Δεν έτυχε να τον συναντήσω. Δεν μπορώ να το επιδιώξω! Αν είναι θα τον συναντήσω στο μέρος που τον συναντώ τυχαία, διαφορετικά πώς! Θα του κλείσω ραντεβού??! Θα γελοιοποιηθώ τελείως!!
Printable View
Μου λείπεις!!! Δεν υπάρχει άλλος... Ένας και μοναδικός εσύ... <3
Καλησπέρα... Δε θέλω να φανώ κακός άλλα αυτό που κάνεις είναι κάπως...δε μπορείς να λες για κάποιον ότι σου λείπει από τη στιγμή που δεν ήσασταν μαζί από την άλλη το ένας και μοναδικός....
Τι να πω σου εύχομαι να βρεις τη ψυχική δύναμη και να βγείτε για ένα καφέ..αλλιώς μην αναλώνεσαι ρε κορίτσι και μην περιμένεις αααααν τον συναντήσεις..πιες τώρα το καφεδάκι γιατί ίσως μετά θα είναι αργά και θα λες γιατί δεν το τολμούσα.....φιλικά.....:)
Αν δεν ήμουν "κάπως", δε θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Έχω αρκετά ψυχολογικά και το ξέρω, απλώς δεν υπάρχει τρόπος να τα διορθώσω.
Θέλω να τον δω από κοντά, θέλω να μιλήσουμε έστω διαδικτυακά, αυτό εννοώ ότι μου λείπει. Και ναι, δεν μπορώ να κοιτάξω ή να σκεφτώ άλλον, συνέχεια στο μυαλό μου είναι αυτός, τι να πω τώρα, ψέματα??!
Προσπαθώ να μην αναλώνομαι, προσπαθώ, αλλά δε γίνεται!
Επίσης, δεν μπορώ να τολμήσω να του προτείνω καφέ, ακόμη και να δεχτεί θα είναι πολύ δύσκολη η θέση μου.
Να 'σαι καλά για την απάντηση :)
Λες να μη το ξέρω ρε κορίτσι.....όλοι έχουμε τα θέματα μας άλλος λίγο άλλος πολύ
από κει και πέρα αφού σου αρέσει τόσο πολύ κανε ένα βηματάκι...μικρό
μιλήστε έστω και στο διαδίκτυο και.αφησε αρκετό.χώρο ώστε να καταλάβει
ότι περιμένεις πρόσκληση για καφέ....χωρίς φυσικά.να καταλάβει ότι τον βλέπεις
και στον ύπνο σου.... ;-)
Να νιώθεις δυνατή και να πατάς στα πόδια σου γερά....
Ελπίζω να κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο για σένα αλλά
είναι κρίμα να ταλαιπώρησε τόσο ρε παιδί μου....και εγώ μικρός
ήμουν ερωτευμένος με τη Μόνικα Μπελουτσι αλλά όταν κατάλαβα
ότι δεν έχει νόημα αυτή η σχέση την παράτησα... :p
Ελπίζω να το καταλάβω κι εγώ κάποια στιγμή και να ξεκολλήσω. Ίσως ναι, να μην έχει νόημα τελικά, αλλά πάντα βάζω το ενδεχόμενο στο μυαλό μου του να έχει νόημα. Γι' αυτό και δε θέλω να το αφήσω έτσι. Όταν αποφασίσω να του μιλήσω από κοντά, τότε θα ξεκαθαρίσουν όλα πιστεύω.
Μισή χαρά μου δίνεις και αυτή μου την παίρνεις πίσω :((((
Μιλα του ρε κοπελια....Τι εχεις ν χασεις δλδ.. Πες του εγω θα ειμαι σημερα στο μερος αυτο με μια φιλη μου.. Παρε και μια φιλη σου και πηγαιντε στο μερος που τον βλεπεις.. Ε δωσε του και τον αριθμο σου και πες του αν περασεις απο εκει παρε με να γνωριστουμε και απο κοντα επιτελους..Αμαν..τοσο απλο..μην τα μπερδευεις αλλο στο μυαλουδακι σου..Κριμα ειναι
Αυτα π γραφεις εδω απευθυνομενη σε γ ενικο προσωπο, γιατι δν κανονιζεις να τα απευθυνεις κ μπροστα του σε β ενικο? πολυ πλατωνικος ερωτας μ φερνει ολο αυτο βασικα :)