Results 46 to 60 of 71
Thread: Πρόβλημα.......
-
07-03-2012, 18:13 #46
- Join Date
- Oct 2007
- Posts
- 2,515
Θεοφανία, σε αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, δεν θα τη δουν ακόμα κι αν τους τη φέρεις μπροστά στα μάτια τους. Επίσης, όπως επεσήμανε κι η λίλιουμ, άλλη η δημόσια εικόνα κι άλλο το τι συμβαίνει ή τι ξέρει η καρδούλα του καθενός. Οπότε δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο οποιοσδήποτε ‘αποκάλυπτε’ την αλήθεια. Την αλήθεια των γεγονότων τουλάχιστον, γιατί την αλήθεια των συναισθημάτων κανείς δεν μπορεί να την αξιολογήσει.
Νομίζω πως ο καθένας μας θα μπορούσε να βρεθεί σε οποιαδήποτε από τις θέσεις των εμπλεκόμενων σε αυτή την ιστορία. O καθένας μπορεί τόσο να πουλήσει παραμύθι όσο και να φάει το παραμύθι κάποιων άλλων. Ηθικά, κάποια πράγματα είναι γενικά κατακριτέα, στην καθημερινότητα δυστυχώς οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι. Θεωρητικά, ξέρουμε τι μπορούμε ή πρέπει να κάνουμε, πρακτικά συνήθως δεν το εφαρμόζουμε άμεσα. Προσωπικά έχουν υπάρξει φορές που έχω μπλεχτεί σε έναν απίστευτο κυκεώνα μυστικών και ψεμμάτων, πράγμα αποπνικτικό και ψυχοφθόρο. Με το ένα λάθος να ακολουθεί το άλλο και να χάνεις τη μπάλα σχετικά με το ποιος θέλει τι, ποιος ξέρει τι, ποιο είναι το καλύτερο κλπ.
Θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι ο καθένας να κάνει – όσο πιο γρήγορα μπορεί κι αντέχει – αυτό που (λογικά και συναισθηματικά) καταλήγει ότι είναι σωστό και να αποσύρεται από το προσκήνιο.
- 07-03-2012, 20:14 #47
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
07-03-2012, 20:16 #48
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
07-03-2012, 20:26 #49
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
07-03-2012, 20:32 #50
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
07-03-2012, 20:39 #51
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
07-03-2012, 21:34 #52
- Join Date
- Jun 2011
- Location
- In this old house where every door is open
- Posts
- 2,572
Πολλες φορες οι ανθρωποι ειναι πολυ καλοι στις συμβουλες και διορατικοι οσον αφορα τους αλλους, αλλα τα δικα τους δε μπορουν να τα δουν, ή δε θελουν..
Ισως λοιπον τοτε, αφου νιωθεις προφανως μια καποια ευγνωμοσυνη και δεσιμο, να προσπαθουσες να προσεγγισεις την κοπελα Γου, και να την κανεις να σου ανοιχτει, να την βοηθησεις δλδ οπως σε βοηθουσε και αυτη τοσο καιρο. Φανταζομαι οτι μεχρι στιγμης δεν ειχε χρειαστει την ουσιαστικη βοηθεια καποιου για τετοια ζητηματα, και ισως αυτο ειναι δειγμα ενος ανθρωπου που δυσκολευεται να εκθεσει τον μη τελειο εαυτο του.. Μπορει ομως αν την βοηθησεις να σου πει τους προβληματισμους της να σου ανοιχτει.
Αν δεν ζεις απο κοντα καποιον και ακους μονο αυτα που σου λεει, φυσικο ειναι να πεσεις απο τα συννεφα μαθαινοντας κατι τετοιο. Το εχω παθει κι εγω με αυτη τη φιλη που σου ελεγα, παρολο που ημουν και υποψιασμενη γιατι δεν χωνευα τον αντρα της, και πιστευα οτι αυτος την κερατωνε. Μπορει να γινοταν και αυτο βεβαια, καθως ειχε παραδεχτει η ιδια οτι εγιναν πολλα παρα πολυ ασχημα σκηνικα που δεν τα εχει πει πουθενα, και ολον αυτον τον καιρο παραμυθι για την τελεια σχεση! Για αυτο μην ξεχναμε ποτε τι λεει ο σοφος λαος, οπου ακους πολλα κερασια, κρατα παντα μικρο καλαθι!
