μετα απο τουλαχιστον 5 χρονια που γραφω εδω..... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Senior Member
    Ειναι πολυ ωραια αυτα που λες....στην αναγκη για υποστηριξη ομως και επικοινωνια ολα αυτα πανε συνηθως περιπατο....και οσο λεμε "οκ, ενταξει συμβαινει, δλδ δεν τρεχει κ τπτ", τοσο περισσοτερο χωρο δινουμε και σε αυτες τις συμπεριφορες και ουσιαστικα στην ανοχη στην αναισθησια. γιατι προφανως συμβαινει: στον ανθρωπο που μενει εκτεθειμενος.

και φυσικα δεν μπορουμε ουτε πρεπει να ειμαστε παντα ετοιμοι για τετοια πραγματα. αν ειμασταν ρομποτ, ισως ναι. αλλα νομιζω πως δεν ειμαστε.

Τελος να πω κατι αλλο: σαφως κ με τα οσα εχουμε αποκαλυψει ο καθενας μας δημοσια, μπορει να τα βρει καποιο αλλο μελος ή και μη. Το θεμα ΔΕΝ ειναι μονο αυτο. Το θεμα ειναι και πώς θα τα χρησιμοποιησει κ πώς θα τα επικοινωνησει. Αν πω εγω ας πουμε οτι εχω διπολικη και ειμαι παχυσαρχη και ερθει μετα καποιος αλλος σε ανυποπτο χρονο κ θεμα κ μου επιτεθει με βαση αυτες τις πληροφοριες αποκαλωντας με χοντρη κ ψυχακια καταλαβαινεις οτι το θεμα δεν ειναι η πληροφορια που ειχε ευκολη, αλλα η ελλειψη σεβασμου, οριου, ευαισθησιας κ τελικα.....ανθρωπιας.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Η πράξη είναι καταδικαστέα ανεξαρτήτως αν είναι φορουμ η real life. To ερώτημα είναι τι κάνεις την επόμενη μέρα.

Senior Member
    Μα δε μπορείς να πείσεις κανέναν να μην είναι ανήθικος, είναι επιλογή του. :/ Δε νομίζω ότι με αυτά που έχω πει δίνω χώρο σε τέτοιες συμπεριφορές, προτιμώ να μην ανατροφοδοτώ τέτοιες συμπεριφορές, γιατί ο άλλος θα χρησιμοποιήσει προσωπικά στοιχεία σου μόνο ξέρωντας πως αυτό θα σε πειράξει, βλάψει, νευριάσει, ότι στη τελική θα ασχοληθείς με το θέμα..
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    διαφωνω. δεν υπαρχει ενας μοναδικος κ σιγουρος τροπος για να ηρεμισει κανεις. καμια φορα η συγχωρεση ή μεχρι να ερθει - αν ερθει ποτε- λειτουργει καταναγκαστικα ή και ενοχικα αν δεν ερθει.

αλλες φορες μπορουμε, αλλες φορες οχι. και σιγουρα δεν χρειαζεται να μπορουμε ....καλυτερα να προσπαθουμε να αποδεχομαστε κ να εκφραζουμε το συναισθημα της στιγμης με καποιο τροπο, παρα να σκεφτομαστε τι θα κανουμε απο καποιο σημειο κ περα. Αυτο θα ερθει με τη σειρα του.
    μπορει για καποιους η εκδικηση να ειναι καλυτερος τροπος λυτρωσης, δεν ξερω.
    διαισθητικα δεν το πολυπιστευω, αλλα μπορει.

εκει που συμφωνω κ εγω μαζι σου, κ οντως δεν το διευκρινισα, ειναι οτι δεν υπαρχει παντα η συγχωρεση ως διαθεσιμη επιλογη.
    δηλ δεν μπορουν ολοι να συγχωρουν τους παντες κ τα παντα ανα πασα χρονικη στιγμη.
    ετσι κ αλλιως δεν ειναι καν ασπρο/μαυρο, υπαρχει κ διαβαθμιση. νομιζω οτι υπαρχει κ ενδιαμεσος βαθμος συγχωρεσης, πχ "συγχωρω μεχρι αυτου του σημειου".
    δε μιλαω για κατι καταναγκαστικο, ενοχικο κ ψευτικο, μιλαω να συγχωρει καποιος κ να το νιωθει.

