Δύσκολη κατάσταση - Έρωτας δίχως ανταπόκριση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 125
    Banned
    Μαρίνα λες??!?? :p Το προηγούμενο βράδυ παρακαλούσα να έρθει στα όνειρά μου, τελικά δεν ήρθε και το σκεφτόμουν το πρωί που ξύπνησα, είπα "τελικά δεν ήρθε :(" και τον είδα από κοντά τελικά!!!
    Έχω πάψει πια να πιστεύω στα "μοιραία"... Έχουν συμβεί τόσα πολλά που τα αποκαλούσα "μοιραία" και τελικά ήταν πομφόλυγες και φληναφήματα...
    Αχ δεν ξέρω, δεν εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και τώρα πια δεν έρχεται συχνά απ' ό,τι μου είπε :( Αχ πρέπει να γίνω πιο τολμηρή.. αλλά ξέρεις τι... νιώθω ντροπή με τόσα προσωπικά μου που του έχω πει και τόσο στενό μαρκάρισμα που του κάνω από το διαδίκτυο... Τα έχω κάνει λίγο.. κάπως... :p

Banned
    Εγώ δεν λέω τίποτα για το ποιος είναι ο μοιραίος άνθρωπος'.... τα 'καμπανάκια' όμως λένε ότι είναι μοιραίο να μάθεις να μιλάς και να τολμάς γενικώς!! :p
    Ναι πράγματι, αν έχεις μιλήσει σε κάποιον τόσο πολύ πίσω από την οθόνη, φυσικό είναι να νιώθεις μια αμηχανία αν πας να του συστηθείς από κοντά. Αλλά δες τη θετική πλευρά (πχ έχετε ήδη θέματα για συζήτηση) και ξεπέρασε την ντροπή. Πάντως μελλοντικά, θα έλεγα να προχωράς πιο σύντομα σε πραγματική f2f συνάντηση με όσους συνομιλείς στο διαδίκτυο. Αλλά τώρα, κάπως ξε-κάπως, έτσι είναι τα πράγματα, οπότε... http://cjtheidea.files.wordpress.com...bo1_r1_500.gif or forever hold your peace! :p

Banned
    χαχαχα!!! Ωραίο!!! :D
    Απορώ και πώς του μίλησα από το νετ!! Πώς βρήκα το θάρρος (ε βέβαια, πίσω από την ανωνυμία όλα είναι πιο εύκολα!)
    Δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτώ καν να του μιλήσω από κοντά μετά τη συνομιλία μας στο νετ, αν δε με προέτρεπε να του μιλήσω όταν θα τον έβλεπα (και μ' αρέσει που του είπα "όταν σε δω βεβαίως και θα σου μιλήσω!!!")
    Όταν τον ξαναδω(και αν!!) ελπίζω να μου έρθει η επιφοίτηση και να το κάνω το βήμα!! :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Δεν ξέρω κεράσι... Δεν ξέρω... Και στο νετ που του μιλάω, εντάξει, μου απαντάει τυπικά. Πάει μια εβδομάδα που έχει εξαφανιστεί και τα likes του σε κάτι κοπελιές πέφτουν βροχή... Δεν τον βλέπω και πουθενά πια από κοντά, να γίνει μια κάποια γνωριμία. Πρέπει να αρχίσω να κατεβαίνω από το συννεφάκι μου μάλλον....
    Μιλήσαμε πάλι σήμερα, αλλά δεν τον είδα και πολύ πρόθυμο να μου απαντάει. Τα τυπικά, δυο λόγια και στο τέλος δε μου απάντησε και στο τελευταίο μήνυμά μου που προσπάθησα να τον προσεγγίσω περισσότερο.
    Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω απογοητευτεί. Τελικά μάλλον είναι αλλού και τζάμπα το κουράζω το θέμα και μέσα μου και γενικά :'(
    Έτσι μου έρχεται να του το πω ευθέως και δεν πα να με κάνει μπλοκ μετά και ό,τι θέλει. Εξάλλου δε με έχει δει ποτέ και θα φροντίσω να μη με μάθει μετά από αυτό. Τουλάχιστον θα το βγάλω από μέσα μου. Τι λέτε??!? Απαντήστε μου πλιζ!
    Μα πώς να βρεθούμε? Με ποια δικαιολογία? Και είσαι σίγουρη ότι θα δεχθεί μια τέτοια συνάντηση? Εδώ τυπικά μου μιλάει και από το διαδίκτυο.
    Μάλλον έχει μυριστεί ότι κάτι θέλω, γι' αυτό κρατάει αποστάσεις.
    Όχι, δεν το γνωρίζω αυτό. Πάντως σύντομα, απ'ό,τι έχω ακούσει.
    εφοσον δεν ανταποκρινεται και εχεις την αισθηση οτι αποφευγει, μαλλον αποφευγει. ειναι ψευδαισθηση οτι καποιος ενω μας θελει ,απλα δεν του περασε απ το μυαλο να μην μας μιλαει τυπικα και να μας αποφευγει....
    η δικη μου γνωμη ειναι να μην κανεις κινησεις οσο σε αποφευγει, γιατι θα φυγει ακομα μακρυτερα.
    να μιλησεις ευθεως μονο αν δεν αντεχεις την ολη κατασταση, για να σου φυγει η ιδεα οτι εξαρτιοταν απο την δικη σου κινηση η επιθυμια του και να μπορεσεις να ξεκολλησεις.Να εισαι προετοιμασμενη για απογοητευση ομως, μη σε παρει απο κατω :)

Banned
    Μα ούτε καν σκέφτηκα ότι μπορεί να με θέλει!!!
    Όμως γενικά έβλεπα πολλή τυπικότητα. Βέβαια μου είπε όταν τον δω να του μιλήσω, αλλά και πάλι ίσως να το είπε έτσι, κουβέντα να γίνεται.
    Αν δω ότι δεν αντέχω άλλο θα του το πω. Προς το παρόν περιμένω μπας και εμφανιστεί μπροστά μου πάλι και του μιλήσω(αν πάρω την απόφαση και δεν πετάξω την ευκαιρία πάλι!!)
    Σ' ευχαριστώ Remedy!!! :)

Banned
    Άλλο ένα βράδυ με μια σκέψη στο μυαλό... Με μια σκέψη και μια φωτογραφία σου. Ραντεβού στα όνειρά μου, αγαπημένε...
    Καληνύχτα μας <3

Junior Member
    Άλλο ένα βράδυ με μια σκέψη στο μυαλό... Με μια σκέψη και μια φωτογραφία σου. Ραντεβού στα όνειρά μου, αγαπημένε...
    Καληνύχτα μας <3
    Μη σκέφτεσαι πολύ γιατί ανακυκλώνεις τις ίδιες σκέψεις χωρίς νόημα..είτε πας και τον συναντάς και του την πέφτεις με ευγενικό τρόπο και ό,τι γίνει είτε ξεκολάς και πας σε άλλο στόχο.. Συνήθως όταν πολυσκεφτόμαστε κάποιον-α δεν αξίζει..

Senior Member
    Σκέψου και την αλλη όψη...
    Παπαδιά με φάγανε!....

Banned
    Quote Originally Posted by manios77 View Post
    Μη σκέφτεσαι πολύ γιατί ανακυκλώνεις τις ίδιες σκέψεις χωρίς νόημα..είτε πας και τον συναντάς και του την πέφτεις με ευγενικό τρόπο και ό,τι γίνει είτε ξεκολάς και πας σε άλλο στόχο.. Συνήθως όταν πολυσκεφτόμαστε κάποιον-α δεν αξίζει..
    Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο... Απλώς από τη στιγμή που δεν παίρνω το θάρρος να του μιλήσω, να γνωριστούμε και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, εγώ τροφοδοτώ με ενέργεια τις ελπίδες μου ότι ίσως κάπου κάποτε γίνει αυτό που ονειρεύομαι. Ώρες ώρες σκέφτομαι, μήπως έχω βολευτεί σ' αυτήν την κατάσταση, στο να ονειρεύομαι, ώστε να μην προχωρήσω σε κάτι άλλο πιο χειροπιαστό? Αναρωτιέμαι.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Σκέψου και την αλλη όψη...
    Παπαδιά με φάγανε!....
    Έλεος!!!!! χαχαχαχα :p

Senior Member
    πάντως λογικό να σε αποφεύγει .. είσαι για αυτον μια αγνωστη που του στέλνει μηνυματα... για αυτο σου ειπε να του μιλησεις αν τον δεις.. απο τη στιγμη π δεν σε εχει δει απο κοντα μετα απο τοσο καιρο,θα ξενερωνει πλεον να μιλαει μαζι σου.. οποτε ή κάνεις την κίνηση ή σταματα να του μιλας μεσω μνμτων γιατι ετσι θα καταντησεις κουραστηκη..

Banned
    Quote Originally Posted by blackswan27 View Post
    πάντως λογικό να σε αποφεύγει .. είσαι για αυτον μια αγνωστη που του στέλνει μηνυματα... για αυτο σου ειπε να του μιλησεις αν τον δεις.. απο τη στιγμη π δεν σε εχει δει απο κοντα μετα απο τοσο καιρο,θα ξενερωνει πλεον να μιλαει μαζι σου.. οποτε ή κάνεις την κίνηση ή σταματα να του μιλας μεσω μνμτων γιατι ετσι θα καταντησεις κουραστηκη..
    Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου!!! Σ' ευχαριστώ! Ήδη έχω σταματήσει, ακόμη κι εγώ με κούρασα.

Banned
    ... Και κανένα νεότερο.. Ούτε τον είδα από κοντά, ούτε του ξαναμίλησα στο διαδίκτυο. Μόνο μια καινούρια φωτογραφία κοιτάζω και ξανακοιτάζω, αλλά πρέπει να αντισταθώ, δε βγάζει πουθενά.
    Ξέρω πως κανείς δε νοιάζεται γι' αυτό που γράφω, αλλά μέσα στην απέραντη μοναξιά που νιώθω ώρες ώρες, έχω την ανάγκη να το μοιραστώ και ας το διαβάσω εγώ και ο τοίχος μου!

Senior Member
    δεν επιδίωξες να τον συναντήσεις ή δεν έτυχε ;

Senior Member
    ορμα του ρε μην εισαι χαζη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οποιοσ φοβαται πεφτει κ κοιμαται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast