κολλημα!!sos! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 189
    Senior Member
    Άντρας ειναι Kaity , ο ένας και μοναδικός λόγος που ο άντρας θέλει μια γυναίκα ειναι το σεξ ....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    κι όχι μόνο! αυτή η άνεσή του δεν " με νοιάζει αν η δικιά μου με κερατώνει.. " δεν μου δείχνει,
    ότι τελικά θέλει τίποτα περισσότερο από περιστασιακό σεξάκι, που λέει και κάποια ψυχή!
    χαχαχαχα.ποια ψυχη αραγε?κι εγω σε ρωταω γιατι δεν το λεει χυμα αφου ειναι τοσο μαγκας??

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Γιατι μπορει αν στο ελεγε αυτο να μην πηγαινες καιτυ, ενω με το καθε μερα, ψηνεσαι και φανταζεσαι!
    θα πηγαινα ουτως η αλλως.εχω κι αλλες παρεες εκει.του το ειπα κιολας.και θα ηταν καλυτερο για μενα να μου το πει.ξεκαθαρα πραγματα.τελος.δε θελω να με βαζει σε αλλες διαδικασιες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    χαχαχαχα.ποια ψυχη αραγε?κι εγω σε ρωταω γιατι δεν το λεει χυμα αφου ειναι τοσο μαγκας??
    Γιατι Καίτη δεν σε ξέρει πήγαινει σιγα σιγα , ένα βήμα την φορα , κάνει κατι σαν ψάξιμο ....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Άντρας ειναι Kaity , ο ένας και μοναδικός λόγος που ο άντρας θέλει μια γυναίκα ειναι το σεξ ....

χαχαχαχαχα! μου τα χαλάς εδώ Λάμπρο κι είχα άλλη εικόνα για σένα χαχαχα! πάντως, χωρίς ρομάντζο δεν παίζει από την μεριά της γυναίκας συνήθως..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    και βαριεμαι να χανω την ωρα μου με τον καθενα .σεξ ναι οχι ομως λες και εχουμε σχεση να παιρνει τηλεφωνα καθε μερα.ποιος ο λογος?

Senior Member
    λαμπρο αν ενδιαφερεσαι μονο για σεξ δε πας σιγα σιγα,ορμας.

Senior Member
    μου αρεσει ο αντρας να μιλαει ετσι..χαχαχα..οτι να ναι ειναι??..
    ε ναι! δεν ειναι κ να τον παρεις στα σοβαρα! αν σου αρεσει να μιλαει ετσι,οκ,αρχιζω να αντιλαμβανομαι τι γινεται..κρατα τη σχεση σας σε αυτο το επιπεδο ομως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χαχαχαχαχα! μου τα χαλάς εδώ Λάμπρο κι είχα άλλη εικόνα για σένα χαχαχα! πάντως, χωρίς ρομάντζο δεν παίζει από την μεριά της γυναίκας συνήθως..
    Μαρκέλα εγω με τα λουλούδια στο χέρι πήγα και μου ειπε παρτα απο εδω δεν τα θελω .
    Εγω για να σου πω την αλήθεια , μιας και την ξέρεις ...... ολόκληρη , δεν την αγκιζα και την ήξερα και ας την ήθελα , προτιμουσα μια αγκαλια , και να τώρα πήρα τα αυγά .... στο καλάθι ......

Senior Member
    λαμπρο αν ενδιαφερεσαι μονο για σεξ δε πας σιγα σιγα,ορμας.
    Καιτι τι να πω τώρα , δεν ξέρω ....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    θα πηγαινα ουτως η αλλως.εχω κι αλλες παρεες εκει.του το ειπα κιολας.και θα ηταν καλυτερο για μενα να μου το πει.ξεκαθαρα πραγματα.τελος.δε θελω να με βαζει σε αλλες διαδικασιες..
    Θα πηγαινες εννοω θα εκανες σεξ μαζι του αν σου ελεγε σε θελω απλα για πηδημα και εχω αλλες δεκα και δε μου λες τπτ ιδιαιτερο περα απο οτι θελω να σε πηδηξω να ξελαμπικαρω?

Μα στο λεει, οτι θελει φρι σχεση, οτι δεν τον πειραζει να εχεις και αλλους και αυτος να εχει αλλες. Πιο χυμα δε γινεται, αν θελει να ειναι και λιγο μαλαγανας για να σε εχει. Εχει την τελεια στρατηγικη, σε εχει ερωτευμενη, ετοιμη και για σεξ και για σχεση και οτι προκυψει. Μια χαρα μαγκας ειναι.

Senior Member
    λαμπρο εσυ εισαι αλλιως.δεν ειναι ετσι αυτος.ουτε θα ηθελα να ηταν αγαπουλης.αλλα γιατι με βαζει σε αυτη τη διαδικασια να νιωσω κατι?γιατι? αν ηταν περιστασιακο και βρωμικο σεξακι θα περνουσαμε πολυ καλυτερα.γιατι μου το κανει αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Θα πηγαινες εννοω θα εκανες σεξ μαζι του αν σου ελεγε σε θελω απλα για πηδημα και εχω αλλες δεκα και δε μου λες τπτ ιδιαιτερο περα απο οτι θελω να σε πηδηξω να ξελαμπικαρω?

Μα στο λεει, οτι θελει φρι σχεση, οτι δεν τον πειραζει να εχεις και αλλους και αυτος να εχει αλλες. Πιο χυμα δε γινεται, αν θελει να ειναι και λιγο μαλαγανας για να σε εχει. Εχει την τελεια στρατηγικη, σε εχει ερωτευμενη, ετοιμη και για σεξ και για σχεση και οτι προκυψει. Μια χαρα μαγκας ειναι.
    πρωτον θα πηγαινα ναι.δευτερον δε καταλαβαινω αφου ειναι τοσο μαγκας δεν εχει σεξ τωρα

Senior Member
    λαμπρο εσυ εισαι αλλιως.δεν ειναι ετσι αυτος.ουτε θα ηθελα να ηταν αγαπουλης.αλλα γιατι με βαζει σε αυτη τη διαδικασια να νιωσω κατι?γιατι? αν ηταν περιστασιακο και βρωμικο σεξακι θα περνουσαμε πολυ καλυτερα.γιατι μου το κανει αυτο?
    λολ! προφανώς, λόγω ανωμαλίας Καίτη θέλει να το διανθίσει και μ' ενδιαφέρον και μ' όλα τα διάφορα σιροπάκια κ.λπ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Α μπορει να ειναι κανεις μαγκας στα λογια αλλα δεν ξερεις ποτε ποσο μαγκας ειναι κανεις στις πραξεις! ΣΥνηθως αυτα δεν πανε μαζι, αλλα σε καθε περιπτωση, μην παραπονεθεις επειτα οτι σε εκμεταλλευτηκε, γιατι μια φορα λεκτικως τις εκδηλωσε τις προθεσεις του!

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast