Πρόβλημα....... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Banned
    Θεοφανία, σε αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, δεν θα τη δουν ακόμα κι αν τους τη φέρεις μπροστά στα μάτια τους. Επίσης, όπως επεσήμανε κι η λίλιουμ, άλλη η δημόσια εικόνα κι άλλο το τι συμβαίνει ή τι ξέρει η καρδούλα του καθενός. Οπότε δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο οποιοσδήποτε ‘αποκάλυπτε’ την αλήθεια. Την αλήθεια των γεγονότων τουλάχιστον, γιατί την αλήθεια των συναισθημάτων κανείς δεν μπορεί να την αξιολογήσει.

Νομίζω πως ο καθένας μας θα μπορούσε να βρεθεί σε οποιαδήποτε από τις θέσεις των εμπλεκόμενων σε αυτή την ιστορία. O καθένας μπορεί τόσο να πουλήσει παραμύθι όσο και να φάει το παραμύθι κάποιων άλλων. Ηθικά, κάποια πράγματα είναι γενικά κατακριτέα, στην καθημερινότητα δυστυχώς οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι. Θεωρητικά, ξέρουμε τι μπορούμε ή πρέπει να κάνουμε, πρακτικά συνήθως δεν το εφαρμόζουμε άμεσα. Προσωπικά έχουν υπάρξει φορές που έχω μπλεχτεί σε έναν απίστευτο κυκεώνα μυστικών και ψεμμάτων, πράγμα αποπνικτικό και ψυχοφθόρο. Με το ένα λάθος να ακολουθεί το άλλο και να χάνεις τη μπάλα σχετικά με το ποιος θέλει τι, ποιος ξέρει τι, ποιο είναι το καλύτερο κλπ.

Θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι ο καθένας να κάνει – όσο πιο γρήγορα μπορεί κι αντέχει – αυτό που (λογικά και συναισθηματικά) καταλήγει ότι είναι σωστό και να αποσύρεται από το προσκήνιο.

Quote Originally Posted by carry View Post
    Πάντως είναι πολύ δύσκολη η θέση σου, στ'αλήθεια.
    Και, δέν θά'θελα με τίποτε να είχα μία "φίλη" σαν την Γου.
    Θα της έλεγα να ξανασκεφτεί σοβαρά αυτό που πάει να κάνει και μετά θα αποτραβιώμουν.

Γνωρίζεις αν ο άντρας της Βου είναι επιρρεπής σε τέτοιου είδους ατοπίματα;
    Ρωτάω γιατί είπες: ήταν υπερβολικά υπομονετική στα συναισθήματικά της, δικαιολογούσε τα αδικαιολόγητα, έβρισκε άλλοθι στα πάντα και τους πάντες.
    Μήπως είναι και η Γου θύμα;
    ...νομίζω πως σε μια τέτοια κατάσταση όλοι είναι λίγο-πολύ θύματα.
    Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη εξέλιξη θα ήταν μια τίμια κουβέντα και των τριών.
    Όχι, δεν ξέρω αν ο φίλος της Βου είναι επιρρεπής σε τέτοια ατοπήματα και δεν μπορώ να έχω άποψη.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απ οτι εχω καταλαβει απ την ολη συζητηση, ουτε εσυ ειχες καμια κοντινη σχεση με την γου.....
    τι ατομο ηταν αυτη η γου?την εμπιστευεσαι?
    σου περασε καθολου απ το μυαλο οτι σε δουλευει?
    ...για ποιό λόγο να κάνει κάτι τέτοιο?
    Γιατί να πει τόσα ψέμματαγια για έναν υποτίθεται "άγνωστο" άνθρωπο και γιατί να είναι τον τελευταίο καιρό πραγματικά χάλια ψυχολογικά με όλη αυτή την ιστορία?

Quote Originally Posted by void View Post
    θεοφανία είναι δύσκολη η θέση σου...
    Όσον αφορά την κοπέλα που τα έχει με τον γκόμενο της άλλης, είναι απαράδεκτη. Όχι για το "ηθικό" σκέλος του πράγματος, δηλαδή αν ήταν σωστό εκ μέρους της να τα φτιάξει με τον φίλο κάποιας άλλης..αυτά συμβαίνουν, και το μερίδιο ευθύνης υπάρχει και στους δύο. Σαφώς βέβαια ο άντρας σε αυτή την περίπτωση είναι ο περισσότερο υπόλογος εφόσον αυτός είχε σχέση, έπρεπε να την προστατεύσει.
    Η κοπέλα λοιπόν αυτή είναι απαράδεκτη επειδή δεν έχει τα balls να πιάσει την άλλην να της τα πει ως έχουν "χωρίς φόβο και πάθος"...ερωτεύτηκες ?οκ έχε την πυγμή όμως να πεις την αλήθεια. Έβαλε εσένα στη μέση τόσο για να μοιραστεί με κάποιον τις ενοχές της όσο και για να σε βάλει εμμέσως να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα...
    όσο "ψυχολογίστικο" κια αν ακουστεί πιστεύω ότι βαθιά μέσα της θέλει να γίνει γνωστή η σχέση της με τον φίλο της άλλη, αλλά η ίδια δεν έχει το θάρρος να το κάνει.

Μα φυσικά και θέλει να γίνει γνωστή η σχέση της και στους τρεις και απ όσο ξέρω είναι κάτι που του ζήτησε και η ίδια: να ξεκαθαριστεί επιτέλους η κατάσταση. Αχ βρε βοιντ, μακάρι να μην έρθουμε ποτέ στη θέση καμιάς από τις δύο. Η ζωή και οι εμπειρίες μου με έχουν μάθει να μη κρίνω κανένα για τις επιλογές του γιατί δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα εγώ είτε ήμουν στη θέση της Βου ή της Γου...

όσον αφορά την άλλη κοπέλα, το "θύμα" της ιστορίας..θα είναι μεγάλο χαστούκι για αυτήν ειδικά αν τα πίστευε όλα αυτά που διακήρυττε.
    Το πήρε το μάθημά της με άσχημο τρόπο ως φαίνεται..
    Αυτό που είπε χαρακτηριστικά η μελίνα με κούνημα του δαχτύλου στο πρόσωπου του άλλου ενδεχομένως να το έκανε σε όλες τις σχέσεις της..ακόμα και στην ερωτική. Ε το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο θεός. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κάποιον που συνεχώς μου τη λέει για το καλό μου δήθεν. Την επιθετικότητά του εκτονώνει κατ'εμέ. Όπως και να έχει εφόσον είναι πολύ καλή σου φίλη, το σωστό είναι να φροντίσεις να το μάθει.

Αυτό είναι ένα θέμα που καίει πραγματικά. Έχω ανναρωτηθεί πολλές φορές γιατί ανέχτηκα μια τέτοιου είδους "σχέση". Ίσως επειδή όπως όλοι μας έχουμε ανάγκη να "τα ακούμε" κάποιες φορές και να ξυπνάμε. Απλά όταν τα παρακούς και χωρίς λόγο ορισμένες φορές, κουράζεσαι και δεν μπορείς να συνεχίσεις άλλο.....

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα το εξής:
    Θα έπιανα το μοιχό και τη μοιχαλίδα και θα τους γνωστοποιούσα την μέρα και την ώρα που θα έκανα την "αποκάλυψη" στην κοπέλα.
    Εάν ήθελαν να το πουν πρώτοι καλώς.
    Εάν όχι, με γεια τους με χαρά τους.
    Εγώ πάντως θα το πω.
    Και από εκεί και πέρα θα διατηρήσω αποστάσεις από τους μοιχούς και θα στηρίξω ηθικά την απατημένη.
    Αλλά μέχρι εκεί.

Έχω κάνει καποιες κινήσεις στο μέτρο που μου επιτρέπεται. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Ελπίζω και εύχομαι να λυθεί μεταξύ τους αυτό το θέμα, αν και όπως προείπα η γου είχε όλη τη διάθεση να μιλήσει ειλικρινά με την βου και τον φίλο της ώστε να το ξεκαθαρίσουν πολιτισμένα το ζήτημα.

όσον αφορά την απογοήτευση που ένιωσες για τους άντρες...δεν το καταλαβαίνω αυτό.
    Δεν είναι μόνο αντρικό κουσούρι η απάτη. Ισχύει και για τα δύο φύλα στον ίδιο βαθμό.
    Σωστός και ιδανικός δεν υπάρχει διότι η ζωή είναι πολύ μεγάλη και είναι πολύ πιθανό και λογικό να βαρεθείς να είσαι με τον ίδιο.
    Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα, ανεξάρτητα από το αν είναι δίκαια ή άδικα.
    Κι αν εσύ τώρα έχεις πιο πολλά παραδείγματα σχέσεων ή γάμων που διαλύονται ή που παίζονται βρωμοδουλειές, εγώ έχω άλλα τόσα παραδείγματα σχέσεων που πάνε καλά. Τώρα, το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει πόσο μάλλον να το προδιαγράψει.

Εμένα ο πρώτος χρόνος της σχέσης μου ήταν οδυνηρός..θυμάσαι κάτι θέματα που ανέβαζα, και τις υστερίες που πάθαινα.
    Με πολύ πόνο την κράτησα, άντεξα εγώ, άντεξε κι αυτός. Δεν την παράτησα τη σχέση, διότι υπήρχε το υγιές κομμάτι μου που μου έλεγε ότι κάτι δε χειρίζομαι σωστά στον εαυτό μου πρώτα απ'όλα.
    Δεν ξέρω τι θα γίνει εντέλει. Μπορεί και να χωρίσουμε κάποια στιγμή. Αλλά τουλάχιστον είμαι καλά, διότι ο λόγος που δεν ήμουν καλά δεν ήταν ο απογοητευτικός φίλος μου αλλά ο απογοητευτικός - στα δικά μου μάτια- εαυτός μου.

Να μην νιώθεις απογόητευση για τους άντρες.
    Αφενός δεν είναι όλοι το ίδιο και αφετέρου δεν είναι και όλες οι γυναίκες ίδιες.
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το σωστό και το λάθος είναι σχετικά..είδες η φίλη σου έδινε οδηγίες προς ναυτιλομένους και πιάστηκε σαν το πουλί από τη μύτη.
    Τη σχέση πρέπει να τη βιώνεις, γιατί μόνο τότε βλέπεις τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτήν, και όχι να τη συζητάς λες και είναι κάτι έξω από εσένα :-)

βοιντ...είναι πολύ σοφά αυτά που λες, αλλά πραγματικά, (όχι από αυτη την περίπτωση φυσικά), αλλά απ όλες τις εμπειρίες που έχω μαζέψει μέσω φίλων και γνωστών, μου είναι αδύνατο να εμπιστευτώ εύκολα κάποιον και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνομαι πιεστική και υστέρω σε βαθμό που όπως ξαναείπα πριν διέλυσα μια σχέση η οποία πλέον υπολειτουργεί. Ξέρω πως είναι λάθος, ξέρω πως είναι αυτοκατσατροφικό, αλλά έτσι είμαι ή μάλλον έτσι έγινα...:(

.......................................

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    α) αν ετσι φεροταν στις φιλες της, πως να την αντεξει και ενας αντρας σε σχεση, δεν ειναι παραξενο. Ας μην πουμε για αντρες που εχουν διπλα τους γυναικαρες που τα εχουν ολα και πανε με τη φιλιππινεζα υπηρετρια, ισως επειδη θελουν κατι λιγοτερο τελειο(μανες).

Δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβαινε γιατί δεν έζησα τη σχέση τους. Το μόνο που άκουγα ήταν πόσο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ήταν και γι αυτό έπαθα σοκ όταν έμαθα όλα αυτά από τη γου.

β) εφοσον δεν ειναι κολλητες σου, μπορεις να μην ανακατευτεις. Εγω δε μπορω προσωπικα να φανταστω να αφηνω την κολλητη μου να ζει τετοιο ψεμα, αλλα μια γνωστη, μπορει να της εριχνα μια μπηχτη και αν θελει ας καταλαβει. Βεβαια οι χαρακτηρες και οι καταστασεις παντα ειναι διαφορετικες, για παραδειγμα τετοια κολλητη δε νομιζω να ειχα ποτε, ενιγουει.

Όπως είπα, δεν είχα σχέση ζωής μαζί τους όπως με τις κολλητές μου που φυσικά και θα λειτουργούσα διαφορετικά. Όμως, με αυτές τις δύο γυναίκες ανταλάσαμε επί μεγάλο χρονικό διάστημα τις συναισθηματικές μας καταστάσεις και δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι βοηθήκα μέχρι ενός σημείου.

γ) επισης, νομιζω το ανεφερε καποιος, οτι που ξερεις οτι η Βου δεν ξερει, οχι απαραιτητα για τη Γου, αλλα για άλλα τσιλιμπουρδισματα του γκομενου, ή οτι οντως η ιδια ειναι τοσο ευτυχισμενη οσο λεει μεσα στη σχεση αυτη? Μια τετοια γυναικα ειναι ικανη να λεει για την τελεια σχεση της σε εσενα τωρα, ενω ενα δεκαλεπτο πριν α) ειχε παρει τηλ την γκομενα και την παρακαλαγε με λυγμους να αφησει ησυχο τον δικο της, ή σε παραλλαγη β) ειχε παρει τηλ τον παρανομο γκομενο και κανονιζανε ραντεβου.
    Παραδειγμα μεσα απο τη ζωη βγαλμενο, μια παλια μου φιλη, μου μιλαγε με τα καταπληκτικοτερα λογια για τον αντρα της και την σχεση τους. Ηταν ο καλυτερος αντρας συμφωνα με τα λεγομενα της, και ειχαν εκπληκτικη σχεση και μου εδινε συμβουλες εμενα να μην ανεχομαι καταστασεις κτλ. Καλη ωρα τα δικα σου δλδ. Εγω ειχα μαθει οταν ακουω υπερβολικα καλα πραγματα, οχι απλα να επιφυλασσομαι, αλλα να πιστευω οτι συμβαινουν ακριβως τα αναποδα. Ε δικαιωθηκα. Πραγματι, 5 μηνες μετα, μαθαινω οτι 1 χρονο τωρα ο αντρας της την ειχε διωξει απο το σπιτι και εκεινη εμενε μονη της σε μια γκαρσονιερα, γιατι την ειχε πιασει να τον απαταει με εναν πιτσιρικα. Εγω ημουν εκτος Ελλαδας τοτε και δεν μπορουσα να εχω αμεση επιγνωση του τι γινοταν. Οταν εχασε καθε ελπιδα οτι θα τα ξαναβρισκαν, τοτε μου το αποκαλυψε, προσπαθουσε δηλαδη με καθε τροπο να σωσει/διατηρησει την τελεια εικονα τη δικη της, του αντρα της και της σχεσης τους στα ματια των τριτων. Αυτο ειναι το κλου. Θα μπορουσε καλλιστα να καλυπτε τσιλιμπουρδισματα του αντρα της, απλα σε αυτη την περιπτωση καλυπτε τα δικα της, ολα γινονται!

Λίλι....όπως είπα και σε κάποιον άλλο, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η βου ηταν το πρότυπο μου απ' την άποψη πως αφού μπορούσε να κάνει εκείνη κάτω από αντίξοες συνθήκες μια επιτυχημένη σχέση, θα μπορούσα να κάνω και εγώ. Είχα στραφεί πάρα πολλές φορές σε εκείνη ζητώντας τη βοηθεια της και πάντα οι συμβουλές της ήταν εύστοχες και έξυπνες σε βαθμό που να μη το πιστεύω. Κάτω από αυτες τις συνθήκες δεν μπορούσα να αμφισβητήσω πως όσα μου έλεγε ήταν αλήθεια....

..............................................

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Θεοφανία, σε αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, δεν θα τη δουν ακόμα κι αν τους τη φέρεις μπροστά στα μάτια τους. Επίσης, όπως επεσήμανε κι η λίλιουμ, άλλη η δημόσια εικόνα κι άλλο το τι συμβαίνει ή τι ξέρει η καρδούλα του καθενός. Οπότε δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο οποιοσδήποτε ‘αποκάλυπτε’ την αλήθεια. Την αλήθεια των γεγονότων τουλάχιστον, γιατί την αλήθεια των συναισθημάτων κανείς δεν μπορεί να την αξιολογήσει.

Σε όλη αυτή την κατάσταση δεν μπορώ παρά να δω σκόρπια συναισθήματα και τεράστιο μπέρδεμα, καθώς δεν μιλάμε για παράλληλες σχέσεις ξεπέτας, αλλά για δυο πραγματικές σχέσεις που εμπεριείχαν συναίσθημα και συνέχεια....

Νομίζω πως ο καθένας μας θα μπορούσε να βρεθεί σε οποιαδήποτε από τις θέσεις των εμπλεκόμενων σε αυτή την ιστορία. O καθένας μπορεί τόσο να πουλήσει παραμύθι όσο και να φάει το παραμύθι κάποιων άλλων. Ηθικά, κάποια πράγματα είναι γενικά κατακριτέα, στην καθημερινότητα δυστυχώς οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι. Θεωρητικά, ξέρουμε τι μπορούμε ή πρέπει να κάνουμε, πρακτικά συνήθως δεν το εφαρμόζουμε άμεσα. Προσωπικά έχουν υπάρξει φορές που έχω μπλεχτεί σε έναν απίστευτο κυκεώνα μυστικών και ψεμμάτων, πράγμα αποπνικτικό και ψυχοφθόρο. Με το ένα λάθος να ακολουθεί το άλλο και να χάνεις τη μπάλα σχετικά με το ποιος θέλει τι, ποιος ξέρει τι, ποιο είναι το καλύτερο κλπ.

Θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι ο καθένας να κάνει – όσο πιο γρήγορα μπορεί κι αντέχει – αυτό που (λογικά και συναισθηματικά) καταλήγει ότι είναι σωστό και να αποσύρεται από το προσκήνιο.

Αν κρίνω από τον εαυτό μου, θα προτιμούσα χίλιες φορές να έρθω αντιμέτωπη με την αλήθεια όσο ψυχοφθόρα και φρικτή και αν ήταν. Έχω παραμυθιάσει τον εαυτό μου κατά καιρούς βλέποντας πράγματα που δεν υπάρχουν, έχω πιστέψει σε σχέσεις που ήταν μόνο μες στο μυαλό και την ανάγκη μου να υπάρχουν, έχω χάσει πολύ χρόνο κυνηγώντας ανεμόμυλους σε σχήμα καρδιάς.
    αυτό με κάνει πιο πολύ απ όλα να εύχομαι και να θέλω την αλήθεια, όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μη χάνω χρόνο πολύτιμο από τη ζωή μου που θα μπορούσα να καταθέσω σε μια κατάσταση περισσότερο αληθινή που να μου αίζει....

.....................................

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Λίλι....όπως είπα και σε κάποιον άλλο, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η βου ηταν το πρότυπο μου απ' την άποψη πως αφού μπορούσε να κάνει εκείνη κάτω από αντίξοες συνθήκες μια επιτυχημένη σχέση, θα μπορούσα να κάνω και εγώ. Είχα στραφεί πάρα πολλές φορές σε εκείνη ζητώντας τη βοηθεια της και πάντα οι συμβουλές της ήταν εύστοχες και έξυπνες σε βαθμό που να μη το πιστεύω. Κάτω από αυτες τις συνθήκες δεν μπορούσα να αμφισβητήσω πως όσα μου έλεγε ήταν αλήθεια....
    Πολλες φορες οι ανθρωποι ειναι πολυ καλοι στις συμβουλες και διορατικοι οσον αφορα τους αλλους, αλλα τα δικα τους δε μπορουν να τα δουν, ή δε θελουν..

Όπως είπα, δεν είχα σχέση ζωής μαζί τους όπως με τις κολλητές μου που φυσικά και θα λειτουργούσα διαφορετικά. Όμως, με αυτές τις δύο γυναίκες ανταλάσαμε επί μεγάλο χρονικό διάστημα τις συναισθηματικές μας καταστάσεις και δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι βοηθήκα μέχρι ενός σημείου.
    Ισως λοιπον τοτε, αφου νιωθεις προφανως μια καποια ευγνωμοσυνη και δεσιμο, να προσπαθουσες να προσεγγισεις την κοπελα Γου, και να την κανεις να σου ανοιχτει, να την βοηθησεις δλδ οπως σε βοηθουσε και αυτη τοσο καιρο. Φανταζομαι οτι μεχρι στιγμης δεν ειχε χρειαστει την ουσιαστικη βοηθεια καποιου για τετοια ζητηματα, και ισως αυτο ειναι δειγμα ενος ανθρωπου που δυσκολευεται να εκθεσει τον μη τελειο εαυτο του.. Μπορει ομως αν την βοηθησεις να σου πει τους προβληματισμους της να σου ανοιχτει.

Δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβαινε γιατί δεν έζησα τη σχέση τους. Το μόνο που άκουγα ήταν πόσο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ήταν και γι αυτό έπαθα σοκ όταν έμαθα όλα αυτά από τη γου.
    Αν δεν ζεις απο κοντα καποιον και ακους μονο αυτα που σου λεει, φυσικο ειναι να πεσεις απο τα συννεφα μαθαινοντας κατι τετοιο. Το εχω παθει κι εγω με αυτη τη φιλη που σου ελεγα, παρολο που ημουν και υποψιασμενη γιατι δεν χωνευα τον αντρα της, και πιστευα οτι αυτος την κερατωνε. Μπορει να γινοταν και αυτο βεβαια, καθως ειχε παραδεχτει η ιδια οτι εγιναν πολλα παρα πολυ ασχημα σκηνικα που δεν τα εχει πει πουθενα, και ολον αυτον τον καιρο παραμυθι για την τελεια σχεση! Για αυτο μην ξεχναμε ποτε τι λεει ο σοφος λαος, οπου ακους πολλα κερασια, κρατα παντα μικρο καλαθι!

Senior Member
    ...για ποιό λόγο να κάνει κάτι τέτοιο?
    Γιατί να πει τόσα ψέμματαγια για έναν υποτίθεται "άγνωστο" άνθρωπο και γιατί να είναι τον τελευταίο καιρό πραγματικά χάλια ψυχολογικά με όλη αυτή την ιστορία?
    γι αυτο σε ρωταω αν ειναι φιλη σου κι αν την ξερεις καλα.
    κανεις δεν μπορει να ξερει τους λογους που παρακινουν καποιον , αν δεν τον ξερει πραγματικα καλα.

να σου πω ενα παραδειγμα πολυ κοντινο μου.
    μου εκανε κλικ η κουβεντα σου περι "ανοχης στα συναισθηματικα" της γου.
    εχω γνωρισει ενα τετοιο ατομο οπως το περιγραφεις καποτε.
    εδειχνε ως θυμα των συναισθηματικων της καταστασεων, χωρις ποτε να κλαιγεται ομως, απλα υπηρχε μια συνεχης ροη αποτυχημενων γνωριμιων που κατεληγαν παντα με αυτην πληγωμενη να αναρωτιεται πως συνανταει τοσους μαλακες.
    εντελως τυχαια γνωρισα καποιες απο αυτες τις περιπτωσεις που τοσο την πληγωναν και που κι εγω οπως και οι φιλες σου την συμβουλευα παντα να αντιδραει πιο διεκδικητικα και ξεκαθαρα , ωστοσο το τοπιο παντα ηταν ιδιο.
    αποδειχτηκε οτι ηταν μια κοπελα χωρις φιλες ,γι αυτο και αναγκαζοταν να εκμυστηρευεται τα προσωπικα της σε μια σχεδον αγνωστη, και ο λογος ηταν οτι την επεφτε κατα συστημα σε οτι αρσενικο κινουνταν γυρω της σε ακτινα χιλιομετρου...
    με ιδιαιτερη προτιμηση στους γκομενους των φιλεναδων της... σε μια συγκεκριμενης "φιλης" της τον γκομενο μαλιστα, ελεγε οτι η κοπελα του ειχε κι αλλον γκομενο εκτος απο αυτον και τον παρακαλουσε να την χωρισει και να τα φτιαξει μαζι της.
    οπως καταλαβαινεις η κοπελα ειχε θεμα.
    εννοειται οτι οταν την καταλαβαιναν την απομονωναν.
    οι οποιες σχεσεις παρουσιαζε, δεν ηταν τελικα σχεσεις.
    ηταν το αποτελεσμα του δικου της κυνηγητου σε ανθρωπους που απο την αρχη της ξεκαθαριζαν οτι δεν τους ενδιαφερει μια σχεση μαζι της.
    ετσι εξηγουνταν η μετριοπαθεια και αυτο που σε εμενα φαινοταν σαν "ανοχη".
    ολα τα υπολοιπα, τα κενα,οι αντιφασεις, καλυπτονταν απο μια ανεξελεγκτη μυθομανια....
    κι αυτη ειχε τα χαλια της με καθε νεα απογοητευση.απλα επειδη δεν πετυχαινε να κανει καποια σχεση απο την αρχη χαμενη, οχι επειδη την αδικουν...
    αυτα για την χι
    για την γου δεν ξερω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post

..
    θα συμφωνησω απολυτα.
    αβυσσος η ψυχη του ανθρωπα

Senior Member
    Εγω βλεπω οτι η κοπελα η Βου ηταν μια κοπελα περηφανη για την σχεση της οπως πρεπει να ειναι ο καθενας που εχει σχεση (αλλιως αν δεν ειναι περηφανος καλο ειναι να μην την εχει καθολου). Απο κει και περα το οτι την ελεγε για τις σχεσεις των αλλων κλπ,δεν εβαλε σε κανεναν το πιστολι στο κροταφο να την ακουει. Ειτε ειναι φιλη και την ακουτε, οπως λετε την θαυμαζατε, ειτε δεν ειναι φιλη και την γραφεται και δεν την ακουτε και απαντατε καταλληλα....τα υπολοιπα ειναι περιττα και δεν θα επρεπε να αναφερονται. Ειναι σαλτσα που δεν ξερω γιατι μπαινει (περαν του διλληματος)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω βλεπω οτι η κοπελα η Βου ηταν μια κοπελα περηφανη για την σχεση της οπως πρεπει να ειναι ο καθενας που εχει σχεση (αλλιως αν δεν ειναι περηφανος καλο ειναι να μην την εχει καθολου). Απο κει και περα το οτι την ελεγε για τις σχεσεις των αλλων κλπ,δεν εβαλε σε κανεναν το πιστολι στο κροταφο να την ακουει. Ειτε ειναι φιλη και την ακουτε, οπως λετε την θαυμαζατε, ειτε δεν ειναι φιλη και την γραφεται και δεν την ακουτε και απαντατε καταλληλα....τα υπολοιπα ειναι περιττα και δεν θα επρεπε να αναφερονται. Ειναι σαλτσα που δεν ξερω γιατι μπαινει (περαν του διλληματος)
    Ακριβώς συμφωνώ σε όλα:p

ρεμ...ωραία όλα αυτά και όλοι μας έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους γυναίκες στη ζωή μας, γύρω μας, παντού.
    Τι σχέση έχει όμως όλο αυτό με το θέμα μας?
    Η γου έχει σχέση με τον φίλο της βου και εκεί έγκειται το δικό μου πρόβλημα ...αποκάλυψης.
    Μήπως στη θέση που βρέθηκα θα έπρεπε να φέρω και τους τρεις σε επαφή με δική μου πρωτοβουλία για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα?
    Μήπως θα έπρεπε να φέρω σε επαφή πρώτα τη γου και τη βου ώστε να μιλήσουν ειλικρινά μεταξύ τους και να βρεθεί μια άκρη?
    Τι θα ήταν πιο τίμιο απ τη δική μου την πλευρά για όλους?

κηπ και ανωνυμη, δίκιο έχετε, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τοσο ο χαρακτήρας της βου, απλά αναφέρθηκα στο γεγονός πως ήταν επικριτική με τους άλλους ενώ στην ίδια συνέβαιναν πολύ πιο ακραία πράγματα.
    Φυσικά και δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κανένα, άλλωστε απάντησα σε αυτό πιο πάνω, πως μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να "τ' ακούμε" φτάνει να μη χάνεται το όριο.

Banned
    ρεμ...ωραία όλα αυτά και όλοι μας έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους γυναίκες στη ζωή μας, γύρω μας, παντού.
    Η γου έχει σχέση με τον φίλο της βου και εκεί έγκειται το δικό μου πρόβλημα ...αποκάλυψης.
    Μήπως στη θέση που βρέθηκα θα έπρεπε να φέρω και τους τρεις σε επαφή με δική μου πρωτοβουλία για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα?
    Μήπως θα έπρεπε να φέρω σε επαφή πρώτα τη γου και τη βου ώστε να μιλήσουν ειλικρινά μεταξύ τους και να βρεθεί μια άκρη?
    Χμ, κοίτα, εγώ παραμένω στην αρχική μου θέση ότι είναι υπόθεση των τριών. Αλλά αυτή τη στιγμή ποια είναι τα δεδομένα? Δηλαδή τι σκοπεύουν να κάνουν οι 3 της ιστορίας, να το κρατήσουν ως έχει, τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή? :P

Αν ναι, ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν και κάνε κι εσύ αυτό που νομίζεις σωστό, υπολογίζοντας βέβαια το ρίσκο να την πληρώσεις εσύ. Αν όχι, για μένα, το βάρος της ‘απόφασης’ πέφτει στον ‘πασά’ της ιστορίας, αν βέβαια και οι δυο κυρίες τον… θέλουν σφόδρα.