δεν ειμαι ουτε εγω υπερ του να κανει καποιος κατι που δεν του βγαινει φυσικα. αν σε καποιον βγαινει το κυνηγι της δικαιοσυνης, ας το επιδιωξει.
    εμενα προσωπικα οι σκεψεις εκδικησης συνηθως με ανακατευουν ψυχολογικα, δε μπορω να πω οτι με κανουν να νιωθω καλα.
    + οτι εντεινουν τους ιδεομυρικασμους μου κ την ταση μου να κολλαω σε κατι που εγινε κ να ξαναθυμωνω κ να ξαναβιωνω κατι ασχημο.
    παρ οτι πολλες φορες εχω αισθανθει πολυ σφοδρα την αναγκη να εκδικηθω.
    αλλος μπορει κ να φτιαχνεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    μπορει για καποιους η εκδικηση να ειναι καλυτερος τροπος λυτρωσης, δεν ξερω.
    διαισθητικα δεν το πολυπιστευω, αλλα μπορει.

εκει που συμφωνω κ εγω μαζι σου, κ οντως δεν το διευκρινισα, ειναι οτι δεν υπαρχει παντα η συγχωρεση ως διαθεσιμη επιλογη.
    δηλ δεν μπορουν ολοι να συγχωρουν τους παντες κ τα παντα ανα πασα χρονικη στιγμη.
    ετσι κ αλλιως δεν ειναι καν ασπρο/μαυρο, υπαρχει κ διαβαθμιση. νομιζω οτι υπαρχει κ ενδιαμεσος βαθμος συγχωρεσης, πχ "συγχωρω μεχρι αυτου του σημειου".
    δε μιλαω για κατι καταναγκαστικο, ενοχικο κ ψευτικο, μιλαω να συγχωρει καποιος κ να το νιωθει.

δεν ειμαι ουτε εγω υπερ του να κανει καποιος κατι που δεν του βγαινει φυσικα. αν σε καποιον βγαινει το κυνηγι της δικαιοσυνης, ας το επιδιωξει.
    εμενα προσωπικα οι σκεψεις εκδικησης συνηθως με ανακατευουν ψυχολογικα, δε μπορω να πω οτι με κανουν να νιωθω καλα.
    παρ οτι πολλες φορες εχω αισθανθει πολυ σφοδρα την αναγκη να εκδικηθω.
    αλλος μπορει κ να φτιαχνεται.

Είναι ανάλογα και το είδος "της εκδίκησης". Αν μιλάμε για "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" και "του κουφάλα θα του κάνω τα ίδια" και αρχίζει και εσύ και βγάζεις ότι χολή ξέρεις γι αυτόν σε τρίτους, τότε ναι, αυτή είναι απλά η πιο δυσπροσαρμοστική λύση όπως και να το πάρεις. Πρώτον θα χαλαστείς και εσύ πιο πολύ με όλη αυτή την φάση και θα σκέφτεσαι κολλημένα οργισμένα και θυμωμένα, δεύτερον αυτό που θα κάνεις φυσικά θα έχει αντίκτυπο. Και το πιο πιθανό είναι αυτός ο αντίκτυπος να είναι χειρότερος ακόμα και από αυτά που έγιναν στην αρχή. Μετά θα το μάθει αυτός και θα αρχίζει να κάνει τα ίδια και χειρότερα και welcome βεντέτα.

Μετά εκδίκηση είναι να πας να χειροδικήσεις πάνω του (αν έχεις την μυϊκή δύναμη!) well, και αυτό δεν ακούγεται καλή λύση λολ.

Εκδίκηση είναι να πας στην δικαιοσύνη και να του κάνεις μήνυση? Δεν ξέρω, αλλά προσωπικά αποφεύγω τους δικηγόρους και τα δικαστήρια like the plague. Αν μπλέξεις μετά...δύσκολα ξεμπλέκεις...αλλά αν θεωρείς ότι κάτι τέτοιο χρειάζεται νομική δικαίωση…fair enough

Το πιο καλό θα ήταν-κατ εμέ-να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του και να του ζητήσει εξηγήσεις και αν γίνεται να συμφωνηθεί να μην ξανα-επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..συμφωνώ...

