Εμ κορίτσι μου εκεί που είμαστε αμέριμνες μας βρίσκουν τα όμορφα...και τα επικίνδυνα χαχα
Printable View
Εμ κορίτσι μου εκεί που είμαστε αμέριμνες μας βρίσκουν τα όμορφα...και τα επικίνδυνα χαχα
ενα γλυκο φιλι στο μετωπο κ τη λεξη σαγαπω (απο το συζυγο)το λεω γιατι αλλες φορες σκοτωνόμαστε ...ηταν κ ομορφη πραξη κ γλυκος λογος
απαπα...!τι διαβαζουν τα ματακια μου!!! ανοιχτη προσκληση για το χωριο της λαγνειας!!! :)
Αποδεχομαι...!!
μελανουρι με ελλειπη αμφιεση...χμμμμμ
Μονο που εγω ειμαι απιστος Θωμας...πρεπει να αγγιξω για να πιστεψω..θεος ξε θεος αμα δεν βαλω το χερι μου επι των τυπων των ηλων.....δεν λεει!!!χεχεχε ;)
Λοιπον..κατι ομορφο...
σημερα ειδα μια κοπελιτσα απο την παλια μου δουλεια που ειχε απολυθει και ηταν ανεργη..και ηταν καλα και δουλευε και σε ενα πολυ ομορφο μαγαζι με ρουχα!
χαρηκα πολυ γιατι ειναι πολυ καλο κοριτσακι και της αξιζουν τα καλυτερα!!! :)
Ένιωσα ότι η αγάπη δεν σταματά με την απομυθοποίηση του άλλου, όταν ανοίγεις την ψυχή σου στην αλήθεια και μπορείς να την μοιραστείς μαζί του, αφήνεις ν' αγγίξει την ψυχή σου και αγγίζεις και εσυ τη δική του. Εκεί η αγαπη γίνεται πιο αληθινή, πιο βαθειά.
Μία πράξη προς τον εαυτό μου που έκανα:έβαλα στο πισι φόντο μία φώτο από την Σίφνο, δίπλα έβαλα ένα κεράκι ρεσό που αγόρασα από εκεί για να φτιάξω την διάθεση μου στο γραφείο!και να θυμάμαι πόσο υπέροχα πέρασα...
Τα ευχαριστα ερχονται απανωτα!!!!!!!!!!
Η πολυαγαπημενη κολλητουλα μου χθες δεχτηκε προταση γαμου απο το αγορι της (παιδι μαλαμα by the way!!!). Γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Δε βιαζονται για γαμο, θα αρραβωναστουν πρωτα κτλ, αλλα θα μαι μια απο τις κουμαπρεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό μήνα Φρύνη μου,
πραγματικά ωραίο θέμα! Λοιπόν σε κάθε αρνητικούρα όπως λες κι εσύ προσπαθώ ειλικρινά να πω κάτι που θα μου φτιάξει τη διάθεση
και που είμαι σίγουρη, ότι θα φτιάξει και την διάθεση των γύρω μου.. ΝΑΙ τελικά αυτό που μετράει δεν είναι τι θα πεις, αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που θα το πεις!
ακουσα υπεροχα γαλλικα τραγουδια με συντροφια ροζε κρασιου . can't wait to visit Paris soon :)
"προσπαθουμε να σε πεισουμε να μεινεις γτ δεν θελουμε να σε χασουμε απο φιλη μας!" μου ειπαν δυο νεες σχετικα φιλες...
Περασαν χρονια για να δω οτι τα ομορφα λεγονται κι ερχονται συνεχεια,αρκει να εισαι ετοιμος να τα δωσεις!!!!
Kαλημέρα κορίτσια μου, καλο μήνα σε όλους , ας βάλουμε όλη την θετική μας ενέργεια ν' αντισταθούμε στην μαυρίλα των καιρών...να νιώσουμε πιο θετικοί και αισιοδοξοι.
Να έχουμε ένα γλυκο φθινόπωρο...
το φθινοπωρο ειναι μια πανεμορφη εποχη οπως και ολες οι αλλες 3!:p
φυσικα και ++++++ πολλα σε φορτιση... το καλοκαιρι αν σας κουρασε(οπως εμενα) ή δεν σας ανταμειψε καταλληλα...
το φθινοπωρο σιγουρα θα δικαιωσει την επιλογη σας να το απολαυσετε με εξορμησεις!!!
Γεια σου κιουι μου, το λατρευω το φθινόπωρο με τα χρώματα , τις μυρωδιες του και αυτην την περιεργη νοσταλγια που κουβαλάει...