07-03-2012, 22:35 #53
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
γι αυτο σε ρωταω αν ειναι φιλη σου κι αν την ξερεις καλα.
κανεις δεν μπορει να ξερει τους λογους που παρακινουν καποιον , αν δεν τον ξερει πραγματικα καλα.
να σου πω ενα παραδειγμα πολυ κοντινο μου.
μου εκανε κλικ η κουβεντα σου περι "ανοχης στα συναισθηματικα" της γου.
εχω γνωρισει ενα τετοιο ατομο οπως το περιγραφεις καποτε.
εδειχνε ως θυμα των συναισθηματικων της καταστασεων, χωρις ποτε να κλαιγεται ομως, απλα υπηρχε μια συνεχης ροη αποτυχημενων γνωριμιων που κατεληγαν παντα με αυτην πληγωμενη να αναρωτιεται πως συνανταει τοσους μαλακες.
εντελως τυχαια γνωρισα καποιες απο αυτες τις περιπτωσεις που τοσο την πληγωναν και που κι εγω οπως και οι φιλες σου την συμβουλευα παντα να αντιδραει πιο διεκδικητικα και ξεκαθαρα , ωστοσο το τοπιο παντα ηταν ιδιο.
αποδειχτηκε οτι ηταν μια κοπελα χωρις φιλες ,γι αυτο και αναγκαζοταν να εκμυστηρευεται τα προσωπικα της σε μια σχεδον αγνωστη, και ο λογος ηταν οτι την επεφτε κατα συστημα σε οτι αρσενικο κινουνταν γυρω της σε ακτινα χιλιομετρου...
με ιδιαιτερη προτιμηση στους γκομενους των φιλεναδων της... σε μια συγκεκριμενης "φιλης" της τον γκομενο μαλιστα, ελεγε οτι η κοπελα του ειχε κι αλλον γκομενο εκτος απο αυτον και τον παρακαλουσε να την χωρισει και να τα φτιαξει μαζι της.
οπως καταλαβαινεις η κοπελα ειχε θεμα.
εννοειται οτι οταν την καταλαβαιναν την απομονωναν.
οι οποιες σχεσεις παρουσιαζε, δεν ηταν τελικα σχεσεις.
ηταν το αποτελεσμα του δικου της κυνηγητου σε ανθρωπους που απο την αρχη της ξεκαθαριζαν οτι δεν τους ενδιαφερει μια σχεση μαζι της.
ετσι εξηγουνταν η μετριοπαθεια και αυτο που σε εμενα φαινοταν σαν "ανοχη".
ολα τα υπολοιπα, τα κενα,οι αντιφασεις, καλυπτονταν απο μια ανεξελεγκτη μυθομανια....
κι αυτη ειχε τα χαλια της με καθε νεα απογοητευση.απλα επειδη δεν πετυχαινε να κανει καποια σχεση απο την αρχη χαμενη, οχι επειδη την αδικουν...
αυτα για την χι
για την γου δεν ξερω.
07-03-2012, 22:40 #54
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
07-03-2012, 22:48 #55
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
Εγω βλεπω οτι η κοπελα η Βου ηταν μια κοπελα περηφανη για την σχεση της οπως πρεπει να ειναι ο καθενας που εχει σχεση (αλλιως αν δεν ειναι περηφανος καλο ειναι να μην την εχει καθολου). Απο κει και περα το οτι την ελεγε για τις σχεσεις των αλλων κλπ,δεν εβαλε σε κανεναν το πιστολι στο κροταφο να την ακουει. Ειτε ειναι φιλη και την ακουτε, οπως λετε την θαυμαζατε, ειτε δεν ειναι φιλη και την γραφεται και δεν την ακουτε και απαντατε καταλληλα....τα υπολοιπα ειναι περιττα και δεν θα επρεπε να αναφερονται. Ειναι σαλτσα που δεν ξερω γιατι μπαινει (περαν του διλληματος)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-03-2012, 22:56 #56
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 306
07-03-2012, 23:09 #57
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
ρεμ...ωραία όλα αυτά και όλοι μας έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους γυναίκες στη ζωή μας, γύρω μας, παντού.
