Originally Posted by
Body-Rocker
Όχι δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό και συνήθως είναι μάλλον δύσκολο να είσαι ακριβώς στο 50% -50% μεταξύ ανδρών/γυναικών
και σε όλους τους τομείς (emotional preference, social preference, sexual attraction κ.λ.π.).
δεν το πολυπιάνω αυτό καθώς και οι str8 τσόντες έχουν πέη.
Δες και την περίπτωση της ανδρικής ανατομικής αυτοανδροφιλίας σε αντιδιαστολή με την ομοφυλοφιλία,
αν και υποτείθεται πως είναι κάπως αμφιλεγόμενο το θέμα (όχι της ομοφυλοφιλίας, της αυτοανδροφιλίας).
Δεν έχει απαραίτητα να κάνει. Πολλά στυλ ανδρός υπάρχουν.
Αυτό που ανέφερες με την ομαδική εφηβική μαλακία, πάντως, μου θύμισε περιπτώσεις από -str8- άτομα
που έλεγαν ότι γκάβλωναν και στη θέα των άλλων πεών, δηλαδή εντάξει το θέμα είναι και πως το έχει καθείς μέσα στο κεφάλι σου.
Έχεις πάρα-πάρα μα πάρα πολύ άγχος. (Αφού αγχώνομαι και 'γω μόνο που διαβάζω).
Αισθάνομαι ότι πιέζεσαι υπερβολικά:
(το τελευταίο το βάζω γιατί μου ακούγεται ιδιαιτέρως κλινική η έκφραση).
Επίσης λόγω της πιέσεως σου βγαίνουν μισογυνιστικά αισθήματα (και να προσέξεις μην είναι αυτό που θα σου γυρίσει σαν αποστροφή, κάποια στιγμή).
Το θέμα ίσως, όπως λες και συ, να είναι πολυπαραγοντικό.
Έχεις μεν δεθεί συναισθηματικά με την κοπέλα σου και δεν είχες άλλη σχέση πριν αλλά έχεις απωθημένα, το μάτι παίζει, το σεξ μαζί της δεν σε γεμίζει, βλέπεις πολλή και διάφορη τσόντα κ.λπ., κ.λπ.. Εν τοιαύτη περιπτώσει μην περιμένεις ότι όλες σου οι φαντασιώσεις και όλα όσα σε εξιτάρουν στον εγκέφαλο να έχουν απαραίτητα άμεση σύνδεση και εφαρμογή στην πραγματικότητα.
Το ξέρω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι έχεις πάθει "μπλοκάρισμα" αλλά μήπως, λέω μήπως θα ωφελουσε να μην βλέπεις συνεχώς όλα σου τα θεματά ταυτόχρονα, γιατί πελαγοδρομείς; Να πας δηλαδή one step at the time?
Εγώ δεν θα σου πω τι πιστεύω αν είσαι, δεν είσαι ή κάτι άλλο.
Γιατί δεν ξέρω, εσύ ξέρεις.
Χαλάρωσε λίγο, όμως. Δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Θα σου βγαίνουν ψυχοσωματικά κ.λ.π., κάθε τρεις και λίγο.
Και με την κοπέλα δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι (όπως λες) μία φορά την εβδομάδα και σε αυτή να πιέζεσαι να κάνεις sex, κάντε και κάτι άλλο βρε αδερφέ!
Άσε λίγο χώρο στον εαυτό σου, αφού τον χρειάζεσαι.
Αυτή λες να γουστάρει αυτό που γίνεται, έτσι όπως γίνεται; Είσαι σίγουρος;