Μπερδεμενη σεξουαλικοτητα - Απελπισμενος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 330
    Senior Member
    Quote Originally Posted by σανυ View Post
    Απλώς δε διανοείσαι να το δεχτείς γιατι δε θες να την πληγώσεις, σου φαινεται αδιανοητο πως εισαι τοσο "αχαριστος" και θες να τη διωξεις ενω επιτελους εχεις σχεση!
    Σαν να διαβασες την σκεψη μου ηταν αυτο που ειπες. Παραμενω δεσμιος αυτου το παραδεχομαι. Και πολλες φορες φοβαμαι να δρασω ελευθερα και χαλαρα μην την πληγωσω, και τελικα αυτη ειναι στα τετοια της και με πληγωνει και με νευριαζει με περισση ανεση....!!!! ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Σαν να διαβασες την σκεψη μου ηταν αυτο που ειπες. Παραμενω δεσμιος αυτου το παραδεχομαι. Και πολλες φορες φοβαμαι να δρασω ελευθερα και χαλαρα μην την πληγωσω, και τελικα αυτη ειναι στα τετοια της και με πληγωνει και με νευριαζει με περισση ανεση....!!!! ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!
    Έλα, έλα δε θελω τετοια! :P
    Έχουμε και εμεις τα στραβά σας έχετε κι εσείς τα δικά σας!!!
    Αλλά τι να κάνουμε, αλληλοσυμπληρωνόμαστε :)
    Αλλά κάνε μια δοκιμή και δράσε ελεύθερα κι εσύ να δουμε τι θα κάνει και που θα σας βγάλει.

Senior Member
    Ποιον κοροιδευω? Αν δεν υπηρχαν λογοι προφανως δεν θα ημουν εδω να κλαιγομαι.... :( Νομιζω πως αποφευγω την αληθεια...οσο δυσκολο μου ειναι να το παραδεχτω. Το θεμα ειναι ΤΙ θα γινει απο δω και περα? Ειμαι τοσο απογοητευμενος

Senior Member
    Μπαι σημαινει οτι του αρεσουν και τα δυο το ιδιο.
    Όχι δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό και συνήθως είναι μάλλον δύσκολο να είσαι ακριβώς στο 50% -50% μεταξύ ανδρών/γυναικών
    και σε όλους τους τομείς (emotional preference, social preference, sexual attraction κ.λ.π.).

Να επισημανω πως δεν με εξιταρει το γκει σεξ απλα η θεα του πεους
    δεν το πολυπιάνω αυτό καθώς και οι str8 τσόντες έχουν πέη.
    Δες και την περίπτωση της ανδρικής ανατομικής αυτοανδροφιλίας σε αντιδιαστολή με την ομοφυλοφιλία,
    αν και υποτείθεται πως είναι κάπως αμφιλεγόμενο το θέμα (όχι της ομοφυλοφιλίας, της αυτοανδροφιλίας).

Εχω πολλα απωθημενα να ξεσπασω....Δεν ξερω...ισως ενα απο αυτα να ειναι να δοκιμασω με αντρα...αλλα απ την αλλη στα αποδυτηρια του γυμναστηριου οταν βλεπω αντρα γυμνο με πιανει μια αποστροφη. Τριχωτα στερνα, γενια... εμετος...
    Δεν έχει απαραίτητα να κάνει. Πολλά στυλ ανδρός υπάρχουν.

Αυτό που ανέφερες με την ομαδική εφηβική μαλακία, πάντως, μου θύμισε περιπτώσεις από -str8- άτομα
    που έλεγαν ότι γκάβλωναν και στη θέα των άλλων πεών, δηλαδή εντάξει το θέμα είναι και πως το έχει καθείς μέσα στο κεφάλι σου.

Έχεις πάρα-πάρα μα πάρα πολύ άγχος. (Αφού αγχώνομαι και 'γω μόνο που διαβάζω).
    Αισθάνομαι ότι πιέζεσαι υπερβολικά:
    η πραξη γινεται σχεδον παντα βεβιασμενα.
    το σεξ με την κοπελα μου γινεται αγγαρεια.
    Ξερω οτι την σοκαρω αμα της τα πω αλλα χθες που ημασταν μαζι ηταν η χειροτερη βραδια... Προσπαθουσα να βρω λογους να αποφυγω το σεξ γιατι ομολογω μαζι της δεν με ενθουσιαζει. Σε σημειο που ενιωθα πως με πηγαινανε στα κατεργα ή στο εκτελεστικο αποσπασμα.
    τοτε γινεται κανονικα η πραξη και εκτονωνομαστε κανονικα.
    (το τελευταίο το βάζω γιατί μου ακούγεται ιδιαιτέρως κλινική η έκφραση).

Επίσης λόγω της πιέσεως σου βγαίνουν μισογυνιστικά αισθήματα (και να προσέξεις μην είναι αυτό που θα σου γυρίσει σαν αποστροφή, κάποια στιγμή).
    αλλα αυτες οι γυναικες ρε αδερφακι μου δερνονται απο ανασφαλεια!!! Μην κοιταξεις αλλη, μην το ενα, μην το αλλο... Λιγο κουρασμενος να σαι και να βαριεσαι αμεσως βγαζουν το συμπερασμα οτι δεν τις γουσταρεις ή οτι κατι σου κανανε! Σου σπανε τα αρ...ια κι οταν νευριασεις και πεις μια κουβεντα παραπανω αμεσως βαζουν τα κλαματα για να νιωσεις τυψεις. Δλδ ελεος!
    Και πολλες φορες φοβαμαι να δρασω ελευθερα και χαλαρα μην την πληγωσω, και τελικα αυτη ειναι στα τετοια της και με πληγωνει και με νευριαζει με περισση ανεση....!!!! ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!

Το θέμα ίσως, όπως λες και συ, να είναι πολυπαραγοντικό.
    Έχεις μεν δεθεί συναισθηματικά με την κοπέλα σου και δεν είχες άλλη σχέση πριν αλλά έχεις απωθημένα, το μάτι παίζει, το σεξ μαζί της δεν σε γεμίζει, βλέπεις πολλή και διάφορη τσόντα κ.λπ., κ.λπ.. Εν τοιαύτη περιπτώσει μην περιμένεις ότι όλες σου οι φαντασιώσεις και όλα όσα σε εξιτάρουν στον εγκέφαλο να έχουν απαραίτητα άμεση σύνδεση και εφαρμογή στην πραγματικότητα.

Το ξέρω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι έχεις πάθει "μπλοκάρισμα" αλλά μήπως, λέω μήπως θα ωφελουσε να μην βλέπεις συνεχώς όλα σου τα θεματά ταυτόχρονα, γιατί πελαγοδρομείς; Να πας δηλαδή one step at the time?

Εγώ δεν θα σου πω τι πιστεύω αν είσαι, δεν είσαι ή κάτι άλλο.
    Γιατί δεν ξέρω, εσύ ξέρεις.
    Χαλάρωσε λίγο, όμως. Δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Θα σου βγαίνουν ψυχοσωματικά κ.λ.π., κάθε τρεις και λίγο.
    Και με την κοπέλα δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι (όπως λες) μία φορά την εβδομάδα και σε αυτή να πιέζεσαι να κάνεις sex, κάντε και κάτι άλλο βρε αδερφέ!
    Άσε λίγο χώρο στον εαυτό σου, αφού τον χρειάζεσαι.
    Αυτή λες να γουστάρει αυτό που γίνεται, έτσι όπως γίνεται; Είσαι σίγουρος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    Όχι δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό και συνήθως είναι μάλλον δύσκολο να είσαι ακριβώς στο 50% -50% μεταξύ ανδρών/γυναικών
    και σε όλους τους τομείς (emotional preference, social preference, sexual attraction κ.λ.π.).

δεν το πολυπιάνω αυτό καθώς και οι str8 τσόντες έχουν πέη.
    Δες και την περίπτωση της ανδρικής ανατομικής αυτοανδροφιλίας σε αντιδιαστολή με την ομοφυλοφιλία,
    αν και υποτείθεται πως είναι κάπως αμφιλεγόμενο το θέμα (όχι της ομοφυλοφιλίας, της αυτοανδροφιλίας).

Δεν έχει απαραίτητα να κάνει. Πολλά στυλ ανδρός υπάρχουν.

Αυτό που ανέφερες με την ομαδική εφηβική μαλακία, πάντως, μου θύμισε περιπτώσεις από -str8- άτομα
    που έλεγαν ότι γκάβλωναν και στη θέα των άλλων πεών, δηλαδή εντάξει το θέμα είναι και πως το έχει καθείς μέσα στο κεφάλι σου.

Έχεις πάρα-πάρα μα πάρα πολύ άγχος. (Αφού αγχώνομαι και 'γω μόνο που διαβάζω).
    Αισθάνομαι ότι πιέζεσαι υπερβολικά:

(το τελευταίο το βάζω γιατί μου ακούγεται ιδιαιτέρως κλινική η έκφραση).

Επίσης λόγω της πιέσεως σου βγαίνουν μισογυνιστικά αισθήματα (και να προσέξεις μην είναι αυτό που θα σου γυρίσει σαν αποστροφή, κάποια στιγμή).

Το θέμα ίσως, όπως λες και συ, να είναι πολυπαραγοντικό.
    Έχεις μεν δεθεί συναισθηματικά με την κοπέλα σου και δεν είχες άλλη σχέση πριν αλλά έχεις απωθημένα, το μάτι παίζει, το σεξ μαζί της δεν σε γεμίζει, βλέπεις πολλή και διάφορη τσόντα κ.λπ., κ.λπ.. Εν τοιαύτη περιπτώσει μην περιμένεις ότι όλες σου οι φαντασιώσεις και όλα όσα σε εξιτάρουν στον εγκέφαλο να έχουν απαραίτητα άμεση σύνδεση και εφαρμογή στην πραγματικότητα.

Το ξέρω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι έχεις πάθει "μπλοκάρισμα" αλλά μήπως, λέω μήπως θα ωφελουσε να μην βλέπεις συνεχώς όλα σου τα θεματά ταυτόχρονα, γιατί πελαγοδρομείς; Να πας δηλαδή one step at the time?

Εγώ δεν θα σου πω τι πιστεύω αν είσαι, δεν είσαι ή κάτι άλλο.
    Γιατί δεν ξέρω, εσύ ξέρεις.
    Χαλάρωσε λίγο, όμως. Δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Θα σου βγαίνουν ψυχοσωματικά κ.λ.π., κάθε τρεις και λίγο.
    Και με την κοπέλα δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι (όπως λες) μία φορά την εβδομάδα και σε αυτή να πιέζεσαι να κάνεις sex, κάντε και κάτι άλλο βρε αδερφέ!
    Άσε λίγο χώρο στον εαυτό σου, αφού τον χρειάζεσαι.
    Αυτή λες να γουστάρει αυτό που γίνεται, έτσι όπως γίνεται; Είσαι σίγουρος;
    Μου εχει πει οτι την κουραζει που δεν εχουμε χωρο και στριμοχνωμαστε οπου βρουμε αλλα γενικως δεν μου εχει εκφρασει καποιο παραπονο. Βλεπεις για τις γυναικες και ιδιαιτερα τις μικρες μια εκτονωση που και που αρκει. Ξερω γω απο αυτην αυτο εχω συμπερανει τι να σου πω. Ενω εγω ιδιαιτερα με οση στερηση εχω περασει στο θεμα αυτο νιωθω συνεχως "ετοιμος" σε σημειο να με καταρακωνει ψυχολογικα... Εχω ψυχοσωματικα απειρα εδω και μερικα χρονια και ξερω οτι φταιει και η στερηση αλλα και η ανεργια. Και γενικως εχω την ταση να υπεραναλυω τα παντα. Δεν αντεχω αλλο, να μην εχω τον δικο μου χωρο... Ειναι τραγικα πιεστικο....

Δυστυχως μακαρι να μπορουσα να τα δω ολα ενα ενα τα θεματα μου αλλα βαρανε ολα μαζι. Ισως ηταν βιαστικη μου κινηση να κανω σχεση σε μια περιοδο που ολα ηταν ρευστα και ειναι ακομα. Γιατι εκεινη μου λεει πως η σχεση θα επρεπε να με χαλαρωνει....που να ξερει ομως τι εχω μεσα στο μυαλο μου... καταλαβες? Νιωθω οτι την κοροιδευω και θελω σιγα σιγα να το ληξω. Επισης σκεφτηκα να της πω τα παντα (ή σχεδον τα παντα) για μενα για δικαιολογηθω καπως. Γιατι αλλιως αυτη θα παει το μυαλο της οτι απλα θελω να ξενοπηδηξω. Που να ηξερε πως το θεμα ειναι πολυ πιο βαθυ.

