Quote:
Δεν είπα οτι δεν είχαμε και καλές στιγμές, έλεος δλδ. Απλά έζησα πολύ λίγα, και ρε γαμώτο μου, ήρθαν όλα τόσο Α Τ Σ Α Λ Α . Είναι σαν να βλέπω τα μαύρια φεγγάρια του έρωτα σε εξτριμ βερσιον. Θες να σου πω κάτι? Ουσιαστικά η σχέση που με σκότωσε ψυχικά ήταν η πρώτη. Και ήταν και η μόνη που έφτασα σε επίπεδα λατρείας. Χρόνια προσπάθησα να την ξεπεράσω ψάχνοντας για κατι καλύτερο, αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Και δεν τα κατάφερα γιατι δεν μπόρεσα να βρω καμιά να βγάλει το πάθος που έβγαζε η συγκεκριμένη. Σαν εμφάνιση, για όλους τους άλλους δεν άξιζε τπτ, για μένα ειδικά προς το τέλος που είχα αρχίσει να εκτιμώ και να λατρεύω τα θετικά της ήταν το απόλυτο της τελειότητας, στα ματια μου δεν υπήρχε τπτ άλλο στον κόσμο, ΜΟΝΟ αυτή. Η κοπέλα αυτή είχε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, I don't care !!! Ότι και να χε, για μένα ήταν ο παράδεισος μου. Όταν λοιπόν εκτίμησα ότι μου είχε δώσει και άλλαξα, και την λάτρεψα σαν Θεό, τότε οχι απλά με παράτησε, αλλα έβγαλε μίσος μεγατόνων !
Έχουν περάσει τόσα χρόνια, έχουν αλλάξει τόσο οι παραστάσεις γύρω μου και οι σχέσεις και όλα, παρ όλα αυτά όποτε την θυμάμαι πολλές φορες κλαίω (ναι, ακόμα και τώρα). Μεγάλη, πολύ μεγάλη πληγή! Μέσα μου πάντα παλεύουν 2 αντίρροπες δυνάμεις όταν την θυμάμαι, η αγάπη και το μίσος. Οι καλές στιγμές απο την μία και το πόσο άθλια μου συμπεριφέρθηκε απο την άλλη. Και επίσης, μου φαίνονται τόσο απίστευτα τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν... γιατί τοσο χάλια ρε πστη μου... σκέφτομαι οτι εαν ήταν σενάριο για δραματική ταινία, δεν θα μπορούσα ποτε να φανταστώ οτι τα πράγματα θα κατέληγαν τόσο μα τόσο χάλια. Είναι εκδοχή ασύλλυπτη, τι Φωσκολος και μλκιες.
Μου παρουσιάζουν τον παράδεισο, και μόλις το συνειδητοποίησα οτι ήταν ο παράδεισος μου τον πήραν πίσω. Και όσο και να πάλεψα γι αυτόν, δεν μου ξαναδώθηκε. Πάντα μέσα μου με καίει ένα πελώριο Γιατί ???
Όλα αυτα έγιναν σε πολύ νεαρή ηλικία και στο τέλος θάφτηκαν στην σκόνη του χρόνου. Οτιδήποτε ακολούθησε, απλά δεν μου έδωσε συναίσθημα όπως η 1η. Συναίσθημα, πάθος, αγάπη. Αυτά τα τόσο δισεύρετα.
Μ έπιασε λογοδιάροια, τα χα μέσα μου απο παλιά και τα βγαλα, σορρυ.
Πού το αποδίδεις ότι σου συμπεριφέρθηκε έτσι; Προσωπικά, δε θεωρώ κανέναν τέλειο, και όταν αρχίζω να βλέπω τις καταστάσεις άσπρο-μαύρο ("παράδεισος-κόλαση" και όσα είπες και έβαλα με μπολτ) διαπιστώνω (εκ των υστέρων όπως καταλαβαίνεις), ότι είμαι τελείως άουτ. Όταν βλέπεις κάποιον τέλειο ή το ανάποδο, δεν εχεις συναίσθηση του πώς είναι στην πραγματικότητα, οπότε επίτρεψέ μου να έχω τις επιφυλάξεις μου για το αν αυτό το τέλειο ή απιστευτα κακό στη συνέχεια ήταν στ'αλήθεια έτσι, ή έτσι το έβλεπες εσύ.
Quote:
Σε όλο το νήμα τις ευθύνες τις ρίχνω κυρίως στην ατυχία ΜΟΥ (και συγκυρίες) και όχι στις πρώην. Όπως και εσύ πιστεύω αύριο αν κάνεις μια σχέση και αφου τα δώσεις όλα μετα λάβεις αχαριστία, την γκαντεμιά σου θα κατηγορήσεις και οχι τον άλλον (που είναι αχάριστος ως άνθρωπος ή που σε βαρέθηκε ή δεν ξέρω γω τι).
Λάθος πιατεύεις. Αν συμβεί αυτό που λες, θα κατηγορήσω το άλλον (χεχε...) και αφού περάσει κάποιος καιρός και μπορώ να δω τα πράγματα κάπως πιο καθαρά, θα κατηγορήσω τον άλλον για όσα έκανε, και εμένα για όσα έκανα και μπορεί να προκάλεσαν αυτα που έκανε, ή για το ότι ανέχτηκα μια τέτοια κα΄τασταση, ή για το ότι κάθομαι και χολοσκάω για κάτι που δεν αξίζει. (αναλόγως την περίπτωση.)