Άντρας ειναι Kaity , ο ένας και μοναδικός λόγος που ο άντρας θέλει μια γυναίκα ειναι το σεξ ....
Printable View
Άντρας ειναι Kaity , ο ένας και μοναδικός λόγος που ο άντρας θέλει μια γυναίκα ειναι το σεξ ....
και βαριεμαι να χανω την ωρα μου με τον καθενα .σεξ ναι οχι ομως λες και εχουμε σχεση να παιρνει τηλεφωνα καθε μερα.ποιος ο λογος?
λαμπρο αν ενδιαφερεσαι μονο για σεξ δε πας σιγα σιγα,ορμας.
Μαρκέλα εγω με τα λουλούδια στο χέρι πήγα και μου ειπε παρτα απο εδω δεν τα θελω .
Εγω για να σου πω την αλήθεια , μιας και την ξέρεις ...... ολόκληρη , δεν την αγκιζα και την ήξερα και ας την ήθελα , προτιμουσα μια αγκαλια , και να τώρα πήρα τα αυγά .... στο καλάθι ......
Θα πηγαινες εννοω θα εκανες σεξ μαζι του αν σου ελεγε σε θελω απλα για πηδημα και εχω αλλες δεκα και δε μου λες τπτ ιδιαιτερο περα απο οτι θελω να σε πηδηξω να ξελαμπικαρω?
Μα στο λεει, οτι θελει φρι σχεση, οτι δεν τον πειραζει να εχεις και αλλους και αυτος να εχει αλλες. Πιο χυμα δε γινεται, αν θελει να ειναι και λιγο μαλαγανας για να σε εχει. Εχει την τελεια στρατηγικη, σε εχει ερωτευμενη, ετοιμη και για σεξ και για σχεση και οτι προκυψει. Μια χαρα μαγκας ειναι.
λαμπρο εσυ εισαι αλλιως.δεν ειναι ετσι αυτος.ουτε θα ηθελα να ηταν αγαπουλης.αλλα γιατι με βαζει σε αυτη τη διαδικασια να νιωσω κατι?γιατι? αν ηταν περιστασιακο και βρωμικο σεξακι θα περνουσαμε πολυ καλυτερα.γιατι μου το κανει αυτο?
Α μπορει να ειναι κανεις μαγκας στα λογια αλλα δεν ξερεις ποτε ποσο μαγκας ειναι κανεις στις πραξεις! ΣΥνηθως αυτα δεν πανε μαζι, αλλα σε καθε περιπτωση, μην παραπονεθεις επειτα οτι σε εκμεταλλευτηκε, γιατι μια φορα λεκτικως τις εκδηλωσε τις προθεσεις του!