Το πολυ πορνο πρεπει να το κοψω ομολογω. Με μπερδευει αντι να με χαλαρωνει σιγουρα. Εχει γινει εμμονη και εθισμος πλεον. Αυτο που λες να κανουμε κατι αλλο μαζι...κι αυτο εχει γινει δυσκολο. Γιατι οταν ειμαι μαζι της περα απ το γεγονος οτι εχει χιλιες δυο παραξενιες και μου σπαει τα νευρα συνεχως, εγω βρισκομαι κατω απο πιεση παντα γιατι σε πολλα θεματα δεν ξερω πως να αντιδρασω. Να την φιλησω, να της μιλησω, να της πιασω το χερι?? Εχουμε μαλωσει για τετοιες μικρομαλακιες 100 φορες και μετα απορει γιατι μαζι της ή βαριεμαι ή αποφευγω να βγαινουμε... Γαμησετα κοινως... Μακαρι να ειχα βρει μια μεγαλυτερη που με γουσταρει να της τα πω χαρτι και καλαμαρι και να με διδαξει. Βεβαια και μονος μου ομολογω, απο το μηδεν που ημουνα εκανα αλματα μονος μου. Και φαινομαι σαυτην σαν να ειχα 100 σχεσεις...Και φαντασια στο σεξ βαζω και ποτε μα ποτε δεν "μπλοκαρισα" στην στυση μου και πολλα αλλα που μου προκαλουν εντυπωση για μενα. ΟΜΩΣ επειδη ολα γινανε για πρωτη φορα για μενα ηταν εξαιρετικα πιεστικα. Απο τη μια ισως βεβαιως να επρεπε να γινει ετσι λογω απειριας. Καθε αρχη και δυσκολη που λεμε. Απ την αλλη ομως ολο αυτο πλεον εχει μαζευτει μεσα μου τοσο εντονα που με εχει αποδεκατισει ψυχολογικα. Εχω απειρα ψυχοσωματικα...ευτυχως την καταθλιψη την ελεγχω. Το αγχος ομως και τα νευρα και οτι αυτο συνεπαγονται ειναι εκτος του ελεγχου μου πλεον. Γι αυτο σκεφτομαι πολλες φορες μηπως εχω θεμα με το "φυλο" γενικως.

υπηρχαν φορες που ειχαμε καλο σεξ αλλα ειναι λιγες και συνηθως γινεται βιαστικα και με ολα τα αγχη στο κεφαλι μου οποτε η μαγεια της στιγμης τουλαχιστον για μενα καταστρεφεται και γινονται οι πραξεις μηχανικα.

Δεν ξερω αν κοροιδευω τον εαυτο μου ή αν ξερω τι μου συμβαινει και το αποφευγω για να μην πληγωθω. Το σιγουρο ειναι πως αν ημουν πιο ηρεμος σαν χαρακτηρας και τα επαιρνα τα πραγματα πιο χαλαρα στη ζωη μου δεν θα ειχα ταλαιπωρηθει τοσο.

Τα φαρμακα που ανεφερα προηγουμενως τα θελω για να ορθοποδησω λιγο γιατι ακομα και στην ιδεα να της κανω κουβεντα για ολα αυτα σφιγκεται το στομαχι μου κομπος (προσφατα ειχα παθει νευρωση στομαχου) και η καρδια μου με σουβλαει σε σημειο να ανησυχω...επιπροσθετως γινομαι ρακως ακομα πιο πολυ οταν χανω πολυτιμο χρονο για την επαγγελματικη μου αποκατασταση....οποτε καταλαβαινεις σε τι αδιεξοδο νιωθω να βρισκομαι....
    Last edited by jimmaster; 05-02-2012 at 20:16.

Το αν νιωθω ελξη για αντρες δεν το σιγουρεψαμε χαχα... Ας λυσω πρωτα τα βασικα θεματα που με απασχολουν, να βρω μια εσωτερικη ισορροπια, να βγαλω και κανα φραγκο κι αν βρεθει ποτε η εκλεκτη θα δω τι θα κανω.
    Άρα αυτη με την οποια βγαινεις δεν ειναι η εκλεκτη, δε σε γεμίζει, είναι απλα για να εισαι σε σχέση. Ο γάμος δεν εξαφανίζει την έλξη προς το ίδιο φύλο.
    γιάννης

Senior Member
    Jimmy, καλημέρα. Ρε συ, άμα είναι να κάνεις μηχανιστικό σεξ που σε καταθλίβει, κόφτο το ρημάδι!
    Μην κάνεις αν είναι να σου τρώει τα σωθικά. Δεν το καταλαβαίνω, γιατί έχεις κάνει μια από τις μεγαλύτερες ηδονές (και το καλό φαί βεβαίως βεβαίως και άλλα) αγγαρεία? Χρωστάς τίποτε σε κανέναν και οφείλεις να το ξεπληρώσεις δλδ?Να γιατί το περιγράφεις ως εκτόνωση και όχι αλλιώς. Φυσικό δεν είναι εφόσον το κάνεις με την ψυχή στο στόμα που λένε να έχεις μία στάση, "άντε, πάει κι αυτό το ****** επιτέλους, το κάναμε, ουυυφ, ευτυχώς!"
    Σε σκοτώνεις λίγο λίγο ρε φίλε για το τίποτε. έλεος.

Ίσως να έκοβες λιγάκι με τη δικιά σου γιατί και η στάση της μου φαίνεται επιτείνει τα άγχη σου. Απ΄όσο περιέγραψες συμπεριφορές, δίχως να υποστηρίζω ότι η κοπελιά φταίει για ό,τι περνάς βέβαια, μάλλον είναι κι εκείνη αρκετά αγχώδης, αυτό μπορεί να προστίθεται στο δικό σου το φορτίο και να γίνεται ακόμη βαρύτερο για σένα. Μίλα της καθαρά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο? "μωρό, δε φταις εσύ, εγώ περνάω κάτι λούκια, αλλά και η στάση σου δε βοηθά, μήπως μπορείς να την αλλάξεις προς το χαλαρότερο γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να σηκώσω και άλλων βάρη." Κάτι τέτοιο πώς σου φαίνεται?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άρα αυτη με την οποια βγαινεις δεν ειναι η εκλεκτη, δε σε γεμίζει, είναι απλα για να εισαι σε σχέση. Ο γάμος δεν εξαφανίζει την έλξη προς το ίδιο φύλο.
    Ουτε προς το αντιθετο φυλο την εξαφανιζει... Ξεκολατε πια

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Jimmy, καλημέρα. Ρε συ, άμα είναι να κάνεις μηχανιστικό σεξ που σε καταθλίβει, κόφτο το ρημάδι!
    Μην κάνεις αν είναι να σου τρώει τα σωθικά. Δεν το καταλαβαίνω, γιατί έχεις κάνει μια από τις μεγαλύτερες ηδονές (και το καλό φαί βεβαίως βεβαίως και άλλα) αγγαρεία? Χρωστάς τίποτε σε κανέναν και οφείλεις να το ξεπληρώσεις δλδ?Να γιατί το περιγράφεις ως εκτόνωση και όχι αλλιώς. Φυσικό δεν είναι εφόσον το κάνεις με την ψυχή στο στόμα που λένε να έχεις μία στάση, "άντε, πάει κι αυτό το ****** επιτέλους, το κάναμε, ουυυφ, ευτυχώς!"
    Σε σκοτώνεις λίγο λίγο ρε φίλε για το τίποτε. έλεος.

Ίσως να έκοβες λιγάκι με τη δικιά σου γιατί και η στάση της μου φαίνεται επιτείνει τα άγχη σου. Απ΄όσο περιέγραψες συμπεριφορές, δίχως να υποστηρίζω ότι η κοπελιά φταίει για ό,τι περνάς βέβαια, μάλλον είναι κι εκείνη αρκετά αγχώδης, αυτό μπορεί να προστίθεται στο δικό σου το φορτίο και να γίνεται ακόμη βαρύτερο για σένα. Μίλα της καθαρά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο? "μωρό, δε φταις εσύ, εγώ περνάω κάτι λούκια, αλλά και η στάση σου δε βοηθά, μήπως μπορείς να την αλλάξεις προς το χαλαρότερο γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να σηκώσω και άλλων βάρη." Κάτι τέτοιο πώς σου φαίνεται?
    Καπως ετσι εγινε ηδη. Διακοψαμε προς το παρον. Δεν της αποκαλυψα πολλα ομως μεσες ακρες αυτο εκανα. Προσπαθω να βρω τον εαυτο μου και της το ειπα. Βεβαια καταρρακωθηκε αλλα δεν γινοτανε αλλιως. Αν μου λειπει? Ναι μου λειπει.... προς το παρον ομως επρεπε να κοιταξω λιγο εμενα γιατι σιγα σιγα με σκοτωνα...καλα λες....οχι παντα βεβαια.... δεν ξερω... ισως οτι ειχαμε για αυτην λογω ηλικιας να ηταν αρκετο.... εγω ομως σιγα σιγα μεγαλωνω... δεν μπορω να βγαινω ραντεβουδακια και μετα τπτ... ουτε να πηδαω με τη μανα μου μεσα... Εχω πολλα θεματα... δυστυχως αυτη που θα βρισκοταν πρωτη διπλα μου θα τα επωμιζοταν ως εναν βαθμο...κι αυτο εγινε...

