Originally Posted by
λιλιουμ
α) αν ετσι φεροταν στις φιλες της, πως να την αντεξει και ενας αντρας σε σχεση, δεν ειναι παραξενο. Ας μην πουμε για αντρες που εχουν διπλα τους γυναικαρες που τα εχουν ολα και πανε με τη φιλιππινεζα υπηρετρια, ισως επειδη θελουν κατι λιγοτερο τελειο(μανες).
Δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβαινε γιατί δεν έζησα τη σχέση τους. Το μόνο που άκουγα ήταν πόσο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ήταν και γι αυτό έπαθα σοκ όταν έμαθα όλα αυτά από τη γου.
β) εφοσον δεν ειναι κολλητες σου, μπορεις να μην ανακατευτεις. Εγω δε μπορω προσωπικα να φανταστω να αφηνω την κολλητη μου να ζει τετοιο ψεμα, αλλα μια γνωστη, μπορει να της εριχνα μια μπηχτη και αν θελει ας καταλαβει. Βεβαια οι χαρακτηρες και οι καταστασεις παντα ειναι διαφορετικες, για παραδειγμα τετοια κολλητη δε νομιζω να ειχα ποτε, ενιγουει.
Όπως είπα, δεν είχα σχέση ζωής μαζί τους όπως με τις κολλητές μου που φυσικά και θα λειτουργούσα διαφορετικά. Όμως, με αυτές τις δύο γυναίκες ανταλάσαμε επί μεγάλο χρονικό διάστημα τις συναισθηματικές μας καταστάσεις και δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι βοηθήκα μέχρι ενός σημείου.
γ) επισης, νομιζω το ανεφερε καποιος, οτι που ξερεις οτι η Βου δεν ξερει, οχι απαραιτητα για τη Γου, αλλα για άλλα τσιλιμπουρδισματα του γκομενου, ή οτι οντως η ιδια ειναι τοσο ευτυχισμενη οσο λεει μεσα στη σχεση αυτη? Μια τετοια γυναικα ειναι ικανη να λεει για την τελεια σχεση της σε εσενα τωρα, ενω ενα δεκαλεπτο πριν α) ειχε παρει τηλ την γκομενα και την παρακαλαγε με λυγμους να αφησει ησυχο τον δικο της, ή σε παραλλαγη β) ειχε παρει τηλ τον παρανομο γκομενο και κανονιζανε ραντεβου.
Παραδειγμα μεσα απο τη ζωη βγαλμενο, μια παλια μου φιλη, μου μιλαγε με τα καταπληκτικοτερα λογια για τον αντρα της και την σχεση τους. Ηταν ο καλυτερος αντρας συμφωνα με τα λεγομενα της, και ειχαν εκπληκτικη σχεση και μου εδινε συμβουλες εμενα να μην ανεχομαι καταστασεις κτλ. Καλη ωρα τα δικα σου δλδ. Εγω ειχα μαθει οταν ακουω υπερβολικα καλα πραγματα, οχι απλα να επιφυλασσομαι, αλλα να πιστευω οτι συμβαινουν ακριβως τα αναποδα. Ε δικαιωθηκα. Πραγματι, 5 μηνες μετα, μαθαινω οτι 1 χρονο τωρα ο αντρας της την ειχε διωξει απο το σπιτι και εκεινη εμενε μονη της σε μια γκαρσονιερα, γιατι την ειχε πιασει να τον απαταει με εναν πιτσιρικα. Εγω ημουν εκτος Ελλαδας τοτε και δεν μπορουσα να εχω αμεση επιγνωση του τι γινοταν. Οταν εχασε καθε ελπιδα οτι θα τα ξαναβρισκαν, τοτε μου το αποκαλυψε, προσπαθουσε δηλαδη με καθε τροπο να σωσει/διατηρησει την τελεια εικονα τη δικη της, του αντρα της και της σχεσης τους στα ματια των τριτων. Αυτο ειναι το κλου. Θα μπορουσε καλλιστα να καλυπτε τσιλιμπουρδισματα του αντρα της, απλα σε αυτη την περιπτωση καλυπτε τα δικα της, ολα γινονται!
Λίλι....όπως είπα και σε κάποιον άλλο, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η βου ηταν το πρότυπο μου απ' την άποψη πως αφού μπορούσε να κάνει εκείνη κάτω από αντίξοες συνθήκες μια επιτυχημένη σχέση, θα μπορούσα να κάνω και εγώ. Είχα στραφεί πάρα πολλές φορές σε εκείνη ζητώντας τη βοηθεια της και πάντα οι συμβουλές της ήταν εύστοχες και έξυπνες σε βαθμό που να μη το πιστεύω. Κάτω από αυτες τις συνθήκες δεν μπορούσα να αμφισβητήσω πως όσα μου έλεγε ήταν αλήθεια....