Η συγχώρεση έχει και ένα όριο, όπως και η μεγαλοψυχία.
    Αν πχ Λου εσένα σκότωνε κάποιος τη μαμά σου, θα μπορούσες να τον συγχωρέσεις?
    Δανείζομαι ένα ακραίο παράδειγμα για να σου δείξω πως η συγχώρεση είναι μέχρι εκεί που δνε ξεπερνιούνται τα νοητα ορια μας.
    εχεις δικιο σε αυτο.
    δεν το διευκρινισα, οντως δεν μπορουμε να συγχωρουμε τους παντες κ τα παντα κ στο μεγιστο βαθμο ανα πασα χρονικη στιγμη.
    αν μου σκοτωνε τη μανα μου, μπορει κ να μπορουσα να τον συγχωρεσω! :)
    αν μου κατεστρεφε κατι πολυ αγαπημενο ή πολυ σημαντικο για μενα, πχ μου εκοβε το ενα μου ποδι, κατα πασα πιθανοτητα δε θα μποσουσα να τον συγχωρεσω!
    ωστοσο θαυμαζω τους ανθρωπους που εχουν τη δυνατοτητα να συγχωρουν. απο καρδιας, οχι λογω ενοχων ή κοινωνικων πρεπει ή καταναγκαστικων πεποιθησεων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Γιατί, οι δικομανείς δεν είναι χαρούμενοι άνθρωποι? :P

Ίσως κάποιες φορές χρειάζεται να μην συγχωρείς, με την έννοια "οκ αυτό το άτομο δεν μου κάνει απλά δεν θα ξανα-απαντήσω στο τηλέφωνο και τον/την κόβω μαχαίρι". Απλά και ο θυμός μπορεί να είναι σημάδι ότι-τι να κάνουμε- δε ταιριάζουμε με όλους και με όλα :P
    συμφωνω με το δευτερο που γραφεις, απλα εγω το θεωρω ενδιαμεσου βαθμου συγχωρεση κ οχι "μη συγχωρεση", γιατι κ για να ξεκοψεις απο καποιον κ να μην τον χτυπησεις, απαιτειται να του κανεις λιγο χωρο, ετσι δεν ειναι; οχι στη δικη σου ζωη, αλλα τον αφηνεις να συνυπαρχει ειρηνικα στο συμπαν, χωρις να του κανεις κακο.

αυτο για τη σοφια των λεξεων που συζητουσαμε μια φορα στο φβ, θυμασαι;
    συγχωρεση ειναι απο το συν + χωραω, δηλ χωραω μαζι με καποιον αλλο στον ιδιο χωρο.

με την εννοια συγχωρεση δεν εννοω να συνεχιζει καποιος ακαθεκτος να κανει τον αλλο παρεα, πιο πολυ εστιαζω στην απουσια της εκδικησης.

τελικα οι δικομανεις οντως δεν ειναι χαρουμενοι ανθρωποι; υπαρχει καποια ερευνα γι αυτο; θα με ενδιεφερε να μαθω, λολ!

Όταν βιώνεις ακόμα τις συνέπειες της ζημιάς δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα η συγχώρεση όσα χρονια κι αν εχουν περάσει. Το αληθινό νόημα της συγχώρεσης και κατα ποσο αυτη είναι εφικτη το ξέρουν μόνο αυτοί που έχουν πάθει ζημιά, για τους υπόλοιπους είναι μια από τις πολλες ωραίες θεωρητικές συζητήσεις.

Ως προς το θέμα που άνοιξε η Άρκτος, κάποιοι ας προσέχουν το ύφος και τα λόγια με τα οποία απευθύνονται σε άλλα μέλη του φόρουμ, γιατι ποτε δεν ξέρεις τι ευαισθησιες κρύβει ο άλλος πίσω από το πισι του και τι ζημια μπορείς να του προκαλέσεις άμα του μιλήσεις άσχημα. Επειδή γενικά είναι οι ευαίσθητοι άνθρωποι που συχναζουν σ αυτο το χωρο. Και σ αυτο περιλαμβάνω το να κατηγορήσεις ή να προσβάλεις καποιον χρησιμοποιόντας προσωπικές του πληροφορίες τις οποίες παρέθεσε ζητώντας βοήθεια, εκμεταλλευομενος δλδ στοιχεία που έδωσε πάνω στην ανάγκη του για βοήθεια και την εμπιστοσύνη που ήθελε να δείξει σε άτομα που πίστευε ότι θα τον καταλάβουν και θα του πουν μια καλη κουβεντα μεσα στην ανωνυμία. Κι αν δεν μας δημιουργείται καλή πεποίθηση για το άτομο του άλλου και αίσθημα εμπιστοσυνης δεν του δίνουμε περισσότερα στοιχεια για μας, για καθε ενδεχόμενο δλδ.

Εγω τοσο καιρο εδω είχα κατι μικροκαυγαδες, δεν ήταν όμως τιποτα μπροστα σ αυτα που απεκόμισα και σ αυτα που πιστευω ότι προσφερα. Φτάνει το φορουμ να μην μας απομακρύνει από την real life ή να γυροφερνει στο νου μας οσο το πισι ειναι κλειστο.
    γιάννης

Senior Member
    Χαχα το ηξερα οτι θα ανοιχτει κ ολοκληρο θεμα!
    Λοιπον αρκουδε για να τελειωνουμε γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες, γιατι ακολουθεις την τακτικη της μυριστης πορδης κ δεν μιλας συγκεκριμενα? Γιατι δεν λες οτι εγω σε ξεχεσα κ μαλιστα με καθε δικιο κ δη στο δικο σου χωραφι?? Αυτο κ αν ειναι ηττα! Δεν παιρνω σε καμια περιπτωση ουτε μιση λεξη απο αυτα που ειπα πισω, αυτα που ειχα να πω τα ειπα κ ξερεις κ ξερω για ποιο λογο το εκανα, κ θα το επαναλαμβανα πολυ ευχαριστως! Κ χαιρομαι που ξερουν ολοι πλεον τι αποψη εχω για σενα.
    Το να το παιζεις θυμα κ να επικαλεισαι τον δηθεν εντιμο βιο (ποιος εσυ?) κ να κλαψομουνιαζεις κ να φωναζεις ενισχυσεις μονο εσενα υποβιβαζει κ δειχνει ποσο ασχημα εχεις χαλαστει. Εγω κ τη δουλεια μου θα την κανω, κ δεν θα βαλω κανεναν σκυλο να κλαιει, ΕΣΥ εισαι η χαμενη της υποθεσης hello!! K τι να σε φοβηθω θα με δειρεις?? Χαχα γελασαμε πανε να κλαψεις αλλου εδω δωσαμε κερα μαρω!
    Κ οσο για τη μηνυση που λες, για πες με πως θα με την κανεις? Ενα ονομα ξερεις κ μια πολη, τπτ παραπανω, και? Το οτι εισαι σε μειονεκτικοτερη θεση το καταλαβαινεις? Μαλλον λογαριαζεις χωρις τον ξενοδοχο. Δεν ξερεις ποια πραγματικα ειμαι κ με τι ατομο εχεις να κανεις, οποτε ασε τις απειλες κατα μερος γιατι δεν σε συμφερει. κ ουτε προκειται να δικαιωθεις ποτε αμα μπλεξεις μαζι μου.
    Το να τα βαζεις με 20χρονες φοιτητριες κ να διακινεις φωτος εδω κ εκει το βρισκεις εντιμο? Που θα μιλησεις κ για εντιμοτητα τρομαρα σου. Λοιπον για να μην στην σκασω εγω τη μηνυση που εχω κ τα μεσα κ τις ακρες κ ουτε θα πατησω, ενα εχω να σου πω : MHΝ διανοηθεις να ξανασχοληθεις μαζι μου με οποιοδηποτε τροπο κ μεσον. Ξερω οτι συνομωτεις εναντιον μου κ εισαι εναντιον μου, αλλα το σχεδιο σου το δικο σου κ της νταιζης ΔΕΝ θα περασει!
    Κ οσο για το οτι ανοιχτηκες κ ειπες πραγματα, ας προσεχες. Δεν σου φταιει κανενας.
    Πανε κανε μια βολτιτσα να ξεχαστεις, ανοιξε κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις κ ασε τις δηθεν εξυπναδες κ τα παιδιαρισματα. Εσυ χαλιεσαι, εγω τη ζωη μου την κανω.
    Πρεπει τωρα να παω σχολη, τα λεμε το μεσημερι θεια. Καλημερα.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Αρκτουλα μου να θυμασαι οτι εκτος απο αυτους που σε στεναχωρουν,υπαρχουν περισσοτεροι που σε συμπαθουν πολυυυυυ!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    ARKTOS ακουσε να σου πω κατι, μιλαμε για ενα ατομο το οποιο ξερεις πως λειτουργει. εσυ εισαι ευαισθητη και σε ριχνει και μαλιστα τελευταια εχεις φαει διαφορες χαστουκες ωστε να σε μειωσει κ αλλο. το οτι δειχνεις καταβεβλημενη μονο ευχαριστηση μπορεις να δωσεις στο ατομο αυτο, που στην ουσια ξερουν ολοι τι ειναι για να στο πω πιο απλα........

εσυ εισαι κυρια και δεν ασχολησε και αυτο ειναι πολυ σωστο και λιγοι το καταφερνουν να σταθουν σε αυτο το επιπεδο. ουτε εγω δεν θα κρατιομουνα. θυμασαι τι σου γραψα, πως δεν εφτασες μεχρι εδω γι αυτο..........με ολα οσα εχεις περασει και ξεπερασει αυτο ειναι ενα μικρο σπυρι στον κωλο μιας μυγας.

εγω κ οσοι σε αγαπαμε, σ λεω να μν βαζεις σε καλουπι ολο τον κοσμο επειδη βρεθηκε ενα ζωον να μιλησει ετσι. κ μαλιστα μεσω νετ, χωρις κοτσια να τα πει απο κοντα. ξερεις ομως πως ειναι. μην μετανιωνεις που μοιραστικες, δεν εχει να κανει με ολους. απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν μια η 2 λαθος επιλογες.
    Last edited by BrokeN_DoLL; 14-12-2011 at 15:16.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Λοιπον αρκουδε για να τελειωνουμε γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες, γιατι ακολουθεις την τακτικη της μυριστης πορδης κ δεν μιλας συγκεκριμενα? Γιατι δεν λες οτι εγω σε ξεχεσα κ μαλιστα με καθε δικιο κ δη στο δικο σου χωραφι?? Αυτο κ αν ειναι ηττα! Δεν παιρνω σε καμια περιπτωση ουτε μιση λεξη απο αυτα που ειπα πισω, αυτα που ειχα να πω τα ειπα κ ξερεις κ ξερω για ποιο λογο το εκανα, κ θα το επαναλαμβανα πολυ ευχαριστως! Κ χαιρομαι που ξερουν ολοι πλεον τι αποψη εχω για σενα.
    Το να το παιζεις θυμα κ να επικαλεισαι τον δηθεν εντιμο βιο (ποιος εσυ?) κ να κλαψομουνιαζεις κ να φωναζεις ενισχυσεις μονο εσενα υποβιβαζει κ δειχνει ποσο ασχημα εχεις χαλαστει. Εγω κ τη δουλεια μου θα την κανω, κ δεν θα βαλω κανεναν σκυλο να κλαιει, ΕΣΥ εισαι η χαμενη της υποθεσης hello!! K τι να σε φοβηθω θα με δειρεις?? Χαχα γελασαμε πανε να κλαψεις αλλου εδω δωσαμε κερα μαρω!
    Κ οσο για τη μηνυση που λες, για πες με πως θα με την κανεις? Ενα ονομα ξερεις κ μια πολη, τπτ παραπανω, και? Το οτι εισαι σε μειονεκτικοτερη θεση το καταλαβαινεις? Μαλλον λογαριαζεις χωρις τον ξενοδοχο. Δεν ξερεις ποια πραγματικα ειμαι κ με τι ατομο εχεις να κανεις, οποτε ασε τις απειλες κατα μερος γιατι δεν σε συμφερει. κ ουτε προκειται να δικαιωθεις ποτε αμα μπλεξεις μαζι μου.
    Το να τα βαζεις με 20χρονες φοιτητριες κ να διακινεις φωτος εδω κ εκει το βρισκεις εντιμο? Που θα μιλησεις κ για εντιμοτητα τρομαρα σου. Λοιπον για να μην στην σκασω εγω τη μηνυση που εχω κ τα μεσα κ τις ακρες κ ουτε θα πατησω, ενα εχω να σου πω : MHΝ διανοηθεις να ξανασχοληθεις μαζι μου με οποιοδηποτε τροπο κ μεσον. Ξερω οτι συνομωτεις εναντιον μου κ εισαι εναντιον μου, αλλα το σχεδιο σου το δικο σου κ της νταιζης ΔΕΝ θα περασει!
    Κ οσο για το οτι ανοιχτηκες κ ειπες πραγματα, ας προσεχες. Δεν σου φταιει κανενας.
    Πανε κανε μια βολτιτσα να ξεχαστεις, ανοιξε κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις κ ασε τις δηθεν εξυπναδες κ τα παιδιαρισματα. Εσυ χαλιεσαι, εγω τη ζωη μου την κανω.
    lacry προφανως ξερεις πως 20 δεν θα μεινεις για παντα και κατα 2ον μην λες πραγματα τα οποια θα μετανιωσεις και θα βρεις μπροστα σου! το να χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο για να μειωσεις δεν νμζω πως ειναι και τοσο φοβερο και δεν θελει και τοσα @@ οποτε προς τι η υπερηφανεια? θα σου προτεινα να σκεφτεις λιγο καλυτερα τι γραφεις αλλιως υποστηριξη δεν θα ξαναβρεις απο κανεναν οποιον σε διαβαζει. και στην ουσια........ολοι εχουν γουνα και ραμματα γι αυτην
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Τσιπα μηδεν.

Administrator
    Κάθομαι αρκετή ώρα μπροστά στο πληκτρολόγιο και αναρωτιέμαι τι να γράψω και πως να ανταποκριθώ, σ αυτο που υποθέτω πως έχει συμβεί.

Άρκτε, έχεις μοιραστεί εδώ μέσα τόσα χρόνια, απλόχερα και από καρδιάς, συναισθήματα και βιώματα. Από όσο μπορώ να καταλάβω, τρέφουμε μια αμοιβαία εκτίμηση και προσωπικά, σέβομαι και θαυμάζω τόσο την ευαισθητη όσο και την ώριμη πλευρά σου.

Αυτό που θέλω να σου προτείνω είναι να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για σένα, όταν θα μπορέσεις να σταθείς πιο ψύχραιμα απέναντι στο θέμα που προέκυψε. Πολλές φορές, η δεύτερη σκέψη αναιρεί την πρώτη.
    Δεν θα ψάξω το θύμα και τον θύτη, δεν ειναι αυτή η δουλειά μου.
    Κατανοώ αν μετανιώνεις για όσα κομμάτια του εαυτού σου μοιράστηκες εδώ μέσα, θα χαιρόμουν ωστόσο αν δεν μετάνιωνες, κι απεναντίας στήριζες την παρουσία σου, στήριζες τα μοιράσματα σου για την "δύσκολη, πονεμένη και σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου".
    Το να εκτεθείς Μαίρη, είναι δύναμη κι όχι αδυναμία και ελπίζω έτσι να το βιώσεις, όταν και αν μπορέσεις.
    Το αν οι άνθρωποι εκμεταλεύονται τη δική μας έκθεση, θα το πω χαριτολογώντας, είναι δικό τους θέμα, να το πάνε στον δικό τους ψυχοθεραπευτή προς επεξεργασία!

Λακρυμόζα, και σε σένα θέλω να πω, περίπου το ίδιο πράγμα: η δεύτερη σκέψη αναιρεί την πρώτη και μοιάζει στο μήνυμα σου να μιλάς, μέσα στην παρόρμηση της πρώτης. Μοιάζει σαν να ρίχνεις λαδι στη φωτιά.

Προφανώς υπάρχει μια ιστορία μεταξύ σας, όμως δεν με ενδιαφέρει τι έγινε, δεν θέλω να μάθω και προτείνω να μην μάθει και όλο το φόρουμ τι έγινε μεταξύ σας, σε άλλους χώρους ή στην προσωπική σας ζωή.
    Ενημερώστε με μόνο αν θέλετε να κλείσουμε κάπου εδώ το θέμα ή να το αφήσουμε ανοικτό προς συζήτηση.
    Αν με ρωτάτε, θα πρότεινα να το κλειδώσουμε.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Επίσης, διαγράφηκε γιατί είχε προσωπικά στοιχεία/δεδομένα. Λακρυμόσα, θερμή παράκληση, για δική σου προστασία, ΠΟΤΕ μην ξανα δημοσιεύσεις προσωπικά σου δεδομένα όπως διευθύνσεις, τηλέφωνα κτλ στο διαδίκτυο.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast