ρε παιδι μου απαντησε μου!εδω συνουσιαζεται ο διας,πραγματικα προβληματιζεσαι για την λευκη φυλη?σου ειπα και παραπανω δεν θα μεινει κανεις μας!ουτε μαυρος ουτε ασπρος ουτε κιτρινος!
Printable View
οκ φιλε μετα απο συντομη ματια μν λες ουτε απο που μας εσκασες ουτε τιποτα!
πηγαινε απλα σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας ( τζαμπα ειναι, ουτε 5 γιουρος δν θα τα δωσεις ) κ
ψαξου.
η μας δουλευεις ή εχεις θεματα να δουλεψεις.
( μπηκα μετα απο τοσες μερες να γραψω κ πεφτω πανω σε τετοια )
Ό,τι νά'ναι λέμεεε
Όλα αυτορρυθμίζονται , μη στεναχωριέσαι .........Quote:
Νιωθω οτι θα εξαφανιστει η ασπρη φυλη!!!
Καλησπερα διαβασα οτι στο μελλον η ασπρη φυλη θα εξαφανιστει λογω της υπογεννητικοτητας,και η μαυρη και οι αλλες φιλες θα κυριαρχησουν ,επισης διαβασα οτι το 1950 ειμασταν γυρω στο 20% ενω τωρα γυρω στο 8%.Στην νεα Υορκη υπαρχουν τα εξης 45% ασπροι,25%μαυροι,27.5%χισπανικ και 11.8 ασιατες.Ρε παιδια στεναχωριεμαι πολυ... δεν θελω να ειμαστε λιγοτεροι απο αλλες φυλες.Ξερω μπορει να ακουστει ρατσιστικο αυτο που γραφω αλλα φοβαμαι πολυ μην συμβει κατι τετοιο και με πειραζει πολυ!Βασικα δεν εχω προβλημα να ερχονται μεταναστες σε ευρωπη απλα γινεται να μην γινουν πολλοι?Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο,γινεται καποιος να με καθυσηχασει?Οι πολιτικοι τα εχουν σκεφτει αραγε αυτα η απλα ειναι φανταστικο οτι θα εξαλειφθουμε?
Εγω παλι ανησυχω, που οι ξανθοι γαλανοματες ζευγαρωνουν συνεχεια με μελαχροινους.. με καστανα ματια.. και στο τελος δεν θα μεινει ξανθος γαλανοματης ουτε για δειγμα...
Save blonde people now!!!!!!!!!!!!
Εμενα δε μαρεσουν οι ξανθοι ουτε οι γαλανοματες! Οποτε δεν φοβαμαι το μελαμψο μελλον, αντιθετως!! χοχοχοχο
Το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα, αλλα τετοιο θεμα, τι αλλο θα παθαινε :p
Βεβαια, παντα υπερ των αδυνατων!!! Ασχετο, διαβαζα προχθες οτι οσο πιο ξανθος και ασπρουλιαρης και γαλανοματης τοσο πιο ευπαθης ειναι ο ανθρωπινος οργανισμος. Οι πιο μελαμψοι δλδ ειναι πιο υγιεις και ευρωστοι!!
δλδ τι και η λεξη niggers ειναι κακια ? οταν την λενε μεταξυ τους δε παιζει προβλημα. οταν τη λενε οι ασπροι ομως θιγονται. και οι μαυροι ρατσιστες ειναι, οποιοι εχουν αυταπατες ας πανε στο αμερικα να τους γνωρισουν απο κοντα σε κανα γκετο.
αυτο με τα σφυρια μου θυμισε τους μανιακους του Dnepropetrovsk, στην Ουκρανια. με τα σφυρια στο προσωπο μεχρι θανατου, τρελα λολζ. υπαρχει και στο διαδικτυο το βιντεο. XD
... κουράγιο ρε συ Χρήστο... μπλέϊμ ιτ ον δε μπούγκυ το φταίξιμο, για δε καταλαβαίνεις;... Ουκρανία Κενό έ;... αυτοί που σκότωσαν πάνω από 80.000 αδέσποτα για να πραγματοποιηθεί το... γιούρο... αχλ εδώ είσαι;... μού 'λειψες απ' το μεσημέρι ρε συ... θες να τους απαύτωσω εγώ για να μάθουμε όλοι μαζί το.. αθλητικό πνεύμα;...
http://www.youtube.com/watch?v=vjW1iq4IO2k