Senior Member

κηπ και ανωνυμη, δίκιο έχετε, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τοσο ο χαρακτήρας της βου, απλά αναφέρθηκα στο γεγονός πως ήταν επικριτική με τους άλλους ενώ στην ίδια συνέβαιναν πολύ πιο ακραία πράγματα.
    Φυσικά και δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κανένα, άλλωστε απάντησα σε αυτό πιο πάνω, πως μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να "τ' ακούμε" φτάνει να μη χάνεται το όριο.
    θεοφανια την απαντηση θα την βρεις μονη σου.
    αν η γου δεν εχει καμια σχεση απλα ελπιζει οτι αυτο θα διαδωσεις εσυ, απλα θα διαδωσεις ενα ψεμα(η χι που σου ελεγα πριν, οραματιζοταν σχεσεις ανυπαρκτες)

αν ειναι τοσο φιλη σου η γου που της εχεις απολυτη εμπιστοσυνη και ξερεις οτι σου λεει αληθεια, σαφως και να το πεις στην φιλη σου την βου.αρκει να ειναι φιλη σου βεβαια, γιατι αν ειναι μια απλη γνωστη, κινδυνευεις να χαρακτηριστεις απλως κατινα.
    ειδικα αν μεταφερεις ανακριβειες.

τωρα τα περι τριμερων επαφων και διασυνδεσεων, τι να σου πω, εγω δεν ασχολουμαι με τετοιες μεθοδευσεις και δεν μπορω να μπω στην λογικη σου.

με τον κιπ συμφωνω απολυτα.δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις παρεα με κανεναν που δεν σου ταιριαζει.προσωπικα εχω σταματησει να κανω εκπτωσεις στις σχεσεις μου και περναω πολυ καλυτερα.
    τα υπολοιπα τα λεμε αυριο γιατι εχω παρεα με ενδιαφερουσες προτασεις ... ;)

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θεοφανια την απαντηση θα την βρεις μονη σου.
    αν η γου δεν εχει καμια σχεση απλα ελπιζει οτι αυτο θα διαδωσεις εσυ, απλα θα διαδωσεις ενα ψεμα(η χι που σου ελεγα πριν, οραματιζοταν σχεσεις ανυπαρκτες)

αν ειναι τοσο φιλη σου η γου που της εχεις απολυτη εμπιστοσυνη και ξερεις οτι σου λεει αληθεια, σαφως και να το πεις στην φιλη σου την βου.αρκει να ειναι φιλη σου βεβαια, γιατι αν ειναι μια απλη γνωστη, κινδυνευεις να χαρακτηριστεις απλως κατινα.
    ειδικα αν μεταφερεις ανακριβειες.

Δεν ξέρω γιατί σου έχει κάτσει πως η γου λέει ψέμματα και την παρομοιάζεις με τη χι. Φυσικά και είμαι σίγουρη πως λέει αλήθεια, γιατί και εγώ στην αρχή κουφάθηκα, όταν όμως είδα διάφορα ντοκουμέντα βεβαιώθηκα τόσο για τη σχέση όσο και την απόγνωση της γου για το που έχει φτάσει η κατάσταση. Η βου δεν ξέρω αν έχει τη δύναμη να δεί ή να παραδεχτεί κάτι τέτοιο, γιατί όπως είπα πάντα διαφήμιζε την τέλεια σχέση της. Το θέμα έτσι όπως έχει εξελιχθεί πλέον, σκέφτομαι πως μόνο μια συνάντηση των τριών θα ξεκαθάριζε εντελώς το τοπίο.

τωρα τα περι τριμερων επαφων και διασυνδεσεων, τι να σου πω, εγω δεν ασχολουμαι με τετοιες μεθοδευσεις και δεν μπορω να μπω στην λογικη σου.

με τον κιπ συμφωνω απολυτα.δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις παρεα με κανεναν που δεν σου ταιριαζει.προσωπικα εχω σταματησει να κανω εκπτωσεις στις σχεσεις μου και περναω πολυ καλυτερα.

Συμφωνω, τα λάθη για τους ανθρώπους είναι άλλωστε. Θα μεγαλώσω και θα βάλω μυαλό, που θα μου πάει...:)

τα υπολοιπα τα λεμε αυριο γιατι εχω παρεα με ενδιαφερουσες προτασεις ... ;)

Εύχομαι να περάσεις ένα ενδιαφέρον βράδυ...:)
    ...................................

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast