ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Senior Member
    ωραιοτατη εισαι,φαγακι δεν εφερες ομως ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    ωραιοτατη εισαι,φαγακι δεν εφερες ομως ....
    Διαιτα να κανεις κορμι να στην πεφτουν οι γκομενες σωρηδον!!!!!!!!!!! :pppppppp
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Μπα τπτ δεν πιανει και φετες να εισαι δεν στην πεφτουν και σε λενε και ψωναρα μην σου πω και πουστη...χαχα

Senior Member
    Τελικα οπως κ να εισαι δεν την γλυτωνεις!!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Διαιτα να κανεις κορμι να στην πεφτουν οι γκομενες σωρηδον!!!!!!!!!!! :pppppppp
    Ποτε δεν με απασχολησαν οι γυναικες που ψαχνουν το κορμι,αλλα πραγματα βλεπαν σε μενα :)
    Οποτε εναν γυρο να τον τσακισω χαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    Ποτε δεν με απασχολησαν οι γυναικες που ψαχνουν το κορμι,αλλα πραγματα βλεπαν σε μενα :)
    Οποτε εναν γυρο να τον τσακισω χαχαχαχαχα
    Xaxaxaxa απο μενα καλη ορεξη!! (Ρε βραδυ ειναι!!)

Senior Member
    οκ,θα το εχω υποψη μου και αυριο θα το καψω,θα κανω καμψεις ;)
    καλο βραδακι παω για νανι.φιλια πολλα θενκς για την παρεα

Senior Member
    Καλα και εγω τον τσακιζα τον γυρο και ας φαινεται ο κοιλιακος...γυρος παουερ! :p

Kαλο βραδυυυυ

Senior Member
    ρε με κανατε πεινασα κ αλειψα 2 φετες βουτυρο μαρμελαδα!
    Καλο βραδυ εμπνευστη!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Δεν έχεις ακούσει ότι σε πολλούς γάμους μετά από χρόνια η γυναίκα "παρακαλάει" για σεξ και ο άντρας μονίμως βαριέται; Ενώ αν βρεθεί κατι καινούργιο, νέο, πιο ωραίο, που δεν έχει κατακτηθεί ακόμα, ο "Θεμιστοκλής", όπως λέει και ο Λαζόπουλος, πάει στα ύψη...
    Δεν έχει να κάνει με άντρες και γυναίκες αλλά με ηθικούς δεσμούς σε μια σχέση. Όπως ένας άντρας θα παρατήσει μια γυναίκα για μια πιο όμορφη γυναίκα έτσι και μια γυναίκα θα παρατήσει έναν άντρα για έναν πιο ωραίο άντρα, μην βάλω και άλλους παράγοντες. Είναι άλλωστε εύστοχη η παρατήρηση που είχε κάνει ένα άλλο παιδί πως μοιάζουμε με τις μαϊμούδες εκτός από γενετικά λόγω της επιθυμίας μας να πηδάμε συνεχώς στο πιο ψηλό κλαδί λες και δεν υπάρχει όριο στο ύψος του δέντρου...! λολ

Senior Member
    Ναι αλλα αυτο σημαινει οτι κατι στη σχεση δεν παει καλα, κ συνηθως οδηγει στο χωρισμο! Γιατι αμα λειτουργει σωστα η σχεση σε ολα τα επιπεδα, και στο σεξουαλικο, τοτε δεν νομιζω υπαρχει λογος να κυνηγας κατι καινουργιο κ διαφορετικο, αφου σε καλυπτει κ σε εκφραζει αυτο που ηδη εχεις!!
    Είναι στο μυαλό του καθενός αν θα επιλέξει να κάτσει με έναν σύντροφο μέχρι να πεθάνει, εφόσον το θέλει και το άλλο ταίρι, ακόμα και καλό να είναι κάτι έχει πολλές πιθανότητες να φθαρεί μέσα στο γενικό κλίμα απαισιοδοξίας και κακίας που ζούμε. Σε ένα πέσιμο όπως το λες κι εσύ ενός τύπου σε μια κοπέλα θα πεταχτούν άλλοι δέκα μαλάκες να ακολουθήσουν το κυνήγι και συμφωνώ είναι σκληρό χτύπημα για μια γυναίκα να δείξει αδιαφορία κάποιος που προηγουμένως έκανε σαν τρελός για εκείνη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Καλα και το γελοιο αμα μιλησεις σε πεφτουλα ειναι οτι αμα δεν του κατσει καποια θα πει..."αντε μωρε την μαλακισμενη...". Ποσο ντρεπομαι για μερικους....