Senior Member
    Καπως ετσι εγινε ηδη. Διακοψαμε προς το παρον. Δεν της αποκαλυψα πολλα ομως μεσες ακρες αυτο εκανα. Προσπαθω να βρω τον εαυτο μου και της το ειπα. Βεβαια καταρρακωθηκε αλλα δεν γινοτανε αλλιως. Αν μου λειπει? Ναι μου λειπει.... προς το παρον ομως επρεπε να κοιταξω λιγο εμενα γιατι σιγα σιγα με σκοτωνα...καλα λες....οχι παντα βεβαια.... δεν ξερω... ισως οτι ειχαμε για αυτην λογω ηλικιας να ηταν αρκετο.... εγω ομως σιγα σιγα μεγαλωνω... δεν μπορω να βγαινω ραντεβουδακια και μετα τπτ... ουτε να πηδαω με τη μανα μου μεσα... Εχω πολλα θεματα... δυστυχως αυτη που θα βρισκοταν πρωτη διπλα μου θα τα επωμιζοταν ως εναν βαθμο...κι αυτο εγινε...
    Αυτό είναι ένα θέμα άμεσα εξαρτώμενο με το οικονομικό που δυστυχώς έχει άμεσες επιπτώσεις επάνω στην σχέση...Ψάχνεις για δουλειά μπας και γίνει τίποτα??
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Για μένα φίλε μου υπάρχουν 2 λύσεις, ή επιλέγεις την πιό extreme αλλα θα σου λυθεί η απορία, δλδ να δοκιμάσεις με έναν άντρα, ή να κάνεις ψυχοθεραπεία για να σου φύγει αυτη η εμμονή, γιατι για μένα μάλλον το χεις παραδουλέψει στο μυαλο σου και σου έχει γίνει.
    Δεν έχω νιώσει ποτέ έλξη για κάποιον άντρα και ποτέ δεν θα έβλεπα μια ταινία πορνό με gay αλλα όλοι οι άντρες έχουμε πιστεύω ένα φόβο ή μια αμφιβολία στο " λές να μου άρεζε με άντρα? έστω κ σαν πεταχτή σκέψη", απλά δεν το δουλεύουμε τόσο ωστα να μας ενοχλέι συστηματικά η σκέψη αυτη. Αν δοκιμάσεις με άντρα μπορεί να κάνεις κάτι του οποίου είσαι κατά αλλα θα σου λυθεί σίγουρα η απορία του αν είσαι αμφί ή όχι. Για μένα έχε το σαν έσχατη κίνηση. Προς το παρών απόλαυσε την σχέση σου και μη δίνεις τόση σημασία στις σκέψεις σου.
    Αν ήσουν gay πιστεύω πως θα το είχες καταλάβει, θα είχες ερωτευτεί κάποιον άντρα ή θα ένιωθές έλξη κ πόθο για άλλους. Εύχομαι να ηρεμήσεις κ να αφοσιωθείς στην κοπέλα που λές πως σε αγαπάει κ αγαπάς, τί καλύτερο απτο να έχεις τον άνθρωπό σου :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αυτό είναι ένα θέμα άμεσα εξαρτώμενο με το οικονομικό που δυστυχώς έχει άμεσες επιπτώσεις επάνω στην σχέση...Ψάχνεις για δουλειά μπας και γίνει τίποτα??
    Ε ναι...πεστα... Γιατι κι εκεινη δεν μπορει να καταλαβει πως εγω πιεζομαι εστω κι οταν μου λεει πως δεν την πειραζει να βγαινουμε με λιγα....ισως λογω ηλικιας ή εμπειριας δεν μπορει να ερθει στην θεση μου. Υπηρξα κι εγω φοιτητης και περνουσα με λιγα...ομως αυτη τη φαση την εχω βαρεθει...Ψαχνω για δουλεια εννοειται...με οση δυναμη μου εχει απομεινει βασικα...γιατι ολο αυτο εχει μαζευτει μεσα μου τοσο εντονα που νιωθω συνεχως ετοιμος να εκραγω απο νευρα και φωνες...μονο η γυμναστικη με χαλαρωνει...αν δεν την ειχα ή δεν μπορουσα να κανω θα ειχα αρρωστησει χωρις αμφιβολια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Για μένα φίλε μου υπάρχουν 2 λύσεις, ή επιλέγεις την πιό extreme αλλα θα σου λυθεί η απορία, δλδ να δοκιμάσεις με έναν άντρα, ή να κάνεις ψυχοθεραπεία για να σου φύγει αυτη η εμμονή, γιατι για μένα μάλλον το χεις παραδουλέψει στο μυαλο σου και σου έχει γίνει.
    Δεν έχω νιώσει ποτέ έλξη για κάποιον άντρα και ποτέ δεν θα έβλεπα μια ταινία πορνό με gay αλλα όλοι οι άντρες έχουμε πιστεύω ένα φόβο ή μια αμφιβολία στο " λές να μου άρεζε με άντρα? έστω κ σαν πεταχτή σκέψη", απλά δεν το δουλεύουμε τόσο ωστα να μας ενοχλέι συστηματικά η σκέψη αυτη. Αν δοκιμάσεις με άντρα μπορεί να κάνεις κάτι του οποίου είσαι κατά αλλα θα σου λυθεί σίγουρα η απορία του αν είσαι αμφί ή όχι. Για μένα έχε το σαν έσχατη κίνηση. Προς το παρών απόλαυσε την σχέση σου και μη δίνεις τόση σημασία στις σκέψεις σου.
    Αν ήσουν gay πιστεύω πως θα το είχες καταλάβει, θα είχες ερωτευτεί κάποιον άντρα ή θα ένιωθές έλξη κ πόθο για άλλους. Εύχομαι να ηρεμήσεις κ να αφοσιωθείς στην κοπέλα που λές πως σε αγαπάει κ αγαπάς, τί καλύτερο απτο να έχεις τον άνθρωπό σου :)
    Εγω γκει πορνο ειδα και το βρηκα ερεθιστικο. Δεν ξερω ομως αν το βρηκα λογω ομοφυλοφιλιας δικιας μου ή επειδη με εξιταρε κατι το ταμπου. Κι επειδη λοιπον εχω εναν λογο παραπανω να αμφιβαλλω για τον ανδρισμο μου (που αν εξαιρεσεις την πρωτη φορα με ******* που ημουν απιστευτα αγχωμενος και δεν μου σηκωθηκε ολες οι επομενες δεν ειχα κανενα προβλημα να αναψω ακομα και κατω απο τις πιο αντιξοες συνθηκες για μενα, απειρια, αγχος, σε ενα απομακρο μπουρδελο-ξενοδοχειο κτλ κτλ) εχω λοιπον μια "πιθανοτητα" παραπανω να ειμαι αν οχι πληρως γκει τουλαχιστον αμφι. Και στη φαση που ειμαι τωρα τοσο πιεσμενος μεσα μου σιγουρα θα πεσω σε βαρυα καταθλιψη και τωρα δεν θα το αντεξω. Πιστευω υποσυνειδητα ο εαυτος μου προσπαθει να με προστατεψει απο μια αληθεια την οποια δεν ειμαι ετοιμος να δεχτω. Απ την αλλη οταν βαζω ολη μου τη δυναμη να αποδεχτω κατι τετοιο, περναω μια φαση εντονου προβληματισμου και μετα χαλαρωνω και στη φαση της χαλαρωσης δεν νιωθω να με ελκουν αντρες..Και μετα παλι απ την αρχη...Τοσο που νομιζω οτι εχω κατι σαν το λεγομενο OCD γιατι και σε αλλους τομεις της ζωης μου δρω με εμμονες σε σημειο παθολογικο οποτε γιατι να μην το κανω και με τις ερωτικες σχεσεις?

Για την σχεση που λες να χαρω ηδη την διεκοψα. Δεν ξερω αν ειναι οριστικο ακομα αλλα σιγουρα εγω να συνεχισω να ειμαι σε σχεση παρα τη θεληση μου δεν μπορω να το αντεξω. Βεβαια οταν ημασταν καλα κατα περιοδους, ημασταν πολυ καλα. Στο ερωτικο ομως δεν υπηρχε σπιθα. Εκτος απο λιγες φορες. Κι αυτο με εκανε ακομα πιο πολυ να αμφισβητω εμενα...τοσο που σε σημειο σκεφτομουν πως δεν θελω ουτε να με αγγιζει καποιες φορες....ενιωθα ταση φυγης... σαν να θελω να γυρισω πισω στη "μαμα" μου...καταλαβες τι εννοω...οπως οταν πας πρωτη φορα νηπιαγωγειο... Γιατι στις σχεσεις τις ερωτικες απο παιδακι στις εμπειριες μη νομιζεις οτι διαφερω και πολυ...τι να λεμε τωρα?? οκ εχασα κιλα εγινα εμφανισιμος και αμεσως αρχισα να εχω επιτυχιες στο αντιθετο φυλο... μεχρι και σχεση που κρατησε τοσο καιρο εκανα...εμαθα πραγματα...ΑΛΛΑ δεν παυω να ειμαι ακομα απειρος και αιωνες πισω σε σχεση με συνομηλικους που ειχαν σχεσεις απο την Εφηβια. Καταλαβαινες λοιπον το μεγεθος της ελλειψης μεσα μου...οσο και να θελω να αφοσιωθω μου ειναι σχεδον αδυνατον...οταν νιωθεις οτι ο εαυτος σου θελει ακομα να χαρει το γεγονος οτι ειναι πλεον ενεργο σεξουαλικο ατομο δεν μπορει να παραμεινει καιρο με την πρωτη. Που στην τελικη την διαλεξα οχι απαραιτητα γιατι με τρελαινε σαν γυναικα αλλα επειδη ηταν μικρη και δεν ειχε απαιτησεις και ετσι ενιωθα κι εγω πιο ανετα αλλα και επειδη ηταν στο αμεσο περιβαλλον μου και εδειξε αμεσως ενδιαφερον.... το θεμα ομως ειναι οτι εγω δεν ειχα την ψυχικη αντοχη και ψυχροτητα που χρειαζεται να το ξεκαθαρισω οτι δεν θα κρατησει η σχεση αυτη....οπως και να χει στο σεξουαλικο κομματι νιωθω να εχω παρα πολλα απωθημενα και μια πιεσμενη ενεργεια που πρεπει να ξεσπασει αλλιως θα με τρελανει... Αν την αγαπαω και την νοιαζομαι??? ναι... Αν ομως μπορουσα να αντεξω να εχω ολα αυτα μεσα μου και να τα καταπιεζω?? ΟΧΧΙΙΙΙ!!

Γιατι αν ειμαι οντος γκει φαντασου εκει ποσο δουλεμα ουσιαστικα θα της εριχνα και ποσο πιο δυσκολο θα ηταν και για τους δυο μας να πω πως χωριζουμε γιατι μαρεσουν οι αντρες... Θα μου ελεγε καλα τοσο καιρο δεν το καταλαβες?? Και το θεμα ειναι πως με μερικες αγχωμενες φορες δεν μπορεις να καταλαβεις αν σαρεσει ή οχι... Κι οταν το καναμε μια φορα το δεκαημερο εγω και εξαντλημενος ημουν απ το πολυ πορνο γιατι δεν μπορω να αντεξω δεκα μερες χωρις τιποτα αλλα και πιεσμενος γιατι δεν ειχαμε χωρο και τρεχαμε απο δω κι απο κει... Οποτε οσο κρατησε κρατησε...πρεπει να κοιταξω λιγο εμενα γιατι δεν αντεχα....θα κλαψω θα χτυπηθω αλλα ειναι για το καλο και των δυο να σταματησει εδω πρωτου γινει χειροτερο.

Δεν ξερω αν συμφωνεις με οσα ειπα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Απ την αλλη ομως αν οντος ειμαι ομοφυλοφιλος ή εστω αμφι τοτε ολα αυτα που γινονται εξηγουνται αυτοματα και μπαινουν ολα σε ταξη στο μυαλο μου...χαχα..αστειο δεν ειναι...κοντευω 28 χρονων, αλλοι εχουν οικογενεια, παιδια και εγω ακομα δεν εχω ουτε δουλεια ουτε ξερω που πανε τα πεντε... Ειδατε τι μπορει να κανουν τα ψυχολογικα προβληματα, η παχυσαρκια, η ελλειψη αυτοεκτιμησης - αυτοκαταστροφικη συμπεριφορα κτλ???

Ειλικρινα δεν ξερω καθολου αν θα τη βγαλω καθαρη απο ολο αυτο ή αν θα ειμαι ποτε σε θεση να το αποδεχτω και να ζησω ηρεμα το υπολοιπο της ζωης μου... Καμια φορα νομιζω πως θα με οδηγησει σε ακραιες συμπεριφορες οπως αυτοκτονια. Προς το παρον πινω πολυ, καπνιζω, τρωω, παιρνω κιλα, ειμαι οξυθυμος και γενικως ειμαι σε πολυ γαμησετα φαση :(

Senior Member
    Καμια φορα σκεφτομαι να της τα πω ολα. Πιστευω για να την χαλαρωσω γιατι τωρα σιγουρα απορει τι συμβαινει και το ριχνει πανω της. Την ξερω καλα. Απ την αλλη ομως δεν θελω να εκτεθω τοσο....ειναι πολυ λεπτο το θεμα... δεν ξερω τι να κανω εχω πελαγωσει.... :\

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast