από κει?
ΚΑι μόνο που σου λέει πως έχει βρει τα κουμπιά της, είναι σα να σου λέει πως είναι ερωτευμένη και ενώ βλέπει το λάθος δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό...
13-01-2012, 20:16 #54
Γειά σου Νίκο, εγώ θα έλεγα να συμβουλευτείς έναν ψυχίατρο διότι εγώ και ντρέπομαι αλλά και άνοιξα τη ψυχή μου σε αυτό το forum έπαθα διπολική διαταραχή και απάτησα τον άντρα μου αν και δεν πιστεύει ότι νόσησα παρά το γεγονός ότι παίρνω φάρμακα και μπορείς να διαβάσεις όλη την ιστορία,κάτι δεν καταλαβαίνει και δε πάει καλά γιατί το μητρικό ένστικτο με κάποια ψυχοθεραπεία θα της κτυπήσει καμπανάκι και αν και από την άλλη πλευρά και αν και έχει άλλη τώρα και αν και οι κόρες μου είναι 18μισό θα ήθελα να καταλάβει,είσαι πολύ άνθρωπος και πρέπει να την αγαπάς πολύ για να είσαι δίπλα της, οπότε στάσου κοντά της και στα παιδιά σου και νομίζω θα δικαιωθείς...και εγώ ΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ δες στη διπολική διαταραχή μόνο που εμένα δε με συγχωρεί και ξέρεις από περίεργες καταστάσεις ακόμη και βιώματα των παιδικών χρόνων μας οδηγούν στην αυτοκαταστροφή όπως τη γυναίκα σου, άσε την αξιοπρέπεια και τις μαγκιές που λένε η αγάπη και η κατανόηση μετράει για οτιδήποτε στη ζωή
13-01-2012, 20:36 #55
Και από ότι είπα έχει κάνει ο άντρας μου τις κινήσεις του να βρει δουλειά ενώ εγώ που έχω στείλει 1000000 cv δεν τις έχω κάνει και πρέπει να πάω σε μ.... γιαυτό Νίκο έχεις πολύ ανθρωπιά εγώ θα πεθάνω ένα λιγότερος και σήμερα , τι πειράζει;
13-01-2012, 22:27 #56
Εμυ. διαβασα λίγο τα μνμτα σου, έχεις τη λύση στα δυσκολα σου, ειναι αυτο που λες στο τελος του μνμτος προς το νικο, η αγαπη και η κατανοηση μετραει για οτιδηποτε στη ζωή. αυτο να δειξεις και στον αντρα σου και στα παιδια σου και να μην τα βαλεις κατω στο θεμα δουλεια. να κανεις τα πάντα για να επανορθωσεις το λαθος που εκανες εναντι τυ συζυγου σου, ειναι ο καλύτερος τροπος για να επουλωσεις την πληγη. μην απελπίζεσαι, κατι καλο θα γινει και για σενα
γιάννης
14-01-2012, 01:01 #57
φιλε μου ξερω πωσ θα ακουστει λιγο σκληρο αλλα αν δεν ειναι πλεον ερωτευμενη μαζι σου πρεπει απλα να τραβηξεις και εσυ τον δρωμο σου οσο και αν ποναει..το μονο που μπορεις να κανεις απο εδω και περα ειναι να εισαι κοντα στα παιδια σου.αυτα σε εχουν περισσοτερο αναγκη....καλη σου δυναμη
...
14-01-2012, 02:36 #58
νικο καλησπερα
απο τον πεποιθηση σου οτι θελει να γυρισει αλλα για καποιο λόγο δεν "μπορει" και απο τα παραπανω , μου περναει απ το μυαλο οτι ο τυπος της ασκει καποιου ειδους ψυχολογικο εκβιασμο και αυτη υποκυπτει.
ισως την εχει πεισει οτι αν τον αφησει θα αυτοκτονησει.
για την περιπτωση που συμβαινει κατι τετοιο, προσπαθησε να την πεισεις να συμβουλευτει η ιδια ψυχοθεραπευτη να το συζητησει μαζι του για να καταλαβει πως λειτουργει αυτος ανθρωπος και τι σημαινει χειριστικος ανθρωπος, οτι αν ισχυει αυτο που φανταζομαι, ειναι ενας απλος εκβιασμος και δεν εχει καμια βαση αυτη η απειλη, ουτε εχει η ιδια ευθυνη για την κατασταση του..
εχει βρεθει σε μεγαλο μπερδεμα η γυναικα και ισως δεν τα συνειδητοποιει ολα αυτα.
πεισε την να παρει βοπηθεια να τα ξεδιαλυνει.
14-01-2012, 12:56 #59
Εγώ προτείνω και πάλι ψυχίατρο , ανθρωπιά, αγάπη με την αγάπη όλα φτιάχνουν και ειδικά για τα παιδιά σου, μη το βάλεις κάτω Νίκο
15-01-2012, 23:55 #60
{απο τον πεποιθηση σου οτι θελει να γυρισει αλλα για καποιο λόγο δεν "μπορει" και απο τα παραπανω , μου περναει απ το μυαλο οτι ο τυπος της ασκει καποιου ειδους ψυχολογικο εκβιασμο και αυτη υποκυπτει.
ισως την εχει πεισει οτι αν τον αφησει θα αυτοκτονησει.}
<Την κοβεις για γυναικα που θα της εκανε ψυχολογικο εκβιασμο και δεν θα συμμαχουσε με τον ανδρα της ? ,,κι ενω αυτος εχει γινει χαλι να τον παταει ?? οχι δεν μοιαζει με ατομο που το εκβιαζουνε ,με εκμεταλευτρια μοιαζει,,
Μαλλον αυτη τους εκβιαζει ολους , παιζει με ολους και μαλιστα θελει να το 'θεσμοθετησει' , το θεωρει ενα καποιο δικαιωμα της ...ειναι ασυδωτη.
-οσο για το φαρμακο ,αγαπη -κατανοηση, δεν ειναι για να εξευτελιζονται.Εχουνε τα ορια τους ,και εδω δεν τιθεται τετοιο θεμα ,τα ορια εχουν εξευτελιστει ηδη