ωραιοτατη εισαι,φαγακι δεν εφερες ομως ....
Printable View
ωραιοτατη εισαι,φαγακι δεν εφερες ομως ....
Μπα τπτ δεν πιανει και φετες να εισαι δεν στην πεφτουν και σε λενε και ψωναρα μην σου πω και πουστη...χαχα
Τελικα οπως κ να εισαι δεν την γλυτωνεις!!! :p
οκ,θα το εχω υποψη μου και αυριο θα το καψω,θα κανω καμψεις ;)
καλο βραδακι παω για νανι.φιλια πολλα θενκς για την παρεα
Καλα και εγω τον τσακιζα τον γυρο και ας φαινεται ο κοιλιακος...γυρος παουερ! :p
Kαλο βραδυυυυ
ρε με κανατε πεινασα κ αλειψα 2 φετες βουτυρο μαρμελαδα!
Καλο βραδυ εμπνευστη!! :)
Δεν έχει να κάνει με άντρες και γυναίκες αλλά με ηθικούς δεσμούς σε μια σχέση. Όπως ένας άντρας θα παρατήσει μια γυναίκα για μια πιο όμορφη γυναίκα έτσι και μια γυναίκα θα παρατήσει έναν άντρα για έναν πιο ωραίο άντρα, μην βάλω και άλλους παράγοντες. Είναι άλλωστε εύστοχη η παρατήρηση που είχε κάνει ένα άλλο παιδί πως μοιάζουμε με τις μαϊμούδες εκτός από γενετικά λόγω της επιθυμίας μας να πηδάμε συνεχώς στο πιο ψηλό κλαδί λες και δεν υπάρχει όριο στο ύψος του δέντρου...! λολ
Είναι στο μυαλό του καθενός αν θα επιλέξει να κάτσει με έναν σύντροφο μέχρι να πεθάνει, εφόσον το θέλει και το άλλο ταίρι, ακόμα και καλό να είναι κάτι έχει πολλές πιθανότητες να φθαρεί μέσα στο γενικό κλίμα απαισιοδοξίας και κακίας που ζούμε. Σε ένα πέσιμο όπως το λες κι εσύ ενός τύπου σε μια κοπέλα θα πεταχτούν άλλοι δέκα μαλάκες να ακολουθήσουν το κυνήγι και συμφωνώ είναι σκληρό χτύπημα για μια γυναίκα να δείξει αδιαφορία κάποιος που προηγουμένως έκανε σαν τρελός για εκείνη.
Όλοι έτσι κάνουν ρε φίλε αλλά σίγουρα κάποιο δικαίωμα θα δίνει και η άλλη. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τόσο τρελός που όποια γνωρίζει να της βγάζει αμέσως το όνομα. Δεν υποστηρίζω τις γυναίκες ούτε το αντρικό φύλλο μόνο τον καλό μου εαυτούλη που πληγώθηκε αφάνταστα από φιλόδοξη γυνή );
Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν και σας την πέφτουν όλοι; Αντιθέτως εγώ δεν βλέπω να γίνονται και πολλά πεσίματα καμάκια σε γυναίκες όπως παλαιότερα. Αυτό για την πρώτη πρόταση.
Προκλητικά ντυμένη αν είναι και ωραία θα την κοιτάξουμε όλοι, θα πούμε στο φίλο μας "τι μ*** είναι αυτό" και το πολύ πολύ να της κλείσουμε το μάτι, γενικά δεν βλέπω και πολύ πέσιμο, αν είναι κάποιος και μόνος τι πέσιμο να της κάνει χωρίς να δείξει το ταλέντο του στους φίλους του;
Επίσης δεν έχω δει κάποια γυμνή στο ίντερνετ η οποία να μην ασκεί το επάγγελμα της πορνοστάρ. Άντε να την εκδικήθηκε κάνας πρώην και να έβαλε φωτογραφίες της στο ίντερνετ η κάτι άλλο πιο πονηρό να παίζει.
Κατανοητά πιστεύω. Άποψη μου ίσως βέβαια να είμαι άβγαλτο αγόρι τι να πω δεν ξέρω και δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
Η γυναίκα φιλαράκι κοντά στην ίδια ηλικία με τον υποψήφιο πάντα είναι πιο έμπειρη σε τέτοια θέματα, πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, γουστάρει τον μάγκα αυτόν που της μιλάει ωραία και την κάνει να αισθάνεται καλά, αδιαφορεί για τον καλό φοιτητή, το καλό παιδί και όταν μεγαλώσει και χορτάσει απο όλα αυτά ψάχνει για τον πλούσιο γαμπρό ασχέτως αν είναι καλό η κακό παιδί, πόσο μάλλον που τα καλά παιδιά πλέον περνάνε οικονομική κρίση οι επιλογές δεν είναι πολλές. θα πέφτει σφαλιάρα όπως παλιά, το διαφημίζουν άλλωστε. Όπως οι έξυπνες και ωραίες πάντα έχουν σχέση έτσι και οι έξυπνοι και ωραίοι συνάμα πάντα έχουν σχέση. Για να έρθω και στον θέμα σου, μια πετυχημένη γυναίκα, ακόμα και μια νορμάλ πλέον δεν χρειάζεται να ντυθεί προκλητικά για να βρει σύντροφο. πάντα έχει επιλογές.