Η μαγκια στην γυναικα θα ηταν να ερθει ενας κλασσικος πεφτουλας που ειναι και πανεμορφος και να τον γραψει στα παλια της μονο και μονο λογο συμπεριφορας...
    Όλοι έτσι κάνουν ρε φίλε αλλά σίγουρα κάποιο δικαίωμα θα δίνει και η άλλη. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τόσο τρελός που όποια γνωρίζει να της βγάζει αμέσως το όνομα. Δεν υποστηρίζω τις γυναίκες ούτε το αντρικό φύλλο μόνο τον καλό μου εαυτούλη που πληγώθηκε αφάνταστα από φιλόδοξη γυνή );

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τους πεφτουλες στον δρομο, καμια δεν μπορει να τους αποφυγει.
    οσο πιο προκλητικα ειναι ντυμενη ομως, τοσο πιο χυδαια θα της την πεσουν.
    σε μια ωραια γυναικα την πεφτουν με κομπλιμεντα, σε μια προκλητικα ντυμενη γυναικα την πεφτουν χυδαια, ακομα κι αν ειναι ασχημη.
    οι περισσοτερες γυναικες ντυνονται προκλητικα γιατι ετσι ειναι συνηθως η μοδα,αλλα οι ανδρες θεωρουν οτι ετσι ντυνονται οι γυναικες που "τα θελουν"...

εκτος δρομου ομως, στα ραντεβου, ειναι στο χερι της καθεμιας αν θα βγει με πεφτουλα η με σοβαρο ανθρωπο. αν ψαρευει καποια ανδρες σε μπαρ και στο ιντερνετ , με φωτο με τα βυζια εξω , δεν ειναι λογικο να προσελκυσει λιγουρια?
    οταν ενας αγνωστος δει στο ιντερνετ μια γυναικα με τα εσωρουχα, τι θα σκεφτει? οτι θελει κουβεντα για την τρυπα του οζοντος?
    Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν και σας την πέφτουν όλοι; Αντιθέτως εγώ δεν βλέπω να γίνονται και πολλά πεσίματα καμάκια σε γυναίκες όπως παλαιότερα. Αυτό για την πρώτη πρόταση.
    Προκλητικά ντυμένη αν είναι και ωραία θα την κοιτάξουμε όλοι, θα πούμε στο φίλο μας "τι μ*** είναι αυτό" και το πολύ πολύ να της κλείσουμε το μάτι, γενικά δεν βλέπω και πολύ πέσιμο, αν είναι κάποιος και μόνος τι πέσιμο να της κάνει χωρίς να δείξει το ταλέντο του στους φίλους του;
    Επίσης δεν έχω δει κάποια γυμνή στο ίντερνετ η οποία να μην ασκεί το επάγγελμα της πορνοστάρ. Άντε να την εκδικήθηκε κάνας πρώην και να έβαλε φωτογραφίες της στο ίντερνετ η κάτι άλλο πιο πονηρό να παίζει.
    Κατανοητά πιστεύω. Άποψη μου ίσως βέβαια να είμαι άβγαλτο αγόρι τι να πω δεν ξέρω και δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Διαιτα εγω ?? Κι εγω μια χαρα ειμαι ααααα!!!!! :p (πλακιζω!)
    Ζητάς όμως την επιβεβαίωση οπότε δεν αισθάνεσαι και πολύ αυτοπεποίθηση! Φαίνεται κάτι σου λείπει. Αν υπήρχαν νερντ μπαρ και πήγαινες μια βόλτα απ'εκεί σίγουρα θα σου ανέβαινε η αυτοπεποίθηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    μηπως προκαλεις λιγο τα βλεμματα με την εμφανιση σου και με τον τροπο που ντυνεσαι?συνηθως τετοιο χυδαιο πεσιμο γινεται σε καποια κοπελα οταν ντυνεται λιγο προκλητικα
    Η γυναίκα φιλαράκι κοντά στην ίδια ηλικία με τον υποψήφιο πάντα είναι πιο έμπειρη σε τέτοια θέματα, πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, γουστάρει τον μάγκα αυτόν που της μιλάει ωραία και την κάνει να αισθάνεται καλά, αδιαφορεί για τον καλό φοιτητή, το καλό παιδί και όταν μεγαλώσει και χορτάσει απο όλα αυτά ψάχνει για τον πλούσιο γαμπρό ασχέτως αν είναι καλό η κακό παιδί, πόσο μάλλον που τα καλά παιδιά πλέον περνάνε οικονομική κρίση οι επιλογές δεν είναι πολλές. θα πέφτει σφαλιάρα όπως παλιά, το διαφημίζουν άλλωστε. Όπως οι έξυπνες και ωραίες πάντα έχουν σχέση έτσι και οι έξυπνοι και ωραίοι συνάμα πάντα έχουν σχέση. Για να έρθω και στον θέμα σου, μια πετυχημένη γυναίκα, ακόμα και μια νορμάλ πλέον δεν χρειάζεται να ντυθεί προκλητικά για να βρει σύντροφο. πάντα έχει επιλογές.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast