Originally Posted by
Lacrymosa
Χαχα το ηξερα οτι θα ανοιχτει κ ολοκληρο θεμα!
Λοιπον αρκουδε για να τελειωνουμε γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες, γιατι ακολουθεις την τακτικη της μυριστης πορδης κ δεν μιλας συγκεκριμενα? Γιατι δεν λες οτι εγω σε ξεχεσα κ μαλιστα με καθε δικιο κ δη στο δικο σου χωραφι?? Αυτο κ αν ειναι ηττα! Δεν παιρνω σε καμια περιπτωση ουτε μιση λεξη απο αυτα που ειπα πισω, αυτα που ειχα να πω τα ειπα κ ξερεις κ ξερω για ποιο λογο το εκανα, κ θα το επαναλαμβανα πολυ ευχαριστως! Κ χαιρομαι που ξερουν ολοι πλεον τι αποψη εχω για σενα.
Το να το παιζεις θυμα κ να επικαλεισαι τον δηθεν εντιμο βιο (ποιος εσυ?) κ να κλαψομουνιαζεις κ να φωναζεις ενισχυσεις μονο εσενα υποβιβαζει κ δειχνει ποσο ασχημα εχεις χαλαστει. Εγω κ τη δουλεια μου θα την κανω, κ δεν θα βαλω κανεναν σκυλο να κλαιει, ΕΣΥ εισαι η χαμενη της υποθεσης hello!! K τι να σε φοβηθω θα με δειρεις?? Χαχα γελασαμε πανε να κλαψεις αλλου εδω δωσαμε κερα μαρω!
Κ οσο για τη μηνυση που λες, για πες με πως θα με την κανεις? Ενα ονομα ξερεις κ μια πολη, τπτ παραπανω, και? Το οτι εισαι σε μειονεκτικοτερη θεση το καταλαβαινεις? Μαλλον λογαριαζεις χωρις τον ξενοδοχο. Δεν ξερεις ποια πραγματικα ειμαι κ με τι ατομο εχεις να κανεις, οποτε ασε τις απειλες κατα μερος γιατι δεν σε συμφερει. κ ουτε προκειται να δικαιωθεις ποτε αμα μπλεξεις μαζι μου.
Το να τα βαζεις με 20χρονες φοιτητριες κ να διακινεις φωτος εδω κ εκει το βρισκεις εντιμο? Που θα μιλησεις κ για εντιμοτητα τρομαρα σου. Λοιπον για να μην στην σκασω εγω τη μηνυση που εχω κ τα μεσα κ τις ακρες κ ουτε θα πατησω, ενα εχω να σου πω : MHΝ διανοηθεις να ξανασχοληθεις μαζι μου με οποιοδηποτε τροπο κ μεσον. Ξερω οτι συνομωτεις εναντιον μου κ εισαι εναντιον μου, αλλα το σχεδιο σου το δικο σου κ της νταιζης ΔΕΝ θα περασει!
Κ οσο για το οτι ανοιχτηκες κ ειπες πραγματα, ας προσεχες. Δεν σου φταιει κανενας.
Πανε κανε μια βολτιτσα να ξεχαστεις, ανοιξε κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις κ ασε τις δηθεν εξυπναδες κ τα παιδιαρισματα. Εσυ χαλιεσαι, εγω τη ζωη μου την κανω.
Πρεπει τωρα να παω σχολη, τα λεμε το μεσημερι θεια. Καλημερα.