Τι σχέση έχει όμως όλο αυτό με το θέμα μας?
Η γου έχει σχέση με τον φίλο της βου και εκεί έγκειται το δικό μου πρόβλημα ...αποκάλυψης.
Μήπως στη θέση που βρέθηκα θα έπρεπε να φέρω και τους τρεις σε επαφή με δική μου πρωτοβουλία για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα?
Μήπως θα έπρεπε να φέρω σε επαφή πρώτα τη γου και τη βου ώστε να μιλήσουν ειλικρινά μεταξύ τους και να βρεθεί μια άκρη?
Τι θα ήταν πιο τίμιο απ τη δική μου την πλευρά για όλους?
κηπ και ανωνυμη, δίκιο έχετε, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τοσο ο χαρακτήρας της βου, απλά αναφέρθηκα στο γεγονός πως ήταν επικριτική με τους άλλους ενώ στην ίδια συνέβαιναν πολύ πιο ακραία πράγματα.
Φυσικά και δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κανένα, άλλωστε απάντησα σε αυτό πιο πάνω, πως μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να "τ' ακούμε" φτάνει να μη χάνεται το όριο.
07-03-2012, 23:50 #58
- Join Date
- Oct 2007
- Posts
- 2,515
Χμ, κοίτα, εγώ παραμένω στην αρχική μου θέση ότι είναι υπόθεση των τριών. Αλλά αυτή τη στιγμή ποια είναι τα δεδομένα? Δηλαδή τι σκοπεύουν να κάνουν οι 3 της ιστορίας, να το κρατήσουν ως έχει, τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή? :P
Αν ναι, ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν και κάνε κι εσύ αυτό που νομίζεις σωστό, υπολογίζοντας βέβαια το ρίσκο να την πληρώσεις εσύ. Αν όχι, για μένα, το βάρος της ‘απόφασης’ πέφτει στον ‘πασά’ της ιστορίας, αν βέβαια και οι δυο κυρίες τον… θέλουν σφόδρα.
07-03-2012, 23:58 #59
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
θεοφανια την απαντηση θα την βρεις μονη σου.
αν η γου δεν εχει καμια σχεση απλα ελπιζει οτι αυτο θα διαδωσεις εσυ, απλα θα διαδωσεις ενα ψεμα(η χι που σου ελεγα πριν, οραματιζοταν σχεσεις ανυπαρκτες)
αν ειναι τοσο φιλη σου η γου που της εχεις απολυτη εμπιστοσυνη και ξερεις οτι σου λεει αληθεια, σαφως και να το πεις στην φιλη σου την βου.αρκει να ειναι φιλη σου βεβαια, γιατι αν ειναι μια απλη γνωστη, κινδυνευεις να χαρακτηριστεις απλως κατινα.
ειδικα αν μεταφερεις ανακριβειες.
τωρα τα περι τριμερων επαφων και διασυνδεσεων, τι να σου πω, εγω δεν ασχολουμαι με τετοιες μεθοδευσεις και δεν μπορω να μπω στην λογικη σου.
με τον κιπ συμφωνω απολυτα.δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις παρεα με κανεναν που δεν σου ταιριαζει.προσωπικα εχω σταματησει να κανω εκπτωσεις στις σχεσεις μου και περναω πολυ καλυτερα.
τα υπολοιπα τα λεμε αυριο γιατι εχω παρεα με ενδιαφερουσες προτασεις ... ;)
08-03-2012, 00:22 #60
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
Similar Threads
-
Το προβλημα μου...!
By talikiller in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 11Last Post: 11-12-2011, 23:14 -
προβλημα
By fly in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 5Last Post: 08-12-2011, 13:39 -
Πρόβλημα με u2u
By whitecandle in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματαReplies: 6Last Post: 28-05-2010, 15:00 -
προβλημα
By soares in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 0Last Post: 05-09-2009, 15:43 -
προβλημα με το U2U
By gramle in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματαReplies: 23Last Post: 24-09-2007, 19:49
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....